Las Niñas Ya No Quieren Ser Princesas

Las Niñas Ya No Quieren Ser Princesas – We interviewen de Argentijnse artieste Martina Stoessel (‘Tini’), die na het achterlaten van haar carrière als Disney-meisje in de film ‘Violetta’, schittert in muziek op pop- of reggeatonritmes (heel snel, met ‘ Lola Indigo).

Op 24-jarige leeftijd heeft de Argentijnse Martina Stoessel (voor de meeste mensen) een indrukwekkend cv: na vier jaar (van 2011 tot 2015) in de hoofdrol de populaire serie van Disney Channel ‘Violetta’, (voorheen). Daar passeerde ze ‘Patito feo’. ‘), begon aan grote muziektours en was de stem van het hoofdthema van ‘Frozen’ (‘Live Soybeans’). In de afgelopen vijf jaar bracht hij drie albums uit (het laatste album, ‘Tini Tini Tini’, in 2020), opgenomen met Alejandro Sanz, Álvaro Soler, Karol G of Sebastián Yatra (met het tweede album). , heeft ook een geweldig liefdesverhaal), was mentor in de show ‘La Voz’ en is de koningin van de choreografie. Nu is hij terug met een nieuwe single, ‘Miénteme’, een sterk nummer dat ‘power’ en Latin power uitstraalt, en YouTube heeft veroverd (de video heeft meer dan 54 miljoen views). zien). En ze kondigde nieuwe projecten aan. Dit is wat hij ons vertelde:

Las Niñas Ya No Quieren Ser Princesas

Las Niñas Ya No Quieren Ser Princesas

Je nieuwe video, ‘Miénteme’, met María Becerra, heeft een vrij en krachtig einde. Zijn wij als vrouwen, vrij en empowered, of is dit nog steeds meer een wens dan een realiteit?

Libro. Olivia Y Las Princesas

Het is wenselijk en realistisch. De dingen veranderen niet zoveel als we allemaal zouden willen, maar we zijn in het proces en creëren bewustzijn. We zijn ‘onderweg’, al moet er nog veel gebeuren.

De meisjes willen geen prinsessen meer zijn, ze zijn liever Latin diva’s. Totaal! Nu heb je een visie op vrijheid en ben je wie je wilt zijn zonder de stereotypen waarmee ik bijvoorbeeld ben opgegroeid. Meisjes van mijn generatie en daarbuiten breken de mal van wat een vrouw hoort te zijn, wat perfecte schoonheid zou moeten zijn of wat een gelukkig leven betekent. Wat de Latin diva biedt, is afwisseling en veel mogelijkheden.

Het is een persoonlijke zaak en het hangt sterk af van het gezin dat je hebt, de school waar je naar toe ging en wat je consumeerde. En, over wat er in de wereld gebeurt, over wat we in de media horen of de berichten die worden verstuurd door influencers die willen verstoren wat we moeten doen en mensen die praten over hoe ieder mens zich vrij moet voelen. Bovendien moet het in de praktijk worden gebracht, want vrij denken is goed, maar we hebben zoveel dingen dat het moeilijk is om het waar te maken. Het is een dagelijkse klus.

In mijn geval ben ik altijd een meisje geweest dat graag experimenteert en probeert. Ik ben een erg vrije geest, ik weet niet of het rebels is, maar een experimentele ziel, en ik denk dat ik daardoor constant nieuwe dingen wil zoeken en proberen. Met mijn grenzen weet ik natuurlijk al wat die zijn en welke grenzen ik wil overschrijden en welke niet. Toegewijd en rebels, dat is waar ik de leiding heb en waar ik wil zijn.

Las Princesas Que Cambian Cuentos

‘Tini, Tini, Tini’, je nieuwste album, brengt heel verschillende genres samen: van ballads tot pop, latin ritmes en urban sounds… In welk genre voel je je meer op je gemak?

Ik ben een persoon die elke dag wakker wordt en ik wil luisteren en andere muziek maken, het hangt af van de wereld en mijn energie. Ik voel me op mijn gemak met al die melodieën, hoewel ik me misschien het meest identificeer met ballads en ook vanwege mijn roots, in het Latijn en reggaeton, de melodieën die me mijn hele leven hebben vergezeld en die veel voor me betekenen.

Ze kennen me al sinds ik klein was en ze zijn met me opgegroeid. Ik denk dat er begrip is van hun kant, ik leer mezelf tegelijkertijd met hen. Elke dag leer ik iets anders en dat komt met mijn teksten en de muziek die ik wil maken en leveren.

Las Niñas Ya No Quieren Ser Princesas

Een van mijn favorieten, voor wat het betekent in mijn carrière, is ‘Strawberry’. Behalve dat het een nummer is waar ik van hou, heeft het zowel voor als na muziek voor mij, en het zal me altijd aan dat moment herinneren. Ze vinden dat nummer zo leuk en het is gek als je in de studio contact maakt met dat nummer, maar als het mensen overkomt, wordt het nog specialer.

Presentación De «las Niñas Ya No Quieren Ser Princesas» De Covadonga González Pola

Ja, ik leef voor vandaag, maar ook voor wat ik wil leven. Als iemand de week plant en elke dag om 6 uur ‘s ochtends op kantoor komt, daar uren zit en elke week hetzelfde werk doet, is het moeilijk om van dag tot dag te leven. Voor mij verandert het leven altijd, ik kan niets plannen omdat ik weet dat de volgende dag alles kan veranderen. Mijn leven is altijd zo geweest en ik leef tot op de dag van vandaag is wat ik achterliet en wat voor mij overblijft. Tijdens de pandemie, met alle trieste en vreselijke dingen die zijn gebeurd, denk ik aan de toekomst en het enige dat we hebben is nu. Ik denk dat dat een van de berichten is die moet worden afgeleverd.

Ja, dit is een nieuw nummer met Lola Indigo en Belinda, een geweldige samenwerking samen. Dit is een heel speciaal thema, ik hoop dat iedereen ervan geniet! Naast Lola Indigo, met wie ik al heel lang praat, ben ik blij om samen te werken met Belinda, een artiest en een geweldig persoon die een stempel op mijn leven heeft gedrukt, ik ben opgegroeid met naar haar te luisteren, ik volgde haar. sinds ik 7 of 8 jaar oud was! Wat Lola en ik betreft, we zijn van dezelfde generatie en ik denk dat we dit pad allebei op dezelfde manier begrijpen. De combinatie van de drie is erg mooi.

Er is een kunstenaar die ik bijna een jaar geleden ontmoette, Giveon, die ik ‘terug bewonder’. Ik hou echt van zijn stem, zijn muziek, wat hij doet, de manier waarop hij schrijft… Een andere artiest die ik bewonder is Justin Bieber en als ik zie dat de twee samen een ballad zullen uitbrengen, Bieber en Giveon, was ik zo opgewonden. leuk. Beide staan ​​altijd op mijn lijstje, er is ook jazz, cumbia, reggaeton, ballad… alles!

Ik weet het niet… Ik denk dat het leven me beetje bij beetje inhaalt, samen met het hele team dat intuïtief met me samenwerkt. We zullen zien hoe we de dingen onder ogen zien, maar het belangrijkste is dat we het doen met goede energie en met de manier waarop dingen bewegen. We bezochten Vleugel 12 van Torrejón de Ardoz voor de repetitie van de luchtparade op 12 oktober.

Las Niñas Ya No Quieren Ser Princesas. Quieren Ser Científicas.

11 oktober is de Internationale Dag van de Dochter. Madrid, als symbool van toekomstige gelijke kansen voor meisjes, plaatste een levensgrote leeuw naast de twee leeuwen van het Congres van Afgevaardigden. Door formule:

Er is veel feministische actie om alle meisjes een stem te geven. Zoals het initiatief van de ngo Plan International, waar tieners en jongeren via een website op een plattegrond van hun stad aangeven waar ze zich min of meer veilig voelen in de hoofdstad.

Dit jaar ligt de focus op onderwijs voor meisjes, aangezien de komende tien jaar ongeveer 600 miljoen tienermeisjes de arbeidsmarkt zullen betreden.

Las Niñas Ya No Quieren Ser Princesas

Een van de doelstellingen van de dag is het doorbreken van seksistische en genderstereotypen, sociale normen en onbewuste stereotypen, zodat meisjes dezelfde onderwijs- en carrièremogelijkheden hebben als jongens. . De beste manier om de rollen te doorbreken is ongetwijfeld onderwijs.

La Nave De Arieri Cultura Infantil Y Juvenil: Marzo 2020

Grote gezichten verdelen de speelgoedgebieden tussen roze en blauw, maar noch de kleur, noch het speelgoed is genderneutraal, ze zijn bedoeld om mee te spelen. Meisjes en jongens gelijk.

Er was eens, op een plek niet ver van waar een prinses woonde, elke avond voor het slapen gaan, las ze MOEDER

Terwijl haar hoofdeinde de boeken van Simone de Beauvoir ondersteunt. Op een mooie dag knipte ze haar haar, tatoeëerde het helemaal en gooide haar glazen hakken uit het raam. Ze ging met haar moeder naar een feest, wat niet slecht was. Hij vocht tegen grote leeuwen, woeste draken en kwaadaardige vijanden. Ze had nooit iemand nodig om haar te redden, ze deed het zelf. Hij komt echter niet dichterbij, hij is blij. En colorín, colorado…de geschiedenis is veranderd…

We hebben vrouwen nodig die boeken hebben, maar vooral gratis. Op deze manier, om het glazen plafond te doorbreken, hoewel gebroken, blijft het bestaan. Het overbruggen van de loonkloof is meer een afgrond dan een kloof. Geef vleugels, geen ringen, aan alle meisjes die tot een huwelijk worden gedwongen. En om voor eens en altijd een einde te maken aan vrouwelijke genitale verminking, is het nog steeds goedgekeurd in 29 landen. Het Spaanse spreekwoord is verkeerd en hij die veel van je houdt, laat je dromen.

Tini Stoessel:

De strijd voor gelijke rechten en gelijke rechten tussen vrouwen en mannen vordert, hopelijk zal 11 oktober geen speciale dag vieren. Dit betekent dat we zullen leren respect voor elkaar te hebben.

Misschien had Sabina gelijk en “de meisjes wilden geen prinsessen blijven”, of gelijk, maar omdat ze zouden zijn wat ze wilden zijn.

Dit is het

Las Niñas Ya No Quieren Ser Princesas

Ya no te quiero ver, ya no se que hacer conmigo, ya no te quiero mas, pluton ya no es un planeta, juegos para las niñas, mañana que ya no este, ser y no ser, placido domingo no puede ser, ser o no ser, vestidos para niñas estilo princesas, ya no estoy aqui, no puede ser