Juegos De Supervivencia Para Pc Gratis Descargar

Juegos De Supervivencia Para Pc Gratis Descargar – Het survivalgenre is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd in de wereld van videogames. En het is gewoon dat van titels als het baanbrekende Robinson’s Requiem tot recentere games zoals Don’t Starve, er een echte kloof is in termen van aanpak en gameplay.

Een goed overlevingsspel is er een die de speler tot het uiterste drijft en hen dwingt te jagen, vechten en bouwen om ervoor te zorgen dat ze weer van de dageraad kunnen genieten. Klinkt uitdagend, vind je niet?

Juegos De Supervivencia Para Pc Gratis Descargar

Juegos De Supervivencia Para Pc Gratis Descargar

Met zo’n aantrekkelijke aanpak is het geen wonder dat er tegenwoordig een enorme catalogus met overlevingsspellen op pc is. Er zijn spellen voor alle smaken, overleven op eilanden, in de ruimte, met zombies, monsters… Er zijn zelfs spellen waarbij we de aanval van andere spelers moeten overleven!

Los 20 Mejores Juegos Para Pc Con Pocos Requisitos (2022)

State of Decay 2 dompelt je onder in een zombie-apocalyps waar je moet overleven samen met een online community van spelers. Om dit te doen, moet je verkennen, voorraden verzamelen, een schuilplaats bouwen en natuurlijk zombies vermijden. Tijdens je escapades kun je andere spelers vinden om mee samen te werken en nieuwe overlevenden om uit te nodigen voor je feest. Maar pas op, ze hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en het gevecht in je team kan nog erger zijn dan een zombiehorde.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om midden op de oceaan te overleven? In Rafta ben je de kapitein van een klein vlot waarvan je moet vissen, zeestormen moet overleven en verschillende upgrades moet toevoegen om nog een dag te leven. Maar wees voorzichtig, haaien hebben honger en hebben alle tijd van de wereld om te wachten tot je een verkeerde beweging maakt (of spettert). Raft kan zowel solo als multiplayer gespeeld worden, en natuurlijk is het leuker met een vriend.

Hoewel nog steeds een relatief nieuwe titel, heeft Scum zijn plaats op deze lijst meer dan verdiend. Dit is een overlevingsspel dat niet geschikt is voor casual spelers of mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige uitdaging. Het wrak is ingewikkeld, heel ingewikkeld. Je hebt oneindig veel informatie binnen handbereik over zijn karakter, wat hij eet, wat hij drinkt, de mineralen die hij nodig heeft en zelfs zijn hartslag of hoeveel tanden hij nog heeft. Wat het verhaal betreft, we hebben te maken met een nieuwe zombietitel, dus je missie is net zo eenvoudig als het overleven van de ondoden of een van hen worden.

ARK: Survival Evolved is perfect voor alle dinosaurusliefhebbers die midden in Jurassic World willen wonen. Je zult er leven met allerlei dinosaurussen, rustige en vriendelijke herbivoren, maar ook met allerlei vleesetende jagers die het onmogelijke voor je zullen doen om uiteindelijk onderdeel van hun lunch te worden.

Ark: Survival Evolved: Cómo Jugar, Dónde Descargar, Precio, Ediciones Y Más

ARK: Survival Evolved zal je dwingen te eten, je te kleden volgens de temperatuur van de locatie, ervoor te zorgen dat je altijd gehydrateerd bent, schuilplaatsen en wapens te bouwen en natuurlijk altijd bewust te zijn van je omgeving. ARK: Survival Evolved is niet alleen speelbaar met andere metgezellen dankzij de online multiplayer-modus, maar heeft ook DLC die het systeem voor het maken van items verbetert en ook nieuwe opties voor voedsellandbouw biedt.

De naam zegt het al, in Don’t Starve zal ons hoofddoel zijn om te overleven en niet om te verhongeren. Met simplistische en aantrekkelijke graphics is Don’t Starve een van de meest uitgebreide en gerespecteerde survivalgames voor pc. Een van zijn belangrijkste sterke punten is zijn complexe maar eenvoudige systeem om voorwerpen te maken om hem te helpen zich voor te bereiden om de koude nachten te overleven. Je kunt jagen, knutselen en zelfs spreuken uitspreken in een spel waarin het erom gaat je verstand niet te verliezen. Als je een fan bent van multiplayer-games, heeft Don’t Stave een uitbreiding genaamd Don’t Starve Together waarmee je met vrienden kunt spelen.

Minecraft is een van die titels die geen introductie behoeft, en als je er nog nooit van hebt gehoord, heb je waarschijnlijk de afgelopen 7 jaar op een onbewoond eiland doorgebracht. Hoewel er veel manieren zijn om Minecraft te spelen, zijn ze allemaal geweldig als overlevingstitel. Bouw de wereld naar jouw smaak, maak allerlei soorten objecten, gebouwen of wapens en vergeet niet om jezelf te voeden en altijd gehydrateerd te blijven om de nachtelijke aanvallen te overleven.

Juegos De Supervivencia Para Pc Gratis Descargar

Perfect voor wie op zoek is naar een overlevingsspel dat perfect in balans is met het bouwen en ontwerpen van een wereld.

Los Mejores Juegos De Supervivencia

This War of Mine is een overlevingsspel dat je nog nooit eerder hebt gespeeld. Zeg vaarwel tegen onbewoonde eilanden, zombies of op jacht naar voedsel in een barre omgeving. Hier bevindt u zich midden in een oorlog en kruipt u in de huid van een soldaat of een overlevende van een bloedbad. Doorzoek de verwoeste steden, houd je fysieke en mentale gezondheid altijd in perfecte staat en bepaal het lot van de andere overlevenden die je onderweg tegenkomt.

In The Forest ben je de enige overlevende van een vliegtuigcrash, maar dat betekent niet dat je lang alleen zult zijn. Verken een vreemd en spookachtig eiland terwijl je voorraden verzamelt, wapens bouwt en een angstaanjagende stam kannibalen afweert die je volgende diner willen maken. Als je je ervaring nog meeslepender wilt maken, is The Forest compatibel met virtual reality-brillen.

Geïnspireerd door Minecraft dompelt Rust je onder in een onvergetelijke ervaring. Creëer je eigen personage en overleef in een vijandige omgeving waar je je eigen wapens moet maken en moet jagen, maar vooral andere spelers moet overleven die zich ook op dezelfde server bevinden. En dat komt omdat Rust multiplayer is, waarmee je kunt samenwerken met andere overlevenden, maar voor het grootste deel is het een PvP-ervaring.

Miscreated neemt je mee naar een futuristische post-apocalyptische wereld waar je enige doel is om nog een dag te overleven. Je begint met alleen wat extra kleding en een zaklamp, maar gaandeweg vind je wapens, voorraden en allerlei gereedschappen om nieuwe items te maken. Wees hier voorzichtig mee, er zijn naast andere spelers veel mutanten en wilde dieren die het je niet moeilijk willen maken. Post-apocalyptische werelden en zombies, veel zombies; Het is de perfecte omgeving voor een survivalgame. In de afgelopen jaren is het genre vooruitgegaan en heeft het nieuwe mechanica en concepten toegevoegd. Veel indie-ontwikkelaars zijn begonnen met het creëren van nieuwe “ervaringen” die een zeer grote impact hebben op de “vroegtijdige toegang”-sectie van Steam. Zombies lijken nog steeds een populair thema te zijn, dus we gaan je de beste survivalgames vertellen die we hebben gevonden en die volledig gratis zijn op Steam.

Ark: Survival Evolved Es El Nuevo Juego Gratis Para Pc Que Puedes Descargar En Steam

Deze game komt het dichtst in de buurt van online Fallout. Het plaatst ons in een post-apocalyptische wereld verwoest door oorlog, vol met enorme en gevaarlijke wezens en zeer agressieve mutanten. We zullen in staat zijn om online met onze vrienden te spelen, facties te creëren, middelen te krijgen en vijandig terrein te verkennen waarmee we heel voorzichtig moeten zijn.

Josh Romero, maker van Night of the Living Dead, heeft samengewerkt met Free Reign Entertainment om Romeros Aftermath te creëren. Deze game is sterk geïnspireerd door DayZ en is een mix van een zombie-survivalgame met een MMO. Het doel is om een ​​samenleving weer op te bouwen die verwoest is door de zombie-apocalyps. We moeten middelen, wapens en kleding krijgen, vergezeld van onze vrienden.

Nog een zombie-survivalgame, maar deze keer combineert het het survival-genre met het FPS-genre. Het gebruikelijke uitgangspunt, de wereld is geïnfecteerd en we moeten zo goed mogelijk overleven tegen de zombies. De game biedt twee survival-spelmodi, een klassieke modus met missies of een meer arcade-modus die ons dwingt om verschillende hordes vijanden te overleven. Als een zombie je in dit spel aanraakt of bijt, zal de moeilijkheidsgraad enorm toenemen, dus je moet heel voorzichtig zijn.

Juegos De Supervivencia Para Pc Gratis Descargar

Deze game is een sandbox die erg lijkt op Minecraft. Het doel lijkt erg op de titel van Mojang, verken verschillende scenario’s en ontdek de geheimen die ze bevatten. De esthetiek is iets futuristischer, omdat onze held meer technologie en vaardigheden tot zijn beschikking zal hebben om hem te helpen zichzelf gemakkelijker te “omhelzen”. De game behoudt de “kubistische” esthetiek van Minecraft, maar voegt nieuwe biomen, een grote verscheidenheid aan flora en nieuwe vijanden toe.

Juegos Multijugador Gratuitos Para Smartphones Y Pc

Deze titel combineert de twee games waar we het al over hadden, DayZ en Minecraft. Het plaatst ons in een post-apocalyptisch universum geteisterd door zombies, waar we honger, dorst en ook de infectie zelf moeten beheersen. Dit is misschien wel het meest persoonlijke aspect van het spel, aangezien we zombies tegenkomen, zal onze infectieteller toenemen. We moeten proberen de infectie met medicijnen te stoppen, want als de teller op 100% staat, is het voorbij. Het verzamelt een minimalistische en kubistische stijl van Minecraft, waardoor het een vrij origineel zombiespel is.

‘Trombone Champ’ is de domste game van het jaar, maar het zal je aan het huilen maken Nieuwe Chromecast WhatsApp Xiaomi OnePlus 11 Pro Sue Samsung iOS 16 Pokemon Scarlet en Purple Online servers Draagbare aanbieding

OVER

Descargar juegos para pc, juegos para pc descargar gratis, juegos gratis para descargar para celular, paginas para descargar juegos gratis, juegos gratis para pc, descargar juegos gratis para psp, juegos de accion para pc, juegos de rol para pc, juegos para descargar, juegos gratis para descargar, juegos para pc descargar gratis completos, como descargar juegos gratis para pc