Joy Con Nintendo Switch Lite

Joy Con Nintendo Switch Lite – Nintendo heeft eindelijk de lang geruchte revisie van de Switch-hardware bevestigd, hoewel het het bestaande systeem niet zal vervangen. In plaats daarvan is de Nintendo Switch Lite, zoals hij wordt genoemd, een kleinere, goedkopere versie van de bestaande Nintendo Switch die aantrekkelijk zal zijn voor diegenen die willen leven van handheld-games of een tweede Switch over hebben. Natuurlijk moest Nintendo wat opofferingen doen om die prijs van $ 200 te bereiken, waaronder de Joy-Cons, die een paar veranderingen hebben ondergaan.

De Joy-Con-controllers vormen een belangrijk onderdeel van de draagbare, sociaalvriendelijke game-ervaring die de Nintendo Switch mogelijk maakt. Het zijn kleine, lichtgewicht controllers die van de Switch kunnen worden losgemaakt en aan anderen kunnen worden gegeven voor multiplayerplezier.

Joy Con Nintendo Switch Lite

Joy Con Nintendo Switch Lite

Nintendo koos echter voor een speciale, altijd verbonden invoermethode voor de Switch Lite, vergelijkbaar met eerdere handhelds zoals de Nintendo 3DS. Maar aangezien het linker invoerapparaat niet langer als horizontale controller hoeft te dienen, is de lay-out met vier knoppen vervangen door een echte richtingpad. Dit zou het spelen van verschillende games comfortabeler en intuïtiever moeten maken. Nintendo heeft momenteel geen plannen om deze D-pad te introduceren bij de Joy-Cons voor de originele Switch.

Fruit Thumb Grips For Nintendo Switch And Switch Lite Joy Con

Hoewel dit past bij de visie van het bedrijf dat de Switch Lite alleen een handheld-apparaat is, belet de beslissing om de monteerbare Joy-Cons te verwijderen niet dat de Switch Lite multiplayer volledig mogelijk maakt, omdat de Joy-Con er nog steeds aan kan worden bevestigd. Multiplayer zal echter een beetje moeilijker zijn, omdat de Switch Lite niet op tv’s kan worden gespeeld, en met een kleiner scherm (5,5-inch in plaats van 6,2-inch), zullen spelers zich moeten haasten. De Switch Lite heeft ook geen standaard, wat betekent dat het plaatsen ervan een beetje lastig zal zijn.

De Switch Lite verliest ook de rumble-functie, waardoor je geen forcefeedback krijgt tijdens het gamen.

Voor $ 200 heeft de Switch Lite nog een paar functies en hoesjes die hem aantrekkelijk maken. In een gesprek met CNET zei Nintendo of America-president Doug Bowser dat hij de Switch Lite “in een huishouden met meerdere spelers kon zien passen … en een vlaggenschip Nintendo Switch.” Het bedrijf heeft eerder gesproken over het zien van de Switch als een systeem dat meerdere keren per huishouden kan worden gekocht, in plaats van één per huishouden, wat het geval is bij niet-draagbare gameconsoles.

Nintendo heeft aanvullende details over de Switch Lite onthuld, waaronder een releasedatum, wijzigingen in de levensduur van de batterij en meer. Voorafgaand aan deze aankondiging suggereerden rapporten dat het een krachtigere Nintendo Switch was die gericht was op veeleisende gamers.

Mockup: Nintendo Switch Lite Joy Con Grip

De producten waar we het hier over hebben, zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. u kunt een deel van de opbrengst ontvangen als u iets koopt dat op onze site wordt vermeld. Toen Nintendo de Nintendo Switch Lite aankondigde, waren mensen bang dat het systeem last zou hebben van “Joy-Con Drift”, een probleem waarbij de analoge sticks van de Nintendo Switch beweging zouden detecteren, ook al waren ze niet fysiek gekanteld. Dit gebeurt meestal na meerdere keren gebruik van het systeem.

Gamers hoopten dat Nintendo het probleem met de Nintendo Switch Lite zou oplossen voordat het werd uitgebracht, aangezien je, in tegenstelling tot het originele Nintendo Switch-model, de zwakte van de vreugde niet kunt verwijderen. Als dat het geval was, zou je je geen zorgen hoeven te maken over het vervangen van het hele systeem, en hoewel het behoorlijk duur kan zijn ($ 80 voor een nieuwe set), zou je gewoon een nieuw paar Joy-Cons moeten kopen voor je Nintendo Switch.

Helaas lijkt het erop dat Nintendo weer in La-La-land woont, zoals YouTuber Spawn Wave in zijn video onthulde dat Nintendo heeft besloten om dezelfde voordelen van de reguliere Nintendo Switch in de Lite-versie te stoppen. Dit betekent dat je kunt verwachten dat de Nintendo Switch Lite dezelfde problemen zal hebben die je zou hebben als je net het originele Nintendo Switch-model zou kopen.

Joy Con Nintendo Switch Lite

Nu Nintendo wordt geconfronteerd met een class action-rechtszaak over het Joy-Con-driftprobleem, hebben ze besloten het probleem gratis op te lossen voor Switch-bezitters. Dit geldt echter alleen voor landen in de eerste wereld waar Nintendo goed is ingebed. Dit betekent dat meer geïsoleerde landen zoals Barbados (waar ik woon) genoegen moeten nemen met reparaties zonder vergunning en bijbehorende kosten, of een nog groter bedrag moeten betalen om de hele joy-con te vervangen.

For Nintendo Switch Lite Joy Con (l/r) Wireless Bluetooth Controller Gamepad Ns

Zoals je in de onderstaande video kunt zien, ervaart Nintendo Switch Lite-eigenaar Alexis Javier al het joy drift-probleem met zijn systeem, waardoor potentiële Switch Lite-kopers op hun hoede zijn om het systeem te kopen.

In mijn oorspronkelijke bericht over de Nintendo Switch Lite was ik erg opgewonden om de console te krijgen, omdat het een aanzienlijk goedkopere optie bood voor mensen die nog geen Nintendo Switch hadden gekregen, ondanks het feit dat Nintendo besloot het dock te dumpen. uit het systeem.

Toen echter het probleem van joy drift met de Switch Lite begon te ontstaan, besloot ik als iemand die nog moet deelnemen aan het Nintendo Switch-feest, het systeem ertegen op te zetten.

Nu ik deel uitmaak van een nieuwe familie, wil ik graag van de Nintendo Switch op het grote scherm kunnen genieten, dus de poort is nog belangrijker dan ik me aanvankelijk realiseerde. En als je hoopt de Switch Lite op de een of andere manier te hacken om uit het dock te komen, is bevestigd dat het systeem de hardware volledig mist om dit te doen.

For Nintendo Switch/lite Case Ns Console Protective Hard Case Shell For Switch Lite Joycon Joy Con Mix Colorful Pink Cover

Wat het nog erger maakt, zijn gebruikers die de originele Nintendo Switch-console al bezitten en hoopten de Nintendo Switch Lite ernaast te gebruiken. Het besef dat je savegames niet naadloos op meerdere platforms kunt gebruiken, maakte de Switch Lite tot een onnodige barrière. YouTuber “Izzy Nobre” wees hierop in zijn video “⚠️DO NOT BUY SWITCH LIGHT!”.

En jullie vragen je af waarom ik Nintendo steeds flauwvalt. (-‸მ)  In 2019 kunnen ze niet zoiets eenvoudigs doen als cloudopslag. Het is alsof je een Epic Games-winkel bent.

Alles bij elkaar genomen, als je de Nintendo Switch Lite gaat kopen, wil je misschien heroverwegen, vooral als je de originele Nintendo Switch al hebt.

Joy Con Nintendo Switch Lite

De meeslepende Pokemon Sword en Shield Switch Lite zullen moeilijk te missen zijn, maar op dit moment is het waarschijnlijk beter om veilig te zijn dan sorry, vooral omdat er een nieuwe Switch-revisie met een langere levensduur van de batterij voor de deur staat.

It Looks Like Nintendo Switch Lite Owners Might Already Be Facing Joy Con Drift Issues

✿ Speciale dank aan Sophie Stormwind voor het zijn van mijn eerste beschermheer, en aan Jessa Herty, Mike en iedereen die me nog meer trakteerde op mijn eerste koffie bij Co-Fi! ✿ ✿ Speciale dank aan Nat Roberts, Stephanie Elise en Deanna & Maddison voor hun bijdrage aan mijn Paypal in mijn tijd van wanhopige nood! Ik hou zo veel van je! o(TヘTo) *dikke kusjes en knuffels* ♥♥

Loading Likes… Tagged Alexis Javier , analoge stick , class action , cloud storage , game storage , games , game console , Izzy Nobre , joy con drift , joy-cons , Nintendo , Nintendo Switch , Nintendo Switch Lite , Spawn Wave , Switch

Ik ben een kunstenaar en schrijver uit Barbados (woonachtig in Canada) die mijn talent gebruikt om vermakelijke en informatieve inhoud te creëren. Ik ben slecht in het proeflezen van mijn werk, dus mijn excuses voor eventuele fouten die u vindt. o (TヘTo) Voor vragen kunt u contact met mij opnemen via @gmail.com.

Kijk, mam, ik ben beroemd. 😗Zine door ROCQY Rural Ontario Community of Queer Youth. … Zie meer Zie minder

Nintendo Switch Lite Also Suffers From Switch’s Joy Con Drift Issue

Nee, alleen al door met jongens om te gaan, doe je dat (lol jk don’t @me) #giantdays … See More See Less

Ha, je dacht dat ik niet aan het tekenen was, maar dat was ik wel! lol Dit zijn gewoon karakterfoto’s van mijn webromans waar ik aan werk (zal ingekleurd worden voor een apart hoofdstuk, samen met andere concept art). Maar ik wilde ook pronken met de nieuwe XPPen-tablet die ik voor mijn projecten heb ontvangen met financiering van de Ontario Arts Council – Conseil des arts de l’Ontario. ✌️ … Zie meer Zie minder

Ik wil binnenkort weer beginnen met mijn webcomic-serie, met een die zich richt op mijn depressie en ADHD. Ik zag dit in de Seven Seas Entertainment-nieuwsbrief en wist dat het een geweldige referentie zou zijn voor het vertellen van verhalen over mensen met een handicap <3 … Meer zien Minder zien – Drift: Die Figur oder Perspektive im Spiel bewegt sich, obwohl du den Controller gar nicht berührst. Een echter Killer für den Spielspaß.

Joy Con Nintendo Switch Lite

Natürlich könnest du deinen Joy-Con einschicken. Maar wil je weer in contact komen met je geest? Voor allem, wenn die Reparatur gar nicht schwer ist? Zumindest nicht mit unserem Kit voor de Nintendo Switch Joy-Con-controller.

Fintie Joystick Cap For Nintendo Switch & Switch Lite

Met het juiste gereedschap en een beetje hulp van onze stapsgewijze instructies – voor de linker- en rechter Joy-Con – wordt de reparatie een klus die zelfs beginners zelf kunnen klaren. Spar ook den zermürbenden Weg zur Post und ewiges Warten und nimm die Reparatur einfach selbst in die Hand!

Auch wir bei iFixit verwenden Cookies, mit dem Ziel deinen Einen Kauf von Ersatzteilen und Werkzeugen so einfach wie möglich zu gestalten. Klik op “Ich Stimme zu” um direct zum Shop zu palachen, of als u klikt op “Individuelle Einstellungen”, um eine gedetailleerde Beschreibung der Cookies zu

Switch lite joy con, nintendo switch joy con sticker, nintendo switch joy con stuur, joy con nintendo switch oled, joy con controller nintendo switch lite, nintendo switch joy con, joy con set nintendo switch, nintendo switch charge joy con, nintendo switch joy con rechts, nintendo switch joy con controller, nintendo switch joy con charge grip, joy con nintendo switch grey