Jeux De Mario Bros Gratuit

Jeux De Mario Bros Gratuit – Speel altijd en overal met Mario, Luigi en hun vrienden in singleplayer of multiplayer! Probeer het Paddenstoelenrijk te redden in dit tweedelige zijwaarts scrollende avonturenspel om met maximaal drie vrienden* te spelen. Inclusief spellen

Twee games in één, dubbel zoveel plezier! Deze spellen zijn ideaal om je familie kennis te laten maken met Mario World, want ze hebben een zeer eenvoudige bediening, nieuwe speelbare personages die geschikt zijn voor jongere en minder ervaren spelers, en een schat aan bonusinhoud: een galerij met hints en video’s* *. Alleen de Joy-Con™-controller is vereist om te spelen; Je kunt er dus twee tegelijk spelen! In twee hoofdmodi ervaar je 164 platformniveaus en drie modi om je Mii™ te gebruiken – Hoge snelheid, Uitdagingen en Muntenjacht – zijn toegevoegd om je game-ervaring te verrijken!

Jeux De Mario Bros Gratuit

Jeux De Mario Bros Gratuit

Speel online Krijg toegang tot klassieke NES™- en Super NES™-games en meer met een Switch Online-abonnement.

Super Mario Bros.

Save Data Cloud vereist een betaald abonnement op de Switch Online-service (apart verkrijgbaar).

© 2012 – 2018 Nieuwe Super Mario Bros. en Switch zijn handelsmerken. © 2018.? Het is zelfs een van de belangrijkste franchises voor videogames in de geschiedenis, die het publiek van alle leeftijden al heel lang weet te boeien. Voor deze gelegenheid wilden we, gezien de verscheidenheid aan titels die van dit personage zijn afgeleid, ons concentreren op een van de grootste hits aller tijden: Super Mario Bros. X.

Als we het hebben over Super Mario Bros X, is het geen spel zoals alle andere, maar een spel dat erin is geslaagd om de meest interessante elementen van Super Mario 1, 2, 3 en Super Mario World te combineren.

, wat het erg interessant maakt. Als je een fan bent van dit Nintendo-personage, dan lijdt het geen twijfel dat deze titel een van de meest aantrekkelijke is op het gebied van gameplay en ook vanwege de illustraties in retrostijl.

Dessin Yoshi #113526 (jeux Vidéos) à Colorier

Het eerste dat ons opvalt in Super Mario Bros X is dat je niet alleen als Mario kunt spelen, maar ook als vier andere personages: Luigi, Toad, Peach en Link uit The Legend of Zelda. En dan kan hij profiteren van de vele beroemde transformaties van Mario zelf, zoals zijn uiterlijk veranderen door verschillende outfits te kiezen of zijn andere vaardigheden te gebruiken.

Ook Super Mario Bros. Met X kun je zowel individueel – wat logisch is – als in duo-co-op genieten, wat vaak leuker is. In onze tests hebben we zelfs ontdekt dat de speldynamiek veel beter is als je met iemand anders speelt dan wanneer je alleen probeert vooruit te komen.

Als u echter de traditionele campagnemodus kiest, d.w.z. de modus voor één speler, vindt u tot 60 niveaus van steeds moeilijker wordende moeilijkheidsgraden waarin u allerlei steeds moeilijkere obstakels moet overwinnen. Nogmaals, de interacties die je kunt krijgen met alle objecten die je tijdens de fasen tegenkomt, zijn een van de beste eigenschappen van het spel.

Jeux De Mario Bros Gratuit

Tegelijkertijd heeft Super Mario Bros. De X heeft ook een gevechtsmodus waarin je het tegen andere spelers kunt opnemen, en hoewel we vooral genoten hebben van het spelen van de andere spelmodi, weten we zeker dat sommige gebruikers de kans niet zullen missen. anderen uitdagen. In dit geval wordt de verscheidenheid aan spelmodi van deze titel een van de sterke punten die we alleen maar kunnen aanbevelen.

Fond D’écran Super Mario En 4k

Evenzo wilden we niet vergeten dat Super Mario Bros. X heeft een scenario-editor, waar we dol op zijn omdat het een bijna volledig niveau van game-aanpassing mogelijk maakt. Je hoeft jezelf natuurlijk niet te ontwikkelen. Scenario’s om van de titel te genieten, maar als je helemaal in je eigen niveau wilt springen, kan dat altijd.

Het enige dat opvalt over hoe Super Mario Bros X werkt, is dat het alleen werkt op computers met Windows XP of hoger. Hoewel dit een vereiste is waaraan alle computers nu waarschijnlijk zullen voldoen, is het belangrijk om in gedachten te houden. Voor de rest hoeft je computer niet heel krachtig te zijn, dus maak je geen zorgen.

Wat betreft de illustraties van Super Mario Bros. X, we vonden ze erg leuk, en hoewel ze niet de kwaliteit van de andere Super Mario Bros-spellen hadden, sprak hun retro-gevoel ons meteen aan. Het is een boeiende game met volledig aanpasbare gameplay die je verslaafd houdt.

Daarom is het belangrijkste kenmerk van Super Mario Bros X dat deze game erin is geslaagd om veel van de belangrijkste eigenaardigheden en elementen te bevatten die deel uitmaakten van de vorige versies van Mario en zijn vrienden. We waardeerden ook de vele beschikbare personages, evenals de mogelijkheid om het scenario volledig aan te passen dankzij de editor.

Coloriage De Mario Bros à Telecharger Gratuitement

Het moet gezegd worden dat toen we naar de negatieve aspecten van Super Mario Bros. X keken, we ontdekten dat we er geen tegenkwamen die echt enorm waren of het vermelden waard waren. In feite bereikt het spel alles wat het wil doen, waardoor het een geweldig excuus is om van te genieten.

Concluderend zijn we van mening dat Super Mario Bros X een spel is dat elke fan van Nintendo-personages op zijn pc zou moeten installeren, gezien het enorme potentieel voor entertainment en de verschillende manieren waarop het kan worden gebruikt. Als je geen erg krachtige computer hebt en hem voor een beetje plezier wilt gebruiken, is hier een alternatief dat je niet uit het oog mag verliezen.

Ja, hoewel er geen speciale 64-bits versie is, kunt u de 32-bits versie downloaden en uitvoeren op 64-bits Windows-besturingssystemen.

Jeux De Mario Bros Gratuit

Om Super Mario Bros X op uw pc te installeren, moet u het SMBX 1.3.0.1.zip-bestand op uw Windows downloaden en installeren.

Jeu Super Mario Utilisant Html Javascript Avec Code Source

Het is gecomprimeerd, zodat u 7-zip kunt downloaden en het bestand kunt uitpakken. Als je niet weet hoe je een zip moet openen, kun je onze tutorial over het openen van een bestand bekijken. Hoe te ritsen en uit te pakken met 7-zip.Super Mario Bros. 35 was voor een beperkte tijd beschikbaar als Super Mario Bros. Onderdeel van 35 jaar. De software kan niet meer worden gebruikt, ook niet als deze op een Switch-console is geïnstalleerd.

Neem het op tegen andere spelers in Super Mario Bros. 35, fel competitieve online gameplay* beschikbaar 31-3-2021** exclusief voor Switch Online-abonnees.

Speel door een willekeurige selectie van iconische levels uit de eerste Super Mario Bros., versla bekende vijanden van je tegenstanders en doe wat nodig is om de laatste Mario te worden!

Super Mario Bros. 35, resulteert elk spel in een willekeurige configuratie van fasen uit de eerste Super Mario Bros. Een waarschuwing: verwacht verrassingen! Spelers kunnen hun vroege stadiumsuggesties indienen en stemmen op een favoriet voordat het spel begint, zodat je Bowser’s Castle of the World 8-4 kunt starten!

Coloriage: Mario Et Yoshi

Wanneer het spel begint, hebben spelers slechts 35 seconden op de klok. Om het terug te krijgen, moet je Goombas, Koopas en andere beschikbare vijanden vernietigen.

De Cheep Cheep en andere geplukte Bruybugs geven je niet alleen extra seconden, ze zullen ook op je tegenstanders landen om het op hun scherm wat moeilijker te maken!

Je kunt je strategie op elk moment wijzigen, of het nu is om de spelers te targeten die de meeste KO’s hebben of degenen die een teller hebben die dicht bij nul ligt, of zelfs om jezelf te verdedigen tegen de vijanden die je sturen.

Jeux De Mario Bros Gratuit

Als de golven van vijanden die naar de tegenstander zijn gestuurd slagen, ontvang je al hun resterende tijd, evenals de munten die ze tijdens het spel hebben verzameld.

Super Mario Bros.: Actualités, Test, Avis Et Vidéos

Mis de munten niet tijdens het passeren van de fasen, ze zijn cruciaal om in het spel te blijven.

Naast gevechten met 35 spelers, krijg je de kans om jezelf te bewijzen in speciale gevechten. Deze tijdelijke evenementen leggen unieke voorwaarden op (alle niveaus vinden bijvoorbeeld plaats in kastelen) waardoor iedereen in het koude zweet kan barsten!

* Internetverbinding is vereist om online te spelen. Om de online diensten te gebruiken, moet u een account aanmaken en akkoord gaan met de voorwaarden van de accountovereenkomst. Het accountprivacybeleid is van toepassing. Sommige online services zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Online spelen vereist een betaald abonnement. Meer informatie over betaalde abonnementen.

** Super Mario Bros. onderhoud.

New Super Mario Bros U Deluxe, Le Jeu Vidéo De Plateformes En Famille

Jeux mario bros gratuit, jeux mario gratuit, jeux gratuit mario brosse, jeux de mario gratuit, jeux gratuit de super mario, jeux de super mario bros, jeux mario bros, jeux de mario bros, mario bros gratuit, super mario bros jeux, super mario jeux gratuit, jeux de poker gratuit