Is The World Going To End

Is The World Going To End – David Mead beschrijft de beweringen in de media als “nepnieuws”, maar zegt dat de ontvoering zal plaatsvinden tussen mei en december van dit jaar.

David Mead zei dat hij niet gelooft dat de wereld op 23 april vergaat. In plaats daarvan gelooft Mead dat de opname van mei tot december zal zijn. Foto: Zoonar GmbH / Alamy/Alamy

Is The World Going To End

Is The World Going To End

Het nieuws dat de wereld maandag vergaat is onjuist, volgens de man die zou hebben gezegd dat de wereld maandag vergaat.

Cnn Says Its The End Of The World As We Know It

Verschillende nieuwsmedia hebben deze week beweerd dat de wereld op 23 april zal worden vernietigd, daarbij verwijzend naar David Meade, een christelijke complottheoreticus die verschillende valse voorspellingen heeft gedaan over het einde van de wereld.

Mead, die 14 boeken heeft geschreven – meestal gericht op het einde van de wereld of de mysterieuze planeet Nibiru, waarvan sommigen denken dat die op het punt staat in botsing te komen met de aarde – zei dat hij niet gelooft dat de wereld op 23 april zal eindigen.

In plaats daarvan gelooft Mead dat de opname – wanneer Jezus zal verschijnen en zijn volgelingen zal redden, maar de rest afwijzen – ergens tussen mei en december van dit jaar zal plaatsvinden. Het wordt niet op een specifieke datum geschreven.

Mead zei dat de opname zeven jaar “verdrukking” zou duren, gevolgd door 1000 jaar “vrede en voorspoed”, voordat de wereld zou worden vernietigd.

The World Is Going To End Next Week On June 21

De Britse krant Daily Express, die Meade regelmatig citeert in nieuws over het einde van de wereld, lijkt de bron te zijn voor de datum van 23 april. L’Express schreef de afgelopen week een tiental verhalen over het einde van de wereld.

Mead deed veel valse voorspellingen over het lot van de wereld. Hij voorspelde dat de planeet Nibiru op 23 september 2017 het einde van de aarde zal inluiden, wat niet is gebeurd.

Meade voorspelde ook dat de zeven jaar van verdrukking zou beginnen op 15 oktober 2017.

Is The World Going To End

Wetenschappers hebben veel theorieën over wanneer de aarde zal worden vernietigd, hoewel geen van de gegevens op deze maandag wijst.

End Times: A Brief Guide To The End Of The World’ Chronicles The Many Ways Our World Could End

De meest algemeen aanvaarde theorie is dat de zon, die al geleidelijk wordt verwarmd, zal uitzetten en de planeet zal opslokken. Sommige wetenschappers geloven dat dit na 7,6 miljard jaar zou kunnen gebeuren. Elk product dat we beoordelen, wordt met de hand uitgekozen door door uitrusting geobsedeerde redacteuren. We kunnen een commissie verdienen als u bij een aangesloten bedrijf koopt. Waarom ons vertrouwen?

Markeer uw agenda’s, mensen: de wereld vergaat zaterdag. Althans, volgens numeroloog David Mead, die voorspelt dat de eindtijd op 23 september zal beginnen. Onnodig te zeggen dat we zijn adem inhouden.

Er verscheen een groot teken aan de hemel: een vrouw gekleed in de zon, de maan onder haar voeten en een kroon van twaalf sterren op haar hoofd. Omdat ze zwanger was, kon ze de pijn tijdens de bevalling en het huilen niet verdragen.

Mead interpreteert deze passage als een verwijzing naar het sterrenbeeld Maagd, dat vaak wordt afgebeeld als een vrouw. Momenteel vordert Maagd in de lucht voor de maan en met de zon. Voor het sterrenbeeld staan ​​de negen sterren van Leeuw, met de planeten Mercurius, Mars en Venus. Mead gelooft dat deze sterren en planeten de “kroon van twaalf sterren” zijn in de profetie.

Planet Earth As Viewed From Outer Space …

Er is weinig meer aan het verhaal van Meade, maar de agent van zijn ondergang lijkt de planeet “Nibiru” te zijn, een mystieke planeet die vaak voorkomt in voorspellingen van de dag des oordeels. Hoewel de negende planeet inderdaad het verst van ons zonnestelsel verwijderd is, ziet de voorspelling van Meade er niet bepaald goed uit.

Mead zegt dat hij niet echt voorspelde dat de wereld zaterdag onmiddellijk zou vergaan. In een interview met de Washington Post zegt Mead dat op 23 september “de wereld niet eindigde, maar de wereld eindigde”. “Het grootste deel van de wereld zal begin oktober niet meer hetzelfde zijn.”

De betekenis hiervan is natuurlijk naar ieders mening, wat betekent dat Mead vrij is om zelfs de kleinst mogelijke tekens te interpreteren als bewijs dat hij in alles gelijk had. Maar voor degenen die niet overweldigd worden door het bijgelovige, een kleine troost: de enige manier om de wereld te beëindigen is als we onszelf beëindigen.

Is The World Going To End

Waarom kleine menselijke hersenen diversiteit niet kunnen voelen De diepe oceaan is een buitenaardse ‘bootstrap’-paradox van tijdreizen Maak kennis met het volgende supercontinent van de aarde, Amasia

At The Edge Of The World, Facing The End Of The World

Oplossing voor raadsel van de week #20 7 inheemse pioniers die je nu moet kennen De dromen van T. Rex Skeleton zijn simulaties van het echte leven.

Kun jij de puzzel oplossen van de twee schepen die de witte kleurstelling van de wereld zouden kunnen veranderen? In de loop der jaren zijn er een aantal Nobel-winnende ‘doomsday’-voorspellingen naar voren gekomen, waarbij natuurkundigen de puzzel voor twee schepen hebben opgelost. Hier zijn vier opvallende.

Nou ja, waarschijnlijk niet, maar dat zegt David Mead, christen en in eigen beheer uitgegeven auteur van The World’s Ultimate Survival Guides. Mead maakt de claim met behulp van de ideologie van ‘astronomie, wetenschap, openbaring en geopolitiek’. In zijn boek

Hissis is de laatste in een lange rij van zelfverklaarde profeten die beweren te weten – soms ter plekke – wanneer de “eindtijd” die door de Bijbel wordt voorspeld, zal komen.

Rogue Planet Could Bring End Of Days This Weekend, Numerologists Say

29 juli 2016 – Het voorspellingsteam van de eindtijd heeft ooit aangekondigd dat de wereld op 29 juli 2016 zal eindigen vanwege iets dat een “Polar Flip” wordt genoemd. Er werd voorspeld dat de sterren de hemel zouden kruisen en dat de atmosfeer naar de aarde zou worden getrokken. Zo’n inversie wordt een veelvoorkomend fenomeen als ijzer verandert in de kern van de aarde. Deze voorspelling was een mislukking, net als de voorspelling van de groep dat voormalig president Barack Obama zichzelf zou openbaren als de Antichrist.

7 oktober 2015 – TheeBible Fellowship, een christelijke website gerund door Chris McCann uit Philadelphia, voorspelt het einde van het wereldcontact met de Bloedmaan. (Hij zei ook dat de wereld op 21 mei 2011 zal vergaan.) “Het lijkt erop dat 7 oktober de dag zal zijn die God zei, zoals de Bijbel het voorstelt: dat de wereld zal vergaan”, zei McCann.

27 september 2015 – Bloedmaan-Supermaan-gebeurtenissen hebben verschillende wereldwijde voorspellingen opgeleverd met betrekking tot vier opeenvolgende, totale maansverduisteringen die zes maanden na elkaar plaatsvinden in ongeveer twee jaar. De apocalyptische opvattingen van de mormoonse auteur Julie Rowe waren voor de Mormoonse kerk aanleiding om een ​​verklaring af te geven aan America Today. Houd echter je voorspellingen vast: de volgende bloedmaan-supermaan verschijnt in 2033.

Is The World Going To End

15 april 2014 – Sommigen dachten dat dit het einde was; Anderen denken dat dit het begin van het einde is. De bloedmaan markeerde het begin van een tetrad – vier opeenvolgende totale maansverduisteringen die zes maanden na elkaar plaatsvinden – die sommigen als profetisch beschouwen. In het bijzonder Texas televangelist John Hagee (ed

Planet X: World Ending Saturday? Here Are 8 Times It Didn’t

) Bloedmanen vertegenwoordigen een “aardschokkende gebeurtenis” die de vervulling van de eindtijdprofetie begint, wat de tweede komst van Christus betekent.

21 december 2012 – Herinner je je deze grap nog? Kortom, 900 na Christus. De oude Maya’s, die over Mexico en Midden-Amerika regeerden, gebruikten drie kalenders, waarvan er één eindigde op 21 december 2012. Dit vormde de basis voor de Maya-kalendergekte van 2012. Mensen hebben plannen gemaakt. Mensen gingen uit elkaar. Hij werd overleefd, overbevolkt. Beroemdheden twitterden. De Maya’s grinnikten.

Augustus/september 2011 – NASA’s samenvatting van de fascinatie voor komeet Elen legt het allemaal uit: “Elenin is op de een of andere manier een ‘oorzaak’ geworden voor een paar internetbloggers, die beweren dat deze kleine komeet verantwoordelijk is / zou moeten zijn voor het veroorzaken van een aantal catastrofale gebeurtenissen op onze planeet.

21 mei 2011 – Harold Camping, de toen 89-jarige televangelist en voormalig president van het Family Radio Network, voorspelt dat de opname de wereld zal beëindigen met een reeks aardbevingen die de wereld om 18.00 uur zullen treffen. Mensen geloofden. Sommigen verlieten hun baan en kropen zenuwachtig ineengedoken in hun huizen, wachtend op hun moment met God. De dag des oordeels is niet gekomen. Dus stelde hij de datum uit naar 21 oktober. Toen stopte hij met het maken van voorspellingen. Camping leefde een lang leven en stierf op 92-jarige leeftijd.

Is The World Going To End Tonight?

1 januari 2000 – Computers kunnen de extra nummers die ze zeggen niet aan. Daarom werd de wereld geconfronteerd met een catastrofale storing van de computerdatabase van de producten. ds. Jerry Falwell beweerde dat Y2K de christelijke profetie zou vervullen. Mensen die zich niet eerder hadden verdiept in doemscenario’s, stapelden plotseling hun kelders op met ingeblikte goederen. Met meer dan $ 100 miljard uitgegeven aan Y2K-fixes, wordt live science ondersteund door het publiek. Wanneer u een aankoop doet via links op onze site, kunnen we een aangesloten commissie ontvangen. Dit is waarom u ons kunt vertrouwen.

Volgens David Mead, de praktiserende doomsday-waarzegger, is dit het begin van het einde. Op 23 april 2018 zegt Mead dat de zon, de maan en Jupiter op één lijn zullen staan ​​in het sterrenbeeld Maagd (in feite zullen ze niet in dat sterrenbeeld staan) – een uitlijning waarin bijbelse rampen worden geschreven.

In de Bijbel spreekt Openbaring 12:1-2 van “een vrouw bekleed met de zon en de maan onder haar voeten, en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren,

Is The World Going To End

When the earth is going to end, how is world going to end, how is the world going to end, what is the world going to end, how is the earth going to end, when is world going to end, when is the world going to end, is the earth going to end, when world going to end, world going end, how to end poverty in the world, going to end