I Wanna To Hold Your Hand

I Wanna To Hold Your Hand – I Want To Hold Your Hand: Mark McClure, Wendi Jo Sperber, Teresa Saldana, Nancy Allen, Bobby D’Cicco geregisseerd door Robert Zemeckis.

In februari 1964 zag je het overal waar je keek – in de gangen van de middelbare school, in cafetaria’s en in winkels, in de plaatselijke platenwinkel.

I Wanna To Hold Your Hand

I Wanna To Hold Your Hand

In uw lokale register). Het begon met koud zweet en klamme handpalmen; Late symptomen zijn ook piepende ademhaling, piepende ademhaling, hartkloppingen, de drang om te zingen, niet met iemand willen spelen (

Hold Your Hand

) en het niet kunnen beheersen van uw blaas. Het heette Beatlemania en de epidemie stond op het punt haar hoogtepunt te bereiken toen de jongens uit Liverpool hun gekke haar vasthielden op het JFK-vliegveld. Ze kwamen naar Amerika met de bedoeling om te spelen

En vier jonge vrouwen uit New Jersey zijn vastbesloten om deze band live op het podium te zien en persoonlijk door de hel of hoog water te komen.

Het volgt vier tieners, Pam, Janice, Grace en Rosie, die een wanhopige poging doen om op korte afstand van Paul, John, George en Ringo te komen. Bij deze ongelukkige situatie zijn anderen betrokken, waaronder een paar huurmoordenaars, een jongen met zijn dominante vader, een Beatles-fan genaamd Ringo Claus, en een tuinier die niet kon zien waar het om ging. Deze Britten hadden het allemaal. Het was een manische, gekke komedie die vaak zijn eigen adem inhield. Op een baanbrekend moment in de popscene, slaagde hij erin ons eraan te herinneren dat pure visie en razende hormonen dit fenomeen hebben aangewakkerd. “You Believe A Man Can Fly” pochte een andere soul-’78-film;

Het is misschien de enige film van het decennium die je doet geloven dat serieuze liefde Rickenbacker Bass serieuze seks is.

I Wanna Hold Your Hand [dvd] [1978]

Het was de perfecte introductie tot de wereld die het filmteam van Robert Zemeckis en Bob Gale verdiende.

Dingen hier, van een personage dat een jonge vrouw vertelt om “je grote handen eraf te halen” tot een plotsleutel waarbij een man door de bliksem wordt getroffen. Vang dat moment waarop vier mannen gekleed in vrolijke muziek voor chaos kunnen zorgen. “Extreem huilen, hysterie, hyperventilatie, uitputting, inspanning, toevallen, krampachtige stuiptrekkingen… Ik wil dat je voorbereid bent”, zei Ed Sullivan voor de show. “iedereen

Ter ere van Criterions dvd/Blu-ray-release deze week, herinneren Zemeckis en Gale zich hun eerste speelfilm, de gevaren van het proberen een film over The Beatles te maken terwijl ze die niet mochten vertonen, en hoe ze het voor elkaar kregen. . Naast het herhalen van de oude Sullivan-show.

I Wanna To Hold Your Hand

Bob Gale: Op een avond zaten we in mijn kamer naar een Beatles-album te luisteren – een van de eerste. We begonnen de liner notes op de achterkant van het album te lezen en er stond iets genaamd ‘Beatlemania’.

I Wanna Hold Your Hand Hi Res Stock Photography And Images

Robert Zemeckis: Mensen probeerden dingen te doen zoals het Plaza Hotel waar het team verbleef en de lakens te kopen waarop ze sliepen.

BG: We begonnen te praten over hoe gek iedereen was op de band in 1964, en we kwamen allemaal op het idee om een ​​film te maken over meisjes die tegelijkertijd in de rij stonden te wachten om The Beatles te zien. Ze hadden het als een spel kunnen doen, denk ik…

Maar op het concert! Maar dat was het belangrijkste idee: kun je een film maken waarin alles gebeurt terwijl mensen in de rij staan ​​te wachten?

Het heeft dit zeer complexe scenario dat snijdt tussen deze vier personages die betrokken zijn bij soortgelijke verhalen die op dezelfde avond plaatsvonden. Waarom deden we dit niet met Beatlemania, dachten we? Vier meisjes, vier verhalen, allemaal op één dag. En dat was het punt.

I Want To Hold Your Hand At 80 & Say:

BG: We zijn grote fans van wat Bob ‘flesfilms’ noemt, omdat je verhalen hebt die zich in een beperkte tijd en/of plaats afspelen.

Het is zo, hoewel het de structuur heeft van een Shakespeare-verhandeling: je hebt al je personages aan het begin, ze gaan allemaal hun eigen weg en dan komen ze samen aan het einde.

RZ: En je ziet het gezicht van de Beatles niet – alleen de schoenen, de schaduwen, de stemmen. Iedereen snapte het meteen.

I Wanna To Hold Your Hand

Maar er kwam een ​​Broadway-show uit en ze namen het. Het was een show waarbij vier mannen op het podium zich voordeden als The Beatles en hun liedjes speelden – “ongelooflijke idolen zonder idolen”. De advocaten plakten het vervolgens op de poster.

Music Activity The Beatles I Want To Hold Your Hand

RZ: En als we die naam niet konden gebruiken vanwege de show, zou het The Beatles 4-Ever zijn. Hij zei toen: “Nee, je kunt het woord niet kennen.”

BG: We stopten het in ’76 en eerlijk gezegd was het een van de gemakkelijkste ooit. Toen Bob en ik met dit idee kwamen, oké, de enige manier om dit van de grond te krijgen was om vrouwelijke producenten in te huren. We spraken met Alex [Rose] en Tamara [Aseev] en ze begrepen het meteen. We hadden een sterke groep vrouwen aan onze zijde; Het idee om een ​​film voor vrouwen te maken werd echter door veel mensen als een goed idee gezien. Het duurde enige tijd voordat andere bedrijfstakken zich aansloten. EEN

We hebben dit eerst aan Warner gepitcht en de studio zei dat het zeker geen deal zou sluiten om het script te ontwikkelen, tenzij het de rechten op die originele Beatles-nummers kreeg. Omdat ze wisten dat er zonder muziek niets is. Dit duurde acht of negen maanden.

RZ: Onthoud dat de nummers die we gebruiken alleen van de eerste twee albums zijn. Al vanaf februari 1964 willen we heel duidelijk zijn.

I Want To Hold Your Hand“ Von Grant Green Bei Apple Music

RZ: Eindelijk, dankzij Steven Spielberg, zagen we de film naar Universal gaan. Ik denk dat we geluk hebben dat de nummers die we wilden in de ruimte onder Capitol Records belandden. Dus het onroerend goed van The Beatles kreeg nooit de volledige controle over deze nummers. Om de een of andere reden besloot het label de apparatuur en de pers aan Universal te verkopen, en zo kwamen we eraan. Ik denk dat het lied kwam

Hij kon de studio niet vinden, maar ja, zo is het ons gelukt.

; Dit wordt zijn volgende foto. En toen we de wijzigingen aanbrachten die Steven wilde dat we zouden maken, werden we opgeroepen om de muziekrechten te verwijderen. “Kun je terug naar LA en aan het eerste script werken?

I Wanna To Hold Your Hand

BG: De manier waarop we schrijven is dat we in een kamer zitten en veel ideeën bedenken. We wisten dat we gewoon kaartjes moesten openen van de kinderen die in de rij stonden te wachten. Nou, dan moeten we een meisje uit zijn hoofd hebben: dit is Rosie (Wendy Jo Sperber). We moeten iemand hebben die een hekel heeft aan de Beatles, want dat hoorde bij alles: dat is Tony (Bobby DiCicco). We waren voorbereid op het idee dat er een kruising is tussen rockmuziek en volksmuziek en protestmuziek, en we wilden een personage dat liet zien hoe de band was veranderd: Janes (Susan Kendall Newman), in onze gedachten vertegenwoordigden de Beatles het begin van de band. tegencultuur van jongeren. We maken een film over dit belangrijke culturele evenement en we moeten weten dat het niet alleen harde, luide muziek is. Er is iets walgelijks.

The Opening Song In Jojo Rabbit (2019) Is

Ze hebben ook een harde blik geworpen op de installatie uit de jaren 60, dus kwamen we met een vrij personage vanwege de Beatles: Pam (Nancy Allen). En we moesten een gen voor het verhaal hebben, dus haalden we Grace (Teresa Saldana) binnen, die de Beatles moet bereiken vanwege haar egoïsme, en natuurlijk worden wij de persoon die uiteindelijk alles opoffert voor het goede.

RZ: In die tijd waren er niet veel jonge spelers met grote namen die we konden ontmoeten. Ik bedoel, Nancy Allen zei het

Kerstmis; Ik denk dat dat het eerste was wat hij deed. Ze is waarschijnlijk 16, wat betekent dat we haar vier uur per dag kunnen filmen, dus ik weet zeker dat ze over haar leeftijd heeft gelogen om de rol te krijgen. En niemand heeft Eddie Dezen beoordeeld. hij was

BG: Zelfs in 1977 was er nog steeds veel Beatles-fandom. Er waren regelmatig bijeenkomsten van Beatles-memorabilia. Ik herinner me dat ik een paar van deze mensen ontmoette, en ik denk dat het Beatles-talkpoeder was

Roll Over Beethoven

I wanna hold your hand chords, hold your hand, want to hold your hand, wanna hold your hand lyrics, i wanna hold you hand, wanna hold your hand, i wanna hold your hand beatles, beatles hold your hand, i wanna hold your, lyrics to hold your hand, beatles wanna hold your hand, i wanna hold your hands