I Ve Won The Lottery

I Ve Won The Lottery – London loft Strakke zwarte Range Rover; Ronde van Nieuw-Zeeland (eerste klas, natuurlijk) Selfridges Pleasure; Contant geld voor familie en vrienden… mijn boodschappenlijstje “als ik de loterij zou winnen” gaat maar door. . Ik denk dat jij dat ook zult doen. Het verschil tussen ons en Cassey Topham. Cassey heeft echt de loterij gewonnen. Aangepast tot £ 45 miljoen.

Op een noodlottige dinsdag in februari 2012 keerde Cassey terug van zijn dienst als inspecteur in IJsland. Ze besloot op internet te zoeken naar vervangende onderdelen voor de kapotte computer van haar vriend Matt en op haar online rekening bij de Nationale Loterij te kijken. Toen de winnende nummers precies overeenkwamen met de vier dagen die ze in het verleden had gespeeld, dacht ze dat er iets mis was.

I Ve Won The Lottery

I Ve Won The Lottery

In EuroMillions: £45, 160, 170. en 50p, om precies te zijn. “De vrouw aan het einde van de rij bij Camelot is opgewonden; Maar ik raakte in paniek”, lacht Cassey. Nadat ze haar moeder had verteld: “Wat ga je nu doen?” Ik belde mijn baas, omdat ik het werk verliet en een douche nam … Wat doe je omdat je leven in verval is?

Here’s The Lucky And Rich Man Who Just Won Nc’s Biggest Powerball Jackpot Ever

Toen ik Cassey ontmoette in de vergaderruimte van een viersterrenhotel in Nottingham. Een gepaneerd bord en een waterfles dreven tussen ons in. Vier diamanten ringen vangen het licht terwijl ze naar vliegen slaat – ze heeft er twee aan elke hand. Maar ze zijn het enige teken van haar grote rijkdom. De blauwe jurk die ze draagt ​​is Boohoo (haar favoriete winkel) en ze heeft bruine wortels een paar centimeter boven haar blonde highlights. Zelfs na zeven jaar: “Het duurde lang om te verwerken”, zei ze. “Ik denk niet dat ik ooit zal begrijpen hoeveel geld er werkelijk omgaat.”

Twee dagen na de overwinning, Cassey’s ouders; Nadat Matts vader en hun vriend Eddie (die uitbarsten met een fles Tesco-champagne) het Casseys ouders vertelden, ontdekte iedereen in het land hoeveel geld ze hadden. Loterijwinnaars hoeven hun winst niet te onthullen – slechts ongeveer 10-15% van degenen die meer dan £ 50k kiezen, doen dit aan het publiek – Cassey en Matt willen mensen één ding vertellen. Het PR-team van Camelot organiseerde een champagnespuitevenement voor de camera’s, samen met een enorme cheque. Binnenlands en internationaal nieuws brak. Binnen enkele minuten na de aankondiging ging Casseys telefoon. Er was geen geluid toen ze de eerste oproep beantwoordde – de vriend was te geschokt om iets te zeggen.

Toen begonnen de uitgaven. Ze kochten een huis voor Cassey’s ouders en betaalden de hypotheek van Matt’s vader af. Cassey bezit de Porsche van haar vader en zijzelf een Aston Martin (ze is nu een “vriend” van het merk). Ondertussen zijn Cassey en Matt aan het sparen voor hun bruiloft. De locatie was geboekt en ze betaalde de kosten van haar jurk in termijnen met extra geld voor haar huwelijksreis op Malta. De overwinning veranderde daar niets aan. Ze gingen door naar Malta met dezelfde locatie en kleding. De enige extra’s waren vuurwerk en echte bloemen (ze was van plan nepbloemen te gebruiken). Ze betaalden de hypotheken van vrienden af, stortten zich op andere dingen en betaalden studieleningen af. Hun vrienden vroegen nooit om geld, maar vreemden wel. “Terwijl ik mijn auto aan het tanken was, schreeuwden mensen op het hele station naar me: ‘Wil je betalen voor de benzine?’ ze zei. De enige “pauze” van het paar was een Spaanse vakantie van twee weken met vrienden – ze huurden een villa met 12 slaapkamers; Nadat de dolfijnencruise en de eerste drankjes waren gedekt, mochten ze hun metgezellen niet meer betalen. In 2014 kochten ze een nieuw huis met zes slaapkamers in de East Midlands, waar ze nog steeds wonen, en Cassey koos een kroonluchter voor haar foyer. Anderhalf jaar nadat ze hadden gewonnen, gingen ze naar New York. Tijdens het winkelen voor ringen bij een dure juwelier, ontmoette ze een man genaamd Cassey.

Even”, weigerde verkoopadviseur haar dingen te laten passen. “Toen ik hem vertelde dat ik het ging kopen, veranderde zijn houding volledig”, zei hij. Voelt dat goed? “Echt niet!” zei hij met een boze glimlach.

What To Do If You Win The Lottery

Daarin parachuteert de unieke kracht van het loterijbiljet gewone mensen in stratosferische rijkdom. Studies tonen aan dat de midden- en hogere klassen minder geneigd zijn om mee te doen aan de loterij dan de arbeidersklasse. Op een dag kun je van IJsland naar Tiffany gaan. Op deze manier zijn de loterijwinnaars van gisteren niet dezelfde als de reality-tv-sterren en influencers van vandaag. Mensen die de loterij winnen en de openbare loterij winnen, hebben geen ervaring met het omgaan met de druk van plotselinge roem en fortuin. Als de herfst komt, gaat het mis – soms vreselijk (daarover later meer). Cassey en Matt zijn zeer gedienstig en kunnen het goed met elkaar vinden. Toch, als ze winnen, kamperen paparazzi buiten het huis en verslaggevers volgen hen en ondervragen familieleden. Ze worden geadverteerd in Tesco (titel:

– Totale creatie. “De meeste verhalen zijn heel vreemd; We hebben gelachen’, zei Cassey. Anderen vinden het moeilijker om te negeren. Matt’s vervreemde moeder vertelde de pers dat het haar speet dat ze haar zoon niet kon zien, en hield vol dat het niet was omdat ze geld wilde. Toen het paar weer de krantenkoppen haalde

Maar ondanks de inbraak blijft het leven van Cassey en Matt normaal: hun relatie blijft sterk; Ze runnen twee bedrijven – een beveiligd opslagbedrijf en een boerderijparkattractie – en hebben twee zonen. Het enige teken van voorspoed is de heilige en de tuinman. Op een gemiddelde dag maken de kinderen Cassey om zes uur ‘s ochtends wakker, maken haar klaar voor de kleuterschool of school, rijden in haar Fiat 500 (de Aston Martin is voor speciale gelegenheden), openen een supermarkt en koken. Overdag brengt ze haar dagen door met het plannen van evenementen of het bemannen van de werf. Bedrijven bieden routines en zijn een handig hulpmiddel bij het uitleggen aan vreemden wat ze voor werk doen. Onnodig te zeggen dat ze sinds de overwinning een aantal nieuwe vrienden hebben gemaakt. “We proberen normaal te zijn. Onze vrienden en familie staan ​​niet toe dat we overdreven of overdreven zijn. Matt heeft de auto schoongemaakt; ze doet elke week boodschappen.” Gaat ze naar IJsland? “Nee”, lacht ze. “Tesco of Asda.” Ze spuiten auto’s en vakanties vandaag. Je wordt geen “vriend” van Aston Martin nadat je er een hebt gekocht. Ze houdt ook van Valentino-tassen en McQueen-jurken. Dus kan geld geluk kopen? ‘Help,’ zei Cassey. “We kunnen dingen doen waar we nooit van hadden gedroomd”, zei hij.

I Ve Won The Lottery

. Door een verbazingwekkend toeval besluiten Carly (Taurus) en haar beste vriend en collega Becky Witt (Pisces) om advies in te winnen. Het was een koude vrijdag in maart 2013 toen twee politieagenten 10 minuten voor de deadline snel een kaartje kochten. Vier uur later ontdekten ze dat ze in totaal £ 336.277,60 hadden opgehaald.

Iowa Man Wins $1 Million Lottery Prize After Printing Mistake

Het kwam vier dagen na het splitsen op hun rekening aan. Ze gaan naar hun plaatselijke nachtclub in Tunbridge Wells, waar ze het grootste deel van de nacht springen en feesten in de toiletten. Carly zei: “Het is geweldig om met iemand te winnen.

Meteen kocht ze een huis (“Dus ik verspil geen geld”), en kocht een hond en een auto. Hoewel zij en Becky zoals gepland elk jaar extra flessen wijn naar Norfolk brachten. Terwijl het leven verandert, weet ze dat het geld niet eeuwig zal blijven bestaan, maar ze ziet het als een zegen. “Als ik meer verdien, kan ik mijn baan opzeggen en in de zonsondergang verdwijnen. In plaats daarvan bleef ik op mijn werk en ontmoette daar mijn partner [die al van de overwinning op de hoogte was vanwege kantoorgeruchten] en we hebben een kleine jongen. Als ik miljoenen zou kunnen winnen, zou ik geen kans maken. Het is precies het juiste bedrag dat ik nodig heb om het leven te leiden dat ik wil.”

Wanneer Jane Park haar e-mailaccount opent, blijft ze smeekbeden zien van vreemden, vaak vertellend over hun strijd en verdriet in het leven. Verdiende in 2013 € 1 miljoen op 17-jarige leeftijd. Hoewel dit bedrag groot is, zal het niet genoeg zijn om te doneren aan iedereen die erom vraagt ​​(ongeveer 2000 per jaar). “In het begin had ik moeite om een ​​balans te vinden tussen wat ik moest geven en wat ik moest sparen voor mijn toekomst. Ik wil niet streng zijn, maar ik wil me zorgen maken over geld. “Het is moeilijk om de verhalen van mensen te lezen, maar als het iemand helpt, praat ik er nooit over”, zegt ze, eraan toevoegend dat ze tegen Kerstmis en verjaardagen begint te vrezen omdat ze bang is dat alles wat ze koopt aan haar verwachtingen zal voldoen. Net als Cassey en Matt houdt ze haar vriendenkring ‘strak’ met de vrienden met wie ze een goede band had voordat ze won.

Deze inhoud is verzonden door U kunt dezelfde inhoud in een ander formaat vinden; Of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Winning A Lottery For $10 Million Was Supposed To Be A Dream. For Her, It Was A Nightmare!

“Mensen stellen zich dat voor.

Who won lottery, you won the lottery, have i won the lottery, i won the green card lottery, i will win the lottery, how do i play the lottery, can i win the lottery, i ve got the music in me, congratulations you ve won, won green card lottery, won the lottery, how i won the lottery