How Women Change The World

How Women Change The World – Dit maakt ons ongeduldige optimisten, een term bedacht door The Gates Foundation en ook een van hun kernwaarden.

Ik ben al lang een fan van hun werk in de wereld. vooral Melinda’s passie voor vrouwenrechten, dus ik kon mijn trainingssessie bij Microsoft vorige week niet verlaten zonder een bezoek te brengen aan het Gates Foundation Visitor Center in Seattle.

How Women Change The World

How Women Change The World

Terwijl ik door het centrum liep, was ik verbaasd over hoe ervaringsgericht elk van de exposities was. Ze lieten niet alleen zien waar ze in de wereld mee bezig waren, maar gaven je ook de mogelijkheid om de oorzaken te identificeren die voor jou belangrijk zijn en vervolgens interactief aan de slag te gaan om tot een oplossing te komen.

One Woman Can Change The World: Reclaiming Your God Designed Influence And Impact Right Where You Are

Ze hadden een Share Your Cause-boom, een kans om je stem te delen en de wereld te vertellen wat belangrijk voor je is. Hier is de mijne.

Een van onze kernovertuigingen bij Women Igniting Change is dat mannen en vrouwen die als collectief samenkomen, de krachtigste kracht zijn die we hebben om de wereld voor vrouwen en meisjes te veranderen; iets wat we delen met Melinda.

Bekijk deze video waarin Melinda Gates vertelt hoe we dit kunnen doen en hoe we BEIDE onze zonen en dochters moeten behandelen om echte verandering te creëren:

En nu willen we dat je zegt. We stellen je in staat om meer te weten te komen over de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn, zodat je een verschil kunt maken voor vrouwen in de wereld.

Women Have The Power To Change The World And To Do That They Need To Believe In Themselves

Belangenbehartiging                      Onderwijs

Leiderschap                     Reproductieve rechten          Geweld tegen vrouwen Hoewel het vandaag de laatste dag van maart is, wil ik even stilstaan ​​bij hoe Women’s History Month verliep. De geschiedenis van vrouwen is oneindig. het omvat tijd en ruimte en één pagina is niet genoeg om het te bedekken. Daarom ga ik, om tijd te besparen, niet over de “oude” geschiedenis praten, maar over de “nieuwe”. Het “oude” verhaal betekent echter nog steeds veel omdat het de eerste stap is naar het einde van de weg of de eerste steen naar een compleet gebouw. Burgerrechtenactiviste Rosa Parks, beroemde wetenschapper Marie Curie en liefdadigheidsnon Mother Teresa zijn beroemde namen die ongetwijfeld in je opkomen als we het hebben over vrouwen die de wereld hebben veranderd.

En ja, deze vrouwen hebben de wereld drastisch veranderd, maar de wereld moet nog steeds veranderen. Het is een groeiende groep nieuwe gezichten die de nodige veranderingen blijft doorvoeren. Laten we even de tijd nemen om hen te herinneren, degenen die nu nog bij ons wonen.

How Women Change The World

Malala Yousafzai, een 18-jarige Pakistaanse activiste voor onderwijs voor vrouwen en de jongste Nobelprijswinnaar, werd op 14-jarige leeftijd doodgeschoten door de Taliban terwijl ze het recht van vrouwen op onderwijs zocht. Haar daad vestigde de aandacht van de wereld op het onrecht van vrouwen in de Swat-vallei, toen de lokale Taliban meisjes verbood naar school te gaan. Net als Rosa Parks kwam ze publiekelijk op en vocht ze voor de privileges die vrouwen als mens verdienen. Zijn act symboliseert dat leeftijd, geslacht en nationaliteit er niet toe doen, zolang je maar vastberaden en dapper genoeg bent; de hemel is de limiet.

One Woman Can Change The World

Moderne vrouwen strijden niet alleen voor onderwijsrechten, maar verdedigen ook hun geloof. Amani Al-Khatahtbeh is een naam om te weten als je van de blog hebt gehoord

Deze geweldige vrouw gebruikt internet om het bewustzijn over moslimvrouwen in de Verenigde Staten te vergroten. Er is weinig over hen bekend, dus deze site is een geweldige plek voor moslimvrouwen om hun ware identiteit te uiten zonder zich te verstoppen, en anderen kunnen ook leren over deze religie waar ze misschien niet bekend mee zijn.

Wat ga je doen als je 69 bent? Zou je met pensioen gaan en ergens op vakantie gaan om te ontspannen van je drukke leven? Dit is niet het geval met Hillary Clinton, een van de potentiële kandidaten voor de presidentsverkiezingen van 2016. Ze was de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, een senator uit New York en de first lady van de Verenigde Staten. Onnodig te zeggen dat zijn bijdrage aan Amerika enorm is. Als ze wordt gekozen, markeert haar prestatie een nieuw tijdperk van ‘Women Who Changed the World’. Ga Hillary!!!

Na het lezen van hun verhalen hoop ik dat elke vrouw wordt aangemoedigd om haar dromen te volgen. Zoals dr. Mae Jemison, de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die in de ruimte reisde, zei ooit: “Ik realiseerde me dat ik me overal in het universum op mijn gemak zou voelen omdat ik erbij hoorde en er deel van uitmaakte, zoals elke ster, planeet, asteroïde. komeet of nevel.” Doe wat je wilt, het hoeft niet groot te zijn, maar wees nooit bang voor wat mensen van je denken, want een vrouw verdient het om te bereiken wat ze wil. Dan is voor iedereen die van je houdt, jouw prestaties zijn aanzienlijk.

What Does It Take To Change The World? 6 Women Nonprofit Leaders Tell Us |

Neem ten slotte even de tijd om de belangrijke vrouwen in je leven te gedenken. Het is nog niet te laat om Happy Women’s History Month te zeggen, anders ben ik dankbaar dat je in mijn leven bent. En ik persoonlijk wil zeggen. “Gelukkige verjaardag mama. liefste vrouwen die me op deze wereld hebben gebracht zodat ik hier kan zitten en dit bericht kan schrijven.” Hoe een vrouw te definiëren? met een paar mensen praten zou een goed begin zijn. dat is het idee erachter

Zoals de naam al doet vermoeden, 200 vrouwen. behalve dat dit boek niet streeft naar een definitie. bewijs in plaats daarvan dat er geen gewone is

Vrouw, en terecht. het samenbrengen van vrouwen van over de hele wereld, met verschillende achtergronden, een koffietafelboek

How Women Change The World

Brengt een prachtig kleurrijk spectrum van mensen samen. Van beroemde activisten tot kunstenaars tot even uitzonderlijke gewone mensen, iedereen wordt dezelfde vijf vragen gesteld en elk deelt zijn eigen unieke antwoorden.

Answer The Picture Analysis

De 200 geïnterviewde vrouwen zijn onder meer milieu- en dierenwelzijnsactiviste Jane Goodall, auteur en Booker Prize-winnaar Margaret Atwood, auteur en feministe Roxanne Gay. Elke reeks eenvoudige vragen wordt gekoppeld aan een prachtig eenvoudig portret dat is vastgelegd door de bekroonde fotograaf Kieran E. Scott:

“Wat zou je veranderen als je kon?” antwoordt Zoleka Mandela, Zuid-Afrikaanse schrijver, activist en kleindochter van Nelson Mandela. Hij vestigt natuurlijk de aandacht op het grote aantal kinderen dat elk jaar op de weg sterft – 500 wereldwijd. Ze verloor haar dochter in 2010 bij een auto-ongeluk veroorzaakt door een dronken bestuurder. In een serie geschriften over verslaving en de strijd tegen borstkanker. kanker, werkt hij nu aan een verkeersveiligheidscampagne in binnen- en buitenland.

Wat ik elke dag probeer te doen, is kijken hoe ik mijn leven kan gebruiken om het leven van andere mensen te verbeteren. het is nooit te laat voor iemand om zijn levensverhaal te herschrijven, en dat is wat ik deed. Ik wil mensen eraan herinneren dat je jezelf altijd kunt oppakken, wat je ook doormaakt in het leven. Na zeventien jaar drugs- en alcoholmisbruik vierde ik in 2016 mijn zesde jaar nuchterheid. Dus mensen kunnen altijd beslissen. begin betere keuzes te maken.

Ik ben in 2013 begonnen met de stichting zoleka mandela en het is echt een verlengstuk van mij. Ik noem hem mijn andere kind. Het was voor mij een kans om iets terug te doen voor mijn gemeenschap. de pilaren van mijn fundament vertegenwoordigen de dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven; Na het verlies van een kind bij een verkeersongeval, zetten we ook in op verkeersveiligheidsbewustzijn. en omdat we een herstellende verslaafde zijn, praten we met jongeren over zaken als de gevaren van drugs.

Women Who Will Change The Way You See The World

Ik zeg altijd. “Zo verschillende mensen als we zijn, al onze worstelingen zijn hetzelfde.” Sommigen zijn geschokt door mijn strijd vanwege de familie waar ik vandaan kom. maar ik denk dat het belangrijk is dat mensen weten dat het niet uitmaakt wie je bent in het leven of waar je bent in termen van status; we hebben allemaal echte problemen en dingen waar we mee worstelen. Het is geweldig als mensen zich kunnen vinden in mijn verhaal en reis en zien dat je dingen kunt omdraaien. het is gewoon een kwestie van de juiste keuzes voor jezelf maken, maar je moet veranderen om dingen te veranderen.

Mijn vier kinderen. Ik zeg dit omdat ik denk dat voor het eerst in mijn leven, als ik ooit het gevoel had dat ik een doel had, het was toen ik mijn eerste kind kreeg. Elk van mijn kinderen die in mijn leven kwamen, hebben echt dingen in mij veranderd en mijn leven nog zinvoller gemaakt.

Een van de moeilijkste dingen die ik heb moeten toegeven, is hoe ik mijn dochter in de steek heb gelaten als haar moeder. In 2010 verloor ik mijn dochter, Zenani, aan een auto-ongeluk onder invloed, en helaas was ik op dat moment nog behoorlijk verslaafd. Ik was niet bij haar toen ze stierf, toen ze me nodig had. ik had

How Women Change The World

How climate change affects the world, how can education change the world, the world climate change, change the world music, gandhi change the world, change the world karaoke, change the world movie, change the world, change the world quotes, how to change the world, women change the world, how to change the