How To Treat For Bed Bugs

How To Treat For Bed Bugs – Geef bedwantsen geen kans om te broeden. Hoe eerder u het probleem aanpakt, hoe eerder u en uw gezin weer gemoedsrust kunnen krijgen.

De consistente service, expertise en solide reputatie van Axon hebben het de Copesan Partner-status opgeleverd. Een prestatie van de sector!

How To Treat For Bed Bugs

How To Treat For Bed Bugs

Het wegwerken van bedwantsen is hard werken en het hebben van een goed behandelplan is essentieel. Als u kinderen, huisdieren of familieleden heeft die gevoelig zijn voor chemicaliën, is warmtebehandeling de meest effectieve en aanbevolen oplossing op de markt. Wat nog belangrijker is, bedwantsen haten hitte en temperaturen boven de 122 graden Fahrenheit zijn de enige wetenschappelijk bewezen methode om alle stadia van bedwantsen te doden. Deze methode is snel, efficiënt en u kunt uw meubelen beschermen.

Bedbugs: Symptoms, Treatment, And Removal

Thermische sanering heeft de meeste kans om van uw infectie af te komen. Onze oplossingen verdelen de warmte gelijkmatig door uw huis met behulp van speciaal ontworpen kachels en ventilatoren. We verzadigen het besmette gebied gelijkmatig in plaats van bepaalde oppervlakken te verwarmen, zodat geen enkele bedwants verdwijnt. In tegenstelling tot chemische behandelingen, doodt onze oplossing meestal 100% van de bedwantsen in slechts één poging. Pesticiden kunnen gaten achterlaten en bedwantsen kunnen snel overleven, waardoor problemen ontstaan ​​die moeilijker te behandelen zijn. Tijdens de evolutie hebben bedwantsen een dikkere schaal ontwikkeld, waardoor deze resistent is tegen insecticiden.

Niet alle thermische behandelingen zijn hetzelfde. Stoom en direct vuur, twee methoden die momenteel worden gebruikt om bedwantsen kwijt te raken, lijken haalbare opties. Stoom doodt bedwantsen en vuur zal je bezittingen beschadigen.

Met een thermische saneringsbehandeling garanderen we een snelle terugkeer naar uw huis. In de meeste gevallen kan de behandeling binnen één dag met succes worden afgerond. U hoeft de meubels niet eens weg te gooien, want er zijn geen blijvende of blijvende effecten die uw huisdieren en uw gezin kunnen schaden. U kunt in alle rust naar huis terugkeren.

De wetenschap heeft bewezen dat bedwantsen niet bestand zijn tegen hitte tot 122 graden of hoger. Hitte kan insecten in alle stadia van hun levenscyclus aantasten, inclusief volwassenen, nimfen en eieren. Dus, hoe kun je de temperatuur in huis naar een hoog niveau brengen? Thermische sanering is de oplossing.

How To Treat Bed Bug Bites

Thermal Remediation, Temp Air, gebruikt de toepassing van warmte om bedwantsen te doden. Na jaren van onderzoek is dit de oplossing die de meeste kans heeft om van de infectie af te komen. Eén behandeling is meestal alles wat nodig is om de hele bedwantspopulatie te doden.

Onze Heat Remediation Trailers zijn uitgerust om onze technici in staat te stellen warmtesaneringen op uw eigendom uit te voeren. Een elektrische verwarming, aangedreven door een dieselgenerator in de trailer, zal de lucht door het hele huis verwarmen. Speciaal ontworpen ventilatoren zullen dan de hete lucht verlagen en duwen om ervoor te zorgen dat de doeltemperatuur voldoet aan de te behandelen ruimte. Hierdoor kunnen wij tot in de kleinste kieren en spleten in uw pand komen, zodat er geen bedwantsen worden gemist.

Aangezien onze technici hoge hitte niet langer dan 10 tot 15 minuten per keer kunnen volhouden, zullen ze een draadloos temperatuurbewakingssysteem gebruiken om te bevestigen dat de doeltemperatuur in alle hoeken is bereikt. Om te voorkomen dat hete lucht uw eigendom en de inhoud ervan beschadigt, hebben onze kachels een dode punt van 135 graden. Als wij uw goederen behandelen, mag er niets achterblijven. Nadat de kamer is afgekoeld, kun je direct naar huis.

How To Treat For Bed Bugs

Axon Extermination and Pest Control™ is het enige verdelgerbedrijf met licentie in Quebec dat apparatuur voor het verwijderen van thermische bedwantsen bezit en exploiteert. Met meer dan 600 succesvolle warmtebehandelingen en meer dan 30 jaar hands-on ervaring, zijn wij het beste bedwantsbestrijdingsbedrijf in Montreal. We zijn ook actief lid van enkele van de grootste uitroeiingsverenigingen, waaronder NBBA (National Bed Bug Association), AQGP (Association Québécoise de la Gestion Parasitaires), NPMA (National Pest Management Association) en CPMA (Canadian Pest Management Association).

How To Treat Bed Bugs In Furniture

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van bedwantsproblemen. Onze technici worden continu getraind door Temp Air, een fabrikant van warmtebehandelingsapparatuur, en blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche om onze klanten tijd en geld te besparen.

Omdat warmtebehandeling een complex proces is dat planning en zorg vereist, is bezuinigen geen optie. We volgen strikt de protocollen van de fabrikant om ervoor te zorgen dat uw eigendom de eerste keer goed wordt behandeld. We respecteren alle warmtecondities en tijd om een ​​succesvolle verwijdering te garanderen.

Niet alle verdelgers die een continue warmtebehandeling nodig hebben, zijn gecertificeerd en getraind. Wanneer u uw vernietigingsbureau kiest, moet u vragen naar hun certificerings- en trainingsaanpak. Warmtebehandelingen zijn duurder dan traditionele bestrijdingsmiddelen. Het is dus belangrijk om een ​​vernietigingsbedrijf te kiezen dat uw probleem oplost.

Gezinsvakanties, zakenreizen en overnachtingen op de camping kunnen snel zuur worden met bedwantsenplagen. Axon Extermination and Pest Control™ neemt de zorgen weg van bedwantsen die in koffers aankomen met de nieuwe PackTite™ draagbare warme roomservice.

Bed Bug Pest Control

De PackTite™-oplossing is een warmtebehandelingssysteem dat speciaal is ontworpen om bedwantsen af ​​te weren. Artikelen waarvan u vermoedt dat ze in contact zijn geweest met bedwantsen (zoals koffers of kinderrugzakken) worden in een verwarmde ruimte geplaatst die wordt blootgesteld aan temperaturen boven 120 graden Fahrenheit. Hoge hitte kan van invloed zijn op insecten in alle stadia van hun levenscyclus, inclusief eieren. In minder dan een uur kunnen Axon Extermination and Pest Control™ ervoor zorgen dat uw bezittingen bedwantsvrij zijn, zodat u met een gerust hart naar huis kunt gaan.

Axon Extermination and Pest Control™ verkoopt PackTite™-oplossingen door. Als u veel reist, veel bezoek thuis of in de kinderopvang heeft, kan de PackTite™-oplossing bedwantsenplagen in uw huis helpen voorkomen. Neem vandaag nog contact op met Axon Extermination and Pest Control™ voor meer informatie over warmtebehandeling voor bedwantsen!

Volwassen bedwantsen zijn roodbruin van kleur en kunnen meer dan 4 mm lang worden. Ze verstoppen zich meestal in meubels, bedden, beddengoed, boxsteunen en hoofdeinden en komen alleen ‘s nachts naar buiten om zich te voeden met menselijk bloed. Omdat je bijna nooit bedwantsen ziet als je wakker bent, kunnen plagen wekenlang onopgemerkt blijven.

How To Treat For Bed Bugs

Bedwantsen zijn te vinden in alle omgevingen, zelfs de schoonste. Ze rijden naar uw eigendom met kleding, koffers, make-uptassen, gebruikte meubels en meer. Hoe langer je wacht met het behandelen van een plaag, hoe meer bedwantsen zich zullen voortplanten en zich voortplanten. Ik begrijp de paniek, de angst, de schaamte. Het was een goede ervaring voor mij! Na het advies van andere mensen geprobeerd te hebben en maandenlang te hebben gevochten tegen dit afschuwelijke kleine schepsel, kreeg ik EINDELIJK mijn huis terug! Ik wil met je delen hoe ik het doe, zodat jij dat ook kunt!

Bed Bugs: Expert Advice For Controlling Bed Bugs

Dit artikel beschrijft hoe je zelf van bedwantsen af ​​kunt komen zonder giftige pesticiden te gebruiken of duizenden dollars uit te geven aan verdelgers! Trap niet in spoilers. Alleen ik kan het, jij ook!

Leer herkennen Ik wil niet weten hoe het eruit ziet. Ik bedoel, leer mannelijke van vrouwelijke en levenscyclusfasen. Leer dit uit de eerste hand als je het doodt. Later, als je een enkele bug vindt, weet je of het een nieuw luik is (misschien één) of een volwassen vrouwtje (waarvoor de vernietiging van nieuwe eieren vereist is).

De strijd tegen bedwantsen zal korter zijn als je ze correct kunt identificeren, zodat je weet hoe je moet reageren. Dit kan ook de angst en stress verminderen van het zien van een enkele bug nadat deze is gedood. Als je weet of de nieuwe bug mannelijk of vrouwelijk is, kun je afwachten of je het proces moet herhalen of dat het een bug is die is verdwenen of na de ruiming is voortgekomen. Het is ook belangrijk om te weten dat vrouwtjes zich pas op volwassen leeftijd voortplanten.

Je doodt bedwantsen met warmte met behulp van een föhn en een draagbare verdamper. Het gebruik van stoom om deze insecten te doden is bijna onmiddellijk! Ze zijn niet hittebestendig. Uw droger kan insecten en eieren op de hoogste stand in 30-45 minuten doden.

Ways To Kill Bed Bugs That Really Work

Bevriezing zal ze ook doden. Als je een vriezer hebt, kun je deze drie dagen in de vriezer leggen om er zeker van te zijn dat alles dood is.

Ik raad aan om meubels die je wilt houden niet weg te gooien. ‘Wil’ is het sleutelwoord. Je moet beslissen of het het waard is. Alleen jij kunt beslissen. Tijdens de rampage gooide ik mijn oude stoel weg omdat het te riskant was. Hij had genoeg besmetting in de stoel. Ik besloot dat met alle hoeken en gaten erin, ik waarschijnlijk niet alles zou kunnen krijgen. Dus gooide ik de stoel weg.

Als je nog een voorbeeld van de loterij hebt

How To Treat For Bed Bugs

What to do for bed bugs, bed bugs how to get rid of them, treat bed bugs, how to treat your home for bed bugs, how to get rid of bed bugs, how to check for bed bugs, how to kill bed bugs at home, how to treat bed bugs, treat for bed bugs, how to kill bed bugs yourself, how to remove bed bugs, how do you treat bed bugs