How To Treat Bed Bugs

How To Treat Bed Bugs – Een insect. Twee woorden die niemand wil horen. Als je bedwantsen hebt, zoals bij de meeste insecten, moet je weten hoe je snel van bedwantsen af ​​kunt komen. Of je ze nu ziet verstoppen in je huis, op je bagage of op je persoonlijke bezittingen, je eerste reactie kan zijn om te proberen erachter te komen wat bedwantsen sneller doodt.

Goed nieuws: er is veel informatie over het wegwerken van bedwantsen, inclusief producten en verwijderingstips. Het slechte nieuws: niets anders dan professionele ongediertebestrijding is waarschijnlijk effectief in het wegwerken van bedwantsen. Erger nog, een ineffectieve behandeling kan ervoor zorgen dat bedwantsen meer verankerd en resistenter dan voorheen de kop opsteken.

How To Treat Bed Bugs

How To Treat Bed Bugs

Bedwantsen zijn kleine, platte, ovale, bruine insecten die zich voeden met het bloed van mensen en met bloed bevlekte dieren. Dankzij hun platte lichaam passen ze in kleine ruimtes ter grootte van een creditcard. Ze kunnen zich verstoppen in kieren en spleten in de buurt van je bed, zoals matrassen, boxsprings, nachtkastjes en andere slaapruimtes. Dit maakt dit ongedierte gemakkelijk toegankelijk voor slapende mensen, vandaar de naam “bedwantsen”.

How To Get Rid And Kill Bed Bugs With Only 1 Ingredient

Als je een frequente reiziger bent, wil je dit misschien niet horen: de belangrijkste bron van bedwantsen is reizen. Deze plagen rijden op bagage of kleding die je mee naar huis neemt. Je kunt bedwantsen vangen in een hotel, openbaar vervoer, bioscoop of zelfs een kledingwinkel.

Als u niet thuis bent, controleer dan uw omgeving op bedwantsenactiviteit. Als je thuiskomt, controleer dan je bagage en kleding en was alles meteen in warm tot heet water en droog op hoog. (Volg de instructies van de fabrikant voor het wassen en drogen van uw kleding.)

Deze objecten maken geen onderscheid. Bedwantsen worden aangetrokken door warmbloedige organismen die hen van voedsel kunnen voorzien in de vorm van bloedmaaltijden. Als een persoon of dier lang genoeg gaat zitten om insecten te eten, zullen ze van de gelegenheid gebruik maken om dat te doen.

Door bedwantsen vroeg op te merken, kunt u voorkomen dat een kleine plaag uitgroeit tot een grote plaag. De meest voorkomende symptomen van bedwantsen zijn:

Bed Bug Tips

Als je erg oplettend bent, kun je clusters van dit ongedierte in en rond je bed opmerken. Omdat ze echter liever verborgen blijven, zijn bedwantsen vaak moeilijk te detecteren.

Bedwantsen leven meestal in de buurt van waar mensen slapen. In je huis kun je je verstoppen in:

Door het kleine, platte formaat en de vorm van dit ongedierte kunnen ze tot in de kleinste ruimtes reiken, wat het erg moeilijk maakt om van bedwantsen af ​​te komen.

How To Treat Bed Bugs

Hoewel bedwantsen geen ziekteverwekkers dragen, kunnen bedwantsbeten veel jeuk en ongemak veroorzaken – deze kleine bloedzuigers maken insecten waar je gewoon niet mee kunt leven. In feite kunnen jeukende beten van bedwantsen een secundaire infectie veroorzaken door de huid te krabben en te kraken.

How To Get Rid Of Bed Bugs?

Naast beten kunnen bedwantsen snel groeien, tenzij ze worden verwijderd. Daarom is het zo belangrijk om contact op te nemen met een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf zodra u tekenen van bedwantsen ziet.

Het vereist een andere benadering van het bestrijden van bedwantsen: onze klanten hoeven niet voorbereid te zijn voordat we aankomen. Sterker nog, het is beter om dat niet te doen. Elke matras is uniek en onze technici kunnen u het beste advies geven na onderzoek van uw ruimte.

Overweeg om overbodige spullen zoals oude tijdschriften en kranten weg te doen. Een overvol huis geeft bedwantsen meer plekken om zich te verstoppen, en hoe meer dingen je weg kunt doen, hoe minder plekken de bedwantsen zich zullen verstoppen. Als je je afvraagt ​​waar bedwantsen zich toe aangetrokken voelen – behalve warmte, bloed en koolstofdioxide – trekken zwarte gaten hun aandacht en geven ze een plek om zich te verstoppen voordat ze eropuit gaan om te eten.

Bedwantsen kunnen zich verstoppen in karton, dus als je ze wilt bewaren, is de kans kleiner dat plastic containers een plaag veroorzaken.

Bed Bug Bites: What You Need To Know

Houd kleding en accessoires van de vloer. Doe zo mogelijk dingen die je niet meer nodig hebt weg of doneer ze.

Na uw eerste bedlinneninspectie zal de technicus u waarschijnlijk adviseren om uw bedgedeelte schoon en netjes te houden. Enkele manieren om dit te doen zijn:

Als je bedwantsen op je matras en bed ziet, kun je rillen en je afvragen: “Moet ik mijn matras wegdoen na een bedwantsenplaag?” Gelukkig betekent een bedwantsenplaag niet dat je je matras helemaal moet weggooien. Hier leest u hoe u uw matras kunt reinigen als de technicus dit aanbeveelt:

How To Treat Bed Bugs

De meest effectieve manier om uw matras van bedwantsen te reinigen, vereist een professionele behandeling. Na de behandeling adviseert een ongediertebestrijder om speciale hoezen (bedovertrekken) te gebruiken om uw matras en boxspring te bedekken. Zorg ervoor dat de bevestigingsmiddelen van goede kwaliteit zijn om rafelen te verminderen.

Getting Rid Of Bed Bugs: Natural Measures, Chemicals, And Pest Control

Als u wasgoed in een mand laat zitten zonder het op te bergen, kan het bedwantsen aantrekken. Zelfs een schone was kan een aantrekkelijke schuilplaats zijn voor bedwantsen. Bovendien kunnen gordijnen en beddengoed bedwantsen herbergen als ze in uw huis gaan wonen.

Houd er rekening mee dat alleen het schoonmaken van kleding geen trefzekere manier is om van bedwantsen af ​​te komen. Raadpleeg een professional voor een meer diepgaande en uitgebreide oplossing voor uw probleem.

Als je bedwantsen aan hoge temperaturen kunt blootstellen, kun je ze doden. Daarom kan met stoom gereinigd beddengoed effectief zijn. Zorg ervoor dat u eerst het etiket leest om er zeker van te zijn dat dit kan zonder het item te beschadigen.

Dit kan echter alleen wormen verwijderen die op warme plaatsen leven. De meeste leersoorten kunnen niet worden gestreken of met stoom worden gereinigd. Professionele ongediertebestrijdingsbedrijven kunnen industriële stoomverwarmers gebruiken om hele huizen te verwarmen om bedwantsen te bestrijden.

How To Find And Get Rid Of Bed Bugs In Your Home

Wat doodt bedwantsen? Experts op het gebied van ongediertebestrijding. Geef ze uw volledige medewerking en zorg ervoor dat ze toegang hebben tot kasten, muren en gebieden rond het meubilair. Op hun beurt moeten ze in staat zijn om de plaag van bedwantsen effectief aan te pakken.

Wacht niet tot het probleem uit de hand loopt. Om u te helpen snel van bedwantsen af ​​te komen, heeft u een professional nodig die is opgeleid om ongedierte te identificeren en snel tekenen van besmetting te vinden. Contact ® Voor krachtige, op maat gemaakte behandelingen om bedwantsen te helpen uitroeien waar ze leven en broeden.

Bedwantsen zijn opmerkelijk veerkrachtig. Ze kunnen een breed temperatuurbereik van 32 tot 120 graden Fahrenheit overleven, ze kunnen maanden zonder voedsel overleven en ze zijn erg goed in het verbergen op kleine plaatsen waar de meeste menselijke ogen niet kunnen zien.

How To Treat Bed Bugs

Sommige mensen proberen bedwantsen te verwijderen met huismiddeltjes of vrij verkrijgbare insecticiden, maar met weinig succes. In veel gevallen kunnen huismiddeltjes of bestrijdingsmiddelen die je zelf maakt gevaarlijk zijn.

Bed Bug Bites? Act Fast To Treat A Bed Bug Infestation

De enige manier om uw huis van bedwantsen te ontdoen, is door professionele ongediertebestrijdingsmethoden te gebruiken.

Het kan verleidelijk zijn om je bedprobleem zelf op te lossen met behulp van doe-het-zelf-methoden. Weersta deze verleiding! Veel doe-het-zelf-methoden – inclusief vrij verkrijgbare insecticiden en zogenaamde natuurlijke remedies om bedwantsen kwijt te raken – zijn onveilig om te gebruiken en zijn mogelijk niet effectief, waardoor de bedwantspopulatie nog meer kan stijgen.

U ziet mogelijk veel (verkeerde) informatie online over natuurlijk voorkomende chemische behandelingen (zoals borax, ontsmettingsalcohol, waterstofperoxide, essentiële oliën, bakpoeder, witte insectenspray – om er maar een paar te noemen). Het is echter belangrijk om te onthouden dat “natuurlijke” chemicaliën nog steeds chemicaliën zijn en met zorg moeten worden gebruikt en alleen volgens de instructies van de relevante fabrikant.

Bedwantsen zijn geweldige verstoppers, dus huismiddeltjes zullen niet werken om ze allemaal kwijt te raken. Als de insecten of hun eieren verloren gaan, kan de plaag binnen enkele dagen opnieuw beginnen.

How Do You Treat Bed Bug Bites?

Helaas zijn natuurlijke remedies zelden 100% effectief, daarom moet u contact opnemen met een professional zodra u bedwantsen in uw huis ziet.

Bedbommen (soms “mist” genoemd) zijn een andere potentieel gevaarlijke doe-het-zelf-optie, omdat deze sprays dampen in de omgeving afgeven die allergische reacties kunnen veroorzaken.

Behalve dat ze zelden 100% effectief zijn, kan het gebruik van deze handmatige remedies gevaarlijk zijn omdat meerdere bedbommen die verkeerd worden gebruikt een explosie kunnen veroorzaken. Als mistlampen niet goed worden gebruikt en huiseigenaren niet alle waakvlammen uitdoen, kunnen de gevolgen rampzalig zijn.

How To Treat Bed Bugs

Ongediertebestrijdingsprofessionals gebruiken een reeks innovatieve methoden om ervoor te zorgen dat alle bedwantsen voorgoed worden gedood of uit uw huis worden verwijderd. Experts erkennen resistentie tegen deze plagen, evenals resistentie tegen sommige insecticiden.

Bed Bugs: Diagnosis And Treatment

Een professionele ongediertebestrijder zal uw huis inspecteren, de prevalentie beoordelen en een op maat gemaakt behandelplan voor bedwantsen opstellen dat aan uw behoeften voldoet.

Bedwantsen temmen is niet iets waar je in je eentje mee te maken krijgt. Onze getrainde professionals staan ​​altijd voor u klaar om uw huis te beschermen. Verbinding

How to treat your home for bed bugs, treat for bed bugs, how to get rid of bed bugs, bed bugs how to get rid of them, bed bugs how to, bed bugs how to treat, how to remove bed bugs, how to kill bed bugs yourself, treat bed bugs, how do you treat bed bugs, how to treat for bed bugs, how to kill bed bugs at home