Hoe Goed Is Mijn Website

Hoe Goed Is Mijn Website – Ja, dat is het bijna. Vanaf juni 2021 voegt Google een extra rankingmethode toe aan zoekmachines die wordt bepaald op basis van de drie belangrijkste Web Vitals. Wat zijn deze webvitaliteiten en wat doet het om uw site te rangschikken en te vinden? Laten we het controleren!

Een goede gebruikerservaring bij het bezoeken van de website is erg belangrijk. Zo belangrijk dat het een officiële Google ranking factor wordt. Core Web Vitals bestaat uit drie specifieke factoren die deze gebruikerservaring kunnen meten.

Hoe Goed Is Mijn Website

Hoe Goed Is Mijn Website

1. LCP (Largest Content Paint): Deze sectie meet hoe lang het duurt om het grootste deel van de pagina weer te geven. Volgens Google moet het in 2,5 seconden klaar zijn. Langere downloadtijden betekenen dat gebruikers worden losgekoppeld.

Je Ssl Certificaat Checken? Zo Doe Je Dat!

Om je pagina snel up-and-running te krijgen, kun je het beste eerst de belangrijkste dingen downloaden en optimaliseren. Beeldverfijning, het vooraf laden van lettertypen en het laden van CSS en JavaScript helpen hierbij.

2. FID (First Input Delay): de tijd die nodig is om de pagina interactief te maken. Dus als u veegt of op een knop klikt, hoe lang duurt het dan voordat er iets gebeurt? Dit moet binnen 100 milliseconden gebeuren, anders raken bezoekers gefrustreerd, klikken herhaaldelijk op dezelfde knop, hebben te veel artikelen in hun winkelwagentje, enz. Deze frustratie kan ervoor zorgen dat bezoekers uw site verlaten.

Laat uw bezoekers dus niet lang wachten voordat er iets gebeurt als ze op een knop klikken! Zorg ervoor dat u het laden van externe bronnen (zoals Google-advertenties en Analytics) alleen toestaat als dit absoluut noodzakelijk is. Of dit nodig is, hangt af van de doelstellingen van uw bedrijf (u wilt bijvoorbeeld zeer interactief zijn) en de doelstellingen van de eindgebruiker (bijvoorbeeld snel kunnen betalen voor een product). Het verzamelen van gegevens en metingen via externe bronnen schiet het doel van de eindgebruiker voorbij.

3. CLS (Cumulative Layout Change): Hoeveel de pagina-inhoud verandert of “stuitert” nadat de pagina is geladen. Het kan zijn dat u een website heeft geladen, begon te scrollen en de inhoud die u aan het lezen was naar beneden scrolde, waardoor u per ongeluk op een advertentie klikte. Sterker nog, je wilt het niet!

Case Study: Zelfscan Webtoegankelijkheid Op Thuiswinkel.org

Wat kunt u doen om de cumulatieve lay-outwijziging te verbeteren? Reserveer ruimte voor afbeeldingen of andere elementen, zodat de pagina niet verspringt wanneer deze wordt geladen.

Meestal weten we binnen een half uur waar de pijnpunten van je website zitten. Binnen een dag kunnen we ervoor zorgen dat ze zijn opgelost en je website op deze drie punten goed werkt. Uit eigen onderzoek van Google blijkt dat als je bovenstaande drie punten goed doet, je tot 20% kunt verdienen. Een stop waard!

Er zijn momenteel ongeveer zes tools die u kunt gebruiken om te controleren hoe uw website presteert.

Hoe Goed Is Mijn Website

De meest betrouwbare tool om het resultaat te bepalen is Google Search Console. U kunt aan de linkerkant op “Core Web Vitals” klikken en u ziet welke pagina’s problemen ondervinden met Core Web Vitals voor zowel desktop als mobiel. De resultaten zijn onderverdeeld in drie statussen: “goed”, “moet worden verbeterd” en “slecht”. Zo kunt u zien welke webvitaliteiten verbeterd moeten worden. Onze aanbeveling is om zeker te focussen op die punten waar een “zwak” resultaat verschijnt. Al het bovenstaande is ook nuttig voor uw gebruiker.

Mooie Websites 2021

Een andere betrouwbare optie, vooral als u Google Search Control niet kunt gebruiken, is PageSpeed ​​​​​​​​​​​​​​Insights. Hiermee kunt u zien of ze overeenkomen met de basis Web Vitals voor specifieke pagina’s, maar ook voor het hele domein. Wanneer u een domein of URL invoert, wordt in het gedeelte “Domeindetails” informatie over die pagina weergegeven. In de sectie Oorsprongsamenvatting kunt u een samenvatting zien en lezen hoe echte gebruikers uw site de afgelopen 28 dagen hebben ervaren. Elke site laat je ook zien hoe goed (of slecht) je verdient.

Let op: De PageSpeed-score geeft niet aan hoe snel je site is of hoe goed je site presteert in de echte wereld. Indicatoren zoals “Labgegevens” en “Diagnose” zijn slechts indirecte indicatoren.

Als uw webontwikkelaar niets doet aan Core Web Vitals, leidt u uiteindelijk minder zoekverkeer naar uw site en negeert u aanbevelingen om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als je hier op let, kan je zoekverkeer (en eventueel conversies) toenemen. Daarom zal het verkeer dat uw website bezoekt waardevoller zijn.

Het is belangrijk om te weten dat Google het gemiddelde neemt van uw gegevens over de afgelopen 28 dagen. Uw late wijzigingen worden 28 dagen uitgesteld. Wat betekent het? Als je begin mei niet bent begonnen met het aanpakken van Core Web Vitals, ben je te laat! Dus waar wacht je nog op?’Hoe krijg ik mijn website hoger in Google’ of ‘Hoe krijg ik mijn website hoog in Google?’ zijn de vragen die de meeste mensen stellen als ze willen dat hun website hoger scoort in Google en andere zoekmachines. Op deze gratis pagina over zoekmachineoptimalisatie laat ik je zien hoe je je website structureel kunt optimaliseren voor zoekmachines. Als je een website wilt maken, kan ik je helpen met zoekmachine optimalisatie.

Bouw Je Eigen Website

Overdrijf het niet met zoekwoorden. Bedenk dat zoekmachineoptimalisatie meer is dan zoveel mogelijk zoektermen in je SEO-teksten krijgen. In 2017 is aandacht voor onderwerpen van constante kwaliteit in uw teksten belangrijker dan in voorgaande jaren. Wat betekent; als je je teksten wilt optimaliseren voor zoekmachines, moet je daar wat aan kunnen toevoegen. Niet Google, Bing of Yahoo, maar de bezoeker (en potentiële klant!). Dit laatste wordt vaak over het hoofd gezien omdat de focus vaak ligt op het optimaliseren van de site voor zoekmachines. Het is echt grappig dat je niets geeft om zoekmachineoptimalisatie!

Het is belangrijk om uw website zo te structureren dat elke service die u aanbiedt een eigen pagina krijgt. Deze pagina’s worden ook wel landingspagina’s genoemd. Zo heb je meteen een duidelijk beeld waar je het over moet hebben. Natuurlijk heeft elk onderwerp logisch unieke woorden (zoektermen) die steeds weer verschijnen. U kunt verschillende tools gebruiken om erachter te komen hoe populair deze zoektermen zijn. De populariteit van zoekwoorden wordt ook wel het zoekvolume genoemd. Met andere woorden, hoeveel mensen gebruiken bepaalde woorden in hun dagelijkse zoekopdrachten in zoekmachines.

U vraagt ​​zich misschien af ​​welke zoektermen u precies moet gebruiken. Een goede plek om te zien hoe populair uw zoektermen zijn, is Google Trends. Hier kun je zien hoe populair een zoekterm of onderwerp is. Een woord krijgt een waardering van 0 tot 100, waarbij 0 niet populair is en 100 erg populair. Door dit met verschillende zoekwoorden te doen, krijg je een duidelijker beeld van welke woorden je moet gebruiken om je teksten te optimaliseren voor zoekmachines. Als u een website heeft, hebben bedrijven meestal veel andere tools die ze gebruiken om te controleren hoe populair meerdere zoektermen zijn. Hierdoor weten ze snel wat ze moeten schrijven in SEO-teksten over het onderwerp op een van je landingspagina’s.

Hoe Goed Is Mijn Website

Als je meer dan één pagina tegelijk hebt geschreven, ben je nog niet klaar. Het is ook belangrijk om een ​​netwerk van hoogwaardige interne links op uw website op te bouwen. Door belangrijke zoektermen of woordgroepen op verschillende pagina’s om te zetten in een link naar een relevante pagina – het onderwerp van de zoekterm waarnaar u linkt – maakt u uw site relevanter voor uw bezoekers en voor Google. Google zal je hiervoor ook belonen omdat het laat zien dat je site relevantere content heeft. En deze content moet natuurlijk altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Dat betekent:

Hoe De Maatmerk Methode Het Verschil Heeft Gemaakt… — Maatmerk

Als ik de inhoudsstructuur van de bestemmingspagina zeg, bedoel ik: gebruik koppen in een logische volgorde, gebruik vetgedrukte letters en voeg links toe die naar andere relevante pagina’s verwijzen. Maar een van de belangrijkste punten is het distribueren van kwaliteitsinhoud met behulp van een verscheidenheid aan koppen, die elk goed CMS u zou moeten bieden om ervoor te zorgen dat bezoekers en zoekmachines de structuur van uw site kunnen zien.

Bij het voorbereiden van het schrijven van teksten om uw website te optimaliseren voor zoekmachines, is het belangrijk om de inhoudsstructuur goed te krijgen. Gebruik bijvoorbeeld “Head1” met de naam “H1” slechts één keer in uw HTML-code. De eerste titel van uw pagina is de hoofdtitel van de pagina. Daarna is het belangrijk om de inhoud op te delen in verschillende rubrieken. Je kunt ervoor kiezen om meerdere hoofdkoppen te gebruiken, maar dat betekent dat je eigenlijk over een ander onderwerp schrijft omdat je structuur anders niet meer klopt. Op deze en andere pagina’s van mijn website kun je zien dat ik

Hoe goed is mijn wachtwoord, is mijn bmi goed, is mijn gewicht goed, hoe goed is mijn nederlands, hoe goed is wandelen, is mijn hartslag goed, hoe goed is zwemmen, hoe goed is mijn internet, hoe goed is tele2, hoe goed is mijn huis geisoleerd, is mijn bloeddruk goed, hoe goed is mijn engels