Harry Potter Relieken Van De Dood

Harry Potter Relieken Van De Dood – De Relieken van de Dood zijn items uit Harry Potter en de Relieken van de Dood, het zevende Harry Potter-boek van de Britse auteur J.K. Rowling.

Wanneer één persoon de rechtmatige eigenaar is van deze drie items, mogen ze zichzelf de Meester van de Dood noemen.

Harry Potter Relieken Van De Dood

Harry Potter Relieken Van De Dood

Eindelijk kan Harry Potter worden opgeroepen nadat hij Heer Voldemort heeft verslagen en de meester van de oude toverstok is geworden.

New York, Ny, Usa

(Ik heb al de onzichtbaarheidsmantel (boek één) en de opstandingssteen in boek 7 van Perkamentus)

De drie objecten worden gecombineerd tot een symbool: de Oudere Staf is een verticale streep, de Steen is een cirkel en de Onzichtbaarheidsmantel is een driehoek. Omdat Gellert Grindelwald, de beruchte duistere tovenaar die door Albus Perkamentus werd verslagen, dit symbool gebruikte, beschouwen de meeste continentale Europese tovenaars het als een donker teken, hoewel het dat oorspronkelijk niet was. Viktor Krum legt Harry uit dat sommige jonge tovenaars dit symbool soms als een grap tekenen, maar de familieleden van de slachtoffers van Grindelwald op de harde manier leren dat zulke grappen geen grap zijn.

Geleidelijk aan wordt in het boek Harry Potter en de Relieken van de Dood steeds duidelijker over de Relieken van de Dood. Albus Perkamentus verlaat Hermelien Griffel met The Tales of Beedle the Bard. Dit is een sprookjesboek geschreven in runen. Een van de sprookjes, The Tale of Three Brothers, vertelt over de oorsprong van de relikwieën.

De drie broers kwamen onderweg bij een rivier die te diep en te gevaarlijk was om over te steken. Omdat ze magie onder de knie hadden, konden ze een brug over de rivier bouwen. In het midden van de brug ontmoetten ze de Dood. Dit was woedend omdat ze de rivier ongedeerd konden oversteken, terwijl de meeste passagiers hier terechtkwamen. Hij deed alsof hij blij was dat mensen aan het springen waren en zei dat ze allemaal een prijs verdienden.

Harry Potter Het Vervolg Op De Relieken Van De Dood (voltooid)

De oudste broer, die een krijger was, vroeg om een ​​onoverwinnelijke staf die de overwinnaar van de Dood waardig was. De dood nam een ​​takje vlierbes en veranderde het in een toverstaf.

De middelste broer, die nogal arrogant was, vroeg om een ​​steen om de doden weer tot leven te wekken om de Dood nog meer te vernederen. De Dood pakte een steen van de oever en zei dat hij nu de macht had om de doden weer tot leven te brengen.

De jongste broer, die de nederigste en wijste was, vertrouwde de Dood niet en vroeg om iets om door te gaan zonder dat de Dood hem volgde. De dood deed met tegenzin zijn onzichtbaarheidsmantel af en gaf die aan haar. Toen vertrok de Dood en gingen de broers hun eigen weg.

Harry Potter Relieken Van De Dood

Later gingen de broers hun eigen weg. De oudste nam deel aan de duels, die hij altijd won en pochte over de ploeg. Op een nacht, terwijl hij sliep, benaderde een jaloerse tovenaar hem, sneed hem de keel door en stal zijn staf.

Stickers 2 Harry Potter Relieken Van De Dood

De helft had een huis, maar hij woonde alleen, en op een dag haalde hij zijn steen tevoorschijn en draaide hem drie keer in zijn hand, zoals de Dood had gezegd. De geest van zijn minnaar verscheen, maar ze kon daar niet blijven en verdween weer. De broer, hierdoor gek geworden, pleegde zelfmoord om zijn geliefde te volgen.

De jongere broer leefde omdat hij onzichtbaar was voor de Dood vanwege zijn mantel en werd alleen gevonden toen hij het vrijwillig uitdeed en het niet aan zijn zoon gaf. Toen ontmoette hij de Dood en volgde hem. Hij was de enige van de drie broers die besliste wanneer hij zou sterven.

Op het kerkhof van Goderic’s Eind zag Hermelien het relikwiesymbool op de grafsteen van Ignotus Prospero. Toen realiseerden ze zich dat de Prosperos broers uit een sprookje waren; Antiochië (ouderling), Cadmus (midden) en Iniotus (jonger).

Harry ontdekt dat zijn onzichtbaarheidsmantel dezelfde is als die van Ignotus, en daarom een ​​afstammeling is van Ignotus, aangezien de mantel van vader op zoon werd doorgegeven. Hij herinnert zich ook dat Asmodom Marl (de grootvader van Voldemort) een ring had met een steen met het Prospers-embleem erop. Hij concludeerde dat de ring een terugkeersteen moest bevatten. Dus de Marlies zijn afstammelingen van Cadmus, dus Harry en Voldemort zijn aan elkaar verwant via broers. Harry realiseert zich dat waar Voldemort naar op zoek is, de Oudere Wand moet zijn.

Men Es Harry Potter The Deathly Hallows Black T Shirt

Aan het einde van het zevende boek ontdekt Harry dat de Terugkeersteen in de Goudlokje is achtergelaten door Perkamentus. In het laatste duel wordt onthuld dat Voldemort de Elder Wand bezit.

De oudere toverstok is de krachtigste toverstok die er bestaat. Er wordt zelfs gezegd dat je geen enkel duel met haar kunt verliezen, maar dat is niet helemaal waar. Dit relikwie is het gemakkelijkst te volgen in het verhaal. De staf heeft een kern van Thesoul-haar.

Volgens Xenophilus Leeflang eindigde het parcours tijdens het grote duel. De eigenaar, Simon de Slegte, werd gevangen genomen door Arcus en Livius, en een van hen ontsnapte met de staf. Hij bezat ooit een Stavlov-stok, maar toen stal een blonde tovenaar het van hem. De blonde tovenaar heette Gellert Grindelwald. In het legendarische duel met Albus Perkamentus in 1945 verloor hij en Perkamentus nam zijn toverstok mee. Perkamentus gebruikte vervolgens de toverstok jarenlang zelf, totdat hij op een noodlottige nacht, nadat hij ernstig verzwakt was door te proberen een van Voldemort’s Gruzielementen te vinden, werd ontwapend door Draco Malfidus. Draco werd daarom de nieuwe toverstokmeester, maar hij besefte het zelf niet omdat hij de toverstok niet herkende als een Oudere toverstaf en de toverstok niet meenam. Na de dood van Perkamentus werd de toverstok bij het lichaam van Perkamentus in het Witte Graf geplaatst.

Harry Potter Relieken Van De Dood

Na lang zoeken vond Voldemort de toverstok. Hij kon wel een staf gebruiken, maar hij was geen echte meester van de staf, dus het werkte niet op volle sterkte voor hem. Voldemort dacht dat Sneep de ware meester was en liet Nagini hem vermoorden. Er werd echter nog steeds aangetoond dat hij niet de echte toverstokmeester was, aangezien Harry de laatste was die Draco ontwapende en zijn toverstok pakte, en Draco ontwapende Perkamentus voordat Sneep hem doodde. Het personeel wist dat Harry zijn ware eigenaar was en weigerde hem kwaad te doen. Toen Voldemort Harry probeerde te doden met de toverstok van Ouderling, mislukte de vloek en stierf Voldemort alleen. Daarna wilde Harry zijn toverstok niet meer gebruiken. Hij plaatste het terug in het Witte Graf en repareerde het eerst met Holly’s oude toverstok en de Feniksveer. De kracht van de Oudere toverstaf wordt daarom verbroken als Harry een natuurlijke dood sterft (volgens het boek).

Harry Potter Relieken Van De Dood Rugzak 31cm

Oudere toverstok geeft enorme kracht. Hierdoor kan hij dingen repareren die normaal niet mogelijk zouden zijn, zoals een kapotte toverstok. Maar de eigenaar moet constant op zijn hoede zijn, zodat de vijanden de stok niet kunnen pakken. De meeste eigenaren waren verblind door de macht die het personeel bood, en dus werd het personeel meerdere keren misbruikt voor persoonlijk gewin en machtswellust. Als gevolg hiervan liet het personeel een “bloedig spoor” achter in de geschiedenis van de tovenaars. De oudere toverstok is dus zowel een formidabel wapen als een vloek, aangezien elke drager de toverstok op een gegeven moment heeft verloren, en de meesten hebben daarbij hun leven verloren. Alleen Perkamentus en Harry zien het: “Het personeel brengt alleen maar lijden… en lijden waar ik meer dan genoeg van heb.”

Alleen een persoon die als meester wordt erkend, kan de stick volledig gebruiken. Men wordt een meester van de oude toverstaf door de vorige meester te verslaan. De meeste oudere toverstokmeesters deden dit door het van de vorige eigenaar te grijpen door middel van verraad of bedrog, omdat het personeel vrijwel onoverwinnelijk was in een duel. Van Perkamentus is bekend dat hij de toverstok hanteert in een duel met de vorige meester Grindelwald. Dit zette ook vraagtekens bij het idee dat de eigenaar van de ploeg onoverwinnelijk zal zijn in het duel. Het is ook niet nodig om de vorige meester te doden, en het is zelfs niet nodig dat de Elder Wand daadwerkelijk aanwezig is in de confrontatie.

Hier eindigde de cursus enkele jaren omdat niet bekend was wie Arcus/Livius versloeg.

Draco scheurde Perkamentus in de Astronomy Tower toen hij op het punt stond hem te doden. Dit maakte Draco de eigenaar van de toverstok.

Lego Heeft Bijna Een Harry Potter Deathly Hallows Set Uitgebracht

Harry realiseerde zich pas later dat hij meester was geworden van de Oudere toverstaf omdat Draco niet wist dat hij de meester was van de machtigste toverstok ter wereld. Harry versloeg Draco (die nog steeds zijn oude toverstok had) in Villa Malfidus en werd zo onbewust de eigenaar van de oudere toverstok.

Harry is waarschijnlijk de laatste meester van de Oudere toverstaf. In de film

Harry potter en de relieken van de dood hardcover, harry potter en de relieken van de dood boek, harry potter en de relieken van de dood game, harry potter en de relieken van de dood luisterboek, harry potter en de relieken van de dood boek samenvatting, harry potter relieken van de dood film, harry potter en de relieken van de dood ebook, harry potter de relieken van de dood, harry potter en de relieken van de dood deel 2, harry potter de relieken van de dood deel 1, harry potter en de relieken van de dood samenvatting, harry potter en de relieken van de dood deel 1