Handleiding Video Editor Windows 10

Handleiding Video Editor Windows 10 – Het punt is dat we allemaal zo nu en dan videobewerkingsoplossingen nodig hebben. Het beste type gebruik is echter iets anders.

Zie je, er zijn eindeloze discussies over betalen voor gratis video’s. Hoewel veel mensen de voorkeur geven aan de gratis versie, is het duidelijk dat de echte functies verborgen zijn in de betaalde versie.

Handleiding Video Editor Windows 10

Handleiding Video Editor Windows 10

Denk er over na. Hoewel je veel onzin kunt zeggen, is het meeste uiteindelijk nutteloos. Ze bieden meestal heel weinig functies die niet altijd een goed afgerond beeld opleveren.

How To Use The Free Video Editor In Windows 10

Net als je denkt dat je het geluk hebt iets geweldigs tegen te komen, merk je dat je voor altijd verslagen bent met watermerken en dergelijke. Om het nog erger te maken, hebben ze waarschijnlijk ook advertenties toegevoegd.

Van korte proefperiodes tot onvolledige video’s, noem maar op – ik heb het allemaal geprobeerd als het gaat om freelance schrijvers. En eerlijk gezegd heb ik het al vaak opgegeven om in veel gevallen een betrouwbare methode te vinden.

Dus ik moet toegeven dat ik niet onder de indruk was van de gratis VSDC-video-editor toen ik hem tegenkwam. Ik dacht dat het dezelfde oude fabel zou zijn met een andere titel. Maar verrassend genoeg bleek alles anders te zijn dan ik had verwacht…

VSDC Free Video Editor, ontwikkeld door Flash-Integro LLC, is een offline video-, audio- en videobewerkingsoplossing.

Documentation For Visual Studio Code

Welnu, als je hebt geprobeerd veel algemene video’s te bewerken, moet je hetzelfde oude formaat van mediabestanden in dezelfde bewerkingsmodus hebben gezien. Maar VSDC kiest daarentegen voor een meer niet-lineaire benadering. Je mag elke inhoud of inhoud maken tijdens het bewerken van je video.

U kunt bijvoorbeeld video’s in verschillende richtingen van elkaar plaatsen om ze naast elkaar te bekijken, of overlappen voor beeld-in-beeld. En dat is niet alles. Er zijn veel geavanceerde functies waaruit u kunt kiezen, zoals mediaformaat en ruimte.

Maar hier is het goede eraan. Het is helemaal gratis. Het systeem zal u na een tijdje niet buitensluiten om een ​​update te forceren.

Handleiding Video Editor Windows 10

Laten we nu eerlijk zijn. We hebben veel tools gevonden om afbeeldingen te “bewerken” die achter de schermen verborgen zijn om ons te waarschuwen na installatie. Ze plaatsen meestal slechte watermerken op uw media om hun merk te promoten. Of misschien dwingen ze je om andere partnerprogramma’s te installeren.

Interactive Video Tutorial

Helaas wordt de gratis VSDC-video-editor ook niet verzonden. Het stelt zich niet aan de wereld voor met watermerken of aanvullende programma’s. In principe is wat je krijgt wat je krijgt.

En trouwens, het ziet eruit en voelt aan als een echt professioneel apparaat. De interface bevat veel bewerkingsfuncties waarmee u kunt samenvoegen, splitsen, knippen, roteren, schalen, bijsnijden en meer. Je kunt ook dingen doen zoals ondertitels en afbeeldingen toevoegen, objecten verbergen, overvloeien, kleuren corrigeren, overvloeien en Instagram-achtige filters toepassen.

Dit alles is mogelijk in een verscheidenheid aan videoformaten en codecs, waaronder belangrijke zoals AVI en MP4, evenals minder gebruikelijke versies zoals SWF en RM. De volgende opties zijn ook uitgebreid en je kunt zelfs dvd-video’s maken met de mogelijkheid om een ​​schijf te branden.

VSDC is echter niet alleen gratis software. Er is een optie om te upgraden naar de PRO-versie, die $ 19,99 per jaar kost.

Best Ways To Use Screen Recorder For Instructional Content

Maar dit is alleen nodig als u maskering, subpixelresolutie en beeldblokkering nodig hebt, evenals hardwareversnelling voor snellere beeldverwerking. Op dit moment zijn we erg geïnteresseerd in de gratis versie.

Dus, kan de gratis VSDC-software onze verwachtingen veranderen? Hoe krachtig zijn de prestaties? Hoe kan het zelfs geld verdienen als het gratis kan worden gebruikt?

Laten we het uitzoeken. Deze gratis VSDC-video behandelt alle belangrijke onderwerpen: functies, bewerkingstools, geld uitgeven en algemene richtlijnen.

Handleiding Video Editor Windows 10

Eerlijk gezegd is het grootste probleem met video-editors dat ze allemaal zeer grote pc-hardware nodig hebben om te kunnen draaien. U zult nooit video’s van hoge kwaliteit kunnen converteren zonder pc-videotools zoals gameconsoles.

De 13 Beste Gratis Video Editors Van 2022 — Marketing

Dus ik was natuurlijk erg benieuwd naar de systeemvereisten voor gratis VSDC-videobeheer. En uiteraard is het minimum dat je nodig hebt om de software probleemloos te gebruiken:

Nu even wachten. Betekent dit dat je video’s kunt bewerken op je oude pc? Gelukkig kan een standaard pc deze software gemakkelijk hosten en uitvoeren. In feite neemt het slechts 200 MB ruimte in beslag op uw harde schijf.

Helaas, sorry Mac-gebruikers. Mogelijk moet u later controleren of ze een compatibele versie hebben uitgebracht. Laten we hopen dat ze het uiteindelijk gaan doen.

Zodra u de app start, ziet u dat de hoofdinterface donker is en dat de pictogrammen op het apparaat duidelijk zijn. En om u te helpen alles op een rijtje te zetten, verwelkomt het systeem u met een pop-upvenster dat u zal begeleiden bij het openen van een nieuw project, het starten van een bewerkingssessie en het exporteren van het project.

Movie Maker For Windows 10/11

U hoeft dit echter niet allemaal te doorlopen. Ik vond het totale bereik verrassend eenvoudig en eenvoudig.

Laten we het nu onder ogen zien. Het kan een beginner wat tijd kosten om aan alles hier te wennen. Maar ik denk dat we dat wel mogen verwachten van softwareoplossingen die boordevol tools als deze zitten. De leercurve is in ieder geval niet zo lang als we hebben gezien in Adobe Premiere.

Als het gaat om het bewerkingsproces, geef ik toe dat ik tot nu toe geen enkel probleem heb ondervonden. Al die tijd is de vooruitgang succesvol geweest. Het is echter vermeldenswaard dat de algehele prestaties van de software afhankelijk zijn van de hardware van uw pc.

Handleiding Video Editor Windows 10

De leveringssnelheid neemt bijvoorbeeld iets toe wanneer u de metalen onderdelen opwaardeert. Het is niet de snelste die we hebben gezien, maar voor een gratis apparaat is het goed genoeg. Alleen Pro-gebruikers krijgen de maximale snelheid en hardwaresnelheid VSDC wordt ingeschakeld na de update.

How To Make Video Files Smaller Without Losing Quality

Gelukkig verandert deze aanpassing op geen enkele manier de kwaliteit van de video. Ik was onder de indruk dat de gratis VSDC-video HD- en UHD-resoluties kan ondersteunen. Het kan zelfs H265/HEVC afspelen, een populaire codec die de bestandsgrootte verkleint zonder in te boeten aan kwaliteit.

Het video-opnameapparaat verbindt de VSDC met elke camera die op uw computer is aangesloten. U kunt video’s opnemen met IP-camera’s en webcams en deze opslaan of bewerken met de editor.

Een tool voor het vastleggen van schermen is handig wanneer u gedetailleerde afbeeldingen voor uw pc-weergave moet voorbereiden. Kortom, het projecteert een video van uw activiteit op een computerscherm. U kunt vervolgens de editor gebruiken om de resulterende afbeeldingen te bewerken.

Misschien wil je je video’s op dvd bekijken. Nou, dat is precies wat je gebruikt.

How To Resolve Dns Issues On Windows 10/11 [quick Guide]

Met een dvd-brandtool kunt u de dvd-versie van uw video opslaan op een schijf die compatibel is met het optische station van uw pc.

De videobewerkingstool leidt u door het bewerkingsproces, zodat u videobestanden van het ene formaat naar het andere kunt converteren. Je kunt het ook gebruiken om clips te combineren tot een enkel bestand of om een ​​van meerdere video’s te splitsen.

Het spreekt voor zich dat YouTube verreweg de grootste videotheek op internet is. Het is dus logisch om een ​​tool te bieden die integreert met YouTube, zodat je gemakkelijk video’s kunt uploaden na bewerking.

Handleiding Video Editor Windows 10

VSDC Free Video Editor gaat verder dan eenvoudige videobewerking om gebruikers te helpen hun professionele video’s te verbeteren. U kunt profiteren van het 3D-diagramformaat om trechters, stippen, piramides, spreidingslijnen, cirkeldiagrammen, algemene grafieken en meer te maken – als onderdeel van uw uiteindelijke video.

Itop Screen Recorder User Manual

Inmiddels heb je waarschijnlijk geprobeerd kleuren in je foto’s te mengen. Nou, blijkbaar kun je met deze functie ook spelen bij het converteren van je video’s naar VSDC. Het biedt zelfs krachtige functies zoals Instagram-filters – je kunt de temperatuur, het contrast of het kleurniveau met een enkele klik wijzigen.

VSDC Pro gebruikt subpixels effectief bij het plaatsen van objecten in afbeeldingen. Daarom blijft de beeldkwaliteit hetzelfde, zelfs na het wijzigen van de camerahoek, scheeftrekken of het toepassen van andere visuele effecten.

Videobewerkingsprogramma’s omvatten soms het verwijderen of verbergen van bepaalde functies, zoals watermerken, en VSDC Pro biedt een manier om deze te verbergen. Je kunt zelfs gezichten verbergen om de identiteit van mensen in de video te verbergen.

Heb je ooit een video gemaakt terwijl je beweegt en eindigde met een rommelige video? Dit geldt met name voor drones en mobiele telefoons.

Vn Video Editor

Om u te helpen dit probleem op te lossen, biedt VSDC Pro een videocompressietool. Dit elimineert in feite het frame van de rechter, wat zorgt voor een vloeiender beeld.

Helaas bieden de meeste gratis videobewerkingsprogramma’s die op internet beschikbaar zijn alleen de basisfuncties die nodig zijn voor kleine projecten voor beginners. De gratis video van VSDC is echter een van de weinige die een volledige lijst met inhoud biedt zonder grote beperkingen. Het is een volledig veilige tool die je niet zal vragen om je video’s te betalen of een watermerk te geven.

Iedereen kan het echter gebruiken

Handleiding Video Editor Windows 10

Video editor windows 10 overgangen, microsoft video editor windows 10, handleiding video editor, youcut video editor windows 10, video editor windows 10, handleiding avs video editor nederlands, simple video editor windows 10, videopad video editor handleiding, gratis video editor windows 10, video editor free download windows 10, openshot video editor handleiding, free video editor windows 10