Hacer Videos Con Fotos Y Musica

Hacer Videos Con Fotos Y Musica – Maar we weten het. Het kan moeilijk zijn om de tijd te vinden om achter uw computer te gaan zitten, al uw clips samen te voegen en een iPhone- of Android-app voor videobewerking te kiezen om de magie te doen.

Gelukkig zijn er veel geweldige apps om gratis video’s in het Spaans te maken. In dit artikel zullen we het hebben over 15 gratis apps om video’s vanaf je mobiel te bewerken.

Hacer Videos Con Fotos Y Musica

Hacer Videos Con Fotos Y Musica

Je hebt een van de volgende apps nodig om video’s gratis op mobiel te bewerken. In deze lijst hebben we enkele van de beste mobiele apps opgenomen, de meest intuïtieve en natuurlijk gratis.

Mejores Aplicaciones Para Hacer Vídeos Con Música

Beste apps in het Spaans om gratis video’s te maken #1 KineMaster: De beste app in het Spaans om gratis video’s te maken

Met Kinemaster kun je clips bewerken net zoals je doet met de meeste gratis videobewerkingssoftware op pc. Dus als je al enige ervaring hebt met videobewerking, zul je dit programma geweldig vinden.

U kunt ook effecten, tekst en muziek toevoegen. Met de app kun je audio opnemen om aan je video toe te voegen, en de KineMaster-winkel heeft tonnen muziek en geluidseffecten.

Het enige nadeel is dat de gratis versie je video’s exporteert met een watermerk. Om het te verwijderen, moet je een abonnement van € 5,99 betalen, maar als dit geen probleem voor je is, is Kinemaster de beste app om gratis video’s in het Spaans op je mobiel te maken.

La Mejor Aplicación Para Hacer Videos Con Fotos [android E Ios]

Het is ontworpen om het bewerkingsproces te versnellen, zodat je snel geweldige video’s kunt vastleggen, bewerken en publiceren.

Je zult versteld staan ​​van wat Quick automatisch kan doen, omdat het je videobeelden doorzoekt naar de beste momenten, je clips automatisch bijsnijdt en bewerkt en zelfs overgangen toevoegt.

U kunt uw clips echter handmatig bewerken als u meer controle wilt over het bewerken van video’s.

Hacer Videos Con Fotos Y Musica

Als u op zoek bent naar een gratis app voor videobewerking waarmee u snel professionele video’s kunt maken, is Quick uw beste keuze.

Intros Para Video: 10 Programas Para Crear Intros Increíbles

InShot laat je niet alleen gratis video’s bewerken vanaf je mobiel, maar is ook een complete app voor het bewerken van foto’s en het maken van fotocollages.

U kunt clips bijsnijden, de snelheid van uw beeldmateriaal wijzigen en filters, muziek en tekst toevoegen. Je kunt je beeldmateriaal roteren en roteren, wat een handige functie is die veel andere apps niet hebben.

Het nadeel is dat je extra moet betalen om het watermerk te verwijderen dat is toegevoegd aan video’s en advertenties die in de app zijn ingesloten.

Dat gezegd hebbende, het is gemakkelijk te gebruiken en heeft alles wat je nodig hebt. Deze Spaanse app voor videobewerking is perfect voor mensen die op zoek zijn naar veelzijdigheid.

Las Mejores Apps Para Poner Música De Fondo A Un Video

Deze app is gekoppeld aan Adobe’s populaire Premiere Pro-product, maar werkt als een zelfstandige app. Hiermee kun je muziek (van jezelf of uit de bibliotheek), overgangen, automatisch kleuren correct toevoegen en je video delen.

Met zijn twee modi, Freeform en Auto, kun je ervoor kiezen om de bewerkingscontrole te behouden of Adobe overgangen te laten kiezen en de clip automatisch bij te snijden. Adobe-gebruikers zullen blij zijn te weten dat deze app perfect synchroniseert met andere Adobe-nietjes zoals Lightroom.

Nadelen: Mist enkele basisfuncties, zoals de mogelijkheid om clips te draaien. Overweeg om te investeren in een betaald abonnement.

Hacer Videos Con Fotos Y Musica

De gratis versie wordt geleverd met alle basisprincipes om deze app voor het maken van video’s uit te proberen. U kunt clips bijsnijden, filters toevoegen, muziek selecteren uit de ingebouwde bibliotheek en meer.

Opiniones Sobre Top 9 Creadores De Video En Línea Sin Marca De Agua

Je krijgt echter maar 10 GB cloudopslag voor je videobewerking en de gratis versie zet ook een watermerk op je video’s.

Dus als u van plan bent videomarketing serieuzer te nemen, misschien als onderdeel van uw marketingplan voor sociale media, moet u betalen voor de premium-versie.

De premium abonnementen van WeVideo bieden een aantal geweldige geavanceerde functies, zoals een muziekbibliotheek met professioneel gelicentieerde muziek en de mogelijkheid om video’s te delen in 4K Ultra HD-resolutie.

Met de app kun je clips bijsnijden, je eigen muziek toevoegen en de kleur, grootte en vorm van het collageframe bewerken.

Las 5 Mejores Aplicaciones De Edición De Video Para Iphone

Nadelen: je moet betalen voor de premium-versie om toegang te krijgen tot de beste functies. De app voor het maken van video’s is zeer beperkt.

Horizon is een app voor het maken van video’s waarmee gebruikers video’s horizontaal kunnen opnemen, ongeacht de positie van uw telefoon.

Wanneer we ons haasten om een ​​moment vast te leggen, vergeten we de telefoon te kantelen en de actie horizontaal vast te leggen. Deze app helpt je dit probleem op te lossen: alle opnamen worden horizontaal gemaakt, hoe je je telefoon ook kantelt.

Hacer Videos Con Fotos Y Musica

Dit is vooral belangrijk voor platforms waar horizontale video nog steeds veel voorkomt. Als je bijvoorbeeld inkomsten wilt genereren met YouTube, raden we je aan je inhoud in liggende indeling te uploaden.

Programas Online Para Hacer Videos Animados

Nadelen: de Android-versie is niet zo geavanceerd als de iOS-versie; Afhankelijk van uw behoeften kunnen sommige in-app-aankopen vereist zijn.

Beste videobewerkingsapps voor iPhone #8 Splice: beste app om video’s te maken op iPhone en iPad

Splice is een van de populairste gratis apps voor het maken van video’s die beschikbaar zijn voor iPhone- en iPad-gebruikers. Van de makers van GoPro, deze app is heel gemakkelijk te gebruiken met zijn intuïtieve interface.

Met de app kun je verschillende clips in je video bijsnijden en bewerken en je kunt de overgangen aanpassen. Splice bevat ook een grote bibliotheek met ingebouwde muziek, zodat u uw video’s direct een professioneler tintje kunt geven.

Los Mejores Programas Para Hacer Vídeo Con Fotos Y Música Gratis

IMovie is een van de meest populaire gratis apps voor het maken van video’s in deze lijst. Helaas is deze app, net als alle Apple-software, alleen beschikbaar voor Apple-gebruikers.

Bovendien heeft het alle basisfuncties die je nodig hebt om video’s van iPhone of iPad te bewerken. U kunt clips bijsnijden, muziek toevoegen, audio opnemen en filters toevoegen. Er is een bibliotheek met vooraf gemaakte overgangen en de app ondersteunt 4K-resolutie.

Als videobewerking nieuw voor u is, is deze app een geweldige plek om te beginnen. Als je echter eenmaal de basis hebt geleerd, kun je op zoek gaan naar een alternatieve app voor videobewerking met meer functies.

Hacer Videos Con Fotos Y Musica

Last but not least komen we naar Filmorago. FilmoraGo is een gratis app voor videomakers zonder watermerken of betaalde abonnementen.

Las Mejores Apps Para Editar Vídeo En Iphone Y Ipad

Voeg muziek toe, overgangen en trim videoclips rechtstreeks vanuit de app. Je kunt eenvoudig thema’s, tekst en titels aan je video’s toevoegen. Er is een desktopversie die begint bij $ 44,99 per jaar, maar u kunt meer functionaliteit krijgen van de gratis mobiele app.

We willen allemaal geld verdienen op Instagram. Daarom is het erg belangrijk om je merk er professioneel uit te laten zien. Breng je Instagram-verhalen en -feed naar een hoger niveau met deze gratis apps voor Instagram-videomakers.

Hoewel alle hierboven genoemde apps voor het maken van mobiele video’s goed werken voor Instagram, zijn de volgende specifiek ontworpen met het platform in gedachten. Dus als je wilt weten hoe je video’s voor Instagram bewerkt, lees dan verder.

Magisto is een geweldige app voor videobewerking. Voeg uw foto’s, video’s, muziek en al het andere toe dat u wilt toevoegen, en Magisto zal uw video automatisch bewerken en maken. En de resultaten zijn indrukwekkend.

Editor De Video Online

Magisto kan u veel tijd besparen bij het maken van professioneel ogende video’s. Perfect voor snelle berichten als je op Instagram wilt verkopen. Het lijkt erop dat je minstens twee uur hebt besteed aan het bewerken van je verhaal.

Boomerang is een app voor het maken van video’s gemaakt door Instagram. Met deze app kun je je foto’s gebruiken om boeiendere inhoud te maken. Maak ongeveer 10 foto’s en Boomerang verandert ze in een minivideo.

Dankzij native ondersteuning kun je direct vanuit de app posten. En het beste is dat het de stappen respecteert die een verhaal op Instagram zou moeten hebben.

Hacer Videos Con Fotos Y Musica

Deze app zet je audiobestanden of podcasts automatisch om in video’s, waardoor je volgers op Instagram krijgt.

Mejores Apps Para Hacer Y Editar Vídeos En Android Gratis (2022)

Hyperlapse is perfect voor timelapse-video’s. Deze app is gemaakt door Instagram en stelt je in staat om veel opnametijd te condenseren in een korte video. Deze app elimineert ook de noodzaak van een statief vanwege de indrukwekkende stabilisatietechnologie.

Een timelapse video als deze werkt goed om bijvoorbeeld te laten zien hoe een product gemaakt wordt. En als je klaar bent met je timelapse-video, kun je deze direct op Instagram delen.

U kunt uw time-lapse tot 12x versnellen. Vergeet natuurlijk niet om hashtags toe te voegen aan Instagram bij het maken van je berichten. Dit is erg belangrijk.

Hoewel sommige native Apple-apps tekortschieten, is Apple Clips een van de beste. Deze app dekt de meeste van je behoeften als het gaat om het bewerken van video’s voor Instagram. U kunt deelnemen aan clips en uw tijdlijn bewerken.

Consejos Para Hacer La Selección De Música Perfecta Para Tu Video

Twee van de beste functies van deze iPhone-app voor videobewerking voor Instagram zijn de mogelijkheid om je achtergrond te bewerken en je inhoud een stripboekeffect te geven. Het staat een functie toe om automatisch ondertitels toe te voegen die gesynchroniseerd zijn met uw stem. U kunt ze natuurlijk bewerken om er zeker van te zijn dat ze correct zijn.

Geschikt voor:

Hacer videos con fotos, como hacer collages con fotos, crear videos con fotos y musica, como hacer videos con fotos, programa para hacer videos con fotos, hacer videos, hacer un video con fotos, hacer collages con fotos, como hacer un video con fotos, hacer collage con fotos, videos con fotos, hacer videos con fotos y musica