Getting The Life You Want

Getting The Life You Want – In feite is I Can hier om vrouwen zoals jij te helpen hun tijd terug te winnen, de vrouw van binnen te herontdekken, te begrijpen wie ze willen zijn en in kaart te brengen hoe ze daar kunnen komen.

Zoals veel geweldige citaten, is wat hieronder verschijnt (en in de titel van het bericht) ontleend aan de geschriften van Ralph Waldo Emerson. Ik doe mijn best om citaten van vrouwen te gebruiken (als het je nog niet is opgevallen), maar geweldige citaten zijn geweldige citaten, en soms (vaak) betekent dat dat je Emerson citeert.

Getting The Life You Want

Getting The Life You Want

Real Emerson quote: “Durf het leven te leven waar je voor jezelf van gedroomd hebt. Ga je gang en maak je dromen waar.”

How To Create A Dream Life You Don’t Need To Escape From

Het is gemakkelijk om dit soort advies af te doen als onrealistisch, toch? Er zijn stappen tussen dromen van het leven dat je voor jezelf wilt en eropuit gaan om het te leven. Maar als je jezelf toestaat om voor jezelf over dit toekomstige leven te dromen, dan kun je het pad dat ernaartoe leidt begrijpen en kun je verder gaan langs dit pad totdat je je bestemming bereikt.

Kalmeer en visualiseer (of stel je voor of droom) wat je in de toekomst wilt. Het kan één ding zijn, zoals naar Parijs willen gaan, of iets voor het leven, zoals het creëren van een heel nieuw leven voor jezelf, misschien ergens anders, met een nieuwe partner, een andere baan en/of iets meer.

Als je een visioen van je toekomst hebt, wat het ook mag zijn, bezoek deze droom of deze visioenen dan vaker.

Ik weet dat deze stap voor sommige mensen misschien een beetje vreemd lijkt, vooral als je normaal geen dagboek bijhoudt. Of vooral als je gewend bent alles te typen en niet vaak iets met de hand schrijft.

How To Figure Out What You Want In Life

Maar deze stap is erg belangrijk, en dit is waarom: wanneer je je dromen opschrijft, worden ze fysiek de echte wereld in getrokken. Wat alleen in je hoofd bestond, bestaat nu in de echte wereld, op papier. En het feit dat je het met je eigen handen hebt gedaan, heeft extra kracht. Je hebt fysiek iets uit niets gecreëerd.

Door “vervaldatums” toe te voegen aan uw toekomstdromen, worden ze omgezet in doelen. Dus als je een droom in je hoofd hebt en die op papier zet, hoef je alleen nog maar een doel te formuleren door er (verstandige) data aan toe te voegen.

We proberen uw dromen om te zetten in SMART-doelen: specifiek, meetbaar, uitvoerbaar of haalbaar, realistisch en tijdgebonden.

Getting The Life You Want

SMART-doelen zijn gebaseerd op dingen die u zelf kunt bepalen. Geld besparen of manuscripten naar de redacteur sturen is onder jouw controle. De loterij winnen of publiceren is dat niet.

Best Life Quotes That’ll Motivate You

Elke stap die u zet om u te helpen uw doel te bereiken, vormt een plan van aanpak. Dit is waar, of je doel nu een reis is, verhuizen naar een nieuw huis of een nieuwe stad, echtscheiding, carrièreverandering, iets nieuws leren, enz.

Als je je doel hebt opgeschreven, kun je vooruit gaan van waar je bent naar dat doel, of terug van dat doel naar waar je bent om te zien wat je acties zijn.

Als je eenmaal je dromen hebt opgeschreven, ze in doelen hebt omgezet en een actieplan hebt gemaakt, hoef je dat plan alleen maar stap voor stap te volgen. Dit kan enige tijd duren. Het kan moeilijk zijn. Maar als u eenmaal weet wat uw stappen zijn en u zich ertoe verbindt gerichte actie te ondernemen,

Wat je droom of visie voor je toekomst ook is, je kunt dit proces gebruiken om die dromen en visioenen uit de lucht te halen, ze in de echte wereld te brengen, ze in doelen om te zetten en vervolgens stappen te ontwikkelen om ze te bereiken.

Dare To Live The Life You’ve Always Wanted — Actually I Can

Breng regelmatig tijd door met het bezoeken van de plek in je visioen of droom, wat het ook is. Houd deze visie, indien mogelijk, elke dag in gedachten. Als visualisatie niet echt je sterkste punt is (of zelfs als het dat wel is), geef je dromen dan extra kracht door elke dag je doelen op te schrijven. Doe dit ‘s ochtends, zodat je het de hele dag kunt onthouden. Doe het ‘s nachts zodat je erover droomt.

Denise Duffield-Thomas, die ik beschouw als mijn rolmodel en bijna mijn mentor, zegt het volgende in haar boek:

: “Ik heb ooit gehoord dat het verschil tussen een miljonair en een miljardair is dat een miljardair zijn doelen opschrijft

Getting The Life You Want

Blijf verwijzen naar uw actieplan en onderneem stappen om het te realiseren. Wees de persoon die gelijk blijft en tot het einde gaat. En onthoud dat de persoon die je volgend jaar wordt, of over drie jaar, of over vijf jaar, of over tien jaar, wordt bepaald door de acties die je nu onderneemt.

Things I’d Like To Achieve In My Life

We hebben een begeleide visualisatie om naar te luisteren om jezelf voor te stellen in de toekomst en je toekomstige huis, evenals een persoonlijk toekomstdagboek dat je kunt downloaden. Abonneer u gewoon op onze nieuwsbrief om uw gratis download te krijgen!

Als je geïnteresseerd bent in het maken van een “levenslijst” voor reizen (ik geef de voorkeur aan de term “verlanglijstje” omdat het positiever klinkt), bekijk dan deze blogpost “Als vrouw is mijn land d-worldwide” en haal het op daar ook de download.

Als je geïnteresseerd bent in het werken met mindset en het stellen van doelen, is een van mijn favoriete boeken over dit onderwerp SHE MEANS BUSINESS van Carrie Green, oprichter van de Fale Entrepreneurs Association (waarvan ik lid ben). De ondertitel van het boek is “Zet je ideeën om in realiteit en word een ongelooflijk succesvolle ondernemer”, maar zelfs als je niet geïnteresseerd bent in het starten van een bedrijf, is het denkmateriaal geweldig. Ook als je een nieuwe onderneming wilt starten, of het nu geld is of niet, is Carrie een geweldige motivator.

Hieronder een link naar het boek. Ik ben aangesloten bij Amazon, wat betekent dat als je een exemplaar koopt, ik een paar cent krijg (vrij zeker dat is alles), maar het kost je geen dubbeltje meer.

How To Start Over And Have The Life You Want (with Pictures)