Game Of Thrones Season 1 Kijken

Game Of Thrones Season 1 Kijken – Machtige families uit de Zeven Koninkrijken strijden om de troon van Westeros. Het is bedrog en verraad; Heiligheid Waardigheid Het is een verhaal van overwinningen en triomfen. In Game of Thrones is het winnen of sterven.

De heren van Winterfell krijgen bezoek van de koninklijke familie. Eddard Stark van Winterfell kon het aanbod van de koning niet weigeren. De jonge Bran Stark is het slachtoffer van verraad.

Game Of Thrones Season 1 Kijken

Game Of Thrones Season 1 Kijken

Het lot van Bran blijft onzeker. Ned verliet Winterfell met zijn dochters en verbleef in het huis van Catelyn om voor Bran te zorgen. Jon Snow gaat naar het noorden om zich bij de Nachtwacht te voegen.

Waar Kun Je Game Of Thrones Online Kijken In 2022?

Ned komt erachter hoe vervuild zeven landen van het land tot nu toe zijn. Catelyn gaat stilletjes naar het zuiden, maar komt een oude vriend tegen. De stamgasten waarmee John moest trainen waren niet indrukwekkend.

Ned onderzoekt hoe zijn voorganger aan zijn einde is gekomen en ontdekt dat Robert een bastaardzoon heeft. Op dat moment houdt de koning een toernooi ter ere van Ned. Viserys vecht tegen Daenerys.

De koning en Ned zijn het oneens over hoe de nieuwe alliantie tussen Daenerys en de Dothraki-krijgers moet worden aangepakt. De koning was woedend en wilde dat zijn mannen zouden vechten. Catelyn wil Tyrion voorstellen aan haar zus Lysa.

Koning Robert huurt zijn rechterhand, Ned, in om hem te helpen jagen. Na de opmerkingen van Sansa onderzoekt Ned de stamboom van Joffrey en doet een belangrijke ontdekking.

Komt Game Of Thrones Op Netflix?

Nadat koning Robert dodelijk gewond is geraakt tijdens een jachtpartij, moet hij een erfgenaam vinden. Maar er is een probleem. Ned maakt Cersei duidelijk dat hij weet dat Robert niet Joffrey’s vader is.

Nadat Neds poging om Joffrey en Cersei gevangen te zetten mislukt, wordt hij zelf gevangengenomen. De Lannisters waren tegen zijn familie. Sansa wordt gevangengenomen, maar Arya weet te ontsnappen.

Ned Stark wordt beschuldigd van verraad en neemt een belangrijke beslissing. Robb vocht met succes tegen de Lannisters. Cal Drogo kreeg in zijn laatste gevecht een kleine wond die geïnfecteerd raakte.

Game Of Thrones Season 1 Kijken

Na de dood van Ned verliet het Noorden de alliantie van de Zeven Koningen. Noorderlingen begroeten rap als koning. Daenerys nam twee stoten en liet niet meer los. George R.R. Martin (een Hugo en Nebula Award-winnende auteur), speelt dit uitgestrekte drama zich af in een fictieve wereld die wordt bewoond door mannen en vrouwen die net zo ambitieus zijn als de onze.

Sieh Dir Die Säulen Der Erde Staffel 1 Folge 1 Online An

1.Winter komt eraan in première. Lord Ned Stark is verontrust door de verontrustende berichten van een cadet van de Nachtwacht. Koning Robert komt aan in Winterfell.

2.De Lannisters spannen samen om de vrede van Bran op de Kingsroad te verzekeren. Jon en Tyrion gaan naar de muur. Ned wordt geconfronteerd met een familiecrisis op weg naar King’s Landing.

3. Lord Snow lokt Tyrion naar het kasteel van Jon Black; In King’s Landing confronteert Ned zijn verleden en toekomst. Daenerys staat op gespannen voet met Viserys.

4. Crippled Bastards and Broken Things onderzoekt Neds dood. John onderneemt actie om Sam te beschermen. Tyrion werd op de verkeerde plaats gepakt.

House Of The Dragon

5. De wolf en leeuw Ned weigeren de bevelen van de koning; Tyrion ontsnapt aan een gevaarlijke ontmoeting om vervolgens in een andere terecht te komen.

6. Golden Crown Net doet een controversiële bestelling; Tyrion bekent zijn ‘misdaden’; Viserys ontvangt de laatste betaling voor Daenerys.

7.You Win or You Die Ned confronteert Cersei met haar geheimen. Jon legt zijn Nachtwacht-eed af. Drogo belooft de Dorthraki naar King’s Landing te brengen.

Game Of Thrones Season 1 Kijken

8.The Pointy End De Lannisters drukken hun voordeel uit op de Starks. Robb verzamelt de noordelijke bondgenoten van zijn vader en marcheert naar het zuiden.

Watch Game Of Thrones: Grab Your Chance Now On Hbo Max

10.Fire and Blood Seizoen 1 Finale. Een nieuwe koning verrees in het noorden; Khaleesi vindt nieuwe hoop.

Hier zijn 50 feiten over het eerste seizoen waarvan je misschien niet weet of je voor het eerst kijkt of de serie opnieuw bekijkt of niet.

De acteur achter Dany’s broer Viserys deelt enkele van de meest vrijgevochten momenten van het seizoen en bereidt zich voor op de kroningsscène.

De jonge acteur vertelt over alles wat het personage in aflevering 8 verloor: zijn mentor; Haar onschuld en misschien haar familie.

Sieh Dir Crossing Lines Staffel 01 Folge 1 Online An

Waar kan ik game of thrones kijken, game of thrones season 6, game of thrones season 1 kijken, game of thrones season 1, game of thrones season 7, game of thrones season 5, waar game of thrones kijken, game of thrones season 2, waar kan je game of thrones kijken, game of thrones kijken, waar kun je game of thrones kijken, game of thrones season