Game Of Thrones Book Series

Game Of Thrones Book Series – Game of Thrones George R. A Song of Ice and Fire van R. Martin is de eerste editie van de serie Folio Society.

“Een verbluffende nieuwe editie van de Folio Society… een meesterwerk van de kunst van het boeken, rijkelijk geïllustreerd door Jonathan Burton. Boekverzamelaars en liefhebbers van fantasie zullen genieten van deze volumes… Ik weet dat ze dat zullen doen! George R.R. Martin

Game Of Thrones Book Series

Game Of Thrones Book Series

Het is bovenal een verslavend stukje literatuur op zich dat zoveel fans heeft geclaimd en zo populair is dat de Folio Society nu een definitief geïllustreerde verzameleditie presenteert.

Game Of Thrones Set, Books 1 5, 1st/1sts, Each Book Signed By George R.r. Martin: Near Fine Hardcover 1st Edition, Signed By Author(s)

Deze prachtige tweedelige set, die past bij een hemelse troon, druipt van de details. De bekroonde illustrator Jonathan Barton presenteert een reeks prachtige full-color illustraties die lezers dieper dan ooit tevoren in het rijk van Westeros onderdompelen. Zijn werk is te zien in verbluffende ontwerpen, illustraties van hoofdstuktitels en zelfs aangepaste illustraties verborgen in unieke gevallen. In een exclusieve presentatie onderzoekt de veelgeprezen fantasy-auteur Joe Abercrombie hoe het boek het landschap van het fantasy-genre heeft veranderd, en aan het einde van de roman zijn naast het nieuwe boek stambomen gepland om lezers te helpen de Lannisters van de Targaryens te scheiden. Een getekende huiszegel. Deze prachtige set bevat een nieuwe kleurenkaart van de beroemde wereld die kan worden uitgevouwen om George R. Alle pracht van het meesterwerk van R. Martin.

“Toen ik een kind was, hebben Howard Peele en N.J. Ik werd verliefd op prentenboeken. enz. Met zijn kunst bracht White Robin Hood, King Arthur en de Iron Men tot leven. Het is een passie die me mijn hele leven is bijgebleven. George R.R. Martin

De serie is een echte epische fantasie, die lezers onderdompelt in een uitgestrekte en gedetailleerde wereld vol vreemde goden, gevaarlijke magie en bovennatuurlijke landschappen. Maar het is een hypermoderne fantasie, in een opwindend grafisch tempo en boordevol diverse, complexe personages die je hart zullen raken en breken, en dat allemaal in een tijdsbestek van een paar hoofdstukken. Dit is een geweldige collectie

George R. Martin is een veelgeprezen auteur van fantasy-, horror- en sciencefictionverhalen en -romans. Begin jaren zeventig begon hij met het publiceren van verhalen en zijn eerste roman in sciencefiction- en fantasymagazines.

A Game Of Thrones: The Story Continues. 7 Volumes Boxed Set: The Complete Boxset Of All 7 Books (a Song Of Ice And Fire)

, gepubliceerd in 1977. Martin bleef in de jaren tachtig werken als scenarioschrijver voor televisie, voordat hij gefrustreerd raakte door de beperkingen van het medium en terugkeerde naar fictie en zijn epische fantasieserie begon. Een lied van ijs en vuur geïnspireerd op de rozenoorlogen in het middeleeuwse Engeland. De eerste aflevering van Game of Thrones werd uitgebracht in 1996. Volume en vijf volumes

, 2011) werd het best beoordeeld door Martin. Martin is meervoudig Nebula en Hugo Award-winnaar, evenals een Lifetime Achievement World Fantasy Award 2012. Hij is ook driemaal een Emmy Award-winnaar voor zijn werk als producer van de HBO-roman A Song of Ice and Fire.

Bewijst dat je nog steeds epische fantasie kunt schrijven en iets geweldigs, verrassends en karaktergedreven kunt doen. Ik ben verheugd om de introductie te presenteren van een boek dat een van mijn grootste inspiratiebronnen is geweest.”

Game Of Thrones Book Series

Joe Abercrombie is een bestsellerauteur van fantasy. Geboren in Lancaster in 1974, studeerde hij psychologie aan de Universiteit van Manchester voordat hij aan de slag ging als televisieproducent en freelance filmeditor. Abercrombie leerde karakterontwikkeling en verhalen vertellen tijdens het bewerken, wat hem beïnvloedde toen hij in 2002 begon met het schrijven van fantasieverhalen. Zijn eerste roman,

Book Series To Satisfy Your Game Of Thrones Cravings

(2016). De fantasie van Abercrombie heeft veel kritiek en bijval gekregen. Zijn werken zijn in meer dan twintig landen verkocht. Abercrombie heeft in 2008 bijgedragen aan de BBC-serie Fantasy World, samen met literaire legendes Terry Pratchett en Michael Moorcock. In 2015 won Abercrombie de Best Young Adult Novel Award voor haar boek.

(1996), Abercrombie’s nieuw in gebruik genomen inleiding tot de Folio Society, George R. Goedgekeurd door R. door Martin.

] Ik was meer betrokken dan ik me had kunnen voorstellen bij de unieke interpretaties van de personages, kostuums, decors en wezens met het universum, terwijl ik trouw bleef aan het boek. Ik werd 100% in deze wereld gegooid en genoot van de rijke en exotische visuele sfeer die middeleeuwse romantiek, duister drama en coole horror combineert. Het is heerlijk.”

Jonathan Burton werkt sinds 1999 als illustrator na het behalen van zijn MA aan Kingston University, Londen. Hij heeft twee zilveren medailles ontvangen van de Art Society of New York, twee Awards for Excellence in Communication Arts en de 2013 Society of Artists General Career Award. Hij illustreerde ook voor de Folio Society

Game Of Thrones: 10 Of The Biggest Differences Between Hbo’s Hit Series And George Rr Martin’s Novels

Game of thrones series dvd, watch series game of thrones, game of thrones series 1, game of thrones series vs book, game of thrones series, game of thrones complete series, new game of thrones series, download game of thrones series, game of thrones like series, game of thrones series one, series 3 game of thrones, game of thrones hbo series