Frases Para Un Hermano En Su Boda

Frases Para Un Hermano En Su Boda – Vandaag wil ik een iets andere blogpost doen – de huwelijkstoespraak voor mijn broer. Alles zegt dat ik niet kan schrijven (en ik denk niet dat ik er goed in ben). Misschien is het een inspiratie voor iemand die een tekst wil schrijven en niet weet waar te beginnen.

Ik zal je wat achtergrondinformatie geven… Toen ik in 2005 trouwde, vroeg ik mijn broer om een ​​paar woorden tegen me te zeggen, en hij schreef me een heel mooi gedicht… Voor zijn huwelijk dit jaar in mei, mijn broer (hij sloeg me). terug!) en vroeg me nog een paar woorden te zeggen… Om eerlijk te zijn, ik schreef niet goed (gedichten uit de hel). En wat wordt er in deze gevallen gezegd? Er zijn talloze gedichten, rijmpjes en honderden toespraken die je kunt lenen of kopiëren van internet… maar een dag als deze verdient oprechte woorden. Het maakt niet uit of het beter of slechter is geschreven, het gaat erom dat het met liefde en genegenheid is gedaan. daar ben ik zeker van!

Frases Para Un Hermano En Su Boda

Frases Para Un Hermano En Su Boda

Een week voor de bruiloft begon ik nerveus te worden omdat ik geen enkele zin had geschreven… en ik had geen idee wat ik moest zeggen. Door wat technische problemen werd ik thuis afgesloten (geen mobiele telefoon of internet) en besloot ik potlood en papier te pakken (op de ouderwetse manier) en begon ik gedachten, concepten of zinnen op te schrijven. En het was op dat moment dat de inspiratie begon te stromen… wat resulteerde in deze toespraak.

Vídeo: David Bustamante Le Declara Su Amor A Yana Olina Tras La Boda Del Hermano Del Cantante

Dus, ik deel met jullie een persoonlijke toespraak die ik gaf aan mijn broer Daniel op zijn huwelijk met zijn dierbare Elena genaamd “Van”.

(Merk ook op dat hij om professionele redenen nauw verwant is aan de zee. Als je geïnteresseerd bent, laat ik je zijn website achter: Kiteboarding Events)

14 jaar geleden vergezelde je me op een van de belangrijkste dagen van mijn leven met bloemen en een gedicht. Vandaag is het mij een genoegen u te vergezellen op het begin van de belangrijkste reis van uw leven.

Ik heb ooit gelezen dat de wind altijd wanneer reist. Zoals je broer. De wind is je leven, hij leidt je en begeleidt je in al zijn vormen. Het is de rugwind die je naar verre en exotische oorden brengt. Een kalme wind die je kansen en geluk brengt. Deze bries fluistert je om je uitdagingen te overwinnen. Soms is de wind sterk en meedogenloos als een orkaan en verstoort hij je leven, stelt hij je op de proef met ontberingen of neemt hij dierbaren mee.

Frases Para Pedir Que Sean Padrinos De Boda

We weten niet waar de wind vandaan komt en in welke richting hij gaat. Maar één ding weet ik wel: we hebben de wind te danken dat we hier vandaag zijn.

Ik wil geloven dat de wind niet zomaar een gasstroom op grote schaal is. Ik wil geloven dat deze engel in het leven misschien niet aan je zijde staat, maar als je de vorm van de wind aanneemt, kan hij je strelen met zijn briesje, je kracht geven met ademhalen, of je loslaten om in de lucht te vliegen of de zee bevaren. jouw zeil Ik wil Elena bedanken voor het brengen van deze wind in jouw leven en het onze. Misschien had het leven een ander plan, maar de wind is wijs en regelde de stromingen zodat je paden elkaar kruisen. De wind is slim omdat hij weet dat Elena je lot is, het is je vrede en nu je thuis. Je zult een gezin met hem stichten en je kunt je kind strelen en kussen zoals de wind je doet.

Ik weet zeker dat de wind je zal verrassen met nieuwe richtingen en nieuwe vrienden met wie je lieve woorden kunt delen: liefde, vriendschap, geluk, vrijgevigheid of andere dingen zoals plezier, entertainment, gelach, paella of grappen.

Frases Para Un Hermano En Su Boda

Als je grote zus ben ik zo trots om de man te zien die je bent geworden. Die ondeugende jongen die de veldmuizen of zijn kuikens redde en mee naar huis nam, die hij moest verdedigen in een ander kinderachtig gevecht, of die hem moest vergezellen om die grote machete terug naar de winkel te brengen zodat zijn vader hem niet zou vinden het. Maar je baande langzaam je eigen weg, onbevreesd en met grote vastberadenheid. Vecht altijd tegen alle verwachtingen in om als overwinnaar uit uw heldendaden te komen. Een voorbeeld van vriendelijkheid, vriendschap, loyaliteit en volharding… En hoewel ik deze woorden niet vaak zeg, zeg ik vandaag luid en duidelijk: ik hou van je en bewonder je, broer.

Regalos Para Hermanos Boda

Vandaag werden paus, Opa, Dieter, die niet meer bij ons is, een zonnestraal om samen met jou en Elena te vieren. Dus laat de wind waaien, zet je zeilen en je komt altijd op je bestemming.

Als je mijn blogpost van vandaag over mijn huwelijkstoespraak voor mijn broer leuk vond of misschien zelfs inspireerde, dan ben ik blij. Als je mijn trouwwerk wilt zien, klik dan hier

Wir können Enfordern Cookies, die auf Ihrem Gerät einstellung werden. Wir verwenden Cookies, um uns mitsuteilen, wenn Sie unsere Websites besuchen, wie Sie mit uns interactieren, Ihre Nutzererfahrung berserengung en Ihre Beziehung zu unserer Website anpassen.

Klik op die verschiedene Kategorienüberschriften voor meer informatie. U kunt ook enkele van uw instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat blockieren einiger arten von cookie effects auf Ihre Erfahrung auf unseren Websites en auf die Dienste haben kann, die wir anbieten können.

Frases Originales Para Felicitaciones De Bodas

Deze cookies zijn onmisbaar om u de op onze website beschikbare diensten en functies te kunnen bieden.

Da dese cookies für die auf unserer webseite verfügbargen dienste und funktionen unbingtt erForderlich sind, hat dieablehnung auswirkungen auf die funktionwaise unserer webseite. U kunt cookies op elk moment blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen en het blokkeren van alle cookies op deze website te forceren. Sie werden jedoch immer aufgefordert, Cookies zu akeptieren / abzulehnen, wenn Sie unsere Website reneute besuchen.

Wir respektieren es voll und ganz, wenn Sie Cookies kunnen worden gebruikt. Om te voorkomen dat er steeds opnieuw om cookies wordt gevraagd, verzoeken wij u om een ​​cookie op te slaan voor uw instellingen. Sie können sich abmelden te allen tijde of andere Cookies om volledig gebruik te kunnen maken van onze diensten. Wenn Sie Cookies is ingeschakeld, u kunt alle cookies of open domeintoegang vinden.

Frases Para Un Hermano En Su Boda

Wir stellen Ihnen eine Liste der von Ihrem Computer auf unserer Domain geigertenen Zur Verfügung. Aus Sicherheitsgründen können wie Ihnen keine anzeigen Cookies, die von anderen Domains gesichter werden. Deze kunnen worden bekeken in de beveiligingsinstellingen van uw browser.

Felicitaciones De Boda A Mi Hermana.

Aktivieren, damit die Nachrichtenleiste durchtag ausgeblendet wird en all Cookies denen nicht zugestimmt wurde, abgelehnt werden. We hebben twee koekjes nodig, verdomme Einstelung gesafet wird. Andernfalls wird diese Mitteilung bei jedem Seitenladen eingeblendet werden.

Deze cookies zijn dezelfde informatieve, die uns – teilempsein zusammengefassat – dabei helfen zu verstehen, wie unsere Webseite genutzt wird en wie effiktiv unsere Marketing-Maßnahmen sind. Auch können wir mit den Kenntnissen aus diesen Cookies unsere Anwendungen passagiers, um Ihre Usererfahrung auf unserer Website zu bessernerung.

Wenn Sie nicht wollen, dass wir Ihren Besuch auf unserer Seite perchunken, u kunt dit hier in uw browser blokkeren.

We maken ook gebruik van verschillende externe diensten zoals Google Webfonts, Google Maps en externe videoproviders. Da diese Anbieter möglichkeit Personaliseer Daten von Ihnen speichern, konn Sie diese hier deactivieren. Bitte bechtenstein Sie, dass eine Deaktivierung dieser Cookies die Functionaliteit en das Aussehen unserer Webseite beleif beeinträchtigen kann. Die änder werden nach einem Neuladen der Seite wirksam. Het pad van het huwelijk is vol leren, ik vraag God om je met liefde te onderwijzen en om alle tegenslagen met tolerantie en geduld het hoofd te kunnen bieden. Gelukkige huwelijksverjaardag, zoon!

Plantillas De Invitaciones Para Padrinos De Boda

Ik weet dat het huwelijksleven geen eeuwige huwelijksreis is, maar ik denk dat onze liefde voor elkaar in de loop der jaren is gegroeid en versterkt. Ik wil uw zoon feliciteren met uw nieuwe huwelijksverjaardag. Ik wens je veel geluk.

Zoon, als je positieve gedachten behoudt, besmet je je vrouw ermee en houd je het geluk van je huwelijk intact.

Lieve zoon, omdat ik in jou de oneindige liefde zag die jullie voor elkaar hebben, weet ik dat ze heeft bewezen een geweldige vrouw te zijn die van je houdt, om je geeft en je begrijpt. Fijn dat je gelukkig bent in je huwelijk. Laten we nog een huwelijksverjaardag vieren. Gefeliciteerd:

Frases Para Un Hermano En Su Boda

Fijne trouwdag zoon! Ondanks de moeilijkheden en inspanningen om je huwelijk vooruit te helpen, was je in staat om het te doen vanwege je liefde voor elkaar en constante communicatie. Laat die liefde niet los, blijf doorgaan.

Cuadro Para Testigos, Damas De Honor, Madrina, Padrino, Maestro De Ceremonias. De Boda. Personalizado. Incluye Marco De Madera En Blanco. Regalo Original Boda.

Aanvaard deze huwelijksverjaardag, beste zoon, als een symbool van vreugde dat je huis, je leven en wie je bent als man zal versterken. Gelukkige verjaardag:

Een toast op mijn zoon op zijn trouwdag. Hij heeft een gezegend huwelijk met zijn vrouw, ik bid tot God om hun wederzijds begrip en eenheid op tijd te bewaren. Fijne huwelijksverjaardag!

Getrouwd zijn is als het planten van een plant, je moet hem elke dag water geven zodat hij sterk wordt en zijn fruit groeit, geniet van elke verjaardag want het is de vrucht die je met liefde en vreugde oogst. Ik feliciteer uw zoon met zijn huwelijksverjaardag.

Wanneer oprechte liefde geen plaats heeft om te zaaien

Mensajes, Frases Para Hermanos Y Hermana Especial Y Bonitas

Ropa de boda para hombres, vestidos para fiesta de boda, invitaciones para boda, para regalar en una boda, frases para maestros, detalles para boda, vestidos para boda, frases para agradecer, frases para, vestidos de boda para invitadas, frases boda, frases felicitacion boda