Fotos De Portadas De Revistas

Fotos De Portadas De Revistas – Modetijdschriften zijn altijd een bron van inspiratie voor modeliefhebbers en geïnteresseerden in het zien van de laatste trends. Daarom nodigt elke uitgever elke maand verschillende mensen uit om op de omslag te gaan schilderen en zo meer lezers aan te trekken.

In voorgaande maanden nodigde het tijdschrift Vogue Penélope Cruz en Dua Lipa in de Engelse en Spaanse edities uit om het jaar te openen, terwijl in februari, dat werd gekozen als een ster in de “Fashion Bible”, de Verenigde Staten de vice-president was van staat , Kamala Harris, in een prachtig zwart pak en canvas schoenen.

Fotos De Portadas De Revistas

Fotos De Portadas De Revistas

Bij deze gelegenheid, in april, nodigde Vogue zangeres Selena Gomez, Vanity Fair-actrice Anya Taylor-Joy en Elle-topmodel Hailey Baldwin uit.

Proyecto Ii: Diseño Editorial

Met Prada en oorbellen van Sophie Buhai, gefotografeerd door Ryan McGinley en gefotografeerd door actrice Yasgua Simmons.

Taylor-Joy, de jongste van zes kinderen, werd geboren in Miami, maar haar familie verhuisde als kind naar Buenos Aires. “Mijn moeder heeft me opgevoed om altijd naar de binnenkant van mensen te kijken en niet naar de buitenkant.”

Taylor-Joy herinnerde zich in een interview met het tijdschrift dat de eerste dag dat ze zichzelf op het grote scherm zag, haar hele lichaam bevroor. Ik had het gevoel dat ik iedereen zou teleurstellen. Ik was bang dat ik nooit meer zou werken.

Hoewel ze al verschillende films heeft gefilmd, kreeg de getalenteerde actrice onlangs erkenning voor haar optreden in “Ladies Gambit” in de hoofdrol van Beth. “Ik moet deze man meer tijd geven om het duidelijk te maken,” zei hij.

Las Mejores Portadas De Revistas

Van weesmeisje werd Beth een schaakster waar iedereen bang voor was

. Haar rode haar en verfraaide kleding waren het toonbeeld van een gepassioneerde vrouw die fotografen en kranten altijd op hun omslag wilden hebben.

“We maakten altijd grapjes dat we terug zouden gaan schaken”, zei Taylor-Joy. “We denken niet dat mensen dat zullen denken. Ik vind het geweldig dat mensen zeggen: Ja, ik speel schaak met deze persoon, dat zou geweldig zijn.

Fotos De Portadas De Revistas

In een off-the-shoulder jurk met zwart bont werd Selena Gomez geselecteerd door Vogue USA voor april 2021 (VOGUE Magazine).

Generador De Portadas De Revistas. Diseña Una Portada. Prueba Gratis

. Te midden van controversiële uitspraken over haar lichaam en het opgeven van haar muziekcarrière, werd de voormalige Disney-ster gefotografeerd door Nadine Ejavere, de eerste zwarte vrouw die de Amerikaanse cover van Vogue sierde.

“Toen ik stopte, mijn kwetsbaarheid accepteerde en besloot mijn verhaal met mensen te delen, voelde ik me toen vrij”, zegt Gomez, die gekleed in een burlet en culotte in de achtertuin van haar huis in Los Angeles staat. , als accessoire een bandana van Hermès.

Gekleed in Dior-ondergoed zingt zangeres ‘modebijbel’ in haar huis in Los Angeles (VOGUE Magazine)

In het interview sprak de single over alles. “Het doel van Singles was gewoon om te vertrekken, en dat is moeilijk voor mij om te doen. En mijn belangrijkste doel was politiek, en ik zorgde ervoor dat ik het serieus deed”, vertelde ze aan Vogue.

Diseño De La Revista Scherzo

Zijn doorbraak in zijn carrière begon met het spelen van Barney op tv en vervolgens in een andere Disney-serie. Sindsdien is hij niet meer gestopt en is hij een enorme ster geworden die al eeuwenlang geliefd is en op straat om handtekeningen vraagt. “Ik denk dat ik jaren heb geprobeerd om mensen te vertellen wat het juiste is om gezond te zijn,” voegde hij eraan toe, eraan toevoegend: “Ik ben een persoon die mensen leuk vinden,” voegde hij eraan toe.

. “Ik wist dat ik niet verder kon totdat ik leerde luisteren naar mijn lichaam en mijn geest wanneer ik hulp nodig had,” voegde ze eraan toe: “Toen begon ik na te denken over mijn leven, denkend: ‘Wat doe ik met mijn leven.’ Mijn leven?’ draait erom”, zegt hij.

Of ze wordt ook wel Hailey Bieber genoemd – omdat ze getrouwd is met Justin Bieber. Het topmodel, dat stopte met fotocampagnes voor topmodemerken en internationale tijdschriftartikelen, werd door het tijdschrift uitgenodigd voor de cover van april.

Fotos De Portadas De Revistas

Op de nieuwe hoes, die het laatste nieuws van de zomer van de noordelijke wereld laat zien, spreekt Baldwin, gekleed in een zeer dure Gucci-bustier en gefotografeerd door de legendarische fotograaf Mario Sorrenti.

Controvertidas Portadas De Revistas Que Dejaron Al Mundo En Shock

Baldwin is de laatste tijd een van de meest gefotografeerde door Hollywood-paparazzi, maar hij volgt altijd de maatregelen om voor COVID-19 te zorgen, terwijl hij een masker draagt. Daarom zei het topmodel: “Soms is het een beetje krap voor mij om te ademen en het overal te dragen.” ‘Maar een ding dat ik leuk vind, is dat de paus je gezicht niet ziet.’ Ik ben een meisje, en het is raar dat al deze volwassen mannen je de hele tijd volgen.

Ik ben er nog steeds niet aan gewend en ik denk ook niet dat ik dat zou moeten doen, want het is raar en niet normaal. Eerlijk gezegd zal ik dit masker waarschijnlijk niet in het openbaar dragen, laten we het zo zeggen.

De actrice is sinds 2018 getrouwd met zanger Justin Bieber en over hun relatie zei ze: “Justin was op een punt waarop hij beslissingen kon nemen als: ‘Ik ben klaar met meisjes en ik ben klaar met hen. Feest,’ ‘ zei hij tegen Elle. “We waren lange tijd vrienden voordat we verliefd werden, maar

. We spraken over jong willen trouwen en een klein gezin willen hebben en een leven hebben. Voordat we zelfs maar wisten dat we samen wilden zijn”, legde ze uit hoe hun huwelijk begon.

Las 28 Mejores Plantillas Para Portadas De Revistas (indesign Y Photoshop Psd)

“Ik ben twee maanden voor mijn 22e verjaardag getrouwd, toen ik 21 was, wat erg jong is. En het klinkt stom als je het hardop zegt. Ook al was ik zoals ik en Justin. Denk aan iemand (ze zijn anders). .. We hebben veel van ons leven gezien. We hebben allemaal lang genoeg geleefd om te weten wat we willen.”

Bij haar zwembad draagt ​​ze een jurk van Noir Kei Ninomiya en een bikini met Bulgaarse print van Versace (Elle Magazine).

Toch ging het eerst niet goed met Baldwin, vertelt ze aan het blad: “In het begin van ons huwelijk wilde ik me gewoon verstoppen.” Ik had zoiets van: ‘Ik wil niet dat mensen dat doen. Kan niet onwetend zijn? Kan ik daar iets van terugkrijgen?’”

Fotos De Portadas De Revistas

En daarom besloot hij de reacties van zijn Instagram-account te blokkeren, waar hij alleen kan schrijven naar degenen die hem volgen. “Iemand vertelde me dat het blokkeren van reacties van mensen je interactie met mensen vermindert. En ik zei: ‘Ik geef niets om vrijwilligerswerk! Mensen bedreigen me. Fraude, fraude. Het kan me niet schelen!’

Noticias De Portadas Revistas En Milenio

Laatste nieuws Maribel Guardia’s video op Instagram waar iedereen commentaar op geeft De actrice, zangeres en presentatrice heeft haar Instagram-account bijgewerkt met een slow-motion video die haar volgers aanmoedigt over “Protesten in Venezuela is zo grappig”: Armando Benedetti, de ambassadeur van Colombia in Venezuela, bespotte de oppositie. Wie kan zeggen dat het bedrijf Monomeros beroemde gevallen van corruptie in Finland van plan is om de toegang van Russische toeristen naar het land te verminderen of volledig te stoppen, volgens een onderzoek. Ongeveer 70 procent van de Finnen wil het Scandinavische land worden overgelaten om toeristenvisa af te geven. naar Rusland “Echte eenheid is dat wat uit de basis komt”: John Ackerman bekritiseert het duo Mario Delgado-Citaly Hernández dingen. . Romano La Russa, van uw favoriete partij bij de volgende verkiezingen, adviseur van de regio Lombardije en broer van de oprichter van de Brotherhood of Italy Design, werd gezien tijdens een begrafenis in een straat in Milaan. Volgens hem is het een “oorlogsritueel” MEER NIEUWS

Het laatste vreselijke lied dat de piloot Emiliano Sala uitzendt, stond bekend als: “Dit vliegtuig moet terug naar de hangar”.

Uitnodigingen voor de bijeenkomst van Poetin zorgden voor een uittocht uit Rusland en vluchten naar visumvrije landen raakten uitverkocht.

Wat zijn de 17 geheime martelkamers van Maduro’s inlichtingenoperaties, onthuld door de VN-missie dat Biden zich verzet tegen de terugkeer van immigranten naar de Verenigde Staten van de onafhankelijkheid van Venezuela, Cuba en Nicaragua en het verbod op het betreden van gevangenissen De protesten zijn geëscaleerd in Venezuela, wat leidt tot repressie. Tegen de Maduro-regering en arbeiders.

Diseños De Portadas De Revistas En Blanco Y Negro

“Echte eenheid is dat wat uit de basis komt”: John Ackerman bekritiseert de combinatie van Mario Delgado-Citali Hernández Waves, Floods and Sinkholes: Consequences of the Papalopan River Flood in Veracruz “Meanings and Reserves”: Blasts Against Alfredo Adame Twee bomexplosies vond plaats op de UAEM-campus in Laura Zapata Chamilpa

Verwardheid

Revistas de peru, fotos de stock, revistas de moda, albumes de fotos digitales, hacer album de fotos, albunes de fotos, portadas de los diarios del peru, album de fotos personalizado, revistas de cultura, revistas de españa de moda, revistas de colombia, fotos de