Fondos De Pantalla Para Pc Descargar Gratis

Fondos De Pantalla Para Pc Descargar Gratis – Ieder mens is anders. We hebben allemaal onze eigen smaak en prioriteiten. Daarom is het kiezen van de gewenste achtergrond op onze computer veel belangrijker dan het op het eerste gezicht lijkt. We houden er allemaal van om een ​​specifieke achtergrond te vinden wanneer we onze apparaten gebruiken, van computers tot mobiele telefoons. Maar soms is het niet zo eenvoudig om de perfecte foto te vinden. Waar vind je wallpapers voor Windows?

De waarheid is dat er veel is om uit te kiezen. Veel ontwerpen en foto’s zoals ik me kan voorstellen. Voor veel mensen is de ideale achtergrond een foto van hun kinderen of familie; anderen geven de voorkeur aan een inspirerend landschap, een abstracte achtergrond, een foto van een kitten, de kleuren van hun voetbalteam, een lijst uit hun favoriete film… Maar er zijn ook mensen die aarzelen en het moeilijk vinden om te kiezen. En er zijn mensen die de routine ontvluchten met constante verandering, op zoek naar de meest nieuwsgierige en originele achtergrond.

Fondos De Pantalla Para Pc Descargar Gratis

Fondos De Pantalla Para Pc Descargar Gratis

En dit is dat behang veel meer is dan een eenvoudig decoratief element. Het is een manier om onze eigen persoonlijkheid uit te drukken. Het kan ook een krachtige bron van inspiratie en motivatie zijn wanneer we gaan werken, spelen, creëren of een andere taak uitvoeren met ons apparaat.

Cómo Poner Fondos De Pantalla En Movimiento Para Pc

Het maakt niet uit wat je favoriete behangstijl is. Er zijn veel sites, online bronnen en applicaties op internet waarvan we talloze en gevarieerde Windows-achtergronden kunnen downloaden. We hebben 10 geweldige opties geselecteerd:

Niet minder dan 1,6 miljoen Windows-wallpapers verzameld op deze site voor gebruik op je desktop Nexus, pc, tablet of mobiele telefoon. In tegenstelling tot de andere beeldbanken die voor deze lijst zijn geselecteerd, heeft de site originele achtergronden. En er is voor elk wat wils.

De galerijen zijn perfect geordend per categorie. De website is gebaseerd op bijdragen van leden (meer dan 1,5 miljoen gebruikers), die we kunnen downloaden en aanpassen aan de schermen van onze apparaten.

Hoewel het waar is dat er veel websites zijn waar je wallpapers kunt vinden, kan geen van hen concurreren met Desktop Nexus voor het aantal hoogwaardige wallpapers.

Fondos De Pantalla De Windows 7

Desktop Nexus is ook een virtuele gemeenschap van mensen die gepassioneerd zijn door de wereld van beeldvorming en technologie. Op de site kunnen leden communiceren, realtime opmerkingen delen met hun makers (artiesten of fotografen), zich abonneren op RSS-feeds en meldingen ontvangen telkens wanneer een nieuwe achtergrond wordt geüpload naar een van hun favoriete categorieën. Heel interessant.

Deze website is eigenlijk een internationale gemeenschap van kunstenaars. Een ontmoetingsplek en expositieruimte waar je allerlei soorten werk kunt presenteren en delen. Ook afbeeldingen die spectaculaire achtergronden kunnen worden.

Deviantart bestaat al twee decennia en heeft wereldwijd meer dan 60 miljoen gebruikers. In de gigantische achtergrond van meer dan 358 miljoen afbeeldingen moet je de perfecte vinden. Dit netwerk is bedoeld voor grafische en beeldende kunstenaars die hun werk willen presenteren en beschikbaar willen maken voor het publiek. De meeste zijn gratis en iedereen is vrij om ze te gebruiken.

Fondos De Pantalla Para Pc Descargar Gratis

Zelfs de naam geeft ons een belangrijke aanwijzing. Gratisography is een website waar je absoluut gratis foto’s en afbeeldingen kunt downloaden. Deze grote beeldbank is gemaakt door Ryan McGuire, een Amerikaanse ontwerper en fotograaf van Bells Design.

Las Mejores Webs Para Bajar Fondos 4k Para Windows

Wat Gratisography onderscheidt van andere vergelijkbare sites, is dat het een persoonlijke verzameling is. Ja, een enorme collectie. We hebben foto’s van een breed scala aan onderwerpen, waarvan sommige echt uniek zijn, dus perfect voor degenen die unieke achtergronden willen.

De afbeeldingen zijn in hoge resolutie en gratis te downloaden (hoewel we donaties accepteren). Ze kunnen worden gebruikt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. McGuire maakt op zijn website duidelijk dat al zijn afbeeldingen worden aangeboden onder voorwaarden die vergelijkbaar zijn met Creative Commons Zero.

Een zeer interessant alternatief om wallpapers met hoge resolutie te downloaden. HD Wallpapers is een site waarmee we door secties van de meest populaire en laatst gepubliceerde wallpapers kunnen bladeren. Het heeft ook een willekeurige selectie.

Hoe het werkt? Aan de linkerkant van de pagina staat een lijst met verschillende resolutie-indelingen. Het enige wat u hoeft te doen is degene te kiezen die het beste bij uw schermkenmerken past en te zoeken tussen de vele geldaanbiedingen die u daar zult vinden. Klik dan eenvoudig op de afbeelding voor automatische download.

Los Mejores Fondos De Pantalla Hd Y 4k Para Windows Y Móviles

Volledig gratis stockfoto’s van hoge kwaliteit, gelicentieerd door de website zelf. Perfect voor Windows-achtergronden. Alle foto’s in Pexels zijn getagd, dus je kunt ze heel gemakkelijk vinden met een simpele zoekopdracht.

Deze website bevat honderdduizenden gratis stockfoto’s. Het aantal afbeeldingen dat gratis beschikbaar is, neemt elke dag toe. Elke foto is zorgvuldig geselecteerd uit de vele foto’s die gebruikers elke dag plaatsen. Ten slotte voldoen de aangeboden producten aan een set van minimumeisen, waarbij kwaliteit voorop staat.

Pexels is een project dat in 2014 is ontstaan. Een van de geweldige functies is dat het zijn eigen creatieve licentie biedt. Hiermee kunt u uw afbeeldingen gratis downloaden en gebruiken, hoewel het uitdrukkelijk verbiedt ze te wijzigen of aan te passen, of ze commercieel te gebruiken of ze aan andere platforms te verkopen.

Fondos De Pantalla Para Pc Descargar Gratis

Dit is een andere zeer populaire beeldbank. Pixabay is gratis te gebruiken, hoewel registratie vereist is voor bepaalde afbeeldingsformaten en resoluties. Een goede bron voor het vinden van achtergronden.

Sensacionales Fondos De Escritorio Para Bajar Ya Mismo

Pixabay presenteert zichzelf als een internationale site voor het delen van afbeeldingen van hoge kwaliteit. Niet alleen foto’s, maar ook illustraties, vectorafbeeldingen en filmbeelden. Alle inhoud is openbaar geregistreerd onder Creative Commons / Creative Commons CC0-licenties.

De deugd van eenvoud. Simple Desktops baseert zijn selectie van Windows-achtergronden op eenvoudige, minimalistische ontwerpen, vlakke kleuren en eenvoudige illustraties. Het is precies het tegenovergestelde van wat Deviantart en anderen ons aanbieden.

Het is geen gebrek aan talent of ambitie. In werkelijkheid zijn Simple Desktops-achtergronden opzettelijk zo ontworpen dat onze ogen niet worden afgeleid of verward door de verschillende pictogrammen op het bureaublad. Dit is waarschijnlijk een pluspunt voor velen.

Voor degenen onder u die het niet weten, Unsplash is een 100% gratis website waar u gratis foto’s in hoge resolutie kunt delen. De site is gemaakt door het creatieve marketingbureau Crew Labs en publiceert alleen foto’s onder de Creative Commons Zero-licentie. Dit betekent dat iedereen de foto’s gratis en zonder toestemming van de eigenaar mag kopiëren, wijzigen, verspreiden en gebruiken. Een dergelijk gebruik is om afbeeldingen als achtergrond te gebruiken.

Mejores Fondos De Pantalla Para Windows 11

Met een systeem vergelijkbaar met Pexels of Pixabay bevat deze beeldbank miljoenen foto’s getagd en gecategoriseerd op onderwerp. Een grote schatkist is gemakkelijk toegankelijk.

Het voorstel van Wallhaven bestaat uit een bestand gespecialiseerd in eenvoudige en veelzijdige ontwerpen, naast tal van behangafbeeldingen en foto’s. Een beetje zoals Simple Desktops.

Het is heel gemakkelijk te gebruiken, met veel zoekopties en een mooie schone interface. Trouwens, Wallhaven is een site die openstaat voor veel makers die hun ontwerpen delen (er zijn miljoenen wallpapers), waarvan de meeste een hoge kwaliteitsstandaard bieden.

Fondos De Pantalla Para Pc Descargar Gratis

Ten slotte moet worden opgemerkt dat dit een volledig gratis site is zonder advertenties. Wat kun je nog meer vragen?

Las Mejores Páginas Para Encontrar Fondos De Pantalla 4k En 2022

Overweeg een ander alternatief om de lijst te sluiten. Een grote selectie van wallpapers voor de computer, maar met een interessant gedeelte exclusief voor schermen van mobiele telefoons.

Wallpaperstock biedt verschillende resoluties voor hetzelfde behang. Door op de afbeeldingsminiatuur te klikken, kunt u de afbeelding in Standard Definition, High Definition en HD bekijken. Ze zijn allemaal klaar om gratis te downloaden.

De inhoud van het artikel is in overeenstemming met onze redactionele ethische principes. Klik hier om een ​​bug te melden.

Volledig artikel Pad: Mobiel Forum » Internet » Windows Wallpaper downloaden: 10 beste sites In deze wallpaper-collectie presenteren we gratis wallpapers, zodat je deze ontwerpen kunt zien en je ze zeker leuk zult vinden. Alle afbeeldingen zijn gratis te downloaden of te delen op sociale netwerken.

Fondos De Escritorio De PocoyÓ Para El Pc Y La Computadora. Wallpapers Y Fondos De Escritorio Infantiles De Pocoyo Y Sus Amigos Para NiÑos. Descargar Gratis Fondos De PocoyÓ

Je kunt ze downloaden en delen met anderen, zodat je de achtergrond kunt instellen die past bij wat je zoekt. Dus zonder verder oponthoud, we geven het je

Fotos gratis para descargar, página para descargar mp3 gratis, música gratis para descargar, fondos para pc, descargar juegos para pc gratis, descargar gta 5 para pc, pantalla para pc, libros gratis para descargar, fondos de pantalla gratis, musica para descargar gratis, descargar para pc gratis, descargar juegos para pc