Final Fantasy X X2 Hd Remaster Ps Vita

Final Fantasy X X2 Hd Remaster Ps Vita – Er zijn games die gewoon voor het leven in je hoofd blijven zitten: Final Fantasy X is precies dat type. Bijna 12 jaar geleden werd het eerste deel van Final Fantasy X uitgebracht en in de harten van veel RPG-fans gebrand. Deze titel zal de eerste zijn in de geschiedenis van Squaresoft, dat later Square Enix werd, met een vervolg. Final Fantasy X-2 zet het verhaal van Final Fantasy X voort, maar bereikt niet de hoogten van zijn voorganger. In het proces van het opnieuw maken van HD van oude games, volgde Square Enix dit voorbeeld en heeft nu de Final Fantasy X / X-2 HD Remaster-versie uitgebracht. Is het de moeite waard om terug te gaan naar Spira?

Ik was ouder – ouder dan Tidus. In feite is hij zoveel ouder dan Tidus dat hij zou doorgaan voor mijn kleine broertje, tenminste de haarkleur komt overeen. Maar als je Tidus niet kent, zal ik je eerst zijn verhaal vertellen: hij is een sterspeler in het Zanarkand Abes Blitzball-team en de zoon van Jekkt. Zijn vader is een paar jaar geleden spoorloos verdwenen en Tidus koestert sindsdien een wrok tegen hem. Zal hij haar binnenkort weer zien? De voortekenen zijn goed, want Tidus wordt plotseling in een reis getrokken die hij wil vermijden. Auron wijst hem de weg naar een andere wereld. Tidus, gered door de Al Bhed, begint zijn reis naar een Spira die hij niet meer kent, anders in zijn tradities, overtuigingen en angst voor zonde.

Final Fantasy X X2 Hd Remaster Ps Vita

Final Fantasy X X2 Hd Remaster Ps Vita

Sin kwam 1000 jaar geleden naar Spira en verwoestte Zanarkand – sindsdien leven de mensen van Spira in de overtuiging dat ze moeten boeten voor de daden van hun voorouders, of de toorn van de zonde onder ogen zien. Tidus is gefrustreerd door dit alles en worstelt met gedrag waar hij niets vanaf weet. Hij moet echter niet verpletterd worden en zijn weg vinden met zijn metgezellen, die hij in de loop van het verhaal spoedig zal leren kennen. Werk samen met Yuna, Rikku, Auron, Wakka, Lulu en Kimahri als een groep die tot doel heeft de wereld van het kwaad te vernietigen dat zonde verspreidt in Spira.

Final Fantasy X/x 2 Review

Spira of Final Fantasy X / X-2 HD Remaster heeft meer te bieden! Als je geen Blitzball speelt of de omgeving verkent, is er één ding dat je graag doet: vechten. Dit is waar Final Fantasy X zijn kracht laat zien. Het nieuwe CTB-systeem schittert in dit betere deel zoals het ATB-systeem in de vorige afleveringen. Met speciale tactieken en de mogelijkheid om tijdens gevechten van personage te veranderen, biedt het een kracht waardoor je je zelfs na 200 uur spelen niet zult vervelen. Ook hier ligt de focus op de dieren die je in de loop van het verhaal aantreft. Of het nu de vurige klauwen van Ifrit zijn, de ijzige adem van Shiva of de drakenklauwen van een Bahamut – geroepen om te strijden, ze hebben je volledige aandacht nodig. Je krijgers zijn vertrokken en hebben het land aan de dieren overgelaten.

Elk beest heeft op elementen gebaseerde aanvallen en kan een lang verloren strijd voor je veranderen. Maar Tidus en Co. moeten zich niet verstoppen: als de bar onder de woonbar vol is, kan deze een speciale aanval uitvoeren die grote schade aanricht. Na een gevecht zijn er naast veel producten ook dingen die sferoïden worden genoemd, die op het bolvormige bord worden gebruikt. Hier kun je je persoonlijkheid uitbreiden en nieuwe vaardigheden leren. In Final Fantasy X/X-2 HD Remaster ben je ook helemaal vrij in de richting van een personage: Zo kun je van Lulu een vechter maken die met een paar klappen de magie leert vrezen voor vijanden.

Final Fantasy X produceerde een van de kleinste games in een game tot nu toe. Blitsspiel is een fictief spel met een gigantische waterpolo. In een mix van handbal en voetbal probeert je eigen team met goed geplande bewegingen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Door de diepgang van dit kleine spel, de transfermarkt, de mogelijkheid om waarden te verbeteren en nieuwe beelden te leren, verlies je zeker een uur of twee in deze wereld. Blitzball is zo groot dat het een op zichzelf staand spel kan zijn in de snelle wereld van vandaag. Het goede ding is dat Square Enix het opnieuw heeft gemaakt met Final Fantasy X/X-2 HD Remaster.

Ook zul je na je reis nog veel meer uren in Spira doorbrengen – niet alleen in Blitzball. De wereld nodigt je uit om de ontbrekende schatten te vinden en de monsterboerderij wil het afmaken. Als je tijd en vrije tijd hebt, zul je zeker 100 uur in Spira doorbrengen – zo niet meer.

Final Fantasy X/x 2 Hd: Im Test

Er zijn patiënten die de operatie van PlayStation 2 naar PlayStation 3 niet overleven. Maar Square Enix deed het goed met Final Fantasy X / X-2 HD Remaster: The voorbeelden van Alle betekenis wordt gegeven aan nieuwe dingen, en plotseling wat onbekende informatie verschijnt. En ook de omgeving heeft de regeneratie met vlag en wimpel doorstaan, zodat de speler zijn eerste stappen in Spira niet direct verstoord durft te zetten. Natuurlijk zijn de foto’s niet up-to-date, maar de hier gepresenteerde foto’s zijn leuk om te zien.

Maar niet alleen de Final Fantasy X kreeg deze aandacht, ook de serie X-2 kreeg de nieuwe behandeling van de cel en toonde kracht. De reis van Yuna, Rikku en Paine schittert in elke hoek. Toch valt niet te ontkennen dat Final Fantasy X-2 de zwakste van de twee delen is. Tijdens het samenvoegen van Squaresoft en Enix verlieten veel bekende functies de ontwikkeling en de verandering in het team is duidelijk merkbaar.

Begin met de nieuwe gevechtsmodus, die de drie dames een stijlvolle show geeft in de speler met veel kostuums. Evenmin kan de kandidaat zijn eerdere sterkte in termen van geschiedenis volgen. De antagonisten verbleken in vergelijking met Seymour’s Sin, maar Final Fantasy X-2 is geen slechte game – het voldoet gewoon niet aan zijn voorganger.

Final Fantasy X X2 Hd Remaster Ps Vita

Last but not least is er de soundtrack van Nobuo Uematsu – de grote meester van game-soundtracks – die ook zorgde voor een nieuw formaat voor Final Fantasy X / X-2 HD Remaster. Ja, de methoden zijn hetzelfde, dus niemand maakt zich zorgen over het missen van werken zoals “Zanarkand”. Maar sommige onderdelen lijken nu anders, wat vreemd is voor klanten en fans van de originele versies, maar de kwaliteit is absoluut hetzelfde als het origineel. Helaas is er geen optie om te schakelen tussen de Final Fantasy X/X-2 HD Remaster-soundtrack en het origineel. De voice-acting van de twee Final Fantasy-afleveringen is wederom alleen in het Engels met Duitse ondertiteling. De voice-acting van de originele PlayStation 2-titel was destijds eersteklas, maar het was niet altijd mogelijk om lippen te gebruiken, wat in sommige films tot grappige momenten leidde.

Final Fantasy X Hd Remaster [sony Playstation Vita Ps, Jrpg] (no X2 Code) 662248914398

Ik was ouder – ouder dan Tidus. Ook al is Tidus te oud om voor mijn broertje door te gaan, ook al past de haarkleur niet bij hem en is hij groter dan ik. Maar dat is genoeg, want zelfs als PS4-fans een jaar moeten wachten tot Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, is er qua verhalen niets veranderd. Hoe interessant de verhalen 13 jaar geleden ook waren, ze zijn vandaag de dag zeker beter en mogen hier niet worden herhaald. Nieuwe gebruikers kunnen hierboven onze spoilervrije samenvatting vinden. Maar als we geen nieuwe informatie verwachten in de wereld van Spira in Final Fantasy X / X-2 HD Remaster, wat is er dan vorig jaar gebeurd?

In tegenstelling tot de PS3- of PS Vita-versie van Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, heeft Square Enix het uiterlijk van de klassieke PS2 hersteld. Sterker nog, Final Fantasy X en X-2 zagen er nog nooit zo goed uit, tussen en tijdens tussenfilmpjes. Ja, je kunt Tidus, Yuna en Co. ze zijn niet van de grond af ontwikkeld voor de kracht van de PS4, maar de algemene karaktermodellen van de hoofdspelers maken een goede indruk en zijn verrassend gedetailleerd en met liefde gerestaureerd.

Maar hoewel alle hoofdpersonages schitteren, hebben de NPC’s vaak wat ruwe kantjes. Hoewel de ontwikkelaars hier sinds de PS3-versie zijn verbeterd en veel modellen hebben verbeterd, wachten veel inwoners van Spira nog steeds op hun uiterlijk. Maar dat doet niets af aan de geweldige sfeer. Ook de rest van de wereld is een lust voor het oog en loopt qua informatie zelfs voor op de recent uitgebrachte Final Fantasy Type-Zero HD.

Bovendien zijn in de PS4-versie van Final Fantasy X / X-2 HD Remaster de details van de game iets verbeterd. Veel mensen klaagden bijvoorbeeld dat de originele geremasterde versie niet wisselde tussen het oude album en het nieuwe arrangement, en dat de nieuwe editie onmogelijk was. In de PS4-versie kun je vrij kiezen of je naar de oude soundtrack of de nieuwe wilt luisteren.

Final Fantasy X X 2 Hd Remaster

Het opslaggebied is uitgebreid naar de PS4-versie. Dus als je al een savegame op PS Vita of PS3 hebt of vanaf de notebook speelt

Ps vita final fantasy x, final fantasy x2, final fantasy 12 ps vita, final fantasy vii ps vita, final fantasy x & x2 hd remaster, final fantasy x2 ps vita, final fantasy 8 ps vita, final fantasy hd remaster, world of final fantasy ps vita, final fantasy ps vita, final fantasy x & x-2 hd remaster, final fantasy ix ps vita