Films That Are Coming Out Soon

Films That Are Coming Out Soon – ‘No Time to Die’, ‘Dune’, ‘West Side Story’ en meer vertraagde films kunnen dit jaar uitkomen

Deze combinatie van afbeeldingen toont promotionele kunst voor de aankomende films, bovenste rij van links, No Time to Die, The Last Duel, The Many Saints of Newark, House of Gucci, Dune “en “The French. Dispatch,” onderste rij van links , “The Eye of Tammy Faye”, “Ghostbusters: Afterlife”, “The Guilty”, “Dear Evan Hansen”, “Venom: Let There Be Carnage” en “King Richard”. (Bovenste rij van links, MGM/20th Century Studios/Warner Bros.-HBO Max/MGM/Warner Bros. Pictures/Searchlight Pictures, onderste rij van links, Searchlight Pictures/Sony Pictures/ Netflix/ Universal/Sony Pictures/Warner Bros Pictures via AP) AP

Films That Are Coming Out Soon

Films That Are Coming Out Soon

NEW YORK (AP) – Regisseur Cary Fukunaga heeft meer dan een half jaar gewacht voordat de grootste film uit zijn carrière, de James Bond-film “No Time to Die”, in de bioscoop zou verschijnen. Het was een vreemde en surrealistische receptie. Maanden voordat de lang uitgestelde film op 8 oktober uitkomt, heeft het themalied van de film, van Billie Eilish, een Grammy gewonnen.

The School For Good And Evil’: Release Date, Cast, Photos

“Ik had vannacht een droom waarin Sam Mendes daar was”, zei Fukunaga in een recent interview, verwijzend naar de regisseur van de vorige twee Bond-films. “We rustten uit op een bevroren meer. Hij eindigde met een Bond-film. En hij zei: ‘Oh, je bent klaar.’ Nu rust je.” Toen begonnen we te waterskiën op een bevroren meer.

Het herfstfilmseizoen – meestal het betrouwbare tempo en het comfort van de herfst – is dit jaar, net als de meeste van de afgelopen 18 maanden, een beetje desoriënterend. Onderweg zijn films die ooit gepland waren om in april 2020 te openen, zoals “No Time to Die”, een zomerfilm die hoopt in de herfst betere omstandigheden te vinden, en een film die tijdens de pandemie is opgenomen en gemonteerd.

Wat samenkomt, is een mix van films – iets sterkers dan het virtuele filmseizoen van afgelopen herfst – een seizoen dat zich helemaal uitstrekt tot aan de Oscars in april. Maar de recente toename van het aantal gevallen van COVID-19 als gevolg van de deltavariant heeft nieuwe onzekerheid toegevoegd aan een tijd waarvan Hollywood ooit hoopte dat het bijna normaal zou zijn.

Deze foto is vrijgegeven door Warner Bros. Entertainment toont Timothee Chalamet, links, en Rebecca Ferguson in een scène uit de aankomende film “Dune” uit 2021, uitgebracht op 22 oktober (Chia Bella James/Warner Bros. Entertainment via AP)

The 20 Most Anticipated Tv Shows Coming To Disney+ In 2022

“Alles is vloeiend en alles zal vloeiend blijven”, zegt Tom Rothman, voorzitter en CEO van Sony Pictures. “Het is de antithese van de oude manieren. Vroeger plantte je je vlag en ging je niet naar de hel of hoog water. Nu is er een enorm uitgangspunt om flexibel en wendbaar te zijn.

De onzekerheid van de situatie wordt universeel gedeeld, maar wordt sterk gevoeld bij studio’s als Sony, die zelfs tijdens de pandemie grotendeels blijven inzetten op exclusieve bioscoopreleases. Terwijl Disney (met Disney+) en Warner Bros. (met HBO Max) probeert zijn weddenschappen af ​​te dekken en abonnees naar zijn streamingdienst te lokken en releasedatums in 2021, Sony, Universal, Paramount en MGM (thuisbasis van Bond) – met verschillende vensterstrategieën – zijn voornamelijk in de eerste plannen gebleven van het theater.

Van alle films die dit najaar komen – inclusief “The Last Duel” (15 oktober), “Dune” (22 oktober), “The Eternals” (5 november), “House of Gucci” (24 november) – er gaat niets boven zo gespannen te zijn als het zich altijd ontvouwende drama rond de voortgang van oude films op de achterbank. Onder verwijzing naar de door delta aangedreven groei, heeft Paramount zich teruggetrokken uit het seizoen en volgend jaar “Top Gun: Maverick” gelanceerd. Maar na een paar veelbelovende optredens aan de kassa, floppen veel spraakmakende films, en Oscar hoopt alleen maar te leiden tot een verdubbeling van het drama en de culturele impact die ermee gepaard gaat. Ook al is het een gok.

Films That Are Coming Out Soon

Deze door Sony vrijgegeven afbeelding toont Mckenna Grace, rechts, en Logan Kim in een scène uit “Ghostbusters: Afterlife”. (Sony Pictures Entertainment via AP)AP

From Chakda ‘xpress To Liger: Here Are The Upcoming Sports Film In 2022

“We hebben veel inventaris. Je wilt niet alle films blijven pushen,” zei Rothman. “Op een gegeven moment moet je gaan.”

De laatste film van de zomer, Marvel’s “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, gaf het herfstseizoen een grote boost met bijna $ 90 miljoen aan kaartverkoop tijdens het vierdaagse Labor Day-weekend – een van de beste shows sinds het pandemiejaar. . Meestal speelt het alleen in theaters.

Nog voordat alle cijfers binnen zijn, pushen Rothman en Sony de release van “Venom: Let There Be Carnage”, het vervolg op hun superheldenhit van $ 856 miljoen, twee weken tot 1 oktober. “Ghostbusters: het hiernamaals” (19 november), “Journal for Jordan” door Denzel Washington (10 december) en “Spider-Man: No Way Home” (17 december).

Hollywood’s zomer in vergetelheid zal duren tot de herfst. Maar meer dan het vorige punt in de pandemie, zijn er veel films opgesteld. De filmfestivals van Venetië en Telluride hebben voor veel ophef gezorgd voor een breed scala aan aankomende films, waaronder Jane Campions veelgeprezen Netflix-drama The Power of Dog (17 november), met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol.

Books To Movies & Tv In 2022: Adaptations Coming Soon

Deze afbeelding, vrijgegeven door 20th Century Studios, toont Ansel Elgort als Tony, links, en Rachel Zegler als Maria in ‘West Side Story’. (Niko Tavernise/20th Century Studios via AP)AP

De Oscar-race kan ook veel sterrenkracht hebben. Onder de vroege uitblinkers: Kristen Stewart als prinses Diana in “Spencer” (5 november) en Will Smith als Richard Williams, de vader van Venus en Serena, in “King Richard” (19 november).

In The Eyes of Tammy Faye verandert Jessica Chastain in een in ongenade gevallen televisie-evangelist. Searchlight Pictures zal vanaf 17 september in de bioscoop te zien zijn.

Films That Are Coming Out Soon

Het wordt vaak over het hoofd gezien hoeveel films er zijn uitgebracht tijdens de pandemie. Maar ondanks enkele spraakmakende vertrekken, zit het volgende seizoen vol. Apple heeft Joel Coen en Denzel Washington’s The Tragedy of Macbeth. Amazon heeft de muzikale bewerking van Everybody’s Talking About Jamie (17 september). Er zijn nieuwe films van filmmakers van wereldklasse zoals Paul Thomas Anderson, Guillermo del Toro (“Nightmare Alley”, 3 december), Pedro Almodóvar (“Parallel Mothers”, 24 december), Asghar Farhadi (“A Hero”, 7 januari ) en Paolo Sorrentino (“Hand van God”, 24 november).

Ponniyin Selvan’, ‘project K’, ‘adipurush’, ‘brahmastra’, And ‘captain Miller’, Ten Massive Budget Indian Films Coming Soon To Theatres.

Er is ook een viering van documenten, waaronder Julie Cohen en Betsy West’s Julia Child-portret van Julia Child (5 november); “Being Cousteau” Liz Garbus (22 oktober); “Rescue” door Elizabeth Chai Vasarhelyi en Jimmy Chin (oktober), over de redding van de Thaise grot in 2018; en, passend, een portret van een van de meest bekende gezichten van de pandemie, infectieziekte-expert Dr. Anthony Fauci, in “Fauci” door John Hoffman en Janet Tobias (10 september).

Deze afbeelding vrijgegeven door Netflix toont Andrew Garfield, links, en Alexandra Shipp in een scène uit “Tick, Tick … Boom!” (Macall Polay/Netflix via AP)AP

Netflix zal tussen nu en Kerstmis drie dozijn films uitbrengen, waaronder Maggie Gyllenhaals regiedebuut The Lost Princess (17 december); Western “The Harder They Fall” (3 november), met Jonathan Mayors en Idris Elba; Lin-Manuel Miranda’s regiedebuut “Miss, Mark … Boom!”; en Antoine Fuqua’s The Guilty (24 september), een misdaadthriller met één setting met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal als een gedegradeerde politieagent die 911-oproepen beantwoordt.

Hopelijk een lange vertraging van verschillende films die al meer dan een jaar in de coulissen wachten – waaronder Steven Spielberg’s “West Side Story” (10 december), Wes Anderson’s “The French Dispatch” (22 oktober) en, ja, “Geen tijd om te sterven” – de lijn zal binnenkort eindelijk eindigen.

Films Coming Soon

Deze afbeelding, vrijgegeven door MGM, toont Daniel Craig, links, en Ana de Armas in een scène uit “No Time To Die”, in de bioscoop op 8 oktober. (Nicola Dove/MGM via AP)

“Wat ik niet heb gehad, is de voldoening van iemand die naar de film kijkt en zegt ‘ik haat het’ of ‘ik vind het geweldig’,” zei Fukunaga. “Dit is het deel waar je op wacht. Sommige mensen zullen het leuk vinden. Sommige mensen zullen het niet leuk vinden. Maar je wilt het nog steeds horen. Zelfs als je het niet wilt horen, wil je het horen.”

Als je een product koopt of je aanmeldt voor een account via een van de links op onze site, kunnen we een vergoeding ontvangen. Films houden van comeback-verhalen en deze zomer is het hun beurt: ‘Het voelt alsof we de hoek om zijn’

Films That Are Coming Out Soon

Deze combinatie van foto’s toont de posterkunst voor de aankomende films, bovenste rij van links, “Benediction”, “Chip ‘n Dale: Rescue Rangers”, “Doctor Strange in the Madding Crowd”, “Downton Abbey: A New Era” ” Elvis”, tweede rij van links, “Fire Island”, “Firestarter”, “Event”, “Jurassic World Dominion”, “Lightyear”, derde rij van links, “Marcel the Shell with Shoes On”, “Minions: The Rise van Gru, “No”, “Paws of Fury”, “Senior Year”, onderste rij van links, “DC League of Super Pets”, “Thor: Love and Thunder”, “Top Gun Maverick”, “Watcher” en Waar de rivierkreeften zingen.” (Wayside Properties, bovenste rij van links, Disney+, Marvel Studios, Focus Features, Warner Bros., tweede rij van links, Hulu Pictures/Searchlight, Universal, IFC Films, Universal, Disney, derde rij van links naar rechts, A24, Universal , Warner Bros., Paramount,

No Time To Die,’ ‘dune,’ ‘west Side Story’ And Other Delayed Movies Might Actually Come Out This Year

Films out soon, games that are coming soon, games coming out soon, phones that are coming soon, concerts that are coming up, movies that are out, new films that are coming out, movies that are coming out soon, films coming soon, new phones that are coming out, new films coming out, new movies coming out soon