Entradas Fc Barcelona Bayern Munich

Entradas Fc Barcelona Bayern Munich – Tickets voor de wedstrijd tussen FC Barcelona en Bayern München in de UEFA Champions League 2022-2023 zijn nu te koop. Speeldag 5 van de groepsfase van de Champions League wordt gespeeld op woensdag 26 oktober 2022 om 21:00 uur in het Spotify Camp Nou Stadium (Barcelona).

Tickets voor de wedstrijd FC Barcelona-Bayern München kunnen nu worden gekocht via onze ticketservice, waar je de beste plaatsen vindt in Camp Nou en de andere stadions tegen de beste prijzen. Koop nu je tickets!

Entradas Fc Barcelona Bayern Munich

Entradas Fc Barcelona Bayern Munich

Merk op dat je in FCBN de volledige kalender van het seizoen 2021-2022 (LaLiga Santander, UEFA Champions League, Copa del Rey en Spaanse Super Cup) kunt bekijken en tickets kunt kopen voor alle FC Barcelona-wedstrijden.

El Golpe En La Mesa Del Barça En El Allianz Se Quedó A Me

Dankzij Stubhub en Viagogo kun je tickets kopen tegen de beste prijzen om Fútbol Club Barcelona live te zien in alle wedstrijden van het seizoen, van alle competities en of de wedstrijd nu wordt gespeeld in het Camp Nou-stadion of in het stadion van de tegenstander. Dus speel het niet, koop je tickets vroeg, veilig en vermijd de wachtrijen om het stadion te betreden.

Camp Nou is een van de meest spectaculaire en legendarische voetbalstadions ter wereld en heeft door de geschiedenis heen de beste spelers zien doorkomen. Camp Nou, gelegen in de wijk Les Corts van Barcelona, ​​heeft een capaciteit van 99.354 toeschouwers. Leden met een seizoenkaart in Camp Nou kunnen hun ticket claimen vanaf aanstaande donderdag wanneer Barça de eerste wedstrijd van de groepsfase speelt tegen Bayern. uit München

Op 14 september neemt FC Barcelona het op tegen Bayern München in het Camp Nou-stadion om de eerste wedstrijd van de groepsfase van de Champions League te spelen. Deze strijd zal om 21.00 uur zijn en zal een beperkte publieke capaciteit hebben.

FC Barcelona liet donderdag via haar sociale netwerken weten dat de leden met registratie die dit gevecht willen bijwonen hun tickets al kunnen aanvragen. Ze zijn op te vragen vanaf a.s. donderdag 2 september om 10:00 uur tot aanstaande woensdag 8 september om 21:00 uur. De beschikbare capaciteit is afhankelijk van de PROCICAT-regels die gelden op de dag van de wedstrijd en de eisen die in elk gebied van het Stadion worden gesteld.

Uefa Champions League Transfers: Ins And Outs

Elk verzoek kan niet meer dan zes betalende leden samenbrengen, zolang ze uit hetzelfde gebied van het Stadion komen en de tickets niet algemeen zijn. Als er na de deadline voor het indienen van formulieren meer vraag is dan beschikbare tickets, zal de club een loting houden om te bepalen welke leden uit elke regio in aanmerking komen voor tickets om de vergadering bij te wonen.

Indien seizoenkaarthouders die zich hebben aangemeld niet bij de loting worden afgewezen, zal de Club slechts een evenredig deel van de wedstrijd terugbetalen. Het bedrag wordt aan het einde van het seizoen vastgesteld op basis van alle gespeelde wedstrijden en wordt verrekend bij verlenging van het volgende seizoensticket.

Bij deze gelegenheid zijn tickets niet-selectief, zodat ze kunnen worden overgedragen aan andere mensen zonder dat de club hiervan op de hoogte hoeft te zijn. Er zal geen registratie zijn van mensen die de training hebben verlaten, maar als het voor de gezondheid noodzakelijk is, zal de Club verantwoordelijk zijn voor het opvragen van de gegevens van de mensen die de wedstrijd hebben bijgewoond aanstaande dinsdag 14 september, Camp Nou de eerste wedstrijd van de Champions League-groep, die vanaf 21:00 uur het opneemt tegen FC Barcelona en Bayern München, met beperkte publiekscapaciteit.

Entradas Fc Barcelona Bayern Munich

Leden met geldige abonnementen die deze wedstrijd willen bijwonen, dienen hun ticket aan te vragen vanaf aanstaande donderdag 2 september 10.00 uur tot woensdag 08.00 uur 21.00 uur. Elke aanvraag kan niet meer dan zes seizoenkaarthouders samenbrengen, zolang ze uit hetzelfde deel van het stadion komen en de tickets niet algemeen zijn. Kinderen onder de 14 jaar dienen de wedstrijden altijd onder begeleiding van een volwassene bij te wonen.

Fc Bayern Munich Vs Fc Barcelona 29 April 2022 11:45

De beschikbare capaciteit voor de start van deze Champions League zal afhangen van de PROCICAT-regels die op de dag van de wedstrijd zullen worden gehanteerd en de behoeften die in elk gebied van het Stadion zijn ontstaan.

Als, zodra de deadline voor het indienen van formulieren is verstreken, er meer vraag is dan de beschikbare tickets, zal een loting worden gehouden om te bepalen welke leden van elke regio een ticket kunnen hebben voor deze eerste Champions League-wedstrijd tegen aanwezigen . Beieren. .

Leden met succesvolle aanmeldingen ontvangen tussen 24 en 48 uur voor aanvang van de wedstrijd een bericht van de Club met elektronische tickets met hun toegewezen zitplaatsen, die zo dicht mogelijk bij hun seizoenskaart zullen liggen. Kaarthouders met een parkeerkaart kunnen hun auto parkeren in het Camp Nou stadion.

Tickets zijn niet-selectief en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving aan de Club worden overgedragen aan andere personen. Er zal geen registratie zijn van mensen aan wie tickets zijn uitgegeven, maar als er gezondheidsbehoeften zijn, kan de Club gegevens opvragen van mensen die wedstrijden hebben bijgewoond.

Agotadas Las Entradas Para El Partido Contra El Barcelona

De Club vergoedt alleen seizoenkaarthouders die kaarten hebben aangevraagd en die niet bij de loting zijn toegewezen, een evenredig deel van de wedstrijd. Het bedrag wordt aan het einde van het seizoen vastgesteld op basis van het totaal aantal gespeelde wedstrijden en wordt verdisconteerd bij verlenging van de kaarten voor volgend seizoen.