Embajada De Chile En Holanda

Embajada De Chile En Holanda – Mijn naam is Rodrigo Vergara Tampe, ik ben journalist en scenarioschrijver voor film en televisie. Momenteel schrijf ik voor de krant La Segunda.

Uw land is koploper op het gebied van duurzaamheid, innovatie en ook op het gebied van sociale rechten. Hoewel hij tijdelijk in Chili is, werpt de diplomaat licht op de situatie in Chili.

Embajada De Chile En Holanda

Embajada De Chile En Holanda

Holland hield op een land te zijn. In feite was het tot de 16e eeuw, nu is het een regio in het noordoosten van Europa en is het in tweeën verdeeld: Noord-Holland en Zuid-Holland. Beide gebieden zijn van hem

Letelier Se Iría A Usa Y Suenan Narváez Y Díaz: El Inminente Anuncio De Embajadores Que Prepara Boric

, dat is de echte naam van dit land, dat 12 provincies en zes Caribische eilanden omvat, waarvan Aruba, Curaçao en Sint Maarten volledige autonomie genieten. Voor de meeste mensen is het nog steeds Nederland, al lanceerde de Nederlandse overheid (haar naam) op 1 januari van dit jaar een campagne met een naamswijziging en een nieuw logo. Naast de tulpen, de windmolens en de kanalen is dit land een maatstaf voor duurzaamheid, innovatie en educatie. Chili kijkt hem met bewondering aan, vooral over kwesties die nu de sociale agenda domineren van een land dat zijn sociale uitbarsting nog niet heeft voltooid. Om deze en andere zaken te bespreken, heeft de ambassadeur

Is een meer dan geautoriseerde stem na twee en een half jaar werk in Chili en nog een aantal andere in Latijns-Amerika. Merkwaardige paradox: als goede vertegenwoordiger van Nederland is hij best lang.

Het idee is om het beeld dat we de wereld laten zien te veranderen door middel van nieuwe concepten als innovatie, inclusie en duurzaamheid.

Velen denken dat fietsen altijd hebben bestaan, maar nee. Aan het eind van de jaren zeventig waren er auto’s in overvloed en veroorzaakten talloze dodelijke ongevallen. Dit leidde tot een zeer sterke golf van protesten tegen auto’s, files en smog. Dus de overheid veranderde haar beleid en stimuleerde het gebruik van de fiets door middel van infrastructuur en onderwijs.

Urbog: Febrero 2014

We willen 200.000 mensen uit hun auto halen zodat ze op de fiets naar het werk kunnen. En niet alleen met stedelijke infrastructuur, maar met snelle fietspaden. Tegenwoordig zijn er subsidies waarbij je 19 cent krijgt voor elke kilometer die je fietst om naar je werk te gaan. Het is goedkoper dan wegen aanleggen voor auto’s.

Er is veel groei, maar infrastructuur en onderwijs ontbreken. Als u in Nederland te hard rijdt of tijdens het rijden op uw mobiele telefoon kijkt, krijgt u een boete van de politie. Ik heb dit soort controle in Chili niet gezien. Daarnaast is het nodig om te investeren in stedelijke mobiliteit, een combinatie van fiets en efficiënt openbaar vervoer.

Ik ben een tijdelijke bezoeker uit Chili en ik pretendeer niet de exacte oorzaken te kennen. Maar hij wist dat er grote ongelijkheid was, niet alleen in termen van inkomen, maar ook in termen van kansen en openbare diensten. Het minimumloon behoort tot de hoogste in Latijns-Amerika, maar de kosten van levensonderhoud zijn ook hoog. Deze crisis heeft mij duidelijk gemaakt dat deze ongelijkheid leidt tot een gedifferentieerde behandeling van mensen met lage lonen.

Embajada De Chile En Holanda

De geschiedenis van mijn land is langer dan die van Chili en we hebben meer tijd gehad om te vallen en op te staan. Er is een combinatie die ons helpt: we hebben zeer goede openbare diensten die grotendeels door belastingen worden gefinancierd. De belastingdruk is 39 procent en mensen zijn heel bereid om het te accepteren omdat ze weten dat ze goed onderwijs, gezondheid en pensioenen zullen krijgen. Sommigen denken misschien dat we een socialistisch of communistisch systeem zijn, maar nee: we zijn een sociaaldemocratisch systeem met goede openbare diensten en een open en concurrerende economie.

Diseño Holandés Made In Chile

Universiteiten in Nederland zijn openbaar en kosten tussen de 1.500 en 2.000 euro per jaar (ongeveer 1.700.000 Chileense peso’s) omdat ze worden gefinancierd door belastingen en onderzoek. Jongeren zoeken niet de beste universiteit omdat ze allemaal even goed zijn. Ze kiezen een universiteit op basis van waar ze wonen en wat ze willen studeren. Er zijn geen particuliere universiteiten.

We hebben net een intensieve week achter de rug met de PSU, de selectietoets voor toelating tot de universiteit. Hoe verloopt dit proces in uw land?

Op enkele uitzonderingen na, is er over het algemeen geen optie om naar de universiteit te gaan. Het enige nationale examen dat bestaat, is je middelbare schooldiploma, waarbij de helft van je score uit je cijfers komt en de andere helft uit dat examen. Maar schoolcijfers en dat cijfer doen er niet toe om naar de universiteit te gaan.

Ja, u gaat normaal gesproken met 70 procent van uw laatste salaris met pensioen. Het pensioenstelsel is openbaar en de bedrijven die dit kapitaal beleggen hebben geen winstoogmerk.

Misión Comercial Holanda Visitará La República Dominicana

Uw land is een leider in duurzaamheid en strijd tegen klimaatverandering. Wat is er nodig om met meer vertrouwen te handelen?

Op wereldschaal moeten landen in 2050 klimaatneutraal zijn. Maar dat moet wel betekenen dat ook China en de VS erbij betrokken zijn, anders heeft het geen zin. En op persoonlijk vlak moeten we ons individueel inspannen. Bij de ambassade kochten we de eerste hybride auto van het hele Chileense corps diplomatique. We hebben zonnepanelen op de slaapzaal en 75 procent van het personeel gebruikt de fiets of het openbaar vervoer. Ons doel is om eind 2021 een klimaatneutrale ambassade te zijn.

Hij is iemand die het verschil maakt. Breng een boodschap over die qua vorm of inhoud niet handig is. Maar deze boodschap is belangrijk omdat het een generatie jonge mensen vertegenwoordigt die de wereld de schuld geven van het feit dat ze niet genoeg doen aan klimaatverandering. Hoewel sommigen zich misschien ongemakkelijk voelen, kan ik niet zeggen dat ik het mis heb.

Embajada De Chile En Holanda

Joan Pons, vrijwilliger die het Oxford-vaccin ontving: “Het zou fantastisch zijn als iedereen het vaccin voor Kerstmis zou kunnen krijgen” De recente activiteiten die door het consulaat-generaal van Barcelona in de stad Bilbao zijn georganiseerd, zijn erkend als zeer succesvol en beschreven als zeer actueel .

Harman Idema, Embajador De Países Bajos En Chile — Vergara Tampe

Het programma omvatte een Territoriale Raad van Burgers die op 4 april werd gehouden in het gemeentelijk centrum van Ibaiondo, gevestigd in een opmerkelijk gebouw in het historische centrum van Bilbao en die mogelijk is gemaakt dankzij de gemeenteraad van Bilbao dankzij het werk van onze Honorair Consul in deze stad, mevrouw Iratxe de Madariaga.

De Cabildo werd ingehuldigd door ambassadeur Marambio, die uitleg gaf over het stemproces in het buitenland, aandrong op registratie op de kiezerslijst in het buitenland en aanraadde om de Unique Key aan te vragen. Hij verwees ook naar andere activiteiten, ervaringen en resultaten van de officiële bezoeken die hij in dit verband heeft afgelegd aan verschillende regio’s van Spanje.

Consul-generaal Jaime Bascuñán Marín verwees naar het beheer van het Consulaat-Generaal in 2016, waarbij hij de nadruk legde op het beheer ervan met betrekking tot sociale bijstand voor niet-ingezetenen en reizigers op doorreis, het Consulair Migratiebeleid Versterkingsprogramma (PFPCM), de Apostille en vervolgens wijdt alles wat daarmee verband houdt om onze mensen in het buitenland zo lang mogelijk te laten stemmen, in het bijzonder om hen te motiveren hun identiteitsbewijs te vernieuwen en hun adreswijziging of kiezersregistratie te registreren.

Vervolgens werd op 5 en 6 april een consulaat op afstand gehouden in Bilbao op het hoofdkantoor van ons honorair consulaat in die stad, waarbij 152 diensten werden verleend, waaronder wijziging van gekozen adres, paspoortverwerking, DNI en unieke sleutel. Hiervoor heeft de official van CG Barcelona, ​​​​​​​​Claudia Monje, intensief werk geleverd.

Pdf) Los Asilados De Las Embajadas De Europa Occidental En Chile Tras El Golpe Militar Y Sus Consecuencias Diplomáticas: El Caso De Suecia

De Consul-Generaal van zijn kant ontving audiënties bij verschillende onderdanen en vergezelde ambassadeur Marambio naar zijn ontmoeting met de burgemeester van Bilbao, de heer Juan Aburto Rique, aan wie hij commentaar gaf op de geplande consulaire activiteiten in het kader van het bezoek aan Bilbao dat hij zal nauw samenwerken met de door Bilbao ontwikkelde Honorair Consul, mevrouw Iratxe De Madariaga.

Het aanzienlijke aantal consulaire diensten en verhuizingen naar keuze, evenals de verspreide informatie en het debat dat plaatsvond in de Cabildo, zijn relevante feiten die onze verwachtingen hebben overtroffen en die ons doen besluiten dat deze activiteiten zeer succesvol zijn geweest . en zeer gewaardeerd door onze huisgenoten in Baskenland.

Onze dank voor de effectieve en onbaatzuchtige steun van de Honorair Consul van Bilbao, mevrouw Iratxe de Madariaga, en de functionaris van dit Honorair Consulaat, mevrouw María Dolores Barrainca, die de effectieve uitvoering van het programma dat is ontworpen voor onze missie in Bilbao, hebben gefaciliteerd De Nederlandse ambassade betreedt een vastgoedtsunami “In Las Condes is de norm voor de bescherming van onroerend goed en erfgoedgebieden al met voeten getreden en we herinneren ons waarom we een paar jaar geleden informanten waren, zoals 2 prachtige herenhuizen aan de Avenida Presidente Errázuriz, bescherming van de monumentensector in de respectieve VRC, die was gekocht voor sloop door de invloedrijke prelatuur van het Opus Dei.

Embajada De Chile En Holanda

1.- Wet 17.288 van de Nationale Raad voor Monumenten, die plaatsen, ruïnes, constructies en voorwerpen als historische monumenten beschouwt. Het houdt ook rekening met de typische gebieden die deel uitmaken van bepaalde sectoren van steden die een stedelijke, landschappelijke en ecologische waarde hebben, waaronder:

Embajador De Chile Asegura Que Su País Quiere Ampliar Su Presencia En Turquía A Través De

Embajada de holanda, embajada holanda, embajada peru en holanda, embajada de estados unidos en holanda, embajada de holanda en santo domingo, chile holanda, embajada de holanda en cuba, embajada de ecuador en holanda, embajada chile, embajada de colombia en holanda, embajada espanola en holanda, agencias de trabajo en holanda