El Principito En Ingles Audiolibro

El Principito En Ingles Audiolibro – De kleine prins (Frans: Le Petit Prince) is een korte roman en het bekendste werk van de Franse schrijver en vliegenier Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944).

De roman werd in april 1943 zowel in het Engels als in het Frans gepubliceerd door de Amerikaanse uitgever Reynal & Hitchcock, terwijl de Franse uitgever Ditions Gallimard het werk pas in 1946, na de bevrijding van Frankrijk, kon drukken. De kleine prins staat op de lijst van de beste boeken van de 20e eeuw in Frankrijk en is het meest gelezen en vertaalde boek in het Frans geworden. Als zodanig heeft het vertalingen in meer dan tweehonderdvijftig talen en dialecten, waaronder het brailleleessysteem.23 Bovendien wordt dit boek beschouwd als het eerste ter wereld dat is omgezet in fonetische symbolen in het Engels voor Engelstalige studenten . .als tweede taal. Het werk is ook een van de bestverkochte boeken aller tijden geworden, met een wereldwijde verkoop van meer dan 140 miljoen exemplaren, met meer dan een miljoen verkopen per jaar.4​5​Opmerkingen 1 De roman werd in het Spaans vertaald door Bonifacio del Carril en zijn eerste publicatie in die taal door de Argentijnse uitgever Emecé Editores in september 1951. Sindsdien hebben verschillende vertalers en uitgevers hun eigen versies gemaakt.7

El Principito En Ingles Audiolibro

El Principito En Ingles Audiolibro

Saint-Exupéry, winnaar van verschillende grote Franse literaire prijzen en militair piloot aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, schreef en illustreerde het manuscript terwijl hij in ballingschap was in de Verenigde Staten na de Slag om Frankrijk. Daar had hij een persoonlijke missie om de regering van het land te overtuigen de oorlog aan nazi-Duitsland te verklaren. In het midden van een persoonlijke crisis en met een afnemende gezondheid, produceerde hij bijna de helft van de geschriften die hij zich in ballingschap zal herinneren; onder hen, De kleine prins, een verhaal dat vanwege de manier waarop het is geschreven als een kinderboek wordt beschouwd, maar in feite een kritiek op volwassenheid is waar diepe vragen spelen zoals de zin van het leven, eenzaamheid, vriendschap, liefde en verlies. .8

Lectura Fàcil Repositori

In een eerder autobiografisch verslag worden zijn ervaringen met het vliegen in de Sahara-woestijn verteld, en men gelooft dat deze zelfde ervaringen als elementen dienden voor de plot van De kleine prins. Sinds het voor het eerst werd gepubliceerd, heeft de roman in de loop van de tijd talloze bewerkingen voortgebracht, waaronder geluidsopnamen, toneelstukken, films, balletten, opera’s en zelfs animatieseries en anime.2 9​10​

Disclaimer: de podcasts en illustraties op deze pagina zijn van Amado Hidalgo Trenado, eigendom van de eigenaar en niet gelieerd aan of goedgekeurd door Listen Notes, Inc.

Beste Podcast API om alle podcasts en afleveringen te doorzoeken. Vertrouwd door 4.500+ bedrijven en ontwikkelaars. Probeer de Podcasts-API

Wat is luisterscore? De Luisterscore (LS) is een berekening die de populariteit van deze podcast bij benadering weergeeft in vergelijking met andere openbare op rss gebaseerde podcasts in de wereld op een schaal van 0 tot 100. Hoe hoger, hoe populairder. Berekend op basis van gegevens van 1e en 3e partijen. Elke maand bijgewerkt.

El Japonés Mecánico: Aprender Japonés Con Audiolibros

Wat is een wereldwijde ranglijst? Deze podcast is een van de meest populaire shows van de 2.932.109 podcasts wereldwijd, gerangschikt op Luisterscore (geschatte populariteitsscore) (auto, trein, bus). Ik gebruik het vaak in het Engels. Het helpt om het luisterbegrip te verbeteren door te luisteren naar iets dat je interesseert en als je eenmaal gewend bent aan de stem van de persoon, begrijp je alles wat ze zeggen heel goed. Het is ook heel ontspannend, alsof iemand je een verhaal vertelt.

U kunt eenvoudig de tekst van het boek krijgen, zodat u naar het boek kunt luisteren en tegelijkertijd de tekst kunt zien. Het is dus heel gemakkelijk om de woorden te vinden waar je moeite mee hebt en ze te leren.

Op deze pagina staan ​​verschillende links naar Japanse audioboeken met audio, ondertitels in het Japans en soms in het Engels:

El Principito En Ingles Audiolibro

Ik begon naar een van hen te luisteren, maar de woordenschat is behoorlijk geavanceerd. Toen herinnerde ik me dat het eerste boek dat ik als kind las “De Kleine Prins” was en dat het op deze lijst stond (“Le Petit Prince”).

Audiolibros Para Aprender Idiomas

De tekst is perfect voor beginners. Dezelfde woorden worden vaak herhaald en de woordenschat is beperkt omdat het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van een kind. Hij spreekt ook heel langzaam en je kunt de lettergrepen duidelijk onderscheiden.

De eerste keer dat ik naar het eerste hoofdstuk luisterde, herkende ik al enkele woorden. Bovendien wist ik al dat er een slang, een olifant en een hoed was. Als ik naar de originele tekst kijk terwijl ik naar de audio luister, kan ik deze woorden herkennen, ook al ken ik ze niet in het Japans.

Ga nu naar de Japanse tekst, zoek naar deze woorden, bestudeer ze in een zin die we in onze SRS zetten. Doe het zo, beetje bij beetje lezen en luisteren, nieuwe woorden leren en elke keer begrijpen we een beetje meer van het verhaal.

Mijn foto vertegenwoordigt niet de hoed. Het symboliseert een boa constrictor die een olifant verteert. Toen tekende ik de binnenkant van de boa constrictor zodat oudere mensen het konden begrijpen. Deze mensen hebben altijd uitleg nodig. Mijn foto nummer 2 is als volgt:

Lista De Audiolibros Para Aprender Inglés

De hoofdstukken zijn vrij kort. Als je een hoofdstuk begrijpt, kun je naar het volgende hoofdstuk gaan en op basis van de woordenschat die je hebt geleerd, zul je veel woorden uit het volgende hoofdstuk begrijpen.

El verbo en ingles, el diccionario en ingles, el abecedario en ingles, el en ingles, el pais en ingles, cursos ingles en el extranjero, en el corte ingles, el principito en espanol, el futuro en ingles, el traductor en ingles, el to en ingles, el pasado en ingles