Editor De Videos Celular Gratis

Editor De Videos Celular Gratis – Het hebben van een videobewerkingsapp op je mobiele telefoon, of het nu Android of iPhone is, lijkt steeds belangrijker te worden. De groei van het web heeft geleid tot een obsessie met perfecte foto’s en video’s, vooral na de jaren 2010. 6 oktober Kevin Systrom en Mike Krieger introduceerden Instagram.

Dit sociale netwerk besteedt veel aandacht aan esthetiek en al zijn gebruikers, die wereldwijd meer dan 1 miljard hebben, streven ernaar om het perfecte moment vast te leggen, dus soms moet je de applicatie gebruiken om audio- en video-inhoud te bewerken.

Editor De Videos Celular Gratis

Editor De Videos Celular Gratis

Met de opkomst van Instagram werd de term “instagrammable” geboren, wat gaat over de perfecte foto’s of video’s die op het kanaal kunnen worden geplaatst (het profiel van het account van elke gebruiker). Niet alle mobiele telefoons hebben echter de beste cameraresolutie of omgekeerd, sommige mensen zijn geen goede fotografen en om deze reden wenden ze zich tot het ontwerpen van apps voor hulp.

Las Mejores Aplicaciones Para Hacer Videos Animados

Iets soortgelijks gebeurt met video’s: vaak is de video enkele minuten lang en moet je hem knippen om op sociale netwerken te posten, een gênant deel te verwijderen of een effect toe te voegen. In dit geval is er een goedkope en eenvoudige app zoals InShot, een van de beste videobewerkingssoftware.

Deze app kan niet ontbreken bij het bewerken van video’s op Instagram, want je kunt niet alleen knippen en filters toevoegen, maar ook de mogelijkheid hebben om muziek, stickers, tekst toe te voegen en de grootte voor verschillende sociale netwerken aan te passen, zelfs volledig.

Hoewel het aanvankelijk exclusief voor de iPhone was omdat het op het iOS-besturingssysteem draait, is het nu ook beschikbaar op Android.

Tekst is zeer veelzijdig, waardoor u de kleur, het type en de grootte van het lettertype kunt aanpassen aan ieders behoeften. Het interessante is dat je foto’s van de rol van je smartphone kunt toevoegen om overal in de video te plaatsen of de achtergrond in te stellen.

Top 10 Programas Para Editar Vídeos

Het heeft ook details zoals het roteren van afbeeldingen, het veranderen van het perspectief, het veranderen van de snelheid om het snel of langzaam te maken, het toevoegen van audio en audio om op de bewerkte tracks te verschijnen, wat niet erg gebruikelijk is in deze genres. toepassingen.

De bediening is zeer intuïtief en vooral: gratis, hoewel het platform aankopen heeft.

Naast InShot zijn er andere apps van betere kwaliteit beschikbaar voor zowel iOS als Android. Sommigen van hen zijn VivaVideo; KineMaster; Snel; animeren; iMovie; en Magisto; Bovendien hebben ze aankopen om de bewerking van video’s die op sociale netwerken zijn gepubliceerd, te optimaliseren. Maar we weten het. Het kan moeilijk zijn om de tijd te vinden om achter uw computer te gaan zitten, al uw clips bij elkaar te zetten en een videobewerkingsapp voor uw iPhone of Android te kiezen.

Editor De Videos Celular Gratis

Gelukkig zijn er veel goede programma’s waarmee je gratis video’s in het Spaans kunt maken. In dit artikel bespreken we 15 gratis apps voor het bewerken van video’s vanaf je mobiele telefoon.

Os 6 Melhores Aplicativos Para Editar Vídeos Pelo Celular

Om video’s gratis op mobiel te bewerken, heb je een van deze apps nodig. In deze lijst hebben we enkele van de beste mobiele apps opgenomen, de meest intuïtieve en natuurlijk gratis.

Beste gratis videomakers in het Spaans #1 KineMaster: beste gratis videomakers in het Spaans

Met Kinemaster kun je clips bewerken zoals je zou doen met de meeste gratis videobewerkingssoftware op een computer. Dus als je ervaring hebt met videobewerking, zul je deze app geweldig vinden.

U kunt ook effecten, tekst en muziek toevoegen. Met de app kun je audio opnemen om aan je video toe te voegen, en de KineMaster Store heeft veel muziek en geluidseffecten.

Programas Para Editar Vídeos Online Gratis Y 100% Profesionales

Het enige nadeel is dat de gratis versie je video’s exporteert met een watermerk. Je moet een abonnement van € 5,99 betalen om het te verwijderen, maar als dat geen probleem is, is Kinemaster de beste app om gratis en in het Spaans video’s op mobiel te maken.

Het is ontworpen om het bewerkingsproces te versnellen, zodat u snel verbluffende video’s kunt vastleggen, bewerken en publiceren.

Je zult versteld staan ​​van wat Quick automatisch kan doen, aangezien het je video’s doorzoekt naar de beste momenten, automatisch clips bijsnijdt en bewerkt en zelfs overgangen toevoegt.

Editor De Videos Celular Gratis

U kunt clips echter handmatig bewerken als u meer controle wilt over uw videobewerking.

Cómo Unir Vídeos En Android Sin Instalar Aplicaciones

Als je op zoek bent naar een gratis videobewerkingsprogramma waarmee je heel snel professionele video’s kunt maken, dan is Quick de beste keuze.

Met InShot kun je niet alleen gratis video’s van je mobiele telefoon bewerken, maar het is ook een complete applicatie voor het bewerken van foto’s en het maken van videocollages.

U kunt clips inkorten, de snelheid van het beeldmateriaal wijzigen en filters, muziek en tekst toevoegen. Je kunt je beeldmateriaal omdraaien en roteren, een handige functie die veel andere apps niet hebben.

Het nadeel is dat je extra moet betalen om watermerken te verwijderen die zijn toegevoegd aan video’s en in-app-advertenties.

Mejores Apps Gratuitas Para Editar Videos En Android [2022]

Trouwens, het is gemakkelijk te gebruiken en heeft alles wat je nodig hebt. Deze Spaanse video-editor is perfect voor wie op zoek is naar veelzijdigheid.

Dit programma is gebundeld met het populaire Adobe Premiere Pro-product, maar werkt als een op zichzelf staand programma. Hiermee kunt u muziek (eigen of uit de bibliotheek), overgangen, automatische kleurcorrectie toevoegen en de video delen.

Met twee modi, Freeform en Auto, kunt u de bewerkingscontrole behouden of Adobe automatisch overgangen laten selecteren en clips bijsnijden. Adobe-gebruikers zullen blij zijn te weten dat deze app perfect synchroniseert met andere Adobe Clipboards zoals Lightroom.

Editor De Videos Celular Gratis

Nadelen: er ontbreken enkele belangrijke functies, zoals de mogelijkheid om clips te draaien. Overweeg om te investeren in een betaald abonnement.

Editores De Vídeos Gratis Para Usar En 2022

De gratis versie bevat alle benodigdheden om deze videomaker uit te proberen. U kunt clips bijsnijden, filters toevoegen, muziek selecteren uit de ingebouwde bibliotheek en meer.

U krijgt echter slechts 10 GB cloudopslag voor videobewerking en de gratis versie geeft uw video’s ook een watermerk.

Dus als u van plan bent videomarketing serieuzer te nemen, misschien als onderdeel van uw marketingplan voor sociale media, wilt u betalen voor de premium-versie.

De premium abonnementen van WeVideo bevatten een aantal geweldige geavanceerde functies, zoals een muziekbibliotheek met professioneel gelicentieerde muziek en de mogelijkheid om video’s te delen in 4K Ultra HD-resolutie.

Las 11 Mejores Apps Para Editar Vídeos Gratis Desde El Móvil

Met het programma kun je clips bijsnijden, je eigen muziek toevoegen en de kleur, grootte en vorm van het collageframe bewerken.

Nadelen: je moet betalen voor de premium-versie om de beste functies te krijgen. De app is zeer beperkt voor het maken van video’s.

Horizon is een app voor videomakers waarmee gebruikers video’s horizontaal kunnen vastleggen, ongeacht de positie van uw telefoon.

Editor De Videos Celular Gratis

Als we haast hebben om een ​​moment vast te leggen, kunnen we vergeten onze telefoon te kantelen en de actie horizontaal vast te leggen. Deze app kan je helpen dit probleem op te lossen: alle opnamen worden horizontaal gemaakt, hoe je de telefoon ook kantelt.

Video Star, Descarga Para Ios

Dit is vooral belangrijk voor platforms waar horizontale video nog steeds de norm is. Als je bijvoorbeeld inkomsten wilt genereren met YouTube, raden we je aan je inhoud in liggende indeling te uploaden.

Nadelen: de Android-versie is niet zo geavanceerd als de iOS-versie; Afhankelijk van uw behoeften kunnen sommige in-app-aankopen vereist zijn.

Beste videobewerkingsapps voor iPhone #8 Splice: de beste app voor het maken van video’s op iPhone en iPad.

Splice is een van de populairste gratis apps voor het maken van video’s voor iPhone- en iPad-gebruikers. Deze app is ontwikkeld door GoPro en is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de intuïtieve interface.

Editor De Vídeo Gratis Sin Marca De Agua Ios Y Android

Met het programma kun je verschillende videoclips bijsnijden en bewerken, en je kunt ook overgangen aanpassen. Splice heeft ook een grote ingebouwde muziekbibliotheek, zodat je direct een professioneel tintje aan je video’s kunt geven.

IMovie is een van de meest populaire gratis programma’s voor het maken van video’s in deze lijst. Helaas is deze app, net als alle Apple-software, alleen beschikbaar voor Apple-gebruikers.

Het heeft ook alle basisfuncties die je nodig hebt om video’s vanaf je iPhone of iPad te bewerken. U kunt clips bijsnijden, muziek toevoegen, audio opnemen en filters toevoegen. Er is een bibliotheek met vooraf gemaakte overgangen en de app ondersteunt 4K-resolutie.

Editor De Videos Celular Gratis

Deze app is geweldig om aan de slag te gaan als videobewerking nieuw voor je is. Als je echter eenmaal de basis hebt geleerd, kun je alternatieve videobewerkingsprogramma’s met meer functies vinden.

Melhores Editores De Vídeos Gratuitos Para Celular

Last but not least ontmoeten we FilmoraGo. FilmoraGo is een gratis videomaker zonder watermerken of betaalde abonnementen.

Trim muziek, overgangen en video’s rechtstreeks vanuit de app. Je kunt eenvoudig thema’s, tekst en titels aan je video’s toevoegen. Er is een desktopversie die begint bij $ 44,99

Videos audio editor, editor videos gratis, editor videos, editor de audio gratis, editor videos adobe, editor de pdf gratis, editor de videos descargar, editor de fotos gratis, editor videos windows, video editor for youtube videos, editor for videos, mp4 videos editor