Dragon Ball Evolution Pelicula Completa

Dragon Ball Evolution Pelicula Completa – Evolution is een Amerikaanse actiefilm uit 2009 van de Dragon Ball-franchise, geproduceerd door 20th Century Fox. Het verhaal concentreert zich op de eerste mens, Goku, op zijn 18e verjaardag. Deze film begon zijn ontwikkeling in 2002, geregisseerd door James Wong en geproduceerd door Stephen Chow. Het werd uitgebracht in Japan op 13 maart 2009, in het Verenigd Koninkrijk op 8 april 2009 en in Noord-Amerika op 10 april 2009. Acteur Justin Chatwin werd gecast als Goku en James Marsters portretteerde Lord Piccolo, de hoofdpersoon van de film . De film werd uitgebracht op dvd en Blu-ray op 24 juli 2009 op de Aziatische markt en op 28 juli 2009 in Noord-Amerika en Europa.

Het verhaal volgt Goku, een jonge man die opgroeit en wordt getraind door zijn krijgskunstenaar, opa Gohan. Op een nacht, terwijl Goku op een middelbare schoolfeestje is, Chi-Chi, wordt Gohans grootvader aangevallen door Lord Piccolo, die op zoek is naar een van de Dragon Balls. Goku keert terug en vindt zijn pleeggrootvader dood in zijn armen, maar niet voordat hem wordt verteld dat hij moet zoeken naar zijn meester, Roshi, evenals de mysterieuze geit, Dragon Ball, Piccolo en zijn vermiste dienaar, Oozaru.

Dragon Ball Evolution Pelicula Completa

Dragon Ball Evolution Pelicula Completa

Terwijl Goku zich voorbereidt op zijn reis, ontmoet hij Bulma, die zijn Dragon Ball heeft gestolen en hoopt anderen te vinden om het te gebruiken voor onderzoek en wetenschappelijke vooruitgang. Ze gaan samen naar Meester Roshi, die hen helpt de Dragon Balls te vinden voordat Piccolo dat doet.

Disney Quiere Ofrecernos Dragon Ball Z Con Actores Reales?

Bij de Stenen Tempel ontdekken Goku, Bulma en Meester Roshi dat Chi-Chi een krijger is die vaak meedoet aan toernooien. Samen met opa Gohan en de Dragon Balls van meester Roshi gaan ze op zoek naar hun derde Dragon Ball in de woestijn, maar vallen in de val van een dief genaamd Yamcha, die Roshi ermee instemt om mee te doen en hen vertelt dat de Dragon Balls van hen kunnen zijn. .

Nadat Piccolo en zijn dienaar, Mai, drie Dragon Balls hebben gevonden (waarvan Mai één van Capsule Corp heeft gestolen), gebruikt Piccolo zijn eigen bloed om monsters te creëren die Goku, Bulma, Roshi en Yamcha de vulkaan binnengaan waar de derde van de Draak. De bal gebruikt lijken van dieren als een brug om de lava over te steken, Goku vindt de bal.

Vlak voor de zonsverduistering leerde Roshi Mafuba kennen, een aanval die koning Piccolo in het doelschip zou vangen, maar de levenskracht van de gebruiker zou verminderen. Tijdens de race bij de stenen tempel vangt Mai Chi-Chi en neemt een monster van haar bloed. Nadat Roshi Goku de Kamehameha leert, vermomt Mai zichzelf als Chi-Chi en steelt Goku’s Dragon Balls en neemt ze mee naar Piccolo.

Goku, Bulma, Roshi en Yamcha gaan Piccolo ontmoeten, die nu alle zeven Dragon Balls heeft en Shenron, de eeuwige draak, probeert op te roepen. Roshi hield hem echter op het laatste moment tegen. Piccolo informeert Goku dat hij Oozaru is en om middernacht verandert Goku in Oozaru de piraat. Roshi gebruikt de Mafuba om Piccolo in de val te laten lopen, maar Piccolo vernietigt het doelschip en Roshi sterft na het gebruik van de Mafuba, maar niet voordat hij Goku bereikt, die herboren wordt en in zijn oorspronkelijke vorm wordt hersteld.

Dragon Ball & Dragon Ball Z Las PelÍculas: ColecciÓn Completa Dvd

Terwijl Goku Piccolo bevecht, jaagt Mai Bulma het bos uit en staat op het punt haar te doden met haar Dragon Ball, wanneer ze in de rug wordt geschoten en gedood door Yamcha. Goku gebruikt de krachten van zowel Goku als Oozaru om King Piccolo te bevechten, Piccolo raakt Goku met een sterke wind en Goku raakt een Kamehameha-golf en verslaat hem (een soort bewijs van zijn nederlaag in de anime).

Goku roept naar Shenron en wenst meester Roshi het beste. De Dragon Balls zijn verspreid, dus ze moeten ze opnieuw vinden. Maar eerst vraagt ​​Goku aan Chi-Chi om met hem te trouwen, en ze doen een vreemd spel.

In het midden van de aftiteling wordt getoond waar een vrouw (van Piccolo en Mai van Dragon Ball) Piccolo, die het gevecht met Goku overleefde, weer tot leven wekt.

Dragon Ball Evolution Pelicula Completa

In maart 2002 verwierf 20th Century Fox de filmrechten op de Dragon Ball-franchise. In juni 2004 kreeg Ben Ramsey, die The Big Hit schreef, $ 500.000 betaald om Dragon Ball Z aan te passen.

Dragonball Evolution: What Went Wrong With The Live Action Movie

In 2007 werden James Wong en Stephen Chow regisseurs en producenten, en het project heette Evolution. Wong schrijf een tekst

De eerste full colour afbeelding van Justin Chatwin als Goku werd uitgebracht in nummer 24 van Weekly Youth Jump.

Chow was een fan van Dragon Ball en zei dat het een “spiritueel en los verhaal [dat] veel creatieve ruimte liet”, maar legde uit dat hij alleen als producer zou optreden omdat hij gelooft dat hij het verhaal dat hij heeft gemaakt moet leiden. .

Ariel Shaw, die meewerkte aan Wong’s schrijven voor de Final Destination-serie en 300, is de effectenregisseur.

El Juego Del Calamar: El Antagonista Fue Goku En La Película Coreana De Dragon Ball

De bemanning werd neergeschoten in Durango. De crew verhuisde in maart naar Estado de México om opnamen te maken in Nevado de Toluca.

In de Dragon Ball-manga-aanpassing zijn de steden van de toekomst bewaard gebleven. Er worden echter antropomorfe wezens en pratende dieren (zoals Turtle, Oolong, Puar en Korin) geprojecteerd.

Er werd gespeculeerd dat Rossum blauw haar zou dragen zoals haar anime-tegenhanger, maar vanwege promotionele beelden is onthuld dat ze geen blauw haar zal dragen. In plaats daarvan zou hij zijn gebruikelijke zwart met blauw haar om zijn middelste haar hebben gewikkeld. Chatwin zal ook niet de helft dragen omdat de regisseur vond dat Chatwins haar op dat van Goku leek.

Dragon Ball Evolution Pelicula Completa

Veel van Evolution is opgenomen in een verlaten jeansfabriek, ook in Durango, Mexico.

Dragonball Evolution: Various: Amazon.es: Cds Y Vinilos}

Speciale ontwikkelingseffecten zijn gemaakt door Amalgamated Dynamics, terwijl visuele effecten zijn gemaakt door Ollin Studios, Zoic Studios en Imagine Engines. De film heeft de anime-stijl van Dragon Ball Z-gevechten, zoals de kracht van water en aura’s.

Op 9 december 2008 werd bevestigd dat het themalied “The Law” zou zijn van de Japanse popster Ayumi Hamasaki. De keuze is gemaakt omdat regisseur James Wong wilde dat de Japanse bewerking van de serie gezongen zou worden door een Japanse man en hij erg onder de indruk was van Hamasaki. “The Law” wordt gebruikt als het themalied voor elke country-release.

De film zou echter heten. Op 10 december 2008 werd echter een trailer uitgebracht met de naam Evolution en Fox gaf de naam EvolutionMovie.com een ​​licentie om aan te geven dat de film was aangepast.

Evolution was oorspronkelijk gepland voor een release in Noord-Amerika op 15 augustus 2008, maar werd verplaatst naar 10 april 2009 om extra opname- en postproductietijd mogelijk te maken. Op 11 november 2008 werd officieel aangekondigd dat de film tot 8 april 2009 werd uitgebracht.

Dratrásnball Evolution Movie Dratrásnball: Evolution Foto Compartilhado Por Merv_35

Hoewel het een Amerikaanse film is, werd Evolution op 13 maart 2009 in Japan uitgebracht, bijna een maand voor de release in de Verenigde Staten.

De verfilming van Stacia Deutsch en Rhody Cohon,: The New Story, wordt gepresenteerd door Viz Media met een releasedatum in februari 2009.

Een 16-pagina’s tellend boekje van de film werd uitgebracht door Viz op 3 februari 2009.

Dragon Ball Evolution Pelicula Completa

Op 19 januari 2009 hebben Namco Bandai Games en 20th Century Fox aangekondigd dat een draagbare PlayStation-videogame gebaseerd op de film Evolution in maart 2009 in Japan zou worden uitgebracht, met een Noord-Amerikaanse release in april. De game bevat alle hoofdpersonages uit de film en beschikt over verschillende gameplay-modi, waaronder een arcade-modus voor één-op-één-gevechten, een verhaalmodus waarin spelers door Goku gaan door de gameplay van de film, een actiemodus waarin spelers proberen het voltooien van bepaalde taken en het beoefenen van vechtsporten. Het biedt ook een online gevechtsmodus.

Dragon Ball: La Película

In het openingsweekend in de Verenigde Staten had de film een ​​brutowinst van $ 4.756.488 en stond hij op de 8e plaats aan de kassa.

De film kreeg zeer negatieve recensies, Rotten Tomatoes gaf de film een ​​14% critic rating.

“Evolutie had weinig angst of ontdekking, evolutie is niet zonder de magie die de boeken op aanbidding heeft gemaakt.”

Bovendien gaf Metacritic het 45%. Tijdens Jump Festa 2013, tijdens de 30 minuten durende aflevering van God of War op 22 december 2012, las Masako Nozawa een brief van Akira Toriyama voor waarin hij zei dat hij zijn best had gedaan om persoonlijk wraak te nemen op de film die hij als “slecht” beschouwde. . . Ook Krillin-stemacteur Sonny Strait en Broly-stemacteur Vic Mignogna uitten kritiek op de film.

Anuncio Oficial Completo! Nueva Pelicula De Dragon Ball Super O Nuevo Proyecto Confirmado!

Evolution zou oorspronkelijk de eerste zijn in een reeks Dragon Ball-actiefilms, met een aansluitende serie op de Dragon Ball Z-anime.

En James Marsters zei dat Piccolo’s wedergeboorte en verlossing, van manga en anime, in toekomstige films zal verschijnen.

Plannen voor een vervolg op de film werden uiteindelijk opgeschort nadat de film faalde aan de kassa en een hit was bij critici en fans van Dragon Ball.

Dragon Ball Evolution Pelicula Completa

Disney heeft naar verluidt de rechten verworven om een ​​live-action Dragon Ball-film te maken na de overname van 20th Century Fox, dat destijds de internationale rechten op de Dragon Ball-franchise had.

Dratrásnball Evolution Super Saiyan Transform By Djpaint On Deviantart Dratrásn Ball Heroes Us New Ssgss Transformation Dratrásn Goku Dratrásnball Evolution Super Saiyan Dratrásnball Evolution Foto Compartilhado Por Giusto3

Dragon ball evolution online, dragon ball evolution film, dragon ball evolution 2009, pelicula dragon ball z, dragon ball z evolution, dragon ball evolution movie, dragon ball evolution vegeta, dvd dragon ball evolution, watch dragon ball evolution, dragon ball evolution, trailer dragon ball evolution, dragon ball evolution cast