Distintivo De Empresa Socialmente Responsable

Distintivo De Empresa Socialmente Responsable – Mexico-Stad, 8 juni 2021. Voor het twaalfde jaar op rij is de University of the Valley of Mexico erkend als een maatschappelijk verantwoorde onderneming (ESR), toegekend door het Mexican Centre for Philanthropy (Cemefí) en de Alliance for Responsible Social Business (AliaRSE), voor het naar tevredenheid voldoen aan de normen die op dit gebied zijn vastgesteld.

Mtr. Linda Nava, UVM’s directeur sociale verantwoordelijkheid, legde uit dat het ontvangen van de ESR-prijs een erkenning is van de vrijwillige en publieke inzet van de universiteit voor maatschappelijk verantwoord management en continue verbetering als onderdeel van de bedrijfscultuur en -strategie.

Distintivo De Empresa Socialmente Responsable

Distintivo De Empresa Socialmente Responsable

Hij legde uit dat de door UVM ontvangen ESR-prijs overeenkomt met de bevredigende vervulling van indicatoren op vijf gebieden: beheer van sociale verantwoordelijkheid, kwaliteit van leven in het bedrijf, bedrijfsethiek, verbinding met de gemeenschap, zorg en behoud van het milieu. . Dit jaar ontving de universiteit de ESR 2021-onderscheiding, met een hoger dan landelijk gemiddelde waardering voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieuzorg en -behoud.

Coca Cola Femsa Es Reconocida Con Distintivo Esr 2020 En México

Linda Nava meldde dat in het land slechts 12 onderwijsinstellingen de ESR-onderscheiding hebben, 11 instellingen voor hoger onderwijs. In beide groepen staat UVM op de tweede plaats van degenen die achtereenvolgens de meeste onderscheidingen hebben ontvangen.

“Het verkrijgen van deze erkenning is een kans om de toewijding van onze universiteit aan haar missie en waarden te bevestigen, evenals de hoge normen van sociale verantwoordelijkheid in haar werk. Het belang van deze onderscheiding erkent UVM als een instelling die zich inzet voor haar studenten, medewerkers, leveranciers, autoriteiten en de gemeenschap in het algemeen.”

Mtr. Linda Nava zei dat het ESR-onderscheid voortkomt uit een zelfdiagnoseproces waarbij strategische delen van de organisatie betrokken zijn en dat het jaar na jaar wordt ondersteund, waardoor de cultuur van maatschappelijk verantwoord ondernemen actueel blijft.

Daarom hebben organisaties of bedrijven die deze erkenning hebben gekregen, blijk gegeven van hun toewijding aan het systematiseren, monitoren, optimaliseren en creëren van initiatieven die de sociale en ecologische omgeving verbeteren.

Entregan Distintivo De Empresa Socialmente Responsable A 51 Compañías

Wat betreft UVM, een van de belangrijkste en permanente acties van de universiteit als een alternatieve manier om contact te maken met de gemeenschap, is de jaarlijkse uitreiking van de “UVM-prijs voor sociale ontwikkeling”, die sinds 2006 elk jaar jongeren aanmoedigt om projecten op te nemen. die bijdragen aan sociale bescherming, en het Know How-programma leidt ambachtslieden op voor kwetsbare gemeenschappen, die in 2020 meer dan 800 mensen treffen.

De Universiteit van de Vallei van Mexico, die zich al meer dan 60 jaar toelegt op het bieden van hoger onderwijs van hoge kwaliteit, heeft momenteel 31 campussen in de hele Mexicaanse Republiek. Het heeft de kwaliteitsaccreditatie “Lisa y llana”, de hoogste institutionele kwaliteitsbeoordeling die is toegekend door FIMPES 2018-2025. Met 205 programma’s geregistreerd in het EGEL High Academic Performance Register, is UVM de instelling met het grootste aantal excellentieprogramma’s op nationaal niveau. Het biedt opleidingen op graduaat-, diploma-, hbo-technisch, master- en postdoctoraal niveau, in disciplines als geneeskunde en gezondheidswetenschappen, techniek, informatica, recht, architectuur, bedrijfskunde, gastronomie, design, onderwijs en gastvrijheid. Ga voor meer informatie naar: uvm.mx Mexico City, 16 mei 2019 – General Motors de México heeft gisteren de Corporate Social Responsibility (ESR) Award 2019 ontvangen van het Mexican Centre for Philanthropy (CEMEFI) en de Alliance for Social Responsibility (AliaRSE) voor die bedrijven die vrijwillig en publiekelijk de implementatie van maatschappelijk verantwoord management en continue verbetering ondernemen als onderdeel van hun bedrijfsstrategie.

“We zijn erg blij met deze erkenning voor het vijfde jaar op rij. Voor General Motors is het altijd een prioriteit om integer te handelen jegens al onze belanghebbenden en bij te dragen aan duurzame oplossingen in de meest kwetsbare gemeenschappen van het land”, zegt Teresa Cid, General Motors de México Director of Communications and Public Relations.

Distintivo De Empresa Socialmente Responsable

ESR Distinction maakt bij haar beoordeling rekening met de volgende aspecten: kwaliteit van leven in het bedrijf, bedrijfsethiek, verbinding met de gemeenschap en zorg en behoud van het milieu.

Especial Distintivo Esr 2013 By Revista Stakeholders

General Motors heeft een solide programma voor maatschappelijke verantwoordelijkheid op basis van 3 pijlers: zorg voor het milieu, kwaliteitsonderwijs en gemeenschapsondersteuning. Een van de belangrijkste acties is de Cheyenne-brigade, die het 9-jarig bestaan ​​van bouwmaterialen en humanitaire hulp bij natuurrampen viert. In die tijd werd het gebruikt door meer dan 600.000 mensen in 19 staten van de Mexicaanse Republiek.

Het 2017 GM de México Social Responsibility Report, opgesteld volgens de GRI-methodologie, kan worden bekeken via de volgende link: http://responsabilidadsocialgm.com.mx/GMM-Informe-RSC-2017-Web.pdf

GM de México is al 83 jaar actief in ons land en stelt rechtstreeks meer dan 19.000 mensen tewerk. Het heeft faciliteiten in Toluca, Mexico; Silao, Guanajuato; Ramos Arizpe, Coahuila; San Luis Potosí, S.L.P., en kantoren in Mexico-Stad. Het verkoopt Chevrolet, Buick, GMC en Cadillac producten. Bezoek onze site: https://media.gm.com/media/mx/es/gm/news.html

General Motors (NYSE: GM) zet zich in voor het ontwikkelen van veiligere en duurzamere vormen van persoonlijke mobiliteit. General Motors, haar dochterondernemingen en joint ventures verkopen voertuigen onder de merken Cadillac, Chevrolet, Baojun, Buick, GMC, Holden, Jiefang en Wuling. Meer informatie over het bedrijf en zijn dochterondernemingen, waaronder OnStar (een wereldleider op het gebied van voertuigveiligheid en beveiligingsdiensten), Maven (een merk voor persoonlijke mobiliteit) en Cruise (een divisie voor gedeelde autonome voertuigen), is beschikbaar op http://www. .gm.com

Rotoplas Perú Es Distinguido Por Primer Año Como Una Empresa Socialmente Responsable