Dibujos Animados De Los 80

Dibujos Animados De Los 80 – Bij Hobby Consoles missen we een terugblik op de beste tekenfilmseries die we in de jaren ’80 op tv konden zien. Ze zijn één, twee en drie… als je weet hoe het nummer verder gaat, lees dan verder.

Retro gaat nooit uit de mode! Althans, dat is hoe de entertainmentscene ons vandaag laat zien, want er zijn veel producties die plaatsvinden in de jaren ’80 en ’90. Zie Stranger Things, de Netflix-serie die zich afspeelt in de jaren ’80 en die de rage veroorzaakte. Onder de werken gemaakt in dat geliefde tijdperk.

Dibujos Animados De Los 80

Dibujos Animados De Los 80

Geniet van de beste series en films met je Amazon Prime Video proefperiode…​​…gratis!

Dibujos Animados Clásicos De Los 80 Basados En Videojuegos

En natuurlijk raakten we onvermijdelijk verstrikt in die nostalgie uit de jaren 80, want bij Hobby Consolas gingen we ook naar EGB en werden verliefd op jeugdmode. Er beginnen ook enkele geweldige animatieseries in ons land aan te komen, laten we beginnen en een goede middag doorbrengen voor het enige TVE 1- of TVE 2-kanaal in Spanje op dat moment. Dit alles terwijl we Nociira-broodjes met beide wangen verslonden. We missen het, en we gaan terugkijken op de 21 beste tekenfilmseries van de jaren ’80.

Gemaakt door filmregisseur Tim Burton, met in de hoofdrollen Michael Keaton, Winona Ryder, Alec Baldwin en Geena Davis een jaar geleden. De mangaserie is gebaseerd op een fantasiefilm, maar het plot is heel anders. De plot is vriendelijker, Beetlejuice en Lydia zijn vrienden. Ook is de hel NOWORLD geworden, een parodie op de levende wereld. Beetlejuice is een walgelijk, excentriek, vulgair wezen dat 101 manieren weet om kevers te eten. Hoewel het eind jaren tachtig in de VS werd uitgebracht, werd het iets later in Spanje uitgebracht omdat Netflix toen nog niet bestond en de voortgang traag was.

Wie herinnert zich niet de eeuwige strijd tussen Oliver Arden, Mark Lunders en doelman Benji Price? Ja, misschien zal het spel voor altijd doorgaan, die trappen en schoten op het middenveld zijn uitgesloten. Maar heb je natuurlijk wel eens geprobeerd te imiteren. De animatieserie volgt het enorme succes van Yoichi Takahashi’s manga, die in totaal drie jaar duurde, hoewel er sindsdien meerdere sequels zijn gevolgd. Oliver heeft zijn droom vervuld om een ​​voetballer te worden die net zo groot is als Messi.

Aangepast van Alexandre Dumas’ onsterfelijke werk The Three Musketeers. De tekenfilmserie uit de jaren 80 veranderde de musketiers van koning Lodewijk XIII in musketiers, maar het avontuur, de actie, de romantiek en de vijanden, waaronder kardinaal Richelieu, zijn allemaal hetzelfde als in de roman. Natuurlijk allemaal met meer slechte vlooien en scherpe neuzen.

Grandes Espectáculos Animados De Los 80 Que Necesitan Ser Reiniciados

Is een van de grote animatieseries van Spaanse origine. Geïntroduceerd over de hele wereld, vertelt het de avonturen van David en zijn familie die het moeten opnemen tegen kwaadaardige trollen. Strips leren ons de aard en het belang van vriendschap te respecteren.

Technisch gezien is de serie meer uit de jaren 70 dan uit de jaren 80, maar we kunnen hem niet uitsluiten van deze lijst met tekenfilmseries uit de jaren 80. Volgens Cervantes’ meesterwerk,

Alle avonturen van de nobele Don Quichot en zijn schildknaap Sancho Panza worden verteld in 39 afleveringen. “Ze zien er niet uit als reuzen, ze zien eruit als windmolens.” Er zijn maar weinig getrouwe bewerkingen van de avonturen van Alonso Quijano, afgezien van een serie met Fernando Rey jaren later in de hoofdrol.

Dibujos Animados De Los 80

Geproduceerd door Toei Animation, volgt de 153-episode de avonturen van Monkey King van kindertijd tot volwassenheid, waarin hij vechtsporttraining krijgt terwijl hij de wereld verkent op zoek naar zeven objecten.

Ya Puedes Ver Tus Caricaturas Favoritas De Los 80 Gratis Desde Youtube

De animatieserie, mede geproduceerd door Marvel en TSR, is gebaseerd op het populaire rollenspel Dungeons & Dragons. In Spanje debuteerde het in 1985, en het kreeg een warm onthaal vanaf de eerste aflevering. Het verhaal begint wanneer een groep vrienden een middag in een pretpark doorbrengt en binnenkomt

Dit zal hun leven veranderen en hen tot grote helden maken. Hank, Diana, Sheila, Eric, Presto, Bobby en Uni gaan de strijd aan met de kwaadaardige Venger met de hulp van de Dungeon Master.

Deze cartoons zorgden niet alleen voor een geweldige middag voor ons, ze leerden ons ook anatomie, geschiedenis, astronomie en wetenschap, allemaal dankzij deze legende.

We reizen naar de magische planeet Eternia en vechten met Adam om zijn planeet te verdedigen tegen kwaadaardige skeletten en te voorkomen dat hij het kasteel van Greyskull verovert waar Heeman zijn macht verwierf.

íconos De Ciencia Establecen Estilo De Dibujos Animados Ilustración Del Vector

Een van de meest geprezen animatieseries van de jaren ’80, het vertelt ons over de eeuwige strijd tussen goed en kwaad.

Ga gadgetarm! Als je van gekke animatieseries houdt, zal deze quote niet uit je hoofd gaan

, een mix van Sherlock Holmes, Carmen Sanedigo en James Bond. Een echte misdaaddetector tegen de kwaadaardige organisatie M.A.D met ultramoderne technologie.

Dibujos Animados De Los 80

Neemt ons mee naar een utopische stad waar een leeuw de burgemeester is en alle inwoners antropomorfe personages zijn. Met Patty Rabbit, Bobby the Bear en Gretel the Wolf leren we over de problemen, geneugten en gevaren van het dagelijks leven in onze dierengemeenschap. De animatieserie overschrijdt grenzen en de personages worden op de markt gebracht. De Spaanse versie van het lied is geschreven door Emilio Aragón en Rita Irasema.

Guillem Medina Rescata Los Dibujos Animados De Los 70 Y 80

, hebben we besloten om ze op te nemen in de beste animatieserie van de jaren ’80 omdat ze oorspronkelijk in dit prachtige decennium zijn gemaakt. De Ridders van de Dierenriem, onder bevel van Seiya (Pegasus), zullen duizenden veldslagen tegemoet gaan om de godin Athena te verdedigen. wat vind je het leukst?

De hernoemde anime-serie die we in de jaren 90 zagen in Willie Fog’s World

Is een van de vele tekenfilmseries die zijn gemaakt tussen Spanje en Japan, dankzij BRB Internacional. Gebaseerd op de roman van Jules Verne, volgen we Willy Fog, een elegante Engelse heer terwijl hij probeert de weddenschap te winnen en de wereld rond te reizen in een ballon in 80 dagen. Vergezeld door butlers Rigodón en Tico, zal hij veel gevaarlijke avonturen beleven.

S, een animatieserie met een gemeenschap van groenten en fruit. Er zijn nog steeds mensen die getraumatiseerd zijn door Mochilo, Gazpacho en Pincho en weigeren bananen, ananas en vijgen te eten.

Los Dibujos Animados De La Televisión De Los 80 Y 90

Welkom in het land van de Smurfen! Ze zijn blauw en klein en hebben smurfen. Tot The Simpsons kwamen,

Door het aantal hoofdstukken was het een van de langstlopende tekenfilmseries van de jaren tachtig. Het was vanaf het begin een enorme hit en de vete tussen Little People en Gargamel wordt nog steeds herinnerd.

Zojuist hadden we het over deze gele familie, en de tekenfilmserie zou niet vermeld kunnen worden zonder Homer, Maggie, Lisa, Bart en Maggie. De serie van Matt Groening, die al 30 seizoenen loopt, hekelt de Amerikaanse samenleving. Veel beroemdheden zoals Cristiano Ronaldo, Placido Domingo of Kim Basinger zijn naar Springfield geweest. Hier brengen we je 138 verwijzingen naar films uit The Simpsons.

Dibujos Animados De Los 80

Wie wil er pizza? Leonardo, Raphael, Michelangelo en Donatello hadden zeker geen probleem. Vier Teenage Mutant Ninja Turtles, genoemd naar Quattrocento, een van de grootste artiesten van Italië, strijden tegen de krachten van het kwaad in New York en rusten in het comfort van hun riool.

Dibujos Animados Super Rad De Los 80 Que Definitivamente Olvidaste Que Existían 🕹️🥇 Tier List

Is een Spaanse tekenfilmserie gebaseerd op een van de populairste verhalen van de gebroeders Grimm, The Musicians of Bremen. De serie vertelt het verhaal van de dappere haan Koki, de onschuldige ezel Tonto, de sluwe hond Lupo en de kat Mocking. De vier zijn verenigd door muziek en de noodzaak om het bos, de stad Bremen en haar inwoners te beschermen tegen bandieten.

Geproduceerd door Walt Disney Television Animation en gebaseerd op de Donald Duck Universe-strip van Carl Backus, volgt de serie een rijke oom Scrooge en zijn drie neven: Juanito, Giorgito en Jamieto avonturenervaring. DuckTales was Disney’s eerste grote hit op tv en het heeft zijn eigen films en verschillende videogames gelanceerd.

Nu hebben we de serie Sherlock Holmes, maar in de jaren 80 moesten we de avonturen van een detective van Sir Arthur Conan Doyle op tv herbeleven. Met een zekere steampunk-esthetiek moeten Sherlock en zijn onafscheidelijke Watson de snode plannen van Moriarty het hoofd bieden.

Van Marvel-strips. tekenfilmserie helemaal opnieuw

Las Aventuras De Dibujos Animados De Los Años 80 De Gi Joe Continúan En Una Nueva Serie De Cómics

Dibujos animados disney, dibujos animados para colorear, series dibujos animados, dibujos animados videos, los dibujos animados, peliculas dibujos animados, dibujos animados fotos, imagenes dibujos animados, dibujos animados 90, ver dibujos animados, los mejores dibujos, dibujos animados de disney