Descargar The Walking Dead Temporada 11

Descargar The Walking Dead Temporada 11 – Het tweede deel van The Walking Dead Seizoen 11 komt zeer binnenkort terug, maar de show heeft twee afzonderlijke premièredata voor fans. Maar hier is alles wat u moet weten om eerst van de grote première te genieten.

The Walking Dead is klaar voor de première van de tweede reeks afleveringen van seizoen 11, waarmee dit ongelooflijke apocalyptische verhaal wordt afgesloten. Het televisienetwerk AMC heeft zelfs bevestigd dat fans lang voor de officiële lancering op televisie van de show kunnen genieten.

Descargar The Walking Dead Temporada 11

Descargar The Walking Dead Temporada 11

Vergeet niet dat het eerste deel van seizoen 11 van The Walking Dead in totaal acht afleveringen had, waarvan de laatste op 10 oktober 2021 “For Blood” werd uitgezonden. Dus de tweede set, die ook acht afleveringen zal hebben, zal na de gebeurtenissen van de laatste die werd uitgezonden.

Amc Anuncia Nuevos Episodios De The Walking Dead

Het AMC TV-netwerk heeft echter bevestigd dat fans een week voor de officiële releasedatum van de première kunnen genieten door zich te abonneren op het AMC + -platform of via Apple TV, Amazon Prime Video, Comcast Xfinity, DirecTV, Dish, The Roku Channel, Sling TV. en YouTube-tv.

Aflevering 9 van het tweede deel van seizoen 11 getiteld “No Other Way”, wordt op zondag 13 februari uitgebracht via het streamingplatform AMC+, terwijl de officiële première aanstaande zondag op het televisienetwerk wordt uitgezonden. 20 februari, een week na de fans die zich op je site hebben geabonneerd.

Met de nieuwste trailer op het officiële Instagram-account van The Walking Dad, wordt Daryl Dixon (gespeeld door Norman Reedus) gezien die het moreel van het team in twijfel trekt. Momenteel wordt het team geconfronteerd met de extra dreiging van het Gemenebest en zijn gouverneur, Pamela Milton (Laila Robins).

Zoals bekend is over de Gemeenschap, bestaat deze groep uit verschillende steden die verenigd zijn door meer dan 50.000 overlevenden, met een eigen leger dat afkomstig is van de familie Milton, die grote politieke invloed en controle heeft over alle gemeenschappen.

The Walking Dead’: El Estreno De La Temporada 11 Parte 3

Een ander onderwerp dat fans echter geïnteresseerd houdt, is de RCM, die een paar seizoenen geleden Rick Grimes (Andrew Lincoln) meenam en dat er niets meer werd onthuld over zijn mogelijke verschijning in de laatste aflevering van The Walking Dead.

Maker van digitale entertainmentcontent sinds 2018. Liefhebber van klassieke rock-‘n-roll en sci-fi-verhalen.+ info in oktober 2021, met Maggie en Daryl’s groep die vechten tegen Leah’s Reapers en Alexandria, geconfronteerd met een storm die de hele gemeenschap bedreigt. Het grootste deel van de tijd gaat The Walking Dead Seizoen 11, Aflevering 9 over het opruimen van deze twee verhalen. Maggie doodt alle maaiers behalve Leah, en haar groep vertrekt met het voedsel waarvoor ze kwamen. Alexandria overleeft het weer zonder dat belangrijke personages worden gebeten of naar Oz worden gebracht. Het is niet verwonderlijk dat de laatste momenten van de aflevering het begin zijn van The Walking Dead seizoen 11. Zonder waarschuwing klopt het Gemenebest bij Alexandria aan en Eugene vergezelt hen als ambassadeur. Blijkbaar niet in staat om de locatie geheim te houden nadat hij gevangen zat voor het aanvallen van Sebastian Milton, stemde de wetenschapper ermee in om de twee samenlevingen samen te brengen.

Lance Hornsby, altijd politiek, staat voor de gedesillusioneerde burgers van Alexandrië en biedt hen een keuze: achterblijven en het vriendelijke aanbod van het Gemenebest om te herbouwen accepteren, of naar hem terugkeren en alle ijzige genoegens ervaren die Pamela Milton te bieden heeft.

Descargar The Walking Dead Temporada 11

Begint een schokkende tijdsprong, zes maanden in een gespannen conflict tussen Maggie en het Gemenebest leger, die nu een bekend gezicht in hun gelederen hebben. In naam van Rick Grimes, wat is hier aan de hand?

The Walking Dead Temporada 10

Deze inhoud wordt geïmporteerd van Twitter. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Helemaal klaar: deze maandag om 22.00 uur keert #TheWalkingDead terug op @foxtves #TWD pic.twitter.com/eapq5sCvye — The Walking Dead (@TWD_ES) 20 februari 2022

Geeft weinig indicatie van hoe de belegerde gemeenschap reageerde op het aanbod van Lance Hornsby. In plaats daarvan toont de laatste scène van “No Other Way” Maggie on the Hilltop, die weer de leiding heeft over de gemeenschap die ze oorspronkelijk verliet in seizoen 9 van

. Elia is bij haar, maar we zien ook andere, minder herkenbare personages op de achtergrond rondscharrelen. . Een kleine eenheid van Commonwealth-soldaten arriveert bij de voorpoort van de Hilltop en eist toegang, en lijkt zo nodig troepen te willen inzetten.

The Walking Dead: ⚜️ Temporada 9

We kunnen aannemen dat de meeste Alexandrijnse personages de deal van Lance graag accepteerden en tijdens de seizoen 11-ploeg van 6 maanden naar de community verhuisden.

. Beelden uit de trailer tonen personages zoals Carol, Magna en Rosita die zich bij Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess voegen in Pamela Miltons post-apocalyptische retraite, die bijna de hele hoofdcast van

. Ondertussen lijkt Maggie leiding te geven aan een kleine gemeenschap van overlevenden die Lance hebben afgewezen. Die groep zou mogelijk Aaron en Lydia kunnen bevatten, omdat we deze twee in geen enkele scène zien. Maar zelfs als sommige Alexandriërs nee zouden zeggen tegen Lance, zou dat niet tot vijandigheid mogen leiden. Waarom valt het Gemenebest Hilltop aan? En waarom bleef Maggie niet in Alexandrië?

Descargar The Walking Dead Temporada 11

Hoewel het mogelijk is dat de Hilltop gewoon minder in verval was dan Alexandrië, is er waarschijnlijk een diepere reden waarom Maggie terugkeerde naar haar oude verblijfplaats. Het Gemenebest is een samenleving die zelden handelt vanuit de goedheid van haar hart, en het kan een prijs kosten om de burgers van Alexandrië snel toegang te geven tot zijn utopie. Als betaling hadden de soldaten van het Gemenebest Alexandrië in een buitenpost of fabriek kunnen veranderen, waardoor Maggie en de anderen effectief worden verdreven.

La última Temporada De ‘the Walking Dead’ Ya Tiene Fecha De Estreno

De grotere vraag is waarom het Gemenebest de moeite zou nemen om een ​​kleine, nauwelijks bestaande nederzetting als Hilltop binnen te vallen, aangezien de mensen van Maggie waarschijnlijk niets zullen hebben dat het Gemenebest wil. Maar de Hilltop heeft misschien iemand die het Gemenebest wil. Vanaf seizoen 11

, deel 1, weten we dat de ijsjes en heerlijke taarten van het Gemenebest nauwelijks corruptie en ongelijkheid dekken. Kreeg Maggie deserteurs van het Gemenebest op de Heuvel?

Is dat Daryl Dixon wordt geopenbaard als een soldaat van het Gemenebest, compleet met wit “Stormtrooper” harnas. Deze scène bevestigt dat Daryl een van de Alexandriërs was die het aanbod van Lance Hornsby in “No Other Way” accepteerde, en het is zijn beslissing.

Zwaar voorafschaduwd door de episode. In Meridian was Daryl de enige die pleitte voor vrede tussen Leah en Maggie’s soldaten, maar omdat geen van beiden bereid was toe te geven, waren zijn pogingen tot diplomatie aan dovemansoren gericht. Tijdens zijn toespraak smeekte Daryl: “We doen dit helemaal verkeerd. We hebben alles overleefd, waarom? Blijf vechten, blijf elkaar vermoorden?”

The Walking Dead Temporada 11 Episodio 17: Fecha De Lanzamiento Y Detalles De Transmisión

Daryls ontevredenheid en uitputting verklaren zijn besluit om zich bij het Gemenebest aan te sluiten. Moe van dezelfde oude cyclus van geweld, gelooft hij dat een meer gevestigde samenleving als het Gemenebest misschien de oplossing heeft: leven in plaats van alleen maar te overleven. En lid worden van het Gemenebest, wat zal Daryl anders doen dan soldaat worden? Carol kan koekjes bakken, Yumiko kent de wet en Ezechiël kan helpen met de dieren, maar Daryl was een krijger, en een goede, toen de zombie-apocalyps begon. De meest voor de hand liggende manier waarop je kunt bijdragen aan je nieuwe gemeenschap, is door lid te worden van hun leger.

De echte vraag is waarom hij bereid is Maggie’s deur in te trappen nadat hij seizoen 11 heeft overgeslagen.

. Zelfs als Daryl geloofde in de zaak van het Gemenebest en zich bij hun leger zou voegen, zou hij zeker elk bevel tot geweld tegen zijn vrienden afwijzen. Zou dit kunnen bewijzen dat Daryl eigenlijk een dubbelagent is die infiltreert in het Gemenebest, maar alleen trouw blijft aan zijn vrienden? Daryl is al met succes bij de Reapers geïnfiltreerd en op beelden van de trailer is te zien hoe hij veel soldaten van het Gemenebest in elkaar slaat. Sluit niet uit dat Daryl het Gemenebest verraadt en Maggie helpt. Het laatste seizoen van TWD wordt opgedeeld in drie kinderziektes; de meeste komen uit in 2022, maar vanaf augustus hebben we de eerste.

Descargar The Walking Dead Temporada 11

Het einde van The Walking Dead zal tot ver in 2022 doorgaan. Met de première van de eerste aflevering van seizoen 11 op FOX Spain vanmorgen (in het Spaans gesynchroniseerd op maandag de 23e om 22:00 uur Spaanse schiereilandtijd), vragen veel fans zich af hoeveel afleveringen zullen er in totaal zijn en wat de premièredatum is voor al deze afleveringen. algemeen,

Descarga De Apk De Walking Dead Para Android

Episode 11 the walking dead, the walking dead seizoen 11 disney plus, walking dead seizoen 11 disney, the walking dead 11, descargar the walking dead, walking dead disney plus season 11, walking dead 11, waar kan ik the walking dead seizoen 11 kijken, walking dead season 2 episode 11, the walking dead seizoen 11 afleveringen, the walking dead season 11 kijken, the walking dead seizoen 11