Descargar Norton Antivirus Con Licencia

Descargar Norton Antivirus Con Licencia – Norton Security Standard – 1 jaar 1 licentie Antivirus – 1 jaar 1 licentie (Spaans, Windows, Android, Mac, iOS)

Beveiliging van uw pc of MAC vereist het gebruik van Norton Security Standard Antivirus – 1 jaar licentie voor 1 werkstation. Zoals de naam al doet vermoeden, heb je een licentie voor 1 jaar op 1 specifieke werkplek. Een beveiliging die ook werkt met Android en iOS. Krijg volledige bescherming voor uw pc, Mac of mobiele apparaat, plus versleutel de gegevens die u verzendt en ontvangt via openbare Wi-Fi-netwerken.

Descargar Norton Antivirus Con Licencia

Descargar Norton Antivirus Con Licencia

Hoe lang duurt het voordat een kwaadaardig programma een nieuwe computer infecteert? Als u gratis of weinig beveiligde software gebruikt, zal dit niet veel zijn.

Antivirus Norton Security Plus Para 5 Usuarios Por 1 Año

Cybercriminelen zijn geavanceerder dan ooit en gebruiken een heel arsenaal om toegang te krijgen tot uw informatie. Andere beveiligingsproducten hebben mogelijk niet de middelen om nieuwe opkomende bedreigingen bij te houden. Maar Norton-producten wel. Naarmate de bedreigingen verslechteren, worden producten beter. Teams van beveiligingsexperts analyseren voortdurend nieuwe bedreigingen en ontwikkelen methoden om uw apparaat hiertegen te beschermen.

Klanten profiteren van een combinatie van toewijding en kennis. Norton-producten presteren consequent beter dan de concurrentie in onafhankelijke benchmarktests. Norton-producten hebben ook 39 PC Magazine Editors’ Choice-awards gewonnen, meer dan enig ander beveiligingsbedrijf.

Wat betekent dit voor jou? Wanneer u Norton Security aanschaft, krijgt u een van de beste beveiligingsproducten die momenteel op de markt zijn. Het is zo simpel. Wij en onze partners gebruiken cookies om informatie op apparaten op te slaan en/of te openen. Wij en onze partners gebruiken gegevens voor gepersonaliseerde advertenties en inhoud, advertenties en inhoudsmetingen, doelgroepinzichten en productontwikkeling. Een voorbeeld van verwerkte gegevens kan een unieke identificatie zijn die in een cookie is opgeslagen. Sommige van onze partners kunnen uw gegevens verwerken als onderdeel van hun legitieme zakelijke belangen zonder om toestemming te vragen. Gebruik de onderstaande link naar de leverancierslijst om de doeleinden te bekijken waarvoor ze denken een legitiem belang te hebben, of om bezwaar te maken tegen gegevensverwerking. De ingediende toestemming wordt alleen gebruikt voor gegevensverwerking die afkomstig is van deze website. Als u uw instellingen wilt wijzigen of uw toestemming op enig moment wilt intrekken, vindt u de link om dit te doen in ons privacybeleid dat toegankelijk is vanaf onze startpagina.

Norton Security-software is een waardevolle verdediging tegen de bron van bedreigingen die voortkomen uit uw browse- en andere internetactiviteiten. Malware en spyware zijn in dit opzicht samen met virussen de meest voorkomende bedreigingen en ontwikkelingen op dit gebied vereisen dat krachtige software altijd voor hen klaarstaat. Hackeraanvallen of malware worden betrouwbaar gedetecteerd door Norton. Aanvallen worden vooraf al geblokkeerd of de gebruiker wordt gewaarschuwd. Norton Security is daarom een ​​ideale aanvulling op computerfirewalls die bijvoorbeeld al automatisch in Windows-pc’s zijn geïntegreerd. De Norton-versie is zowel geschikt voor veeleisende particuliere gebruikers als voor zakelijke behoeften. Antivirustechnologie vormt de basis van de prestaties van Norton-producten en biedt superieur gemak. Snelheid en behoud van hulpbronnen zijn de kenmerken van het programma. Het heeft al verschillende prijzen gewonnen vanwege zijn hoge consumentenwaarde.

Comprar Norton 360 Deluxe 2020

Norton Security richt zich op de beveiliging van gevoelige gegevens en betalingen, die tot de meest voorkomende transacties op internet behoren. Online bankieren is een klassiek voorbeeld, waarbij gebruikers een premie hechten aan beveiliging door middel van krachtige software. Hackeraanvallen en misbruik van gegevens door derden bewijzen dat gegevensbeveiliging steeds belangrijker wordt en een professioneel product als Norton vereist.

Een teken dat Norton zich duidelijk bewust is van de kwaliteit van virusbescherming, is de belofte van Symantec op het gebied van virusbescherming. Norton Security belooft betrouwbare bescherming tegen virussen. Zo niet, dan wordt het geld teruggegeven aan de klant. Het door de gebruiker geleverde Norton Expert draagt ​​ook bij aan de beveiliging. Een Norton-softwareabonnement wordt onmiddellijk actief nadat het van kracht is geworden.

Gebruiksgemak is een belangrijk punt in het Norton-systeem en ook in deze versie. De gebruikersinterface is eenvoudig te gebruiken en vereist geen uitgebreide training. Het gemak begint al in de installatiefase: het programma werkt alleen met de meegeleverde activatiesleutel. Norton Support is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Zelfs onervaren gebruikers kunnen het programma goed aan en vermijden fouten die de deur naar virussen openen.

Descargar Norton Antivirus Con Licencia

Iedereen die tot vijf apparaten met één abonnement beschermt, heeft een overzicht nodig. Daarom biedt Norton gebruikers van deze versie een internetportaal dat het apparaatbeheer vereenvoudigt. Op deze manier blijft elke gebruiker up-to-date en kan hij zijn persoonlijke beschermingsbehoeften toepassen.

Norton 360 Esd Antivirus Plus 1dv 1yr (tmnr 036)

Norton antivirus software, norton antivirus mac, norton antivirus 2021, descargar antivirus, norton antivirus gratis descargar, norton descargar, norton antivirus uk, norton antivirus internet security, norton antivirus login, norton antivirus iphone, norton antivirus, norton antivirus free trial