De Nieuwe Harry Potter Film

De Nieuwe Harry Potter Film – Soms eindigt het verhaal zoals in Harry Potter. Dergelijke franchises zijn echter (helaas) te duur om stof op de plank te krijgen. Filmrechten kunnen de basis vormen van een miljardenbusiness, een kans die geen enkele grote studio wil laten liggen.

Ook Warner Bros. nee, de filmstudio achter de Harry Potter-films. In 2019 wordt cinema gedomineerd door grote franchises. Het lijkt erop dat alleen kleine indiefilms en dure blockbusters kunnen overleven in de reguliere oorlog. Analisten merken op dat alles tussen deze uitersten waarschijnlijk zal mislukken.

De Nieuwe Harry Potter Film

De Nieuwe Harry Potter Film

Maar ja, grote blockbusters zijn grote risico’s. Productie is kostbaar en succes is niet gegarandeerd. Als een studio het weet, is het Warner Bros. goed Na de Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan is het de megastudio al jaren niet meer gelukt om een ​​superheldenfilm te maken op basis van DC Comics.

Harry Potter: Magic Awakened

Als gevolg daarvan werd Joker nooit gemaakt, een film die de studio deed rijzen. In feite worden andere investeerders ingeschakeld om het risico te delen. Als gevolg hiervan heeft Warner Bros. honderden miljoenen dollars aan dezelfde investeerders. zouten

De megafranchise heeft Warner Bros. Heb je meer bij de hand? Dat klopt, Harry Potter. Bronmateriaal In 2011 heeft J. Rowling heeft haar nieuwste boek uitgebracht.

De Fantastic Beasts-serie bood een oplossing, maar had niet de grote eindbazen waar hij op hoopte. De reactie van fans is veelzeggend: ze willen meer avonturen met personages uit de originele boeken en films.

Een reboot leek onvermijdelijk. De afgelopen maanden deden er echter geruchten de ronde over Warner Bros. Ik heb andere plannen. Betrouwbare bronnen gaan nu nog verder en beweren dat het volgende Harry Potter-project een waar vervolg op de acht films zal zijn. Het vervolg dus.

Lego Harry Potter Summer 2022 Sets Revealed

De informatie komt van dezelfde bronnen die eerder konden aankondigen dat Ace Ventura 3 in ontwikkeling is

Bleek later waar te zijn. Bijvoorbeeld het lot van Rey in The Rise of Skywalker. Het is echter altijd goed om dit soort nieuws met een korreltje zout te nemen, maar er is een kans dat deze geruchten waar zijn.

Zoals gemeld heeft Warner Bros. Twintig jaar na de film. Het zal geen bewerking zijn van het toneelstuk Cursed Child, dat nog in de maak is.

De Nieuwe Harry Potter Film

Volgens dezelfde bronnen leent de studio elementen uit het stuk, maar is het een origineel verhaal. Het beste van alles is dat de meeste cast uit de originele films aan boord is!

Harry Potter Spin Off: Fantastic Beasts And Where To Find Them

De film gaat over de dochter van Voldemort die haar boze vader wil doen herleven. In aanvulling

Vooral over de jongste zoon van Harry Potter, Albus Severus Potter. We zagen het in de epiloog van de laatste Harry Potter-film. Hij speelt ook in Cursed Child.

Warner Bros. ziet veel potentie in de jonge goochelaar en hoopt dat hij het gezicht wordt van een franchise met meerdere films. Het hangt natuurlijk af van hoe goed de eerste film het doet. Uiteindelijk bewees Fantastic Beasts de wereld van J. Rowling hoeft geen miljarden te verdienen.

JK Volgens bronnen zal Rowling betrokken zijn bij het script, een keuze die niet door elke fan wordt gewaardeerd. Zijn boeken zijn fantastisch, maar velen geloven dat zijn tekortkomingen als scenarioschrijver de reden zijn voor de middelmatige Fantastic Beasts-film. Warner Bros. voor de regie. David Yates is sinds Order of the Phoenix verantwoordelijk voor elke film in de franchise.

Harry Potter En De Geheime Kamer (collector’s Edition) (dvd), Richard Griffiths

Het is zeer waarschijnlijk dat deze gegevens correct zijn. Alle functies van Warner Bros. momenteel bezig met dit project. Dit is echter geen garantie dat de film in deze vorm wordt uitgebracht. Plannen veranderen altijd in Hollywood. Ook wordt dit project niet uitgebracht na de Fantastic Beasts-films, dus Warner Bros. kan van gedachten veranderen, afhankelijk van hoe deze films gaan. Er zullen er meer volgen! Tijdens de teaser zag je een paar silhouetten en een inbox. Maar deze trailer bevat Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley), Emma Watson (Hermione Granger) en de rest.

De oud-leerlingen van de tovenaar worden herenigd. Korte scènes werden opgenomen op het treinstation en op Zweinstein. Maar het is vooral gebaseerd op interviews met de cast en crew.

Het was een enorme cast, van wie velen in de nieuwe Harry Potter verschijnen. Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson zijn slechts het topje van de ijsberg. In de serie spelen ook Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Raitt, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evan Lynch en Ian Hart. er bestaat speciaal Het is een emotioneel weerzien van acteurs, met tranen en gelach.

De Nieuwe Harry Potter Film

Er is een speciale editie gemaakt om het 20-jarig jubileum van de filmreeks over de avonturen van Harry Potter, de tovenaarsleerling, te vieren. Verhalen van J.K. gebaseerd op zijn boeken. Rowling. Hij wilde geen deel uitmaken van de film en spijbelt enorm. De reden voor zijn afwezigheid wordt verondersteld de onrust rond zijn transfobe opmerkingen te zijn.

Trailer For ‘fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore’ Released

, ging eind 2001 in première. De reünie wordt uitgezonden op HBO Max op 1 januari 2022. Wanneer de Nederland special uitkomt weten we niet. Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint voegen zich bij de cast van de acht Harry Potter-films. Voor de eerste keer ooit keren ze terug naar Hogwarts om de verjaardag van de eerste film in de franchise te vieren.

20 jaar geleden in première ging. De retrospectieve vertelt het fascinerende verhaal van de bijzondere creatie door middel van nieuwe interviews en gesprekken met de cast, en neemt fans mee op een magische reis door een van de meest geliefde filmfranchises. De langverwachte special wordt uitgezonden op nieuwjaarsdag, 1 januari 2022, op HBO Max.

Zal het spannende verhaal van de creatie vertellen door middel van nieuwe diepte-interviews en gesprekken met de cast, en neemt fans mee op een magische reis door een van de meest geliefde filmfranchises.

De langverwachte reünie zal een eerbetoon zijn aan de magie van het filmmaken en de familie achter Warner Bros. twee decennia geleden. Studio’s werden opgericht in Londen. Het zal ook de ongeëvenaarde erfenis van de Harry Potter-filmfranchise vieren en de impact ervan op de harten, geesten en dromen van families en fans over de hele wereld.

Eerste Beelden Nieuwe Harry Potter Film, Nu Mét Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zullen onder andere Harry, Hermione en Ron schitteren. Het is een uniek verhaal met nieuwe interviews en gesprekken. Naast de drie hoofdpersonen zijn er Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Gary Oldman, Robbie Caltran, Tom Felton, Imelda Staunton, Oliver Phelps, James Phelps, Mark Williams, Alfred Enoch, Bonnie Wright, Matthew Lewis en Evan Lynch . speciaal speciaal

JK Geregisseerd door Chris Columbus naar een script van Steve Close, gebaseerd op de boekenreeks van Rowling. Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, John Cleese, Robbie Caltrane, Warwick Davis, Richard Harris, John Hurt, Alan Rickman, Maggie Smith, Julie Walters.

Wil je de hele week op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo ontvang je het laatste nieuws over je favoriete films en series. Een nieuwe Fantastic Beasts-film, een Magical Creatures-documentaire, een nieuwe game, de première van Cursed Children, een speciaal jubileumboek, een geheel nieuwe reizende tentoonstelling en nieuwe functies van Warner Bros. Studio Tour Londen… 2022 wordt weer een magisch jaar.

De Nieuwe Harry Potter Film

We weten dat januari een heel magische tijd van het jaar kan zijn, dus om een ​​beetje sprankeling toe te voegen, hebben we deze gids samengesteld om je voor te bereiden op wat de tovenaarswereld de komende 12 maanden te bieden heeft. Magische verhalen door J. In 2022 krijgt Rowling een geheel nieuw leven in de vorm van games, films, documentaires en meer. In het bijzonder, dat is alles wat we tot nu toe weten.

Nieuwe Harry Potter Film Brengt Oude Cast Terug’

In 2022 verschijnt de tovenaarswereld op het grote scherm met een nieuw avontuur vol geheimen en ontdekkingen die voor altijd zijn lot zullen bepalen. Verwacht de terugkeer van bekende personages en wezens van bekende locaties en een onverschrokken team van tovenaars, heksen en een dappere bakker, die zich herenigen met Perkamentus om Grindelwald te verslaan. In deze aflevering groeit de macht van Grindelwald alleen maar – en zijn inzet is hoger dan ooit. Wereldwijd uitgebracht, je wilt dit filmische evenement in april niet missen. Klik hier om de trailer voor het eerst te bekijken.

Springt in de wereld van magische wezens en waarom we er tot op de dag van vandaag nog steeds door gefascineerd zijn.

Nieuwe film harry potter 2021, harry potter film box, harry potter nieuwe film 2020, harry potter de film, de nieuwe harry potter, nieuwe harry potter film trailer, nieuwe film van harry potter, harry potter film studio, harry potter film gratis, nieuwe harry potter film, nieuwe film makers harry potter, harry potter nieuwe film 2016