Cuando Se Estrena La Nueva Temporada De Walking Dead

Cuando Se Estrena La Nueva Temporada De Walking Dead – De laatste 8 afleveringen van het laatste seizoen van The Walking Dead zijn bevestigd in première. Hier vertellen we je de details.

The Walking Dead, een van Amerika’s meest populaire series, loopt op zijn einde. Op San Diego Comic-Con werd een nieuwe trailer voor de laatste hoofdstukken getoond en werd ook aangekondigd wanneer we de uitkomst van het verhaal zouden kunnen zien.

Cuando Se Estrena La Nueva Temporada De Walking Dead

Cuando Se Estrena La Nueva Temporada De Walking Dead

“In de komende laatste afleveringen van The Walking Dead loeren bedreigingen om elke hoek, dood en levend, terwijl elk team wordt betrapt in situaties buiten hun controle.”

Teaser De La Temporada 11 Parte 2 De The Walking Dead:

“De druk die komt, komt op een dag dat iedereen verantwoordelijk wordt gehouden. Zal de som van hun reizen worden gecombineerd, of zullen ze voor altijd worden verdeeld?’

Ook werden er twee grote dingen aangekondigd op Comic-Con. De eerste, Tales of The Walking Dead, een anthologiereeks van The Walking Dead, verschijnt op 14 augustus. Er is bevestigd dat er zes onafhankelijke afleveringen van een uur zullen zijn, die gebaseerd zullen zijn op verschillende verhalen over nieuwe en oude personages. De tweede is dat Rick en Michonne hun eigen spin-off zullen hebben.

Seizoen 11, deel 3 zal naar verwachting op 2 oktober in première gaan op AMC en zal dan in Latijns-Amerika worden gedistribueerd via Star+. Het laatste seizoen van TWD wordt opgesplitst in drie afleveringen; de meeste komen uit in 2022, maar de eerste hebben we vanaf augustus.

De finale van The Walking Dead duurt tot 2022. Met de première van de eerste aflevering van seizoen 11 op FOX Spanje vanmorgen (aanstaande maandag de 23e in het Spaans om 22:00 uur Mainland Spain Time), vragen veel fans erom. Ik vraag me af hoeveel afleveringen er in totaal zullen zijn en wat de releasedatum is voor al deze afleveringen. Er zullen in totaal 24 afleveringen zijn, maar ze zullen worden verdeeld in drie delen, drie, en de eerste zal tussen augustus en oktober volgend jaar zijn.

Fox Premium Estrena La Nueva Temporada De “the Walking Dead”

De cameraman van de serie, Daune Charles Manwiller, bevestigde via Instagram dat het filmproces halverwege is; dat wil zeggen, we kunnen een tiental afleveringen bedenken die al zijn opgenomen. Laten we eens kijken naar de officiële premièredatum van de eerste 8 afleveringen van The Walking Dead seizoen 11. Elke maandag om 22:00 (CEST) hebben we een nieuw hoofdstuk in het Spaans (nagesynchroniseerd), en de dag ervoor, van zondag tot maandagochtend, hebben we ook de mogelijkheid van Engelse ondertitels.

Inhoudelijk past dit laatste seizoen van TWD de hoofdstukken 175 tot 193 van de originele strip aan. De cast van de serie bestaat uit Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Pelletier), Lauren Cohan (Maggie Green), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Josh McDermitt (Eugene Porter) en Seth Gilliam (Gabriel). Stokes). . Welke doden wachten ons? Geschiedenis zeker. Tijd om alle vragen te beantwoorden.

L De vorige tien seizoenen van The Walking Dead zijn beschikbaar op Fox Spain, Netflix España en HBO Spain Na meer dan 10 jaar het succesvolle verhaal van de zombie-apocalyps op televisie te hebben uitgezonden, is de tv-serie “The Walking Dead” klaar om zijn finale op het scherm. , met het 3e deel van het 11e seizoen, dat het laatste zal zijn en in totaal 8 hoofdstukken zal hebben, waarmee het avontuur van de overlevenden tot een einde komt.

Cuando Se Estrena La Nueva Temporada De Walking Dead

Afgelopen zondag, 10 april, zag het laatste hoofdstuk van deel 2 van dit laatste seizoen, dus we zullen een paar weken moeten wachten voordat de ouderserie van AMC terugkeert naar schermen, maar het is meer dan bevestigd wie het dit jaar zal doen . zodat de wachttijd niet zo lang zal zijn als in andere gevallen.

Cuándo Se Estrena El Gran Final De The Walking Dead?

Op dit moment blijft de exacte datum van de première van “The Walking Dead” aflevering 3 een mysterie, maar de promo-preview van het volgende verhaal en de aankondiging van wanneer nieuwe afleveringen zullen debuteren op Star +, die zal worden afgerond. Deze beroemde AMC-productie verscheen onlangs.

De derde en laatste aflevering van seizoen 11 van “The Walking Dead” gaat in première op Star+ voor Mexico en Latijns-Amerika in de herfst van 2022, wat zou kunnen gebeuren tussen eind september, maar vóór 21 december, dus we kunnen het alleen doen. blijf wachten tot AMC de exacte datum officieel maakt.

Het beste van alles is dat het zombie-universum nog niet klaar is om afscheid te nemen, aangezien de spin-off-serie The Walking Dead de erfenis nog jaren zal voortzetten, en tegen de tijd dat deel 3 van seizoen 11 wordt uitgebracht, is het klaar en rennen. op het scherm een ​​bloemlezing genaamd “Tales of The Walking Dead”, die belooft binnen een paar maanden te debuteren.

AMC heeft ook geen exacte datum vastgesteld voor deze nieuwe spin-off, maar er is gemeld dat deze in de zomer van 2022 in première zal gaan, dus het zal aankomen vóór de première van deel 3 van het laatste seizoen van de hoofdserie. kalmeer de angstliefhebbers van iedereen die wil weten hoe het verhaal van de overlevenden afloopt.

Se Desvela La Gran Sorpresa Que ‘the Walking Dead’ Tenía Preparada Para Su Nueva Temporada

Alsof dat nog niet genoeg is, ziet de toekomst er veelbelovend uit voor de wereld van de zombie-apocalyps, aangezien “Fear The Walking Dead” een hit blijft en AMC al heeft bevestigd dat Maggie en Negan hun eigen spin-off-serie zullen hebben . In 2023 gaan Carol en Daryl ook solo verder, al is er over deze andere serie nog weinig bekend.

Ik ben een digitale journalist, een liefhebber van nieuwe kennis en de wereld van internet. Fan van science fiction, fantasy, horror en suspense series en films. Maar vooral uit superheldenverhalen in films en tv. The Walking Dead komt tot leven met zes nieuwe afleveringen die zijn ontworpen om veilig te worden gefilmd te midden van de huidige pandemie.

Deze serie in anthologiestijl van zes afleveringen zet het huidige tiende seizoen voort tot begin 2021 en duikt in het drama na de Whisper War, die op 4 oktober eindigt.

Cuando Se Estrena La Nueva Temporada De Walking Dead

10. Verlengde seizoenen Het laatste seizoen, dat eind 2021 wordt verlengd, is de eerste keer dat de cast en crew van The Walking Dead op de set staan ​​sinds de productie in maart werd stopgezet.

Estreno En Exclusiva De Los Nuevos Episodios De Fear The Walking Dead

“Elke aflevering is ontworpen om veilig te worden gefilmd tijdens deze pandemie waarin we ons bevinden”, zei uitvoerend producent en showrunner Angela Kang in een speciale preview van het Walking Dead-universum.

“Sommige van hen hebben een ontologisch gevoel. Ze gaan echt op in onze personages en ik hoop dat mensen ervan genieten.”

Tenminste een deel ervan zal de vragen beantwoorden die zijn opgeworpen door Maggie’s verschijning in de finale van seizoen 10 van The Walking Dead, waar Maggie terugkeert met een mysterieuze kanttekening.

AMC heeft nog geen premièredatum voor deze zes nieuwe afleveringen aangekondigd, maar onthult pas een geplande première begin 2021. Het 11e en laatste seizoen van 24 afleveringen van “The Walking Dead” gaat eind 2021 in première en eindigt aan het einde. 2022. De serie eindigt in seizoen 11 met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in deze post-apocalyptische wereld vol wandelaars.

Póster Del Regreso De The Walking Dead

De mensheid leeft niet zoals voorheen, de oude wereld is dood. En ondanks de inspanningen van Rick en het bedrijf om hun situatie te normaliseren, bezweek de wereld voor de rollatorpandemie. The Walking Dead schrijft zijn laatste afleveringen, hoewel het universum dat voor de serie is gecreëerd niet zal eindigen wanneer de serie eindigt. AMC heeft de première aangekondigd van seizoen 11, dat op 22 augustus 2021 in première gaat, vergezeld van de eerste afleveringen.

Het 11e seizoen neemt dit jaar echter geen afscheid, maar neemt volgend jaar in 2022 afscheid van de fans. Hoewel er nog geen definitieve datum is gegeven, gaat dit project in filmformaat verder met Rick Rhimes als een van de hoofdpersonen. personages uit de serie, die enige tijd geleden de productie verliet.

“Op basis van de zes extra afleveringen van seizoen 10, die zich richten op de verhalen van kleinere personages dan ooit tevoren, zijn we verheugd om seizoen 11 te beginnen, dat groter is dan ooit”, zegt Angela Kang, showrunner en uitvoerend producent van The Wandelen. De dood Volgens Kang zal AMC’s inzet voor de serie “hoog” zijn, omdat we “meer zombies, veel actie, intrigerende nieuwe verhalen, nooit eerder vertoonde locaties” zullen zien, evenals alle teams samen als een gemeenschap. voor de eerste keer.. De Whisperers zullen proberen terug te krijgen wat is weggenomen.

Cuando Se Estrena La Nueva Temporada De Walking Dead

“Het laatste hoofdstuk van The Walking Dead begint met acht afleveringen boordevol actie die fans kennis laten maken met een nieuwe dimensie en schaal van het universum.

The Walking Dead’: Los Capítulos Especiales De La Temporada 10

The walking dead se 3 ep 1, nueva temporada, cuando se pierde un amor, de walking dead game, cuando se acaba el mundo, disney plus walking dead, walking dead survivors, cuando se fue, de walking dead, cuando se acaba el amor, se the walking dead, stream the walking dead