Cuando Empieza La Ultima Temporada De The Walking Dead

Cuando Empieza La Ultima Temporada De The Walking Dead – Lees meer over de splitsing van de seizoensfinale van de populaire zombieserie.

The Walking Dead ging deze maand in première met het tweede deel van zijn laatste seizoen, en je kunt het exclusief vinden op Star+. Op 20 februari verschijnt de eerste van de acht afleveringen die deel uitmaken van het nieuwe volume.

Cuando Empieza La Ultima Temporada De The Walking Dead

Cuando Empieza La Ultima Temporada De The Walking Dead

De succesvolle zombieserie, die terugkeert naar zijn hoofdpersonen voor meer avonturen en uitdagingen, sluit zijn elfde seizoen af ​​met 24 afleveringen, verdeeld in drie delen. Op 23 augustus 2021 begon de première van het eerste deel, waarmee verschillende onbekenden opende.

Netflix Quiere Su ‘the Walking Dead’: Así Es ‘black Summer’, La Nueva Serie De Zombis Ambientada En El Universo De ‘z Nation’

Deze maand keren veel van de helden van The Walking Dead terug om hun strijd tegen de Reapers voort te zetten. Ondertussen vechten anderen tegen de stormachtige toorn van Moeder Natuur in Alexandrië.

Aan de andere kant begint het leven in het Gemenebest af te brokkelen voordat er complicaties optreden. Sommigen hebben nieuwe hoop, maar anderen bevinden zich buiten hun comfortzone en moeten hun kracht tonen om te overleven.

De hoofdpersonen weten heel goed dat elke beslissing een dramatische verandering betekent in hun lot, hun overlevingskansen en de toekomst van elke gemeenschap.

Hoewel de succesvolle serie een grote cast van personages heeft die seizoen na seizoen zijn toegevoegd, is er één vaste cast die een belangrijke rol speelt in de plot van seizoen 11.

The Walking Dead, Temporada 10: ¿cuándo Se Estrenan Los 6 Episodios Que Faltan En Netflix?

Ze omvatten Daryl Dixon (Norman Reedus), Carol Peletier (Melissa McBride), Maggie Greene (Lauren Cohan), Rosita Espinosa (Christian Serratos), Eugene Porter (Josh McDermitt), Gabriel Stokes (Seth Gilliam), Aaron (Ross Marquand), Ezechiël (Khary Payton). Jerry (Cooper Andrews), Alden (Callan McAuliffe) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) Seizoen 11 van de beroemde AMC-zombieserie begint op 22 augustus en heeft in totaal 24 afleveringen: het eindresultaat volgt.

The Walking Dead gaat zijn 11e seizoen in première in 2021, met het laatste seizoen dat op 22 augustus begint en in totaal 24 afleveringen telt; ja, in plaats van het seizoen in twee delen te splitsen, zijn er deze keer drie 8 afleveringen die tot medio 2022 zullen duren. in het laatste decennium hebben we nog een tijdje zombies. En om dat te vieren hebben we de eerste beelden en de officiële synopsis al.

Na de gebeurtenissen van seizoen 10 en Alexandria op de rand van chaos, moet de gebruikelijke groep overlevenden vechten voor de toekomst van hun wijnstokken en hun huis. í maakt het duidelijk in zijn officiële synopsis: “Alexandrië is ernstig aangetast, heeft een schil achtergelaten van het huis dat het ooit was door het bloed en de vernietiging van de Whisperers. Nu vecht iedereen in Alexandrië om het te herbouwen en het ooit te voeden. – de groeiende bevolking, inclusief de overlevenden van het Koninkrijk en de Heuvel, en Maggie en haar nieuwe groep Wachters.

Cuando Empieza La Ultima Temporada De The Walking Dead

“Alexandria heeft meer mensen dan het aankan, voeden en beschermen. De situatie is nijpend als de spanningen van gebeurtenissen uit het verleden en zelfbehoud binnen de gebroken muren naar de oppervlakte borrelen. De hoofdrolspelers moeten meer voedsel krijgen dan ze proberen terug te brengen naar Alexandrië voordat het instort, zoals andere gemeenschappen die ze in de loop der jaren zijn tegengekomen. Maar waar en hoe? Slank en hongeriger dan ooit, moeten ze dieper graven om de inspanning en kracht te vinden die ze in hun leven nodig hebben om haar kinderen te beschermen, zelfs als het betekent dat ze hun eigen verliezen.

Anunciada La Fecha De Estreno De La Parte 2 De La Temporada 11 De The Walking Dead

Na het einde van The Walking Dead en de 11 seizoenen, gaat de franchise verder met de huidige twee delen (Fear The Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond) en een nieuwe spin-off met Daryl en Carol en Tales of. The Walking Dead-bloemlezing. Voor dit alles zijn er drie films met Rick Grimes waar niets over bekend is. Na meer dan 10 jaar met succes het zombie-apocalypsverhaal op tv te hebben uitgezonden, is de serie “The Walking Dead” klaar om te stoppen met presenteren op het scherm met het derde deel van het 11e seizoen, dat het laatste is en in totaal 8 hoofdstukken bevat , waar het avontuur van de overlevenden zijn einde bereikte.

Afgelopen zondag 10 april zag het laatste hoofdstuk van dit laatste seizoen, deel 2, dus we zullen een paar weken moeten wachten voordat de ouderserie van AMC terugkeert, maar het is meer dan bevestigd wie het dit jaar zal zijn, dus het wachten zal winnen’ niet zo lang zijn als andere situaties.

Op dit moment blijft de exacte datum van de première van The Walking Dead deel 3 een mysterie, maar een preview van het volgende verhaal en een schatting van wanneer de nieuwe afleveringen van Star + het debuut kunnen bereiken, werden onlangs onthuld. het beëindigen van deze beroemde AMC-productie.

De derde en laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 11 gaat in première op Star+ in Mexico en Latijns-Amerika in de herfst van 2022, wat betekent dat het eind september maar vóór 21 december kan worden gedaan. dus gewoon wachten tot AMC de exacte datum officieel maakt.

Amazon.com: Fear The Walking Dead

Het beste van alles is dat het zombie-universum nog niet klaar is om afscheid te nemen, omdat de spin-off-serie van The Walking Dead de erfenis nog jaren zal voortzetten, en zelfs met de release van het derde deel van seizoen 11 zal er een bloemlezing op het scherm genaamd Tales of The Walking Dead, die belooft zijn première over een paar maanden te houden.

AMC heeft ook de exacte datum voor deze nieuwe spin-off niet bekendgemaakt, maar er werd gemeld dat deze in de zomer van 2022 in première zal gaan, dus vlak voor de première van het derde deel van het laatste seizoen van de bovenliggende serie. voor Om de angst te kalmeren van alle fans die willen weten hoe het verhaal van de overlevenden zal eindigen.

Alsof dit nog niet genoeg was, is de toekomst veelbelovend voor de wereld van zombie-apocalypsen, aangezien “Fear The Walking Dead” een succes blijft, terwijl AMC al heeft bevestigd dat Maggie en Negan hun eigen spin-off-serie krijgen in 2023, naast Carol en Daryl op een solo-reis, hoewel er heel weinig bekend is over deze tweede serie.

Cuando Empieza La Ultima Temporada De The Walking Dead

Ik ben een digitale journalist, een liefhebber van nieuwe informatie in de wereld van internet. Fan van sci-fi, fantasy, horror en thrillerseries en films. Maar vooral over superheldenverhalen in films en tv. Met nog minder dan een maand tot de première heeft AMC een nieuwe en intense trailer gedeeld voor het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead.

Fear The Walking Dead Temporada 4 [dvd]: Amazon.es: Kim Dickens, Frank Dillane, Cliff Curtis, Dave Erickson, Robert Kirkman, Kim Dickens, Frank Dillane: Películas Y Tv

The Walking Dead – Seizoen 11 staat voor de deur: de release vindt plaats op 23 augustus in Spanje – een dag eerder in de Verenigde Staten – AMC is zich bewust van de verwachting die het oproept bij gebruikers en stelt het meest gerust. ongeduldig, niets beter dan een nieuwe trailer van meer dan drie minuten te delen. U kunt genieten van de video in de kop van deze rij.

Het elfde seizoen van de populaire Bada-serie van Robert Kirkman heeft in totaal 24 afleveringen, verdeeld over drie delen van elk 8. Zoals u weet, wordt het eerste deel uitgezonden van 23 augustus tot 10 oktober, terwijl het tweede en het derde deel worden uitgezonden. dit jaar niet komen. Hier is de routekaart naar het einde van The Walking Dead.

Volgens de officiële synopsis neemt dit seizoen ons mee naar een Alexandrië op de rand van een ramp: “Alexandrië is ernstig aangetast en het bloed en de vruchten van de goblins hebben het een thuis gemaakt. Nu heeft iedereen die in Alexandrië woont moeite om sterker te worden. het en voedt de groeiende bevolking, inclusief de overlevenden van het Koninkrijk en de Heuvel en Maggie en haar nieuwe groep, de Wachters.

The Walking Dead – Seizoen 11 (deel 1) verschijnt op 23 Augustus (in Spanje). De aflevering wordt elke week uitgezonden tot 10 oktober, wanneer we kunnen genieten van de laatste aflevering van dit eerste deel. De serie sluit het 11e seizoen af ​​met een nieuw verhaal in deze post-apocalyptische wereld vol Walkers.

Así Fue El último Día De Rodaje De The Walking Dead Tras 11 Temporadas Y 12 Años

De mensheid leeft niet meer zoals voorheen, de oude wereld is dood. En ondanks de inspanningen van Rick en het bedrijf om hun situatie te normaliseren, bezweek de wereld voor een walker-pandemie. The Walking Dead schrijft het

The walking dead buy, the walking dead movie, amc the walking dead, stream the walking dead, the walking dead 11, the walking dead season, the walking dead tv, the walking dead free, the walking dead online, the walking dead, the walking dead series, the walking dead 10