Crear Mi Propio Blog Gratis

Crear Mi Propio Blog Gratis – We hebben u destijds uitgelegd dat de beste manier om uw publiek tegenwoordig te bereiken, het gebruik van internet is, en een van de tools die de beste resultaten oplevert voor individuen en bedrijven, is de blog.

Als je een blog wilt starten, zelfs als je geen budget hebt, heb je veel middelen, omdat er zeer complete gratis blogplatforms zijn, dus of je nu je eigen blog hebt of niet, je kunt je online aanwezigheid vergroten . domein of hosting. Gelukkig vereist het hebben van een website of blog tegenwoordig geen geweldige programmeervaardigheden en ook geen enorme investering. Vanaf 0 euro tot het budget dat je hiervoor hebt, kun je je eigen blog op internet hebben.

Crear Mi Propio Blog Gratis

Crear Mi Propio Blog Gratis

Er zijn veel platforms die u kunt gebruiken om een ​​gratis blog te maken, dus hier zijn 10 van de beste opties die u kunt vertrouwen.

Cómo Crear Un Blog En Blogger [2022 ]

Met het creatieve platform van Google kun je een blog maken zonder deze zelf te hoeven hosten. Je kunt ook je eigen domein gebruiken (of niet) zoals WordPress. Zowel WordPress als Blogger zijn gratis beschikbaar of betalen per domein, maar bloggers mogen hun eigen hosting niet gebruiken omdat blogs worden gehost op Google-servers.

Blogger is een veelzijdige en niet-uitgebreide gratis cloudservice, vergelijkbaar met WordPress, maar wordt ook veel gebruikt door bedrijven met een laag budget. Er is ook een mogelijkheid om geld te verdienen met dit platform, omdat u advertenties op uw pagina kunt plaatsen met AdSense en andere services.

Je kunt ervoor kiezen om een ​​sjabloon te gebruiken of je blog helemaal opnieuw te maken, dus het is de perfecte optie, ongeacht je niveau. Een andere functie die Blogger biedt, is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot statistieken en gegevens met betrekking tot uw blogactiviteit en meer te weten te komen over uw publiek en wat hen interesseert. Het kan ook worden gekoppeld aan Google Analytics voor meer diepgaande analyse.

Platform van Duitse oorsprong, zeer eenvoudig beheer dat gespecialiseerd is in het maken van websites en online winkels (sinds de lancering zijn er meer dan 32 miljoen websites gemaakt). Jimdo is een van de snelste webservicebouwers met een eigen contentmanagementsysteem en responsive design.

Cómo Crear Un Blog: Pasos Para Hacerlo Con éxito En 2022

Jimdo gebruikt kunstmatige intelligentie om je te helpen bij het maken van je ideale website. Om te beginnen zal hij een paar vragen stellen om uw profiel beter te begrijpen, vervolgens betreedt u uw professionele veld en begint het platform een ​​unieke website voor u te organiseren.

Als je wilt voorkomen dat Jimdo-advertenties worden weergegeven op de websites die je maakt, moet je een van de betaalde abonnementen gebruiken die door het platform worden aangeboden. Jimdo biedt verschillende prijzen en abonnementen, afhankelijk van de inbegrepen functies en de gecreëerde ruimte, of het nu een standaardwebsite of een online winkel is. In het eerste geval varieert de prijs van € 0 tot € 39, met 6 verschillende abonnementen. Ten tweede, aangezien het een online winkel is, zijn de drie aangeboden abonnementen € 15, € 19 en € 39.

Het platform integreert functies zoals automatische SEO, zodat u uw website kunt volgen en de positie ervan kunt verbeteren door middel van automatische zoekmachineoptimalisatie. Als u wilt dat Google uw pagina sneller indexeert, kunt u eenvoudig verbinding maken met Google Search Console.

Crear Mi Propio Blog Gratis

Het is een blogplatform gemaakt door de oprichter van Twitter, Evan Williams, in dit geval is het enige dat telt de inhoud en je kunt je eigen blog maken, rekening houdend met het feit dat de aanpassingsmogelijkheden op dit platform beperkt zijn. Een tijdje geleden hebben we uitgelegd hoe u gebruik kunt maken van Medium in uw online strategie.

Cómo Crear Un Blog: El Paso A Paso Para Hacerlo En WordPress

Medium is een zeer openbaar platform. Het werd opgericht in 2012 en is uitgegroeid tot een unieke community voor schrijvers, bloggers, journalisten en analisten. Dus als u een groot aantal mensen met dezelfde interesses wilt bereiken, is dit een geweldige optie. Deze ruimte stelt je in staat om samen te schrijven en samen te werken met andere auteurs in plaats van je eigen blog te hebben.

Een site waar u gratis uw eigen blog kunt maken met basisaanpassingsopties. Het heeft een directory met blogs, communities, topblogs en andere secties. Voordat het bedrijf overstapte naar het huidige Overblog, betaalde het bedrijf copywriters om inhoud te maken.

Het gratis aanbod wordt geleverd met onbeperkte invoer en opslag. Naast dit basisplan biedt Overblog drie betaalde plannen: € 3,99, € 4,99 en € 19,99. De goedkoopste betaalde optie kan advertenties van je blog verwijderen en de toegang tot je ruimte beperken met een wachtwoord. De tweede optie stelt u in staat om inkomsten te genereren met advertenties en bevat meer functies, terwijl de duurdere optie dit toestaat en uw eigen advertenties en berichten van uw Facebook-pagina bevat.

Site123 is een ander intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk platform waarmee je heel gemakkelijk een gratis blog kunt maken. Hiermee kunt u kiezen uit verschillende vooraf ontworpen sjablonen die u naar wens kunt aanpassen.

Cómo Hacer Un Blog De Moda Y Crear Tendencia

Enkele van de meest opvallende kenmerken van dit platform zijn een responsief ontwerp, het biedt u SEO-tools en het biedt gratis webhosting. Het bevat ook de mogelijkheid om je eigen online winkel te creëren, maar deze laatste moet een betalingsplan hebben van 12,8 euro per maand.

De gratis versie biedt 250 MB opslagruimte en 250 MB bandbreedte. Evenzo heeft de webassistent veel zeer interessante functies, zoals een geïntegreerde beeldbank met honderden afbeeldingen van hoge kwaliteit die voor onbepaalde tijd kunnen worden gebruikt.

Tumblr is een microblogplatform waar je kunt schrijven, links, video’s, citaten, afbeeldingen en meer kunt plaatsen. Het is eenvoudig en intuïtief, maar niet zo compleet als de vorige opties, waarvoor registratie vereist is om toegang te krijgen. Inhoud om zowel inhoud van andere community’s te maken als te bekijken. En hij is ontmoedigd nadat hij zijn gouden stadion ver weg heeft verlaten. In 2019 werd het gekocht door de eigenaar van WordPress.com.

Crear Mi Propio Blog Gratis

. Het heeft een interface voor slepen en neerzetten waarmee u eenvoudig elementen van de site kunt integreren, zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over de inhoud. Zelfs gevorderde gebruikers kunnen desgewenst de CSS en HTML aanpassen.

Crear Un Blog Gratis ¡las 12 Mejores Plataformas Gratuitas!

Tegelijkertijd biedt het een breed scala aan functies: het heeft aanpasbare blogsjablonen, 500 MB opslagruimte, gratis hosting, gratis of betaalde domeinen en geavanceerde opties voor reactiebeheer. Bovendien maakt het volledige aanpassing van categorieën, tags en zijbalken mogelijk. Weebly biedt je meer dan 200 software, waarmee je extra functies zoals live chat, vergaderen en loggen kunt integreren.

U kunt kiezen tussen verschillende abonnementen op basis van uw behoeften en kiezen of u een website (van € 0 tot € 20) of een online winkel (van € 10 tot € 30) wilt maken.

Dit is een andere persoonlijke oplossing voor het maken van blogs, volledig intuïtief en cloudgebaseerd. Zodra je inlogt, kun je de website of blog kiezen die je wilt maken. Wix biedt je twee manieren om te beginnen met het maken van een pagina: je kunt een sjabloon kiezen en deze naar wens bewerken, of je kunt een paar vragen beantwoorden en maak je geen zorgen, het platform zal het werk voor je doen en je website ideaal maken.

Het maken met dit platform is heel eenvoudig, het is gebaseerd op een “drag and drop”-systeem en biedt de mogelijkheid om geanimeerde achtergronden, video’s en effecten op een eenvoudige manier te integreren. Het resultaat is een professionele website.

Cómo Crear Un Blog Gratis. Las 5 Mejores Plataformas En 2021

Wix is ​​verantwoordelijk voor hosting, een eenvoudige SEO-beheertool, een mobiele versie-editor en een grote bank met meer dan 500 sjablonen en professionele afbeeldingen met een hoge resolutie. Bovendien kunt u HTML-code integreren om peilingen, formulieren of andere opties toe te voegen.

Als je meer functies wilt toevoegen en meer diensten wilt gebruiken, biedt Wix verschillende betalingsopties. Voor de website worden vier pakketten aangeboden van €5, €5, €10, €17 en €29 per maand, terwijl de online winkel een driemaandelijks pakket aanbiedt van €20, €30 en €44 per maand.

WordPress is het meest gebruikte platform (43% van het internet wordt mogelijk gemaakt door WordPress) en is populair om te bloggen en heeft een gratis hostingversie (WordPress.com). WordPress wordt beschouwd als de beste contentmanager voor zoekmachineoptimalisatie. Het valt op door zijn gebruiksgemak en is ook ontworpen voor mobiele apparaten.

Crear Mi Propio Blog Gratis

Een kwetsbaarheid in de All In One SEO-plug-in brengt de beveiliging van meer dan drie miljoen WordPress-websites in gevaar

Ejemplos De Blogs Que Te Inspiraran A Crear El Tuy10 Ejemplos De Blogs Que Te Inspiraran A Crear El Tuyo

De gratis versie biedt een breed scala aan thema’s en plug-ins, maar er is ook een catalogus

Crear blog gratis en español, crea tu propio blog, crear mi pagina web, crear tu blog, crear mi blog, crear blog gratis wordpress, crear mi pagina web gratis, crear blog gratis, crear gratis un blog, como crear mi propio blog, crear blog, crear blog wordpress