Convert Avi To Mp4 Mac

Convert Avi To Mp4 Mac – Top 10-methoden om AVI naar MP4 Mac en Windows te converteren Dit artikel presenteert de beste gratis AVI naar MP4-converter om AVI eenvoudig naar MP4 of MP4 naar AVI te converteren.

Volgens wat onderzoek kun je zien dat er over het algemeen 4 soorten videoconverters op de markt zijn waarmee je AVI naar MP4 op Mac en Windows kunt converteren:

Convert Avi To Mp4 Mac

Convert Avi To Mp4 Mac

Om eerlijk te zijn, Wondershare UniConverter (oorspronkelijk Wondershare Video Converter Ultimate) is de beste manier om AVI naar MP4 te converteren voor zowel Windows als Mac. Het volgende is een gedetailleerde gids voor het converteren van AVI naar MP4 op Mac, merk op dat de Windows-versie bijna hetzelfde werkt.

Best Avi To Mp4 Converters For Mac And Windows

Open Wondershare AVI naar MP4 Converter, klik op Bestanden toevoegen en importeer de AVI-video die u naar MP4-indeling wilt converteren. Je kunt ze ook rechtstreeks naar de .avi naar MP4-converter slepen en neerzetten.

Convert Avi To Mp4 Mac

Klik op de pijl-omlaag naast Uitvoerformaat: selecteer vervolgens het tabblad Video om MP4 te selecteren in de linkerzijbalk en selecteer Videoresolutie in het rechtergedeelte.

Klik op de knop Alles starten wanneer alles is ingesteld en vervolgens start MP4 naar AVI Converter de AVI naar MP4 Mac-conversie onmiddellijk.

Convert Avi To Mp4 Mac

Best Avi To Mp4 Converters In 2022

Media.io is een webgebaseerde service die is ontworpen voor het converteren van audio-/videobestanden. Hiermee kunt u populaire audioformaten zoals M4A, FLAC, WAV, WMA, OGG en AM4 naar MP3 converteren; Of converteer MP3 naar WAV, MP3 naar WMA en meer op Windows of Mac zonder software te downloaden.

Online.com (OVC) is een gratis online mediaconversie-webtoepassing waarmee u elke videolink of elk bestand naar verschillende formaten kunt converteren zonder dat u software op uw computer hoeft te installeren.

Convert Avi To Mp4 Mac

Stap 1: Selecteer .avi-video of een ander ondersteund mediabestand van uw apparaat of cloudopslag.

How To Convert Avi To Mp4 On Mac

Stap 4: Wanneer de conversie is voltooid, klikt u op de downloadlink om uw geconverteerde MP4-bestand te krijgen.

Convert Avi To Mp4 Mac

Online-Convert.com is een online converter die alles op één website heeft. Het is volledig gratis te gebruiken voor openbare gebruikers, er zijn geen conversiebeperkingen, het stelt je in staat om online bestanden toe te voegen en enkele handmatige aanpassingen te maken met de instellingen, zoals het knippen van je video, het wijzigen van bitrate, framesnelheid, en andere.

FileZigZag is een complete online bestandsformaatconverter die een breed scala aan bestandsformaten ondersteunt, waaronder video’s, documenten, afbeeldingen en liedjes. Het is effectief, gemakkelijk te gebruiken en volledig gratis.

Convert Avi To Mp4 Mac

Auf Einem Mac Avi In Mp4 Umwandeln: 14 Schritte (mit Bildern)

Convertfiles.com is een online tool voor bestandsconversie waarmee u uw bestanden heel gemakkelijk en gemakkelijk van AVI naar MP4 kunt converteren. Je hebt de mogelijkheid om het naar je e-mail te sturen om het meteen te downloaden voor gebruik

Met Free AVI to MP4 Converter kun je eenvoudig AVI gratis naar MP4 converteren. Het werkt hetzelfde als de stappen om AVI naar MP4 te converteren met Wondershare UniConverter (eigenlijk Wondershare Video Converter Ultimate). De belangrijkste verschillen zitten in de conversiesnelheid en ondersteunde formaten. U kunt de software gratis downloaden via de onderstaande downloadknop en deze op elk gewenst moment gebruiken.

Convert Avi To Mp4 Mac

Klik op de knop Bestand toevoegen om uw doel-AVI-video’s naar Free AVI to MP4 Converter te importeren, of sleep rechtstreeks naar de hoofdinterface.

How To Convert Avi To Kindle Fire

Klik op het formaatpictogram in de rechterbovenhoek, selecteer MP4 onder het tabblad Video om een ​​volledige lijst met uitvoerformaten te krijgen.

Convert Avi To Mp4 Mac

QuickTime is de ingebouwde videospeler van het Mac-systeem, die multitaskt en een reeks andere functies uitvoert, waaronder videoconversie. Als u QuickTime gebruikt, hoeft u geen software of programma’s te downloaden die bij het systeem worden geleverd. Het videoconversieproces is eenvoudig en snel met deze gratis Mac-videoconvertor.

Handrem is een andere veelgebruikte gratis Mac-videoconvertor die verschillende invoerformaten ondersteunt. Dit platformonafhankelijke programma is compatibel om te werken met Mac-, Windows- en Linux-systemen. Je kunt je video’s converteren naar MP4, M4V, MPG, MKV en andere populaire formaten met behulp van de software. Afgezien van kwaliteitsconversie, ondersteunt Handbrake geavanceerde functies zoals het toevoegen van ondertitels, het toevoegen van audiotracks, het instellen en aanpassen van framesnelheden, het wijzigen van videocodecs, het aanpassen van hoofdstukken en andere. Voorinstellingen zijn ook beschikbaar voor snelle conversies.

Convert Avi To Mp4 Mac

Best Mp4 To Avi Converters For Windows/mac/online

AVI (Audio Video Interleave) is een mediacontainer die zowel video- als audiogegevens bevat die zijn gecomprimeerd met CODEC’s (compressordecompressors) die niet beschikbaar zijn voor QuickTime op Mac OS X.

QuickTime biedt geen native DivX-ondersteuning, hoewel QuickTime 6 en hoger de ISO-standaard MPEG-4-mediacompressie-indeling ondersteunen, en DivX is gebaseerd op de MPEG-4-standaard.

Convert Avi To Mp4 Mac

Download en installeer de 3ivx MPEG-4 codec volgens de installatie-instructies in het bijbehorende ReadMe-bestand. Deze codec voegt ondersteuning toe voor verschillende DivX- en andere formaten die vaak de .avi-extensie hebben.

Offiziell] Cisdem Video Converter Für Mac

De snelste en gemakkelijkste manier om AVI- en DivX-bestanden op Mac OS X af te spelen, is door de gratis VLC-mediaspeler voor OS X te downloaden en te installeren, die uitgebreide ondersteuning biedt. VLC wordt ook vaak genoemd bij de oorspronkelijke naam, VideoLAN Client.

Convert Avi To Mp4 Mac

Om het probleem met AVI dat niet op Mac wordt afgespeeld grondig op te lossen, kun je Wondershare UniConverter (oorspronkelijk Wondershare Video Converter Ultimate) gebruiken om AVI naar MOV, M4V of een ander door Mac ondersteund formaat te converteren.

Handrem is een open source en volledig gratis opdrachtregelprogramma om videobestanden van het ene formaat naar het andere te transcoderen. Hoewel de interface er ingewikkeld uitziet, is hij gemakkelijk te gebruiken. Hieronder laten we u zien hoe u eenvoudig MP4 naar MP3 kunt converteren.

Convert Avi To Mp4 Mac

Best Video Converter For Mac

AVI-bestanden bevatten zowel audio- als videogegevens in een map die synchrone audio met videoweergave ondersteunt. AVI mist echter enkele functies die nieuwere containers zoals MPEG of MP4 hebben omdat het voor Windows is ontwikkeld.

MP4, gespecificeerd als MPEG-4 Part 14, heeft ook vele andere extensies zoals .m4a en .m4p. De goede compatibiliteit maakt het speelbaar op bijna alle apparaten zoals iPhone iPad Android en het is sterk gecomprimeerd terwijl het in hoge kwaliteit wordt opgeslagen. Op zoek naar een AVI-videoconverter om video van/naar AVI te converteren? Deze pagina leert je hoe je video naar AVI converteert en AVI converteert naar MP4, FLV, MKV, MOV, WMV, MP3, WAV, FLAC en andere populaire video- of audioformaten met behulp van onze AVI-converter.

Convert Avi To Mp4 Mac

Vorige week reisde ik met mijn vriendin naar Turkije. Tijdens deze plezierige reis heb ik de digitale camera van Sony gebruikt om veel gedenkwaardige video’s op te nemen, al deze opgenomen video’s zijn in AVI-indeling. Aangezien ik MacBook Pro gebruik, wil ik deze AVI-video importeren naar mijn MacBook Pro of Apple TV om ze op een groot scherm te bekijken, maar QuickTime-mediaspeler en Apple TV ondersteunen het afspelen van AVI-videobestanden niet, ik wil weten hoe ik dat moet doen. AVI bekijken op MacBook Pro? Elke gratis AVI-videoconvertor om AVI naar MOV te converteren, wat een QuickTime-compatibel formaat is?

Top 10 Avi To Mp4 Converter Software For Windows And Mac

Mijn vriend stuurde me een video-tutorial in AVI-formaat, ik wil deze AVI-video’s synchroniseren met iPhone X om te kijken waar ik ook ga, hoe AVI-video naar MP4 te converteren in iPhone X-compatibel formaat?

Convert Avi To Mp4 Mac

Ik gebruik mijn Samsung-telefoon om MP4-video op te nemen, maar de kwaliteit van deze opgenomen video is niet erg goed. Ik wil weten hoe ik MP4-video naar HD AVI of HD MP4 kan converteren om te delen op YouTube?

AVI is een populair videoformaat dat compatibel is met de meeste apparaten en mediaspelers, behalve Apple-apparaten en apps die zijn ontwikkeld door Apple Company. Momenteel gebruiken populaire digitale videocamera’s het DV-AVI-formaat om videogegevens op te nemen. Het kan videogegevens naar de computer verzenden via de IEEE 1394-poort van de computer, of het kan videogegevens die vanaf de computer zijn bewerkt, opnemen op een digitale videocamera. De bestandsextensie van dit videoformaat is meestal .avi. Maar veel mobiele apparaten zoals iPhone, iPad en iPod ondersteunen dit populaire formaat niet. Als u echter een AVI-videobestand met uw iPod Touch, iPad of iPhone wilt afspelen, hoeft u alleen de AVI eerst naar MP4, M4V of MOV te converteren en vervolgens uw geconverteerde AVI-video’s over te zetten naar uw iPod Touch. Synchroniseren , iPad of iPhone.

Convert Avi To Mp4 Mac

Bester Avi Player Für Mac Im Jahr 2022

AVI is een acroniem voor Audio Video Interleave, een multimediabestandsformaat geïntroduceerd door Microsoft in november 1992 om de QuickTime-technologie van Apple te bestrijden, misschien een van de redenen waarom de Apple QuickTime-multimediaspeler alle soorten AVI-videobestanden ondersteunt. kan MKV-, MTS-, FLV-, MPEG-4- en WMV-videobestanden afspelen. Als u AVI-bestanden op Apple-producten wilt afspelen, moet u AVI-bestanden converteren naar MP4, M4V of MOV om compatibiliteit met iOS-apparaten iPhone/iPad/iPod, Mac OS-desktopcomputers en MacBooks te garanderen.

Zowel AVI Video Converter (Mac) als AVI Video Converter (Windows) ondersteunen het gemakkelijk converteren van AVI-videobestanden naar MP4, M4V, MKV, MTS, FLV, MPEG, WMV, QuickTime (MOV) enz. of omgekeerd. AVI Video Converter kan je helpen vele andere populaire videoformaten te converteren zonder de originele kwaliteit te verliezen, zoals: AVI naar MP4, MP4 naar AVI, AVI naar MOV, MOV naar AVI, AVI naar FLV, FLV naar AVI, enz. Veel meer dan een AVI-videoconversieprogramma, Video Converter wordt ook geleverd met een ingebouwde video-editor, voordat u uw AVI-videobestanden converteert, kunt u de video bijsnijden, roteren en bijsnijden.

Convert Avi To Mp4 Mac