Convert Avi File To Mp4

Convert Avi File To Mp4 – Top 10 manieren om AVI naar MP4 Mac en Windows te converteren Dit artikel presenteert de beste AVI naar MP4-converters om AVI naar MP4 of MP4 naar AVI te converteren.

Volgens wat onderzoek zijn er meestal 4 soorten videoconverters op de markt die je kunt gebruiken om AVI naar MP4 op Mac en Windows te converteren:

Convert Avi File To Mp4

Convert Avi File To Mp4

Eerlijk gezegd is Wondershare UniConverter (oorspronkelijk Wondershare Video Converter Ultimate) de beste manier om AVI naar MP4 te converteren op Windows en Mac. Hieronder vindt u een gedetailleerde handleiding voor het converteren van AVI naar MP4 op Mac, merk op dat de Windows-versie bijna hetzelfde werkt.

Online Webm Converter

Open Wondershare AVI naar MP4 Converter, klik op Bestanden toevoegen en importeer de AVI-video die u naar MP4-indeling wilt converteren. Je kunt ze ook rechtstreeks naar de .avi naar MP4-converter slepen en neerzetten.

Convert Avi File To Mp4

Klik op de pijl-omlaag naast Uitvoerformaat: selecteer vervolgens het tabblad Video om MP4 te selecteren in het linkerdeelvenster en selecteer “Videoresolutie” in het rechterdeelvenster.

Nadat alles is ingesteld, klikt u op de knop “Alles starten”, waarna de MP4 naar AVI-converter onmiddellijk de AVI naar MP4 Mac-conversie start.

Convert Avi File To Mp4

How To Convert Avi Video Format To Mp4 Video Format

Media.io is een webgebaseerde service die is ontworpen voor het converteren van audio-/videobestanden. Hiermee kunt u populaire audioformaten zoals M4A, FLAC, WAV, WMA, OGG en AM4 naar MP3 converteren; Of converteer MP3 naar WAV, MP3 naar WMA, enz. zonder software te downloaden op Windows of Mac.

Online.com (OVC) is gratis online mediaconversiesoftware waarmee je elke videolink of elk bestand naar verschillende formaten kunt converteren zonder software op je computer te installeren.

Convert Avi File To Mp4

Stap 1: Selecteer een .avi-video of ander ondersteund mediabestand van uw apparaat of cloudopslag.

How To Convert Avi To Mp4: 15 Steps (with Pictures)

Stap 4: Nadat de conversie is voltooid, klikt u op de downloadlink om het geconverteerde MP4-bestand te krijgen.

Convert Avi File To Mp4

Online-Convert.com is een online converter op een website. Het is volledig gratis te gebruiken voor openbare gebruikers, het heeft geen conversielimiet, het stelt je in staat om online bestanden toe te voegen en enkele handmatige aanpassingen aan te brengen met instellingen zoals video bijsnijden, bitsnelheid wijzigen, framesnelheid wijzigen.

FileZigZag is een complete online converter voor bestandsindelingen die verschillende bestandsindelingen ondersteunt, waaronder video’s, documenten, afbeeldingen en liedjes. Het is efficiënt, gebruiksvriendelijk en volledig gratis.

Convert Avi File To Mp4

How To Convert Camstudio Avi To Mp4 / Wmv / Mkv / Flv?

Convertfiles.com is een online tool voor bestandsconversie waarmee u uw bestanden heel gemakkelijk en gemakkelijk van AVI naar MP4 kunt converteren. Je kunt het naar je e-mail sturen.

Met AVI naar MP4 Converter Free kun je AVI gratis naar MP4 converteren. Het werkt vergelijkbaar met de stappen om AVI naar MP4 te converteren met Wondershare UniConverter (oorspronkelijk Wondershare Video Converter Ultimate). De belangrijkste verschillen zitten in de conversiesnelheid en ondersteunde formaten. Via onderstaande downloadknop kunt u de software gratis downloaden en op elk moment gebruiken.

Convert Avi File To Mp4

Klik op de knop Bestanden toevoegen of sleep rechtstreeks naar de hoofdinterface om uw doel-AVI-video’s naar Free AVI to MP4 Converter te importeren.

Avi To Mp4

Voor een volledige lijst met uitvoerformaten, klik op het formaatpictogram in de rechterbovenhoek, selecteer MP4 onder het tabblad Video.

Convert Avi File To Mp4

QuickTime is de ingebouwde videospeler van het Mac-systeem die een aantal andere functies uitvoert en uitvoert, waaronder videoconversie. Het is niet nodig om software of programma’s te downloaden wanneer u QuickTime gebruikt, aangezien het bij het systeem wordt geleverd. Het videoconversieproces is eenvoudig en snel met deze gratis Mac-videoconvertor.

Brake is een andere gratis video-omzetter voor Mac die een breed scala aan invoerformaten ondersteunt. Dit platformonafhankelijke programma is compatibel met Mac-, Windows- en Linux-systemen. Met behulp van de software kunt u uw video’s converteren naar MP4, M4V, MPG, MKV en andere populaire formaten. Naast conversie van betere kwaliteit ondersteunt Handbrake ook het toevoegen van ondertitels, het toevoegen van audiotracks, het instellen en aanpassen van framesnelheden, het wijzigen van videocodecs, het aanpassen van hoofdstukken en andere geavanceerde functies. Voorinstellingen zijn ook beschikbaar voor snelle conversies.

Convert Avi File To Mp4

What Is An Avi File And How To Open Avi Format?

AVI (Audio Video Interleave) is een mediacontainer die zowel video- als audiogegevens bevat die zijn gecomprimeerd met een CODEC (Compressor-Decomoressor) die niet toegankelijk is voor QuickTime op Mac OS X.

QuickTime biedt geen ondersteuning voor DivX, hoewel QuickTime 6 en later het MPEG-4 ISO-mediacompressieformaat ondersteunen, en DivX is gebaseerd op de MPEG-4-standaard.

Convert Avi File To Mp4

Download en installeer de 3ivx MPEG-4 CODEC zoals vereist door de installatie-instructies in het bijbehorende ReadMe-bestand. Deze CODEC ondersteunt DivX en andere formaten die vaak de .avi-extensie hebben.

Can I Convert Avi To Mp4?

Een snelle en gemakkelijke manier om AVI- en DivX-bestanden op Mac OS X af te spelen, is door de gratis VLC Media Player voor OS X te downloaden en te installeren, die uitgebreide ondersteuning biedt voor VLC, ook bekend onder de oorspronkelijke naam, de VideoLAN-client.

Convert Avi File To Mp4

Om het probleem van het niet afspelen van AVI op Mac volledig op te lossen, kun je Wondershare UniConverter (oorspronkelijk Wondershare Video Converter Ultimate) gebruiken om AVI naar MOV, M4V of een ander ondersteund Mac-formaat te converteren.

Handrem is een open source en volledig gratis opdrachtregelprogramma voor het converteren van videobestanden van het ene formaat naar het andere. De interface ziet er ingewikkeld uit, maar is gemakkelijk te gebruiken. Hieronder laten we u zien hoe u eenvoudig MP4 naar MP3 kunt converteren.

Convert Avi File To Mp4

Mkv/avi To Mp4

AVI-bestanden bevatten zowel audio- als videogegevens in een enkele bestandscontainer die het synchroon afspelen van audio met video ondersteunt. AVI mist echter enkele functies in nieuwere containers zoals MPEG of MP4 omdat het is ontwikkeld voor Windows.

MP4, gedefinieerd als MPEG-4 Part 14, heeft ook verschillende andere extensies zoals .m4a en .m4p. Het heeft een goede compatibiliteit die op bijna alle apparaten zoals iPhone iPad Android kan worden afgespeeld en is sterk gecomprimeerd met behoud van hoge kwaliteit. AVI is een multimedia containerformaat dat in de jaren 90 door Microsoft is geïntroduceerd. Tot nu toe ontwikkeld, heeft het een goede compatibiliteit en is het krachtig in codec-inkapseling. Maar soms kan de AVI-video erg groot zijn. Het is niet erg goed voor online posten en vereist meer opslagruimte op uw laptop.

Convert Avi File To Mp4

Welnu, als je AVI naar MP4 converteert met een efficiënte videoconvertor, kun je de bestandsgrootte verkleinen, maar de kwaliteit blijft hetzelfde. MP4 is qua compatibiliteit net zo populair als AVI. Het is geschikt om te spelen op pc, mobiel of uploaden via het netwerk. Dus als je 12 manieren wilt weten om AVI naar MP4 te converteren, lees dan verder.

Avi Converter, Convert Avi To Mp4, Avi To Mpeg Apk For Android Download

5 Effectieve converters om AVI naar MP4 te converteren 5 AVI naar MP4 Converter Converteer AVI naar MP4 Converteer AVI naar MP4 Converteer AVI naar MP4 Gratis bureaublad Converteer AVI naar MP4 met behulp van tabel

Convert Avi File To Mp4

Video Converter Ultimate is een effectieve video-omzetter die ik aanbeveel, je kunt video’s converteren naar meer dan 200 formaten zoals MOV, MP4, MKV, MPEG, enz. Het bedieningsproces is heel eenvoudig. Ik zal een voorbeeld geven. Als u AVI naar MP4 wilt converteren die geoptimaliseerd is voor uploaden naar YouTube, hoeft u alleen maar “YouTube” te selecteren en een vooraf ingesteld profiel als uitvoerprofiel te selecteren, zoals HD 1080P met H-encoder .264. Deze app biedt ook uitgebreide vooraf ingestelde profielen.

Met andere woorden, Video Converter Ultimate is een geweldige alles-in-één tool om video/audio te converteren, video te bewerken en de videokwaliteit op hoge snelheid te verbeteren. Je kunt het proberen met de proefversie.

Convert Avi File To Mp4

Top 10 Avi To Mp4 Converter Software For Windows And Mac

Klik op de knop “Bestand toevoegen” om de bestandsbrowser te openen en selecteer vervolgens het AVI-bestand. Bovendien kun je meerdere bestanden tegelijk toevoegen, omdat je met Video Converter Ultimate in een batch kunt converteren.

Klik op de knop “Alles converteren naar” hieronder, u ziet een pop-upvenster met verschillende indelingsopties. U kunt zoeken in “Video” en het tabblad “MP4” selecteren om het gewenste vooraf ingestelde profiel te selecteren.

Convert Avi File To Mp4

Terug naar de hoofdinterface kun je een van de video’s kiezen om bij te snijden en te bewerken met ingebouwde tools zoals “Trim and Trim”, “Effects & Filters”, “Watermark”, “Audio” en “Subtitle”. “

Auf Einem Mac Avi In Mp4 Umwandeln: 14 Schritte (mit Bildern)

Nadat u ervoor heeft gezorgd dat alle bestanden zijn toegevoegd en het uitvoerformaat correct is geselecteerd, kunt u nu op de knop “Alles converteren” klikken om te beginnen met het converteren van AVI naar MP4. Nadat de conversie is voltooid, kunt u naar het tabblad “Converteren” gaan om de geconverteerde MP4-video te bekijken.

Convert Avi File To Mp4

Movavi Video Converter (opent een nieuw venster) is een krachtig en gebruiksvriendelijk programma dat bestanden snel converteert dankzij de SuperSpeed-modus. Dit programma ondersteunt hardwareversnelling voor snelle en gemakkelijke conversie van AVI naar MP4 en andere video’s. Je kunt video’s roteren, bijsnijden, stabiliseren en samenvoegen met de app.

Ga naar Media toevoegen, selecteer vervolgens Video toevoegen en selecteer een of meer MP4-bestanden die u wilt converteren.

Convert Avi File To Mp4

Power Mp4 Ipod Psp 3gp Avi Mpg Wmv Video Converter

Open het tabblad Video onder aan het programmavenster, klik op MP4 en selecteer de gewenste voorinstelling. U kunt ook specifieke instellingen voor uw apparaat kiezen.

Klik op de knop Opslaan en selecteer een doelmap voor uw uitvoervideo’s. Als u klaar bent, klikt u op Converteren.

Convert Avi File To Mp4

Wondershare UniConverter is een andere geweldige AVI naar MP4-converter die compatibel is met Windows en Mac.

How To Convert Avi To Mp4 Using Ffmpeg? Lossy And Lossless Conversion

How to convert avi file to mp4, convert avi to mp4 windows, how to convert a mp4 file to avi, convert to avi file, convert avi to mp4 mac, convert mp4 video to avi, convert mp4 to avi freeware, convert avi to mp4, batch convert avi to mp4, avi file to mp4, how convert avi to mp4, avi file convert to mp4