Como Recuperar Fotos Con Copia De Seguridad

Como Recuperar Fotos Con Copia De Seguridad – Die noodlottige dag is aangebroken. Je hebt per ongeluk iets verwijderd wat je niet wilde, of je harde schijf deed het niet en je moest het formatteren, of een virus wist alles wat je had. Je moet afscheid nemen van je herinneringen, maanden of jaren werken, of zelfs de Sims-game waar je eindelijk een goede baan had, een huis met designmeubels en de buurman je opmerkte.

Als je een slimme vent was, zou je waarschijnlijk je back-up up-to-date hebben en klaar voor gebruik. De teleurstelling van het verlies van veel bestanden en documenten staat in contrast met de haast om te weten dat je van alles een back-up hebt gemaakt.

Como Recuperar Fotos Con Copia De Seguridad

Como Recuperar Fotos Con Copia De Seguridad

Ik ga je laten zien hoe je je back-up kunt herstellen met dit intuïtieve programma genaamd Acronis True Image.

Recuperar Mensajes De Whatsapp Sin Copia De Seguridad

Ten eerste heb ik bijvoorbeeld een geheugenmap gemaakt en een back-up gemaakt die ik op een USB heb opgeslagen.

Ik heb het per ongeluk verwijderd, zelfs toen hij me vroeg of ik het echt wilde verwijderen, zei ik ja en verwijderde het later uit de prullenbak. Een echte ramp.

We openen Acronis True Image en voeren de gemaakte back-up in. Als we het een paar dagen of maanden geleden hebben gedaan, moet het in onze back-uplijst verschijnen zodra we het programma openen.

Bovenaan is herstel geselecteerd en verschijnen zowel het adres waar de map zich bevond als de inhoud ervan. We zullen alle gewenste bestanden moeten selecteren en op volgende moeten klikken.

Cómo Recuperar Los Datos De Un Móvil Roto Sin Tener Copia De Seguridad

Het biedt ons de mogelijkheid om de back-up terug te zetten naar de oorspronkelijke locatie of een andere bestemming te kiezen. In mijn geval heb ik het op de oorspronkelijke bestemming achtergelaten.

Nadat het back-upherstel is voltooid, kunnen we zien dat mijn mooie herinneringen terug zijn op hun oorspronkelijke plaats.

Als het antwoord ja is, heb je geen excuus om het risico te lopen alle belangrijke informatie op je computer te verliezen.

Como Recuperar Fotos Con Copia De Seguridad

Zoals je ziet is niets makkelijker dan een back-up terugzetten met Acronis True Image software, je hebt alles bij de hand en in 4 klikken heb je het gedaan. Dus verlies 5 minuten en maak een kopie, WhatsApp heeft een functie die verantwoordelijk is voor het automatisch maken van een back-up van al je chats, elke dag en elke ochtend. Deze back-up wordt lokaal op het apparaat opgeslagen. Als u de interne opslag van uw Android doorzoekt, vindt u acht back-ups die overeenkomen met de afgelopen acht dagen. Daarnaast kan de applicatie ook een volledige back-up van uw chats (inclusief foto’s en video’s erin) in Google Drive bewaren. In dit geval wordt alleen de reservekopie van de laatste dag bewaard.

Cómo Hacer Una Copia De Seguridad Completa De Un Móvil Android

Beide soorten back-up hebben hun voordelen. In het geval dat uw mobiele telefoon verloren of gestolen is, gaan de lokale back-ups of het geheugen verloren met de mobiel, maar u kunt uw WhatsApp-chats nog steeds herstellen dankzij de back-up die is opgeslagen in de Google Drive-cloud. Bij het installeren en instellen van je WhatsApp op een nieuw apparaat, kun je je Google Drive-account specificeren om de back-up te herstellen.

Back-upkopieën van WhatsApp die zijn opgeslagen in de mobiele opslag: Intern geheugen > WhatsApp > Databases. Afgaande op hun grootte bevatten deze back-ups alleen de tekstchats, exclusief afbeeldingen en video’s.

Aan de andere kant, als je oude gesprekken wilt herstellen, kun je met lokale back-ups acht dagen geleden terug in de tijd gaan, bijvoorbeeld om verwijderde chats te herstellen. Hiervoor moet je de naam van de huidige back-up “msgstore.db.crypt12” wijzigen (zeg zoiets als “msgstoreactual.db.crypt12) en de naam van de oude back-up wijzigen in “msgstore.db.crypt12” (zonder aanhalingstekens) om WhatsApp te bedriegen, moet je uiteindelijk WhatsApp verwijderen en opnieuw installeren. Tijdens dit proces kun je de lokale back-up herstellen. Als de app de back-up herstelt die beschikbaar is in Google Drive, moet je eerst naar je Google Drive-account gaan en de back-up daar verwijderen zodat WhatsApp het niet vanaf daar herstelt en u de lokale back-up opnieuw moet installeren.

Bovenstaande afbeeldingen: In WhatsApp-instellingen > Chats > Back-up is er een optie om een ​​back-up of back-up van uw berichten en volledige gegevens van uw WhatsApp-nummer op te slaan in het geselecteerde Google Drive-account.

Cómo Recuperar Mensajes De Whatsapp Borrados: Hazlo Paso A Paso

Wat betreft het herstellen van verwijderde berichten of chats, de back-up kan veel, weinig of helemaal niet helpen, afhankelijk van het geval. Laten we zeggen dat je vandaag om 12.00 uur een chat hebt verwijderd die je jaren hebt bewaard en een paar uur later wilt herstellen. In dit geval kun je het perfect herstellen door de back-up van de vorige dag te herstellen door de applicatie opnieuw te installeren, een kopie wordt opgeslagen in Google Drive en bevat alles wat tot vandaag in je WhatsApp stond, dat wil zeggen, wanneer WhatsApp de beveiliging doet van de kopie (2 in de middag Over).

Bovenstaande illustraties: In de Google Drive-app kun je controleren of WhatsApp de back-up van onze chats daar heeft opgeslagen, inclusief foto’s, video’s, audio en documenten. Zoals hierboven uitgelegd, moet deze back-up worden verwijderd om WhatsApp te dwingen een lokale back-up te herstellen of op te slaan in de opslag.

Het nadeel van het herstellen van de WhatsApp-back-up van de vorige dag is natuurlijk dat deze niet de berichten bevat die tijdens de huidige dag zijn verzonden, maar alleen de chats of berichten die bestonden tot het moment dat de back-up werd gemaakt, wat, zoals vermeld, meestal wordt in de vroege uren van de ochtend, zoals 2 uur. Vanaf deze tijd tot 02:00 de volgende dag is er geen automatische back-up, dus alle chats, berichten, verzonden oproepen, verwijderde en de wijzigingen die die dag zijn aangebracht, komen niet in de back-up van de vorige dag. De enige manier waarop u die chats of berichten van de huidige dag kunt herstellen, is door een handmatige back-up te maken net voordat u de chats verwijderde of de wijzigingen aanbracht. Dit is een goed idee wanneer u de toepassing opnieuw gaat installeren. Een andere optie om een ​​permanente en veilige back-up van WhatsApp te bewaren, is deze te synchroniseren met Dropbox.

Como Recuperar Fotos Con Copia De Seguridad

Hallo, mijn naam is Santiago. Ik ben elektronica- en communicatie-ingenieur van beroep, maar ik werk al acht jaar fulltime aan deze blog, als redacteur en manager. Mijn grootste hobby is technologie, vooral computers en mobiele telefoons. hulp nodig? Ik reageer op alle berichten die op ons mobiele forum zijn geschreven. Doe gewoon mee en vraag het! Back-up is een functie van WhatsApp waarmee mensen alle door WhatsApp gearchiveerde informatie kunnen herstellen, dus het is waarschijnlijk dat als je geen kopie hebt gemaakt, je je gegevens kunt verliezen. Om dit te voorkomen, leest u hieronder hoe u ze kunt herstellen zonder dat u dit hebt gedaan.

Copias De Seguridad De Whatsapp: Para Qué Sirven Y Cómo Pueden Utilizarse En Caso De Emergencia

WhatsApp is de meest gedownloade berichten-app ter wereld, met meer dan 5 miljard gebruikers, en wordt daarom voortdurend bijgewerkt om de gebruikersinteractie op het platform te verbeteren. Een van de functies is om back-ups te maken, om geen chats, foto’s en video’s te verliezen.

Het is beschikbaar op iOS- en Android-apparaten, maar als je niet wist dat het bestond, dan was de optie niet actief en heb je per ongeluk een gesprek verwijderd, maak je geen zorgen, er is een truc om de informatie terug te krijgen; U moet echter ook rekening houden met bepaalde aspecten.

Afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt om deze gegevens te herstellen, moet u een andere procedure volgen, die hieronder wordt beschreven.

Er is een gratis bestandsbeheerder beschikbaar op Google Play, ES File Explorer genaamd, die verloren of verwijderde chats op Android-apparaten kan herstellen.

Whatsapp Hoy: ¿cómo Recuperar Mensajes Antiguos En Whatsapp Sin Copia De Seguridad? Paso A Paso

Hij wordt gekenmerkt als een van de beste en sterkste assistenten in zijn werk. Om het te gebruiken, moet u een eenvoudig proces hieronder doen.

Een alternatief is om FonePaw Android-software voor gegevensherstel te gebruiken, maar daarvoor heeft u de hulp van een computer nodig. Het volgende is om de WhatsApp-box en WhatsApp-bestanden te selecteren. Hiermee wordt het scanproces voor oproepen gestart. Als u klaar bent, selecteert u degene die u wilt herstellen.

In werkelijkheid is het niet erg relevant of u een kopie hebt gemaakt of niet, omdat u in dit geval alleen hoeft te vertrouwen op een technologisch hulpmiddel dat effectief en gebruiksvriendelijk is. De naam is Tenorshare UltData. Ken de te volgen stappen om de gesprekken met de computer te herstellen.

Como Recuperar Fotos Con Copia De Seguridad

Om het gemakkelijker te maken om een ​​specifiek bestand te vinden, worden ook het contactnummer, de toegewezen naam en de berichten die ze hebben uitgewisseld weergegeven. Alles wordt op deze manier georganiseerd, dus je hoeft alleen maar op de chat te klikken en op herstellen te klikken.

Cómo Restaurar Mensajes Borrados De Whatsapp Desde La Copia De Seguridad

Voor iedereen die het proces om welke reden dan ook liever vanaf een desktopapparaat uitvoert, is er ook een efficiënte manier om dit te doen. Tot

Realizar copia de seguridad, recuperar fotos, como hacer un collage con fotos, como hacer un video con fotos, copia seguridad, como hacer collages con fotos, como recuperar facebook, copia de seguridad, como recuperar hotmail, como hacer videos con fotos, como recuperar, como recuperar a tu ex