Como Preparar Panque De Nuez

Como Preparar Panque De Nuez – Appelpannenkoek met walnoot. Ik heb het net uit de oven gehaald en je weet niet hoe lekker het was! Ik deelde het op mijn instagram stories toen ik het aan het maken was en iedereen wilde dat ik het recept deelde, dus hier is het.

Het is perfect voor elk moment van de dag en het is supergemakkelijk om te maken, zoals je weet, ik vind het heerlijk om alle recepten te maken. We beginnen met het mengen van de boter met de suiker totdat deze goed is opgenomen.

Como Preparar Panque De Nuez

Como Preparar Panque De Nuez

Het belangrijkste is dat de boter zacht wordt, zodat hij niet breekt. Je kunt dit met de hand doen of met een handmixer. Mijn blender brak dus ik maakte het met de hand in een grote kom.

Panqué De Chocolate Esponjoso

Voeg het ei, de yoghurt en de vanille toe en meng. Voeg de droge ingrediënten toe, namelijk tarwebloem, kaneel, nootmuskaat en bakpoeder. Het mengsel is dik, dit is normaal. Roer niet.

Als alles is opgenomen, voeg je de gesneden appel en de walnoot toe. Je kunt de appel in blokjes gesneden gebruiken zoals ik deed of geraspt, het is hoe dan ook heerlijk. Giet in een ingevette pan, bestrooi met wat meer pecannoten indien gewenst, en bak!

Hier is het geschreven recept, bekijk het zoals het wordt uitgelegd, samen met vervangingen die u naar eigen goeddunken kunt maken als u geen van deze ingrediënten gebruikt. Mogen jullie net zo genieten van deze appeltaart als wij!

Een ander appelrecept dat je kunt maken is onze Apple Blender Pie, nog zo’n heel makkelijk en lekker recept.

Panqué De Nuez ¡con Harina De Almendras!

Een heerlijke brood- of appelpannenkoek met walnoten, eenvoudig te bereiden en heerlijk. Je zult er dol op zijn, perfect om op elk moment van de dag van te genieten.

VERVANGINGEN: Ik heb NIET alle veranderingen hier persoonlijk geprobeerd, dus het zou een kwestie zijn van experimenteren en kijken of de pannenkoek werkt met de vervanging die je wilt maken:

*Griekse yoghurt: schakel over op kokosyoghurt of veganistische yoghurt en pas de zoetheid indien nodig aan.

Como Preparar Panque De Nuez

*Tarwemeel: Vervang door havermout, volkoren meel. Dit zorgt voor een compactere en dikke pannenkoek die niet zo luchtig en luchtig is.

Pan De Plátano Y Nuez

*Appel: Je kunt een rode appel gebruiken of de variant die je het lekkerst vindt, persoonlijk vind ik de groene het lekkerst.

Como preparar lentejas, como preparar una paella, como preparar bacalhau, como preparar um arroz, como preparar, como preparar sushi, como preparar tapas, como preparar pastas, como preparar arroz, como preparar o arroz, como preparar la avena para bajar de peso, como preparar pollo