Como Pegar Varios Videos En Uno

Como Pegar Varios Videos En Uno – Als je twee of meer video’s in dezelfde publicatie op TikTok wilt uploaden en je weet niet hoe je dat moet doen, maak je dan geen zorgen, hier leggen we je eenvoudig uit wat je moet doen in de app. Video’s zijn correct gekoppeld aan een enkel project.

Opgemerkt moet worden dat we hier niet gaan uitleggen hoe je de video’s van andere TikTok-gebruikers kunt gebruiken, we gaan je alleen laten zien hoe je je eigen video’s kunt gebruiken om ermee te communiceren in de app.

Como Pegar Varios Videos En Uno

Como Pegar Varios Videos En Uno

Voordat je de relevante tutorial presenteert, is het belangrijk om te verduidelijken dat als je TikTok Lite, de lichtste versie van het platform, hebt gedownload, je niet in staat zult zijn om twee of meer video’s samen te voegen, omdat deze versie niet alle functies integreert. Aangeboden door de algemene toepassing.

Mejor Programa Para Unir Videos

Lees ook: Tekst laten verschijnen en verdwijnen in Tiktok-video is eenvoudig

Aan de andere kant, als je een wat professionelere bewerking wilt doen of delen van de aangesloten video’s wilt verwijderen, raden we je aan een video-editor voor Android te downloaden. Hoewel TikTok bewerkingstools biedt, zijn ze erg eenvoudig en kun je niet twee of meer video’s samen in dezelfde app bewerken.

Zonder veel toe te voegen, als je problemen ondervindt bij het volgen van de stappen of als je twee of meer video’s niet kunt verbinden, raden we je aan de app bij te werken naar de nieuwste versie. U kunt dit doen vanuit de Google Play Store.

Copyright 2022 © Alle rechten voorbehouden – Privacybeleid – Wie zijn wij? – Neem contact met ons op / Neem contact met ons op Windows 10 heeft een aantal standaardtools en applicaties waarmee u bewerkingen kunt uitvoeren die in veel gevallen vooraf speciale programma’s vereisen, bijvoorbeeld als we twee of meer video’s willen samenvoegen tot één, dan hebben we het . Je moet een video-editor gebruiken, maar nu kun je dat gemakkelijk doen dankzij de gratis app Default Photos.

Unir Vídeos En Linux Por Medio De Ffmpeg

Soms hebben we meerdere video’s of videoclips die we willen verbinden of samenvoegen tot één lange video die alle andere video’s bevat. Hierdoor kun je meerdere video’s van hetzelfde nummer continu afspelen. Video-splitsing kan worden beschouwd als videobewerking en tot nu toe had je speciale bewerkingssoftware nodig waarmee je dit soort bewerkingen kunt doen.

Gelukkig zijn er met de updates die zijn ontvangen door het Windows 10-besturingssysteem en de standaardapplicaties, nieuwe functies geïntroduceerd waarmee we acties kunnen uitvoeren die voorheen onmogelijk waren zonder het gebruik van programma’s van derden. Het combineren van meerdere video’s in één lange video kan nu bijvoorbeeld worden gedaan vanuit de standaard Foto’s-app.

Daarom, als u een lange video wilt samenstellen uit de eenheden van verschillende korte video’s, kunt u dit nu doen zonder programma’s van derden te installeren, omdat de standaard fototoepassing van Windows 10 voldoende is. Uw computer en dat is precies wat we u hieronder laten zien:

Como Pegar Varios Videos En Uno

2. Wanneer de toepassing wordt geopend en de interface verschijnt, moet u het tabblad bovenaan selecteren: Video-editor

Los 10 Mejores Programas Para Unir Videos Gratis

4. Dit zal u doorverwijzen naar een nieuw scherm waar u het nieuwe project een naam moet geven.

6. Er verschijnt een menu met verschillende opties, waar u de schijf moet selecteren waar de videobestanden die u wilt gebruiken zich bevinden.

7. Als je alle video’s hebt geselecteerd, verschijnt deze in de editor-interface.

8. Sleep alle video’s in de gewenste volgorde naar de onderkant van de video-editor: Storyboard.

Cómo Hacer Un Vídeo En Tiktok Con Otro Vídeo

Vanaf dit moment krijg je een lange video met alle geselecteerde video’s, die continu kan worden bekeken. Google Foto’s is een essentiële app voor miljoenen Android-gebruikers. Hierdoor kunnen we onze foto’s en video’s opslaan en hebben we ook verschillende tools voor het bewerken van foto’s en video’s, waarvan sommige in de nabije toekomst ook in Spanje beschikbaar zullen zijn. Een functie die we al in de applicatie kunnen gebruiken is het koppelen van meerdere video’s.

Dankzij deze functie kunnen we video gemakkelijk bewerken. Er zijn veel video-editors voor Android, sommige niet erg betrouwbaar, maar Google Foto’s maakt dit proces eenvoudig. Op die manier, als je meerdere video’s hebt waaraan je wilt deelnemen, geeft de app je de tools om dit te doen.

Met Google Foto’s kunnen gebruikers allerlei soorten video’s maken, zoals video’s van opgroeiende kinderen of video’s van een relatie. We kunnen ook nieuwe films maken waar we verbinding mee kunnen maken met deze video’s, zodat we een single van onze keuze kunnen maken. We kunnen dit eenvoudig doen in de Android-app zonder dat we een professionele video-editor hoeven te gebruiken. Daarnaast biedt het enkele bewerkingsopties die voor ons bijzonder interessant zijn.

Como Pegar Varios Videos En Uno

Als u meerdere video’s in de galerij van uw telefoon wilt samenvoegen, volgt u in dit geval de onderstaande stappen:

Cómo Unir Varios Audios O Videos En Uno Solo?

Volg deze stappen om meerdere video’s samen te voegen met Google Foto’s op Android. Naast het aanbieden van interessante opties, zoals het kiezen van de duur van elke video in de video die we maken, is het niet ingewikkeld, dus iedereen kan bewerken zoals ze willen. Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het bewerken van deze video’s.

Wanneer we deze video in Google Foto’s maken, hebben we verschillende opties om deze te bewerken. De video’s die je in de galerij selecteert, verschijnen in de volgorde die we hebben geselecteerd, maar misschien wil je ze niet in die volgorde in de video zien. Gelukkig kun je in de app als volgt de gewenste volgorde kiezen:

Een ander aspect om te overwegen is de audio van de video. Zoals we eerder vermeldden, plaatst Google Foto’s standaard muziek in de video die we maken, wat misschien niet is wat iedereen wil. In dit opzicht zijn er verschillende opties, omdat we de muziek kunnen verwijderen, een gewenst nummer kunnen zetten en elke video afzonderlijk kunnen dempen, dit gebeurt op de volgende manier:

Op deze manier krijg je de audio of muziek die je in je video’s wilt door een nummer te selecteren of de selectie te gebruiken die we in de app zelf hebben.

Te Enseñamos Cómo Editar Videos Con Quicktime En Mac

In meer trucs De geweldige truc om YouTube-video’s zonder advertenties te bekijken en het scherm uit te schakelen met VLC Hoe je je Android-batterij kunt verlengen volgens Google Hoe Xiaomi-luidsprekers in minder dan een minuut schoon te maken 8 essentiële trucs voor de Amazon-app We hebben absoluut video’s nodig Honderden van opties waaruit we kunnen kiezen, met behulp waarvan we meer dan één kunnen verbinden en integreren met onze mobiel of computer, video’s toevoegen en samenvoegen met een paar klikken. In dit artikel verzamelen we de beste beschikbare software om een ​​zeer interessante combinatie te maken.

Tegenwoordig delen veel mensen graag memorabele momenten via foto’s of video’s. Het delen van deze video’s of foto’s met uw familie, vrienden of volgers is een manier om online te socializen. Dankzij sociale netwerksites kunnen we alle informatie delen met onze familieleden.

Wat betreft video, het is een zeer populaire manier om snel en op een leuke manier inhoud te delen. Soms nemen we meerdere video’s op van elk evenement dat we bijwonen, of het nu een bruiloft, verjaardag of feest is, en het is niet aan ons om te beslissen welke we aan het eind willen uploaden.

Como Pegar Varios Videos En Uno

Daarom laten we je vandaag zien hoe je de perfecte video maakt om te delen met je vrienden, en hoe je mee kunt doen aan het maken van video’s in stukjes en beetjes met de beste apps om video’s samen te voegen.

Así Puedes Juntar Varios Videos De Tu Smartphone Fácilmente

Om aan deze behoefte te voldoen, hebben we een lijst samengesteld met de beste applicaties of applicaties die worden gebruikt om meerdere video’s van onze mobiele telefoons te verbinden.

Ik raad Adobe Premiere Rush aan. Combineer en optimaliseer elke clip door ze te importeren en te bewerken. In deze zelfstudie zullen we zien hoe u video’s kunt samenvoegen op de Samsung Galaxy Note 10, maar u kunt hetzelfde proces op de iPhone gebruiken.

Upload twee of meer verschillende video’s naar hetzelfde project en sla het videobestand vervolgens op uw apparaat op of upload het naar Adobe Creative Cloud. Als u een Creative Cloud-abonnement hebt, kunt u het nieuwe bestand onmiddellijk bewerken met Adobe Premiere om aanvullende wijzigingen aan te brengen.

Deze video-editor-app (VidTrim Video Editor) wordt ook gebruikt om uw mobiele telefoongalerij te organiseren. Van de opties in de klassieke bewerkingstoepassing vallen de meest voorkomende op, zoals: frame-opname, bijsnijden, mixen en video-effecten die u naar wens kunt aanpassen.

Miui 11 Te Permitirá Editar Vídeos Desde La Galería: Ya Disponible En El Xiaomi Mi 10

Met deze functionele applicatie kun je audio extraheren, converteren naar mp3-formaat en comprimeren om het naar mp4-formaat te converteren. Je kunt zelfs video’s delen vanuit dezelfde app.

Door op uw video’s Magisto te klikken en

Como bajar videos gratis, videos como, como subir videos, como descargar videos, como convertir videos, como convertir videos en mp3, como editar videos gratis, como editar videos, como baixar videos, como descargar videos en youtube, como hacer videos, como descargar videos gratis