Como Hacer Copia De Seguridad De Whatsapp En Google Drive

Como Hacer Copia De Seguridad De Whatsapp En Google Drive – Belangrijke berichtenservices die we niet lichtvaardig moeten opvatten. Omdat elke fout die in het proces optreedt, kan leiden tot het verlies van het gesprek bij het veranderen van de mobiele telefoon, het apparaat of iets ergers.

Maar naast dit risico is er nog een stille dreiging, die geen waarschuwing is en ‘s nachts kan leiden tot het gebruik van informatie in uw plan. WhatsApp daarentegen is ontworpen om deze gegevens te verwerken wanneer verbonden met wifi en op een mobiele telefoon.

Como Hacer Copia De Seguridad De Whatsapp En Google Drive

Como Hacer Copia De Seguridad De Whatsapp En Google Drive

Laten we eerst stellen dat iOS en Android deze optie anders aanpakken, terwijl die op Apple OS naar de algemene instellingen van het besturingssysteem moeten gaan, op Android zit dat in de WhatsApp-app zelf.

Realizar Copia De Seguridad De Whatsapp En One Drive

Laten we nu verder gaan met Google OS. Wat we moeten doen is naar de applicatie-instellingen gaan, vervolgens de optie “Chats” kiezen en ten slotte de optie “Back-up” opslaan. Stap, een

In het eerste menu kun je alleen Wifi en mobiele data kiezen. Houd er rekening mee dat de mobiele telefoon tegelijkertijd een back-up maakt, dus het kan worden gedaan als er geen draadloze verbinding is.

En op iOS? Nou, dingen zijn moeilijker op de iPhone omdat we niets kunnen doen vanuit WhatsApp en alles wordt bestuurd vanuit iOS-instellingen. Om de afbeelding te krijgen, moet je naar “Instellingen” gaan, dan “Mobiele gegevens” en vervolgens downloaden

U moet deze optie uitschakelen, maar wees voorzichtig! Hierdoor worden de documenten die je met dezelfde dienst hebt opgeslagen (Pages, Keynote, Figures, etc.), teksten, spreadsheets, foto’s of video’s niet bijgewerkt. . Als je dat doet, moet je goed nadenken, want de functies die je verliest door het gebruik van mobiele data niet toe te staan, kunnen belangrijker zijn dan de mobiele telefoon.

Cómo Hacer Copia De Seguridad De Mensajes De Whatsapp Y Restaurarlos

Op 23 september is de deadline voor aanmeldingen voor de XV Cinco Días Awards gesloten. WhatsApp heeft een functie die je chats elke ochtend automatisch herstelt. Deze back-up wordt lokaal op het apparaat opgeslagen. Als u de interne opslag van uw Android doorzoekt, vindt u acht records die overeenkomen met de afgelopen acht dagen. Bovendien kan de app een volledig overzicht van uw chats (inclusief foto’s en video’s) opslaan in Google Drive. In dit geval wordt alleen de laatste dag bewaard.

Alle soorten gegevens hebben hun voordelen. Bij verlies of diefstal van uw mobiele telefoon gaat het lokale of datageheugen op de mobiele telefoon verloren, maar dankzij de Google Drive cloudback-up kunt u uw WhatsApp-chats herstellen. Wanneer je WhatsApp op een nieuw apparaat installeert en installeert, kun je je Google Drive-account raadplegen om de gegevens te herstellen.

WhatsApp-gegevens worden opgeslagen in de opslag van mobiele telefoons: Ga naar > WhatsApp > Gegevens. Waarschuwing, deze gegevens zijn alleen voor chatdoeleinden en bevatten geen foto’s en video’s.

Como Hacer Copia De Seguridad De Whatsapp En Google Drive

Aan de andere kant, als u oude gesprekken wilt herstellen, kunt u met lokale gegevens acht dagen teruggaan, bijvoorbeeld om verwijderde gesprekken te herstellen. Hiervoor moet je de huidige database hernoemen naar “msgstore.db.crypt12” (zeg “msgstoreactual.db.crypt12”) en de oude naar “msgstore.db.crypt12” (zonder aanhalingstekens) om WhatsApp gek te maken. Ten slotte moet je WhatsApp verwijderen en opnieuw installeren. U kunt tijdens dit proces een lokale back-up terugzetten. Als de app gegevens herstelt die zijn gevonden in Google Drive, moet u eerst naar uw Google Drive-account gaan en de gegevens daar verwijderen, zodat WhatsApp ze niet vanaf daar herstelt en u dwingt de gegevens in de omgeving te herstellen.

Cómo Cifrar Tu Copia De Seguridad De Whatsapp Para Proteger Tus Mensajes Y Archivos En La Nube

Op de foto’s: In WhatsApp Instellingen > Chats > Back-up is er een optie om je berichten en alle informatie van je WhatsApp-nummer op te slaan of op te slaan in een geselecteerde Google Drive.

Wat betreft het herstellen van verwijderde berichten of chats, een back-up zal weinig of niets helpen, afhankelijk van de situatie. Stel dat je vanmiddag een gesprek hebt verwijderd dat je jaren hebt bewaard en dat je het na een paar uur wilt herstellen. In dit geval kunt u de gegevens van de vorige dag herstellen door de app opnieuw te installeren en correct te herstellen, de kopie wordt opgeslagen in Google Drive en bevat alles wat er tot vanochtend (2 uur of zo) in uw WhatsApp is gebeurd om ervoor te zorgen dat de veiligheid van kopieën.

Voorbeeld hierboven: je kunt controleren of WhatsApp een back-up heeft gemaakt van onze chats, inclusief foto’s, video’s, audio, documenten, in de Google Drive-app. Zoals hierboven uitgelegd, is het noodzakelijk om deze gegevens te verwijderen om WhatsApp te dwingen de gegevens lokaal te herstellen of op te slaan in de opslag.

Het nadeel van het terugzetten van een WhatsApp-back-up van een vorige dag is dat het niet de berichten bevat die recentelijk zijn verzonden, maar zoals ik al zei, alleen de chats of berichten die eerder waren opgeslagen. meestal om 2 uur. Vanaf nu tot morgen 02.00 uur is er geen automatische logging, dus alle chats, berichten, verzonden, verwijderde oproepen en normale wijzigingen die die dag zijn aangebracht, staan ​​niet in het logboek van de dagen geleden. Momenteel is de enige manier om die chats of berichten te herstellen, als je handmatig een back-up van de chats maakt voordat je ze verwijdert of wijzigt. Het is een goed idee om de app opnieuw te installeren. Een andere manier om een ​​permanente en veilige back-up van WhatsApp te bewaren, is door het te gebruiken met Dropbox.

Evita Que Whatsapp Gaste Tu Tarifa De Datos Haciendo Backups De Los Chats

Hallo, mijn naam is Santiago. Van beroep ben ik Technologie en Communicatie Ingenieur, maar ik heb acht jaar fulltime als redacteur en manager aan deze blog gewerkt. Mijn grootste interesse gaat uit naar technologie, met name computers en mobiele telefoons. Kan ik u helpen? Ik reageer op alle artikelen op ons mobiele forum. Doe gewoon mee en vraag het! Nieuwe Chromecast WhatsApp Xiaomi OnePlus 11 Pro Sue Samsung iOS 16 Direct online Pokémon Scarlet en Purple Portable Aanbieding

WhatsApp-back-ups repareren Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u WhatsApp snel repareren.

Hoe luister je naar een video die je op WhatsApp verzendt: Verander de kleur van het toetsenbord, het is gemakkelijk!

Como Hacer Copia De Seguridad De Whatsapp En Google Drive

Je weet nooit wanneer je een WhatsApp-back-up nodig hebt. U kunt een belangrijk gesprek kwijtraken als u er niet aan denkt, of uw telefoon is mogelijk beschadigd en u moet al uw gesprekken, berichten, spraakopnamen en meer herstellen.

Cómo Hacer Una Copia De Seguridad De Whatsapp En Iphone

Het probleem is dat WhatsApp-back-ups soms te lang duren om te voltooien. Daarom geven we je vandaag enkele tips om je data te versnellen.

Er zijn veel redenen waarom WhatsApp-back-up overweldigend kan zijn. De belangrijkste reden is dat video’s zijn opgenomen in dit soort kopieën, waardoor het aantal kopieën kan toenemen en het proces ingewikkelder dan nodig is.

Maar dit is niet de enige reden. Als onze chats veel uitgaande berichten en inhoud bevatten, zullen we zien hoe we de hoeveelheid gegevens kunnen vergroten. Hetzelfde gebeurt wanneer we oude WhatsApp-chats hebben die we niet nodig hebben, maar opslagruimte gebruiken.

Hoewel WhatsApp grote exemplaren heeft, kan het worden vereenvoudigd en veel minder tijd om het te doen. Hiervoor wordt aanbevolen een reeks stappen te volgen die u zullen helpen het aantal WhatsApp-back-ups te verminderen.1. Controleer de ruimte die wordt ingenomen door WhatsApp-inhoud en verwijder grote bestanden

Dónde Se Guardan Las Copias De Seguridad De Whatsapp?

WhatsApp heeft al geruime tijd een nieuw opslagprogramma waarmee je ruimte kunt vrijmaken.

Daarom is een van de beste manieren om de ruimte die wordt ingenomen door gegevens te verminderen en het kopieerproces te versnellen, het menu te gebruiken, in de toepassingsconfiguratie, in het gedeelte “Opslag en gegevens”.

Eenmaal daar kunnen we zien welke chats meer open zijn, zodat onze records langer meegaan.

Como Hacer Copia De Seguridad De Whatsapp En Google Drive