Como Decir Te Amo En Japones

Como Decir Te Amo En Japones – In de Japanse taal wordt het woord “liefde” geschreven met het kanji-teken 愛. De term wordt uitgesproken als AI en vertaalt zich letterlijk als “liefde” of “liefde”. Het is een erg populair symbool, niet alleen vanwege zijn betekenis, maar ook omdat het op allerlei producten en zelfs in tatoeages te vinden is.

Japans heeft drie verschillende schrijfsystemen: hiragana, katakana en kanji. De laatste bestaat uit Chinese karakters of synagrammen. Het gaat om logogrammen, dit zijn tekens die een bepaalde betekenis hebben, en meestal uit één lettergreep bestaan. Daarnaast heeft het Kanji-schrijfsysteem de volgende kenmerken:

Como Decir Te Amo En Japones

Como Decir Te Amo En Japones

Chinese karakters verspreid over Japan en andere nabijgelegen landen zoals Taiwan, Vietnam en Macau, vanaf de 1e eeuw na Christus. Aanvankelijk verschenen ze op brieven, officiële zegels, brieven, munten en andere uit China geïmporteerde producten.

Formas Muy Especiales De Decir Te Amo En Alemán

Later, rond de 4e eeuw na Christus, werden Chinese karakters gebruikt om de gesproken Japanse taal te transcriberen, die tot dan toe geen eigen karakters had. Veel van de kanji-symbolen bleven ongewijzigd en andere werden in de loop van de tijd vereenvoudigd. De creatie en ontwikkeling van de kanji is gebaseerd op de objecten van de natuur en geleidelijk aan meer abstracte concepten geassimileerd.

Zoals hierboven vermeld, wordt in kanji het woord “liefde” geschreven 愛 (ai). De term vertegenwoordigt liefde als een universeel en algemeen gevoel. Dat wil zeggen, voor alle soorten liefde, inclusief romantisch. In aanvulling op

Onder de verschillende manieren om “liefde” te schrijven of dit gevoel uit te drukken, is er het woord: koi 恋. Maar anders dan

Vanwege een cultureel probleem is het in de Japanse samenleving niet gebruikelijk om “Ik hou van jou” te zeggen en mensen tonen hun gevoelens niet op dezelfde manier als in andere culturen. Het is gebruikelijker om liefde te manifesteren door alledaagse handelingen en gebaren. Om de liefde aan iemand uit te drukken of te verklaren, wordt deze uitdrukking over het algemeen gebruikt. Welke leerling van Japans en liefhebber van de Japanse cultuur heeft er nooit over nagedacht hoe ik ik hou van jou in het Japans kan zeggen? Welnu, vandaag gaan we deze vraag voor u oplossen. Voordat je deze prachtige zin in het Japans leert uitspreken, herinneren we je eraan dat je online cursussen Japans tot je beschikking hebt, waar je Japans vanaf het begin en diepgaand leert. Moed scheppen!

Cómo Decir

Zoals in alle talen zijn er verschillende manieren om hetzelfde te zeggen. Hier laten we je de 3 zien die je het meest zult horen in Japan, gerangschikt van minst tot grootste “liefde”.

Als je van iemand houdt, is het normaal dat je hem de eerste dag niet zegt dat ik van je hou (hoewel iedereen daar natuurlijk het recht toe heeft). Waarschijnlijk wil je in plaats van te beginnen met “I love you”, beginnen met “I love you”. Omdat we niet willen dat je je toekomstige verloofde bang maakt, leren we het je stap voor stap.

De uitdrukking zou zijn: anata ga suki desu (たしなすすきです). In plaats van het voornaamwoord “anata” (jij) te gebruiken, kunnen we de naam van de andere persoon gebruiken. Bijvoorbeeld: Akiko ga suki desu (あきこがすきです). We kunnen de “desu” ook verlaten als we bij iemand zijn die we meer vertrouwen, of de “desu” vervangen door “da”.

Como Decir Te Amo En Japones

Dit is een variatie op de vorige uitdrukking. Letterlijk betekent het “Ik vind je erg leuk” (de dai fungeert als een kwantificator, alsof het “veel” is). Het wordt op precies dezelfde manier gebruikt als de vorige uitdrukking. In het Japans zou het 好好きです zijn.

Cómo Decir “te Amo” En Japonés?

Ja, je leest het goed, we weten al dat I love you niet Japans is… maar het wordt in Japan steeds meer gebruikt, vooral onder jongeren. Nou, ze passen zich een beetje aan het Japans aan, maar het betekent hetzelfde.

Omdat het een vreemd woord is, is het in katakana geschreven: アイロバッグ (ai robyû). Om het uit te spreken, verander je de L in een zachte r en de “vi” in “bio”.

Dit is de traditionele Japanse uitdrukking om te zeggen dat ik van je hou in het Japans. Deze is sterker dan de vorige, dus vertel het niet aan iemand die je net hebt ontmoet. Wij raden het in ieder geval niet aan. Onthoud dat Japanners behoorlijk introvert zijn, dus het zou normaal gesproken maanden duren nadat je iemand hebt ontmoet om dat te zeggen.

Om iemand te zeggen, zeg je gewoon hun naam, gevolgd door “vo aishite iro”. Bijvoorbeeld: Akiko wo aishite iru (あきこをあいでする). En omdat we weten dat je het leuk zult vinden om de kanji voor liefde te kennen, laten we hem hier ook voor jou achter. De kanji is 愛, en je kunt het in de bovenstaande uitdrukking zetten. Met kanji ziet het er als volgt uit: 愛さです。

Cómo Se Llama El Abecedario En Japonés? Se Llama Hiragana

We hopen dat je met deze Japanse uitdrukkingen jezelf kunt uiten in je Japans en dat je succesvol zult zijn. Vergeet niet langs te gaan bij onze online cursussen Japans als je goed Japans wilt spreken bij het bestellen, en als je een andere uitdrukking hebt, schrijf het dan in de opmerkingen. Tot ziens!

Open inschrijving voor algemene voorbereidingscursussen Japans en JLPT vanaf oktober. Neem contact met ons op en reserveer je plaats. Weggooien

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we de beste gebruikerservaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, gaan we ervan uit dat je hiermee instemt. Ze denken dat de uitdrukking gelijk is aan de term “jij”. Dit was in de oudheid het geval, maar nu heeft het woord een andere betekenis en kun je geen “anato” zeggen tegen een bejaarde.

Como Decir Te Amo En Japones

“Anata” kan worden gebruikt wanneer een persoon een ander van zijn generatie of jonger aanspreekt, wanneer een vrouw haar man belt, of wanneer een advertentie is gericht aan het grote publiek.

Por Qué Los Japoneses No Dicen ‘te Amo’?

Kortom, er is geen term voor het zeggen van “jij” in het Japans zoals in het Engels. Wij, de Japanners, om een ​​andere persoon aan te spreken, doen we met hun achternaam, functie in hun bedrijf of hun beroep. Als we de gegevens niet kennen, laten we de verwijzing weg.

Als we op straat zijn en we komen een vreemdeling tegen die zijn hond uitlaat, dan weet die persoon dat we tegen hem praten en niet tegen zijn huisdier.

Het gebruik van deze uitdrukking in romans of tv-drama’s is gebruikelijk, maar het wordt gedaan om de dialogen te benadrukken. Dat wil zeggen, het is een literair apparaat dat niet natuurlijk is in gesproken Japans.

Zo zijn er veel uitdrukkingen in de Japanse taal die geen vertaling hebben. Het is dus erg moeilijk om uit te leggen en studenten de echte betekenis te laten begrijpen. Voorbeelden helpen, hoewel je voor een duidelijk begrip moet luisteren naar hoe de Japanners spreken en de natuurlijke manier waarop ze zich uitdrukken moeten assimileren, hoewel liefde een universeel gevoel is, betekent dit dat zeggen “ik hou van jou” niet noodzakelijk de hetzelfde in de ene taal en de andere.

Formas De Decir Te Amo En El Mundo

Wil je zeggen dat ik van je hou in verschillende talen (Engels, Frans, Koreaans, Chinees, Italiaans, Russisch, Japans, Zweeds en Portugees)?

In het Spaans hebben we te maken met verschillende niveaus van liefde. Beginnend met “Ik hou van jou”, wat een kleiner niveau van liefde is en niet zo sterk, door te gaan met “Ik hou heel veel van jou”; “Ik aanbid je” en tot slot “Ik hou van je”, wat voor ons de maximale uitdrukking van liefde is en we zeggen het altijd alleen tegen onze partner en enkele zeer naaste leden van onze familie, zoals onze ouders.

In tegenstelling tot het Spaans waar we “verschillende graden van liefde” hebben, wordt in het Engels dezelfde uitdrukking gebruikt om te zeggen “I love you” en “I love you”. Om te zeggen dat ik van je hou, wordt de uitdrukking “Ik aanbid je”, die minder vaak voorkomt, gebruikt.

Como Decir Te Amo En Japones

Hoewel de letterlijke vertaling van “I love you” in het Frans “je t’aime” is, heeft het merkwaardig genoeg niet zoveel kracht als zeggen.

Cómo Decir ‘te Quiero’ En Japonés Y Otras Expresiones De Amor

Het interessante van I love you in het Koreaans zeggen, is dat er twee manieren zijn om het te zeggen: een formeel en een informeel. Om het informeel (of terloops) te zeggen, zeggen ze:

We raken een beetje in de war met de Chinese talen. Hoewel het een beetje gek klinkt, weten de meeste mensen in het Westen niet of ze Chinees, Mandarijn of een andere taal spreken in China; Evenals wat het verschil is tussen het een en het ander. Er is een verschil tussen vereenvoudigd Chinees en traditioneel Chinees. Traditioneel Chinees is hetzelfde als Mandarijn en Mandarijn is de meest gesproken taal in China.

In traditioneel Chinees (of Mandarijn-Chinees) wordt ik hou van jou als volgt geschreven: 我爱你, wat in onze Latijnse karakters zou zijn: wo ai ni.

Voor onze hulp wordt het op dezelfde manier uitgesproken als geschreven en gelezen, dus er is geen verlies.

Kaworu Le Dice “te Amo” A Shinji?

Net als in het Engels en Frans is er ook in het Duits geen verschil tussen “I love you” en “I love you” zeggen.

Anders dan in het Spaans, zijn I love you en I love you in het Duits ongeveer even diep in de mate van liefde die we voor iemand voelen.

Het is de getrouwe vertaling van “I love you” en “I love you”, er is geen onderscheid tussen de ene uitdrukking en de andere, zoals dat in het Spaans gebeurt. De uitspraak is ya ti byah lyu blyu.

Como Decir Te Amo En Japones

Als je nu een diepere liefde wilt uitdrukken, kun je Ya lyublyu tebya vsem serftsem zeggen (uitgesproken als Ya lyublyu tebya vsem serftsem (uitgesproken als Ya lyublyu tebya vsem serftsem) wat betekent “mijn hart houdt van je”, hart “.

Casi 100 Maneras De Decir “te Amo”

In het Japans zijn er twee woorden die zich vertalen als liefde: Ai (愛) en Koi (恋); De meest voorkomende is echter:

Daarom volgen uit dit woord twee mogelijkheden:

Te amo en frances, decir que te amo, te amo en ingles, yo te amo en frances, como yo te amo lyrics, te amo en todos los idiomas, te amo en ruso, te amo en chino, canciones para decir te amo, te quiero en japones, te amo en italiano, decir te amo