Como Crear Una Web Gratis

Como Crear Una Web Gratis – Leer met deze eenvoudige zelfstudie hoe u snel en gemakkelijk een website kunt maken zonder te coderen.

Het maken van uw site is snel en eenvoudig. Voer gewoon uw e-mailadres en wachtwoord in en u kunt binnen de kortste keren aan de slag met ons website-bouwsysteem.

Como Crear Una Web Gratis

Como Crear Una Web Gratis

Registreer een nieuw domein op je website of koppel een domein dat je al hebt geregistreerd bij een andere provider. Een domein geeft uw website een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat gebruikers u gemakkelijk kunnen vinden.

Como Crear Una Página Web: Guia Completa + Curso Gratis [2022]

Pas eenvoudig de teksten aan die door onze websitebouwer worden aangeleverd. Bovendien kunt u gratis uw eigen foto’s uploaden of onze royaltyvrije afbeeldingengalerij gebruiken.

Het ontwerpen van een website was nog nooit zo eenvoudig. Met onze online websitebouwer kunt u uw site een persoonlijk tintje geven met de kleuren en lettertypen die u het mooist vindt.

Nadat u de inhoud op uw website heeft ontworpen en ingedeeld, is het tijd om deze te publiceren. Er zijn twee hoofdkanalen om bezoekers aan te trekken: sociale media en zoekmachines zoals Google.

Ben je aan het knutselen of kleding maken en wil je je creaties online verkopen? Hiermee kunt u in slechts een paar klikken uw online winkel maken.

Cómo Crear Una Página Web: Paso A Paso [tutorial]

Of het nu mode, reizen of koken is – deel je passie met de wereld! Het publiceren van je blog gaat heel snel en gemakkelijk met .

Heb je nieuwe uitdagingen nodig? Geef je carrière een vliegende start door jezelf op de best mogelijke manier te presenteren op je gepersonaliseerde online cv.

Het geeft je alle tools die je nodig hebt om een ​​fotografiewebsite te maken en op de gemakkelijkste manier het meeste uit je afbeeldingen te halen.

Como Crear Una Web Gratis

Uw website is altijd bij u als online visitekaartje, waarmee u op elk moment uw project aan de wereld kunt presenteren.

Curso Gratuito Para Crear Páginas Web Desde Cero

Maak indruk op uw websitebezoekers vanaf smartphones of tablets. We leggen uit hoe u uw voor mobiel geoptimaliseerde website kunt maken.

Een paar woorden zijn voldoende om het uit te leggen: ontwerp uw website in een paar klikken en volgens uw behoeften. Wil je proberen? Perfect! Ga intuïtief aan de slag met je website met onze website builder.

Als u tijdens het bouwen van uw website vragen heeft, helpt ons ondersteuningsteam u graag om deze op te lossen. U kunt ook naar ons helpcentrum gaan voor een nog snellere reactie. Of u nu van plan bent een professionele of persoonlijke site te maken, met Google Websites kunt u gratis een website maken en hosten, met een professionele behandeling en het voordeel van de integratie van krachtige Google-services: YouTube, Google Foto’s, Google Maps, enz.

Google Websites is al jaren een dienst die is ontworpen om professionele websites te maken. Het was gericht op het bedrijfsleven en vormde daarmee een aanvulling op Blogger, dat meer gericht was op persoonlijke blogs.

Crear Una Página Web Gratis Con Carrd

Aan het begin van het jaar heeft Google echter een grote update gedaan aan Google-websites. Het veranderde de verouderde interface volledig en paste het ontwerp aan zodat de gemaakte websites compatibel waren met smartphones en tablets. Hij stelde de dienst ook open voor iedereen, waardoor het gratis werd. Dus nu kan iedereen gratis een website maken met Google Sites. Je kunt de nieuwe versie zien in deze video:

Er zijn veel voordelen. Met Google Websites kunt u niet alleen een professionele of persoonlijke website maken, maar krijgt u ook vrije ruimte om deze op te slaan. En alle Google-diensten zijn naadloos geïntegreerd: Google Foto’s, YouTube, Google Analytics, etc. Je koppelt eenvoudig foto’s, video’s of documenten, die ook geen ruimte innemen op je website. De pagina past zich dynamisch aan op het apparaat waarop deze wordt bekeken: pc, mobiel of tablet, zonder dat u iets hoeft te doen.

Houd er rekening mee dat Google Sites 100 MB vrije ruimte biedt en dat bestanden tot 20 MB kunnen worden geüpload. Als je meer nodig hebt, zijn er betalingsopties. Maar zoals we al eerder zeiden, als u al uw bestanden opslaat op YouTube, Google Foto’s, enz., nemen ze geen ruimte in beslag op uw website. 100 MB is voldoende om een ​​professionele website van hoge kwaliteit te maken. Laten we je laten zien hoe het moet.

Como Crear Una Web Gratis

Het eerste is, logischerwijs, om Google Sites in te voeren. U wordt gevraagd om in te loggen met uw Google-account. U kunt er een maken als u er geen heeft.

Asombroso Creador De Paginas Web Offline

Als de website in het Engels verschijnt, moeten we op de knop Configuratie (Nut) aan de rechterkant drukken en de Spaanse taal of de taal selecteren die we willen gebruiken.

Klik vervolgens op Maken om het proces voor het maken van de website te starten. Er wordt gevraagd of we de klassieke versie van de site of de nieuwe versie willen gebruiken. Wij kozen voor het laatste. Belangrijk feit is dat een website gemaakt kan worden vanaf een computer of vanaf een mobiele telefoon. We doen het vanaf de pc.

Om een ​​professionele website te maken met Google Sites, hebben we een voorpagina en een of meer subpagina’s nodig die aan elkaar zijn gekoppeld. Laten we als voorbeeld een website ontwerpen voor een verkoopcatalogus voor zakelijke computers. Met een presentatie, enkele foto’s en een video.

We beginnen met het kiezen van een onderwerp. Er zijn er verschillende, elk met verschillende kleuren en lettertypen. We zullen Aristoteles gebruiken met een klassiek lettertype en een blauwe titel.

Create A Free Website Easily

Het is belangrijk om te weten dat Google-websites in de cloud werken, dus u hoeft uw werk niet op te slaan. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

De voorpagina, het eerste wat een bezoeker ziet. Wanneer u met uw muis over het veld met de naam Paginanaam beweegt, verschijnen contextuele pictogrammen.

Plaats de muisaanwijzer op het veld om de optie Afbeelding wijzigen weer te geven. We zullen degene kiezen die we op onze computer hebben. Beweeg de muis om het Header Type-pictogram weer te geven, dat wordt gebruikt om de banner te verkleinen of te verwijderen. Plaats ook de titel van de website in het midden. In ons voorbeeld de hardwarecatalogus. Dit laat ons achter met:

Como Crear Una Web Gratis

Merk op hoe contextpictogrammen verschijnen waarmee we maten en kleuren kunnen wijzigen of verwijderen wat we niet leuk vinden.

Qué Es Google Sites? ¡crea Una Página Web Gratis En Pocas Horas! Ventajas Y Desventajas

Op Google Pages zijn pagina’s onderverdeeld in secties. Elke sectie kan tekst, afbeeldingen, video’s, externe links, kalenders, kaarten, documenten, tabellen, presentaties en meer bevatten. Deze secties zijn onafhankelijk van elkaar: je kunt de hele sectie slepen en naar een andere plaats op de pagina verplaatsen of de grootte ervan wijzigen. Zij zijn degenen die van positie veranderen wanneer het web zich aanpast aan de schermen van smartphones of tablets.

Daarom moet u de website ontwerpen in de vorm van verschillende onafhankelijke secties die van positie kunnen veranderen, afhankelijk van het type scherm waarop ze worden weergegeven.

We staan ​​op het punt een aantal rubrieken aan onze website toe te voegen. In het menu Extra in de rechterkolom moeten we op het tabblad Invoegen klikken. We kunnen vier soorten secties plaatsen: Tekstvak, Afbeeldingen, URL (extern web) en Uploaden, waarmee we elke foto vanaf onze computer kunnen toevoegen:

Iets verder naar beneden ziet u het vak Google-embeds. Het wordt gebruikt om YouTube-video’s, onze agenda, Google Maps, documenten, spreadsheets en meer in te sluiten.

Ventajas Y Desventajas De Crear Una Web Gratuita

Laten we bijvoorbeeld een tekstvak invoegen dat we zullen gebruiken als inleiding op de website. Als u op het tekstvak klikt, verschijnt er een vak op het scherm dat we kunnen uitrekken tot het formaat dat we willen. Zoals altijd, wanneer u iets in een veld doet, verschijnen contextpictogrammen om de achtergrondkleur, tekststijl, enz. te veranderen:

Als u enkele foto’s wilt plaatsen, klikt u op Afbeeldingen. We kunnen ze downloaden van Google Foto’s, van een website of van ons Google Drive-account. Afbeeldingen kunnen worden bijgesneden of er kan een link in de foto worden ingevoegd om naar die webpagina te gaan wanneer de bezoeker erop tikt.

We kunnen ook de inhoud mixen. Als u dubbelklikt op een vak, verschijnt er een wiel waarmee we tekst, extra afbeeldingen, enz. kunnen invoegen, zelfs als er al andere inhoud is:

Como Crear Una Web Gratis

Een ander type inhoud dat we kunnen gebruiken om een ​​gratis website op Google Sites te maken, is Google Embeds. Dit zijn de items die zijn opgeslagen in uw cloudservices: YouTube-video’s, agenda, Google Maps, documenten, tabellen en grafieken gemaakt met Google Docs, enz.

Cómo Crear Una Página Web Gratis Con Google Sites

We zullen bijvoorbeeld een YouTube-video invoegen die een videopresentatie van een computer kan zijn uit onze hardwarecatalogus. Aan de rechterkant, in het gedeelte Google Inserts, tikken we op YouTube. De YouTube-zoekmachine verschijnt om de gewenste video te vinden:

Klik op Selecteren om het op onze website te plaatsen en we kunnen het videovenster verkleinen. Door erop te dubbelklikken, kunnen zaken als de spelerlay-out of of de video op volledig scherm kan worden afgespeeld (of niet) worden aangepast.

Laten we niet vergeten dat de secties van de site onafhankelijk zijn, dus we kunnen ze altijd slepen en in een andere volgorde plaatsen, de grootte ervan wijzigen of ze zelfs verwijderen met het prullenbakpictogram. In de rechterbovenhoek links van de knop Publiceren staat een oogpictogram:

Het is de knop Voorbeeld. We kunnen erop drukken om te zien hoe de onze eruit ziet

Crear Una Página Web Gratis: 15 Mejores Opciones

Como crear una pagina, como crear una web, como crear una cuenta con google, crear una web, como crear una blog gratis, crear una pagina web gratis, como crear una cuenta, como puedo crear una pagina web, como crear una pagina web, como crear una blog, como crear una correo, como crear una pagina web gratis