Como Convertir Documentos A Pdf

Como Convertir Documentos A Pdf – Je hebt een pdf-document; Ik weet zeker dat je er waarschijnlijk al meer dan eens zelf een hebt gemaakt. Toen ik het controleerde, ontdekte ik dat er een spelfout was. of erger, Slechte bewerking of ontbrekende delen. Het probleem is dat u geen Word hebt en dat u het niet kunt bewerken. Wat doe je nu? Kan ik een PDF-document converteren naar Word? Nou, het antwoord is ja.

Vandaag willen we u helpen en als u zich in een situatie bevindt waarin u een PDF-bestand naar Word-formaat moet converteren. Omdat er veel tools zijn waarop u kunt vertrouwen; Weet dat sommige gratis zijn en sommige betaald.

Como Convertir Documentos A Pdf

Como Convertir Documentos A Pdf

Voordat u de verschillende beschikbare opties krijgt om het PDF-bestand naar Word te converteren, U moet rekening houden met veel details die soms worden verwaarloosd en het resultaat kan slechter zijn dan voorheen.

Convertir Pdf A Word Sin Programas

Het probleem met veel PDF-naar-Word-converters is dus dat alles wordt verpakt. Met andere woorden, woorden lopen samen; zinnen knippen; Mogelijk ziet u zelfs problemen met slechte marges of afbeeldingen die aan het document zijn toegevoegd.

Het kan niet worden vermeden. Er zijn sommige tools die effectiever zijn dan andere (natuurlijk zijn degenen die ervoor betalen degene die de beste resultaten opleveren).

Wat bedoel je? Zodra u dit document wijzigt, We raden u aan deze zorgvuldig door te nemen om fouten of bewerkingsproblemen te voorkomen.

Een PDF is een document met een “professionele” afwerking, waarbij alles wordt omkaderd door bepaalde marges. Daarom, Ze zijn erg moeilijk te bewerken en nog moeilijker te converteren naar andere formaten zoals Word of het andere meest voorkomende ODT-formaat (LibreOffice of OpenOffice). Maar het is onmogelijk. In feite heb je verschillende tools om dit te doen.

Cómo Convertir Word A Pdf Rápidamente Sin Programas De Forma Online

Ze zijn onderverdeeld in secties, afhankelijk van of u het programma (gratis of betaald) wilt downloaden of online wilt doen.

Als u een PDF-bestand online naar Word wilt converteren zonder iets naar uw computer te downloaden of iets te kopen. Dit kan online. Ja, Dit betekent dat u uw document naar internet moet uploaden, soms naar websites van derden waarvan u misschien niet weet wat ze met uw document doen. Daarom, Als het heel belangrijk en vertrouwelijk is. Het is het beste om een ​​ander hulpmiddel te kiezen.

Denk je dat Google je niet kan helpen die PDF naar Word te converteren? Ja, Je kunt het. Het enige wat je nodig hebt is een account. Nu moet u uw huidige PDF-bestand uploaden naar Google Drive.

Como Convertir Documentos A Pdf

Zodra je het hebt geüpload met de knop aan de rechterkant, zie je de optie ‘Openen met’. Wanneer je het toewijst, heb je opties zoals PDF of in dit geval, U krijgt opties zoals Google Docs. Op deze manier, Het toont u een bewerkbaar document en u bent verantwoordelijk voor het wijzigen ervan, zodat u ermee kunt werken. U kunt het opslaan in Word (of een ander formaat) zodat u de juiste wijzigingen kunt aanbrengen en oplossen. Er kunnen problemen zijn met het pdf-bestand.

Cómo Convertir Pdf En Formularios Rellenables?

U kunt het zelfs naar uw computer downloaden en offline uitvoeren. En dat zal gebeuren wanneer u die documenten verwijdert (u gebruikt uw eigen cloudruimte zodat u alles kunt verwijderen wat u daar niet wilt).

PDFToWord is een online site van derden die een tool biedt om PDF-documenten naar Word te converteren. Het enige wat u hoeft te doen is deze optie te vinden, Upload uw document en wacht op de conversie.

Dit is een van de dingen die we “geloven”; Omdat u het geüploade document niet kunt openen om het na conversie te verwijderen. Daarnaast is de kwaliteit van de resultaten hoog.

Een van de meer pagina’s om snel en eenvoudig PDF-bestanden naar Word te converteren. Het werkt als voorheen; Dat is, Het uploadt de documentpagina naar de server en zorgt voor de conversie zodat het later kan worden gedownload.

Así Puedes Convertir Cualquier Fotografía Realizada Con Tu Xiaomi En Un Documento Pdf

Hetzelfde als hierboven, maar één extra. In feite als u geen Word gebruikt maar een bewerkbaar document zoals ODT nodig hebt. Je kunt het krijgen met deze tool.

Een van de beste tools om PDF online naar Word te converteren. Volg hiervoor de vorige patronen. U moet een PDF-bestand uploaden en wachten tot het wordt geopend om de conversie te starten.

Als u het programma op uw computer wilt installeren omdat u denkt dat het veiliger is, Omdat je de pdf op de een of andere manier moet retoucheren of omdat je hem mooier vindt. U kunt de volgende opties gebruiken.

Como Convertir Documentos A Pdf

Als u Word gebruikt; U moet weten dat het programma zelf ons naar PDF-bestanden kan converteren. U hoeft dus niet de deur uit om te gaan kijken. Hoe ging het? U moet Word openen en u kunt vragen om een ​​PDF-bestand te openen vanuit het menu Bestand. Natuurlijk, Als je het in Word opent, verandert het automatisch en krijg je een melding dat je het kunt bewerken.

Cómo Convertir Cualquier Archivo A Pdf En Android De Forma Sencilla

Ja, Je moet het bekijken om te zien of er iets van de site is verplaatst of dat er woorden zijn toegevoegd.

Ja Adobe is een van de meest populaire software die eenvoudig een PDF-document naar Word kan converteren. In werkelijkheid, Het kan zelfs een PDF-bestand bewerken zonder het te converteren, waardoor u problemen kunt oplossen zonder het document opnieuw te hoeven bewerken en herzien.

Specifiek, Ik heb het over het meest uitgebreide programma van Adobe, Acrobat DC. Ja, Het is niet gratis (je hebt alleen een proefversie), dus je zult het moeten kopen als je het wilt gebruiken.

In dit geval, U hebt een ander programma waarmee u een PDF-document naar Word kunt converteren. In aanvulling, Je bewerkt documenten; ondertekenen; Integratie en u kunt ze zelfs met een wachtwoord beveiligen of voorkomen dat ze worden gekopieerd.

Cómo Convertir Un Documento De Word A Pdf En Nuestro Iphone, Ipad O Mac

De inhoud van het artikel is in overeenstemming met de principes van onze redactionele ethiek. Om een ​​bug te melden; Klik hier.

Volledig pad naar artikel: Online advertenties » Algemeen » Trucs » Hoe een PDF-bestand naar Word te converteren In de vorige editie, Hoe u een pdf-bestand naar een ander formaat (word, excel, jpg enz.) converteert, wordt gratis gedeeld. Gebruik een kleine PDF. In dit geval, We zullen u leren hoe u een PDF-bestand naar WORD-formaat kunt converteren zonder een programma te gebruiken. Een PDF is een iets complexer bestandstype, waarbij elk teken of object wordt gespatieerd, geen tekens. Alleen omdat het moeilijk is om ze naar Microsoft Word-bestanden te converteren, wil nog niet zeggen dat het moeilijk is om te doen. Omdat er veel tools zijn die PDF-bestanden naar WORD kunnen converteren zonder iets te betalen zoals degene die we je laten zien. onder jou

Onderstaand, Voor educatieve doeleinden; We hebben een blogpost van Como Friki gedeeld die de gemakkelijkste en meest directe manier laat zien om PDF naar WORD te converteren. We hopen dat de volgende inhoud nuttig zal zijn voor de leergemeenschap.

Como Convertir Documentos A Pdf

Vanaf Word 2013 biedt Office veel nieuwe functies, maar een van de meest wenselijke is de mogelijkheid om PDF-bestanden te bewerken.

Las Mejores 9 Webs Para Convertir Documentos Word A Pdf

Voorheen vereiste het bewerken van PDF-bestanden Adobe Acrobat X Pro of een ander duur hulpprogramma. Omdat een PDF technisch gezien een afbeeldingsbestand is, Het converteren van die afbeelding naar tekst (vooral als er afbeeldingen in zijn verwerkt) vereist een zeer complexe OCR.

Gelukkig, Word kan nu een PDF-bestand openen, net als een .docx-bestand; Nadat je er wijzigingen in hebt aangebracht, kun je het weer opslaan in PDF (of een ander formaat als je dat liever hebt).

Opmerking. De PDF Reflow-functie van Word werkt het beste met documenten die voornamelijk uit tekst bestaan. Afhankelijk van de grootte van het bestand kan het enkele minuten duren voordat Word de PDF opent in de bewerkingsmodus.

Klik op de optie “Openen” aan de linkerkant; Klik vervolgens op Computer als het PDF-bestand op uw lokale schijf staat. U kunt bestanden openen vanuit SkyDrive of andere locaties met Locatie toevoegen.

Aprende A Convertir Documentos En Word A Pdf

Als u een PDF-bestand opent op uw lokale harde schijf; Klik op een van de recente mappen aan de rechterkant of klik op de knop Bladeren om het bestand te zoeken.

Het volgende dialoogvenster verschijnt en waarschuwt dat het enige tijd kan duren om pdf naar Word te converteren. Het waarschuwt ook dat het document er niet origineel uitziet als het te veel afbeeldingen bevat.

Opmerking. U kunt dit dialoogvenster opnieuw overslaan door het selectievakje Dit bericht niet meer weergeven in te schakelen.

Como Convertir Documentos A Pdf

Open het PDF-bestand in Word en bewerk de tekst, want het PDF-bestand is al geconverteerd naar Word. toevoegen verwijderen Je kunt veranderen en bewegen.

Cómo Convertir Pdf En Actividades De Aprendizaje En Línea

Om een ​​document terug te converteren naar een PDF-bestand; U kunt het opslaan of exporteren als een PDF-bestand. We laten u zien hoe u het opslaat als pdf-bestand. Als u het bestand als PDF-bestand wilt exporteren, Gebruik de optie Exporteren op het tabblad BESTAND.

Como convertir jpg a pdf, como convertir videos, como traducir documentos, convertir documentos a pdf, como convertir pdf a word, como convertir archivos en pdf, como convertir documento word a pdf, documentos pdf a word, convertir documentos word a pdf, convertir documentos, como convertir pdf a excel, como convertir vhs a dvd