Como Ayudar A Un Amigo Alcoholico

Como Ayudar A Un Amigo Alcoholico – Als een naaste verslaafd is aan alcohol, drugs of enig repetitief gedrag (gokken, gokken, dwangmatig eten, levensbedreigend en/of zelfdestructief gedrag) met negatieve gevolgen (emotionele, familiale, financiële, juridische, gezondheidsproblemen, enz.) .) of uw leven heeft bedreigd (gif, ongeval, enz.), kunt u een verslaving ontwikkelen. Daarom is de eerste aanbeveling om je te laten testen door een verslavingsarts.

Verschillende onderzoeken laten zien hoe mensen verslavingsgedrag beïnvloeden (Barragán, Flores, Pérez, & Escobedo, 2014), leidend of voorkomend. Dit helpt ons de belangrijke rol te begrijpen die we spelen als het gaat om onze familieleden of vrienden; we kunnen ernaar streven hem te helpen zijn problemen te overwinnen, maar eerst stellen we twee basisregels vast die onze acties zullen leiden:

Como Ayudar A Un Amigo Alcoholico

Como Ayudar A Un Amigo Alcoholico

Er zijn onderzoeken die aantonen dat de meeste gevolgen van drugsverslaving mensen treffen of ervaren, wat woede, angst en emotionele stoornissen veroorzaakt (Natera, Tiburcio, & Mora, 2006). Aangezien het ons doel is om hem te helpen zijn verslaving te doorbreken, moeten we accepteren dat het zijn doel om zijn verslaving te “overwinnen”, dus ons doel is om hem te “helpen” en we kunnen dit altijd doen door middel van een samenwerkingsomgeving. . Zonder confrontatie of druk, want er zijn veel onderzoeken die laten zien dat dit niet veel helpt en het lastig maakt (Miller en Rollnick, 2013).

Por Qué Algunas Personas No Pueden Parar De Beber Alcohol? La Clave Está En El Cerebro

Om het doel van het overwinnen van uw verslaving te bereiken, is het eerste wat u moet doen een test doen waarmee u kunt weten of dit het geval is, en zo ja, welke behandeling moet worden gevolgd. Dan moeten we onze inspanningen richten om de test te krijgen, in het besef dat experts het erover eens zijn dat mijn familielid of vriend de verandering niet hoeft te geloven (NIDA, 2010), dat is een professional. die oordeelde dat Hij veel aan te moedigen had. Als we begrijpen dat een beoordeling niet betekent dat we ons verplichten tot behandeling of verandering, kunnen we de angsten van onze gezinsleden overwinnen of verminderen.

Ten slotte is het belangrijkste (maar niet het enige) en slimme idee om een ​​familielid of vriend met een ernstig of ernstig probleem te helpen:

Het moet duidelijk zijn dat elk geval anders is, dan moet de discussie (6) worden gedaan met zeer eenvoudige woorden om het doel te bereiken, sommige mensen “zien er slecht uit” wiens familieleden elkaar ontmoeten om met hen te praten, dan kan het gezin. in de nabijheid zijn van iemand met een zeer nabije of storende macht.

Agressief Drugsgebruik Eetstoornissen Alzheimer Depressie Leerangst Boulimia Pesten Bewustzijn Straf Communicatie COVID-19 Dementie Depressie Depressie Psychische stoornissen Diabetes Discipline Dyslexie Geneeskunde Verdriet Onderwijs Ouder worden Stimulatie Bewustzijn Bewustzijn Bewustzijn Bewustzijn Bewustzijn Bewustzijn Bewustwording Seksverslaving Bewustwording Kind Verslaving bij kinderen leidt tot geweld Geestesziekte

Soy O No Soy Alcohólico?” La Cuestión Es Admitirlo

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij adviseren u graag om uw doelen te bereiken Alcohol is een maatschappelijk geaccepteerd iets dat al sinds mensenheugenis in veel culturen bestaat. Veel mensen drinken echter langdurig en overmatig alcohol en worden uiteindelijk afhankelijk van deze stof: we hebben het over verslaving of verslaving.

Dit heeft ernstige gevolgen voor de proefpersoon en kan leiden tot ernstige ziekte of overlijden. Het is iets interessants dat veel gezinnen in een van hun leden zien, niet wetend wat ze moeten doen. Hoe een alcoholist helpen? In dit artikel zullen we een lijst met tips bespreken die familieleden en vrienden nuttig en nuttig kunnen vinden bij het bespreken van de kwestie.

Alcoholisme wordt beschouwd als een verslaving aan alcohol, dat wil zeggen om een ​​fysieke en psychologische afhankelijkheid te verwerven van het gebruik van sterke drank die is ontstaan ​​door het verwerven van tolerantie voor het gebruik ervan. Het lichaam heeft meer stoffen nodig om hetzelfde te herkennen, terwijl de afwezigheid ervan sterke symptomen veroorzaakt die lijken op ontwenningsverschijnselen, zoals dysforie, opwinding, epilepsie en andere soorten veranderingen. Het wordt zo gebruikt dat er te veel tijd wordt besteed aan drinken of andere belangrijke activiteiten of aspecten van het leven worden verwaarloosd of onderbroken.

Como Ayudar A Un Amigo Alcoholico

We hebben te maken met een probleem waarbij de proefpersoon de controle over het eten verliest, dit is groter dan hij wil en gebeurt ook al weet hij wat er met hem en zijn omgeving gaat gebeuren. Vaak is er echter de wens om te stoppen met het gebruik en kunnen er één of meerdere pogingen worden ondernomen (mislukt). Toch ontkennen ze vaak het bestaan ​​van afhankelijkheid.

Cómo Ayudar A Un Alcohólico: Consejos De Una Especialista

Te veel en te vaak drinken kan ernstige problemen veroorzaken, die kunnen leiden tot leverziekte, leververvetting of nierziekte. Schade aan deze organen kan onomkeerbaar zijn en leiden tot de noodzaak van een transplantatie of overlijden door weefselvernietiging. Alcoholisten zijn vaak dronken, black-outs en flauwvallen komen vaak voor. In sommige gevallen kan een persoon in een ethylcoma raken of overlijden aan een hartaanval.

Gedrag is ook veranderd, van woede tot extreem gedrag, en het is niet ongebruikelijk dat gevaarlijk gedrag optreedt tijdens intoxicatie. Sociaal kunnen ze lijden onder de verwaarlozing van hun omgeving of groot leed veroorzaken bij de mensen om hen heen.

Families en buurten weten vaak niet wat ze moeten doen om het probleem aan te pakken, geven vaak de schuld aan het onderwerp of doen alsof ze hun gedrag niet kennen of rechtvaardigen. Maar dergelijk gedrag helpt de patiënt niet en kan de ziekte bemoeilijken. Daarom zullen we hieronder enkele tips bekijken om alcoholisten te helpen, zowel om ze hun problemen te laten zien als om ze op te lossen.

In eerste instantie, hoewel het voor de hand liggend lijkt, is de eerste stap om te overwegen het gedrag niet door de vingers te zien of te negeren, en het probleem van overmatig drinken is alcoholisme. Een persoon met deze ziekte of ziekte (die niet ernstig is, iets wat belangrijk is om te onthouden) gebruikt schadelijke alcohol en heeft veel korte en lange termijn effecten. Dit feit, evenals het feit dat het een ziekte of aandoening is en niet iets dat een persoon doet met waar hij alle macht over heeft, moet door de omgeving worden begrepen en begrepen.

Hablemos De Alcohol Y Depresión” 15 De Noviembre Día Nacional Contra El Uso Nocivo De Bebidas Alcohólicas

Het is belangrijk om dit feit te onthouden, of het onderwerp zijn probleem kan herkennen en begrijpen of dat hij zich er niet van bewust is.

Het voor de hand liggende deel dat logisch is, maar dat misschien moeilijk voor te stellen is als het onderwerp dronken en roekeloos is, is om met het onderwerp om te gaan wanneer hij nuchter is. Omgaan met de proefpersoon in dronken toestand zal niet hetzelfde effect hebben, omdat de proefpersoon niet kan laten zien, gemakkelijk kan vergeten wat er is gezegd of een agressieve reactie van zijn kant mogelijk is.

Het kan gemakkelijk zijn dat de frustratie en pijn veroorzaakt door een partner, vriend, familielid of geliefde, of hun gedrag of gebrek aan intentie om te veranderen ons dwingt om hen de schuld te geven van de situatie. Dit helpt de proefpersoon niet, maar het kan leiden tot angst en het ontstaan ​​van conflicten die de getroffen persoon er soms toe kunnen aanzetten meer alcohol te drinken om zich beter te voelen.

Como Ayudar A Un Amigo Alcoholico

Het is niet alleen doen alsof er niets aan de hand is, maar het probleem direct aanpakken, maar een meelevend hart hebben dat ons in staat stelt om het probleem snel en gezamenlijk aan te pakken. Het is ook belangrijk om te onthouden dat men niet nederig kan zijn of vanuit een hoge positie kan beginnen, iets dat ook tot onverdraagzaamheid zal leiden.

Cómo Ayudar A Los Adolescentes A Resistir A Las Presiones De Probar Drogas

Met betrekking tot het vorige punt moeten we niet vergeten dat we met een zeer moeilijke situatie worden geconfronteerd. Het is belangrijk voor ons om onze gevoelens te uiten over de situatie die onze dierbaren ervaren, en ze te helpen onder woorden te brengen.

Bezorgdheden, als die er zijn, moeten worden uitgelegd en het is vaak nuttig om enkele van de gedragingen te noemen die u zorgen baren. Leg jezelf met mededogen uit en probeer te onderhandelen, en vraag naar redenen voor bepaald gedrag als ze niet te moeilijk zijn.

Het probleem van alcoholisme is iemand die ernstige problemen heeft met het stoppen met het drinken van alcohol, dit gebrek aan zelfbeheersing is een groot deel van het probleem. Hoewel het niet gaat om het constant verbeteren van alles wat je doet, is het belangrijk om je situatie te beheersen. Een manier om dit te doen is om voorzichtig te zijn met geld, zodat je de hoeveelheid verhalen kunt controleren en wat er is gebruikt, en ook hoe. Klopt

Como hacer un libro, como hacer un curriculum, como elaborar un curriculum, como crear un blog, como crear un video, como escribir un libro, como localizar un movil, como hacer un calendario, como comprar un piso, como hacer un anuncio, como hacer un cv, como editar un video