Carros De Renta En Cuba

Carros De Renta En Cuba – Automatische versnellingsbak Tot 5 personen (afhankelijk van model) Airconditioning tot 2 grote + 1 kleine (afhankelijk van model) 4 deuren Benzine tot 50 liter (afhankelijk van model)

Wij helpen u uw auto in Cuba te huren tegen de beste prijs. Plan je een reis naar Cuba? Dus je moet weten dat het beter is als je het met de auto doet om het eiland te verkennen, of het nu voor een paar dagen is of als je voor een lange tijd wilt blijven, het huren van een auto in Cuba kan je garanderen. Een aangenamere vakantie, om van te genieten met uw familie en vrienden. We hebben een grote vloot in Cuba, met kantoren in alle steden en verschillende voertuigklassen. We nemen je mee op een rondreis door Cuba.

Carros De Renta En Cuba

Carros De Renta En Cuba

Uitstekende persoonlijke behandeling, snelle reactie, professionaliteit en hoffelijkheid. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​voertuig te huren in Cuba. Ik heb nog niet gereisd en ik verwacht dezelfde kwaliteit van zorg bij het ophalen en bij het gebruik van de auto. Tijdens boekingsbeheer 100 punten!!

Con Renta De Autos El Estado Cubano Hace “el Negocio Del Embudo”

Ze schreven me om me te instrueren over alles wat nodig was om problemen in Cuba te voorkomen. Ik kon mijn auto zonder problemen in Cuba huren toen ik aankwam.

De reactie was heel direct, dus ik hoefde niet veel tijd te besteden aan het plannen van mijn reis naar Cuba, ik huurde mijn auto in Cuba en toen ik aankwam, had ik alles wat ze me vertelden.

Ik ben een klant van het bedrijf en ik wil u publiekelijk bedanken voor de professionaliteit van uw advertentie, de kwaliteit van de service en de hulp die u ons hebt gegeven bij het huren van een auto in Cuba!!!!

Het meisje dat me kwam bezoeken was erg aardig en bovenal hielp ze me al mijn twijfels op te lossen voordat ze me iets gaf.

Compañía Europea Ofrece Alquiler De Autos Rusos En Cuba

Ik raad ze aan omdat ze deden wat ze beloofden en alles was geweldig bij het krijgen van een huurauto in Cuba.

De aandacht was 5 sterren, ze losten al mijn twijfels op en vooral het personeel is vriendelijk en zeer attent, ik raad het aan.

Uitstekende service, zeer comfortabele auto en met alle benodigde functies: CD, Bluetooth, USB, Aux, A/C, Elektrisch, geweldige attentheid van het personeel en lage prijs in vergelijking met andere bedrijven, ten zeerste aanbevolen.

Carros De Renta En Cuba

Goede service en tarief volgen. Miladis aandacht was op zijn hoogtepunt. Dit geeft de zekerheid en het optimisme die je nodig hebt bij het huren of huren van een auto of pakket in Cuba.

Alquiler De Coches En Cuba.⚠️ Consejos De 2 Cubanos Para Ti

Doorzoek de hele vloot van huurauto’s in Cuba. Kies de functies en prijs die het beste bij uw behoeften passen.

Vul uw gegevens, Cuba-afhaalkantoor en het geselecteerde voertuig in, dien uw verzoek in en ontvang een e-mail ter bevestiging van uw bestelgegevens, evenals instructies om door te gaan met het boekingsproces.

Zodra de beschikbaarheid van uw bestelling is bevestigd, ontvangt u een telefoontje, e-mail en/of sms met een bevestigingsnummer. U betaalt direct veilig via een van onze advertenties.

Welkom in Cuba! Haal uw gereserveerde voertuig op bij het kantoor dat u in uw bestelling hebt geselecteerd. Geniet nu van een onvergetelijke vakantie!

Mucho Socialismo: Los últimos Modelo Hyundai Que Importó El Régimen

Beleef je beste vakantie in Cuba! Bewaar je reis naar Cuba vanaf het eerste moment. Met jou mis je nooit de beste aanbiedingen en exclusieve promoties voor je autoverhuur in Cuba!

U wilt dat uw verblijf in Cuba het beste is en wij willen u daarbij helpen, wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons wagenpark dat beschikbaar is in heel Cuba en als u vragen heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag alle de nodige informatie. Zullen we ons voorbereiden op de reis? Als u een auto wilt huren in Cuba, hebben wij de oplossing. U kunt verschillende beoordelingen van onze diensten vinden op Google en onze fanpagina En als je hulp nodig hebt, is dit onze WhatsApp +34644535442. We wachten op je! Dit is een grote website voor het online boeken van auto’s, onderdeel van Cuba Tech Travel’s online verkooptool. U van dienst zijn is onze passie. Elke dag bereiken we duizenden Cubanen in het buitenland om Cuba autoverhuurdiensten aan te bieden en te vergemakkelijken, we doen ons best om te genieten van uw vakantie met uw gezin in Cuba. Wij handelen verantwoord.

Cuba autoverhuur modellen beschikbaar. Van $47.oo Geen verzekering Hyundai i10 Manual Details Van $47.oo Geen Insurance MG3 Manual Details Van $60.oo Geen verzekering KIA Picanto Auto Details Van $60.oo Geen verzekering Renault Sandero Auto Details $65.oo Van Geen Manual Detail 310 Van $78. oo Geen verzekering Peugeot 301 Auto Detail Van $94.oo Met Verzekering Hyundai i10 Van $101.oo Tot $101.oo Verzekering Peugeot 301 Manual Detail Van $107.oo Geen Verzekering Peugeot 301 Auto Detail $115 Van $115. Auto Detail Van $127.oo Peugeot 2008 Met Verzekering Van $141.oo Zonder Verzekering Jeep UAZ Patriot Expedition Auto Detail Van $143.oo Zonder Verzekering Mercedes Benz GLA 180 Auto Detail Van $195,0 Naar $195. Autodetails Vanaf $ 215.oo Geen verzekering Mercedes Benz C 200 Autodetails o t $ 280.oo Geen verzekering Maxus G10 Autodetails Vanaf $2 93.oo Geen verzekering Mercedes Benz E 200 Automatica Details

Carros De Renta En Cuba

Video’s van automerken per categorie en transmissie beschikbaar voor verhuur in Cuba. Autoprijzen variëren afhankelijk van het aantal huurdagen en de gekozen transmissie. De duurste autoverhuurseizoenen in Cuba zijn de zomer en het einde van het jaar.

Renta De Autos En Cuba

Annulering van 14 tot 8 dagen voor reservering: Eén dag huur wordt als boete ingehouden.

Annulering van 7 tot 4 dagen voor reservering: drie dagen huur wordt als boete in rekening gebracht.

Annulering 3 dagen voor reservering: 100% van het totaalbedrag wordt als boete in rekening gebracht.

Als de klant de auto niet huurt om redenen buiten de controle van het autoverhuurbedrijf, wordt er geen restitutie gegeven.

Dónde Está El Bloqueo? Cuba Compra 800 Autos Y Son Trasladados Desde Eeuu

In geval van levering van het voertuig vóór de overeengekomen datum om redenen buiten de macht van het autoverhuurbedrijf, wordt geen restitutie verleend.

Alleen mensen ouder dan 21 jaar en met een rijbewijs van minimaal 2 jaar kunnen een auto huren in Cuba.

U moet een geldig rijbewijs met een geldigheid van minimaal 2 jaar, een origineel paspoort of identiteitskaart als u in Cuba woont en een afgedrukte voucher voor uw reservering overleggen.

Carros De Renta En Cuba

De betaling geschiedt online, na het versturen van de bevestiging en het bevestigingsnummer wordt er een e-mail gestuurd met een betaallink. De link toont de prijs in EUR met de prijs in USD tegen de wisselkoers van de dag. U betaalt het afgesproken bedrag in Amerikaanse dollars. Dit alles vanwege het embargo tegen Cuba.

Turismo En Camagüey

Alleen wie een autocontract heeft, kan deze meenemen vanaf het verhuurpunt. U moet een extra chauffeur toevoegen bij het ophalen van uw voertuig in Cuba, tot een maximum van 2 extra chauffeurs.

Het hangt af van het aanbod dat u kiest. Tijdens het autohuurproces kunt u zien of de autoverzekering is inbegrepen in het totaalbedrag. Als het niet is inbegrepen, moet u het betalen wanneer u de auto ophaalt in Cuba.

Ja, u moet een bedrag voor brandstof betalen, de prijs varieert afhankelijk van het voertuig. Ook een borg die u verzekert dat als u de auto beschadigt die niet door de verzekering wordt gedekt, deze aan u wordt geretourneerd wanneer de auto wordt afgeleverd. Als de autoverzekering niet is inbegrepen, moet u deze betalen.

Klant heeft 59 bonusminuten, daarna en tot 5 uur betaalt hij 1/5 van het dagtarief voor elk extra uur.

Como Rentar Un Carro En Cuba

Ja, maar u maakt wel extra kosten, prijzen variëren afhankelijk van de afleverlocatie, raadpleeg het Cuba verhuurkantoor voor meer informatie.

Neem contact met ons op om uw boeking indien mogelijk te wijzigen. Er wordt $ 20 in rekening gebracht voor het verschil in totale huurprijs voor de nieuwe datum indien hoger en beschikbaar, zonder restitutie indien niet beschikbaar.

In geval van breuk, ongeval of ander soortgelijk ongeluk, moet de klant onmiddellijk het dichtstbijzijnde commerciële kantoor van het verhuurbedrijf op de hoogte stellen en veiligheidsmaatregelen nemen om schade, ongeval of diefstal te voorkomen. Volgens dit contract is de klant verantwoordelijk voor het voertuig zolang het in bewaring is.x Bedankt voor het indienen van een aanvraag We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Carros De Renta En Cuba

José Martí International Airport T2, José Martí International Airport T3, Santa Clara International Airport, Santiago de Cuba International Airport, Varadero International Airport, Cayo Coco, Cayo Santa Maria, Havana, Matanzas, Miramar, Santiago de Cuba, Varadero

Chinese Chery Geely Hi Res Stock Photography And Images

Easy Booking Cuba werkt samen met verschillende Cubaanse bedrijven, waaronder Rex Renta Car Cuba in Havana. Lees alle informatie over Maxus G10 autoverhuur aandachtig door.

Dekking: De klant moet profiteren van Super CDP om een ​​auto te kunnen huren. Aftrekbaar: inclusief Super CDP – ($ 0 voor elk

Renta de carros, renta de carros en bogota, carros en renta, renta de carros en ny, carros en renta baratos, renta de carros hertz, renta de carros en cuba, renta de carros en amsterdam, renta de carros en mexico, renta de carros en miami, renta de carros cerca, renta carros en cuba