Call Of Duty Ghosts Pc

Call Of Duty Ghosts Pc – Aan het begin van een nieuwe generatie consoles wil Activision ook een nieuwe generatie Call of Duty neerzetten – op bijna alle platformen. We hebben onze weg gevonden door de solo- en multiplayer-modi en nu kennen we een beoordeling toe.

Speciale berichtgeving, analyse en achtergrond voor rollenspellende helden, hobbyisten en singleplayer-fans – van experts die weten waar het spel over gaat. Jou wensen:

Call Of Duty Ghosts Pc

Call Of Duty Ghosts Pc

We draaien al een paar dagen met onze duimen over Call of Duty: Ghosts multiplayer, dus het is tijd voor een volledige samenvatting van de singleplayer-campagne en online gevechten. Kunnen Ghosts de serie de nieuwe boost geven die het nodig heeft?

Call Of Duty: Ghosts Extinction Trailer Surfaces

Hoe dan ook, als je het alleen gebruikt, blijft alles hetzelfde, iets breekt voor 18 hoofdstukken, maar vreemd genoeg is er geen plot. Het heeft hier en daar een paar gaten en is over het algemeen behoorlijk cliché, maar geen totale mislukking zoals het optreden van Sergeant Recker in Battlefield 4. Meer over de campagne en technologie in dit artikel.

Call of Duty: Ghosts zal bij de lancering 14 multiplayer-maps hebben. Degenen die de shootout vooraf hebben besteld, ontvangen ook een “gratis proef” -kaart als bonus, dus ze hebben 15 kaarten. Naast de Season Pass van € 50, zijn er in 2014 nog vier map packs beschikbaar als DLC. Op de huidige generatie Xbox 360-, PS3- en Wii U-consoles strijden maximaal 12 spelers online, op pc en in de volgende- gen-versies, strijden 18 spelers in bepaalde modi. Een optie voor gesplitst scherm, dit keer voor maximaal twee spelers.

Dus wat biedt de game: Deathmatch, Team Deathmatch, Domination, Controlled Battle Zones, Controlled number of spelers – allemaal zoals gewoonlijk. serie standaard. Maar de standaard van de gebruikelijke goede serie. Met dit of dat nieuwe, interessante idee, zo blijkt uit de test.

Steam-registratie en seizoenspas De pc-versie van Call of Duty: Ghost moet via het Steam online-platform aan een gratis Steam-account worden gekoppeld en kan daarna niet worden doorverkocht. Met de Wii U-versie biedt Activision opnieuw een seizoenspas voor alle platformen. Het kost ongeveer € 50 en geeft toegang tot vier multiplayer-mappakketten die in 2014 verschijnen. Foutinformatie en minimaal RAM 6 GB (NIEUW) We konden de solo-campagne en de multiplayer-modus van Call of Duty: Ghosts meestal zonder fouten spelen. Naast audiostoringen in tussenfilmpjes, moesten we prestatie- en latentieproblemen aanpakken op sommige systemen die veel spelers ook melden. Dus, zoals het er nu uitziet, zijn Spirits in twee categorieën met één punt gedevalueerd. Ook een opmerking voor alle pc-gamers: Ghosts weigert echt om te werken met minder dan 6 GB RAM. UPDATE: Vanaf patch 3.3.3 kan Call of Duty: Ghosts ook op pc draaien met slechts 4 GB RAM. Promotie: Koop Call of Duty: Ghosts op Amazon.de oud, nieuw

Call Of Duty: Ghosts Devastation Dlc Release Date Announced For Pc, Ps3, Ps4

Allereerst heeft Infinity Ward verschillende nieuwe spelmodi toegevoegd, populaire types vielen ten prooi aan de schaar. Helaas is de verbazingwekkende vlagbescherming genaamd Team Defender waar we zo van hielden in Warfare 3 verdwenen, maar nu is er Energetic, Blitz Attack, Search and Rescue en Hunting.

Dat laatste is een soort hongerspel: dozen die uit helikopters worden gedropt, geven willekeurig wapens, maar met slechts één magazijn en slechts vijf per doos. De wapendrops zelf zijn zeer omstreden en elk schot moet het doelwit raken.

“Zoeken en redden” is een combinatie van “bevestigd doden” en “zoeken en vernietigen”. Kill Confirmed (ook inbegrepen) is een variant van Team Deathmatch waarbij je scoort voor het team door dogtags van gedode tegenstanders te verzamelen. Of partners om punten te weigeren aan tegenstanders. Bij Search and Rescue draait alles om het plaatsen van een bom of het voorkomen van een explosie, net als bij Search and Destroy. Als je echter buiten de huidige cirkel in deze spelmodus bent en je wordt gepakt, kunnen we nu met Search and Rescue dode spelers tot leven wekken. Hun dog-tags nemen. Pas als de tegenstander hiertoe in staat is, wordt de speler naar de bank gestuurd.

Call Of Duty Ghosts Pc

Dit zorgt voor een spannende dynamiek. En games die al verloren leken, kunnen binnen enkele seconden worden hersteld. Men moet echter voorzichtig zijn bij het verzamelen van tokens: slimme tegenstanders kijken eerst van een afstand naar de tokens van verslagen vijanden; proberen het hoofd te redden kan een nieuwe moord betekenen.

Call Of Duty Ghosts For Pc (for Laptop And Desktop)

Jammer: het zeer spannende Seek and Destroy ontbreekt momenteel in de lijst met spelmodi. Goed: het zou binnen een paar dagen via een pleister moeten worden toegevoegd.

Infinity Ward liet ook Capture the Flag vallen, maar maakte er een goede vervanger voor. Lightning Strike lijkt eigenlijk een beetje op een wimpelrace, alleen zonder de wimpels te stelen en vervolgens terug te keren naar de thuisbasis. In plaats daarvan moeten teams de scoringszone van het andere team aanvallen. Als een speler een kleine cirkel is binnengegaan, wordt hij automatisch naar zijn thuisbasis geteleporteerd en worden punten toegekend aan zijn team. Ondertussen blokkeert de timer het gebied voor de volgende tien seconden. Dit voorkomt dat bussen vol troepen in één keer het gebied binnenstromen. Hierdoor is er altijd een mogelijkheid om je verdediging tegen te werken of te reorganiseren.

Ondanks deze vertraging van tien seconden speelt BlitzATTACK met meer energie dan Capture the Flag. Vaak kan een mislukte vlaguitdaging in het midden van de kaarten de pret bederven.

“Cranked” – toegegeven, de Duitse naam (Engels: “Cranked”) klinkt in eerste instantie erg dom. Maar het speelt geweldig omdat het ongelooflijk snel is, zelfs sneller dan andere spelmodi. Als je hem doodt, kun je 30 seconden sneller en met meer vuurkracht over de kaart bewegen. De timer wordt bij elke volgende treffer gereset naar 30 seconden. Fotograferen op hoge snelheid stopt wanneer u zelf in het stof bijt. Of wanneer 30 seconden verstrijken zonder nog een kill. Dan blaas je gewoon op. Het is ons echter maar één keer gelukt met veel moeite en constant verstoppen. In de regel word je eerst opgeofferd door een andere speler.

Laden Sie Call Of Duty: Ghosts Torrent Kostenlos Auf Den Pc Herunter

Wat we op dit moment geweldig vinden: spelers in hetzelfde team rapporteren nu automatisch aan elkaar. Bijvoorbeeld: “Rivaal op de hoofdbrug!”. En als je de kaart halverwege kent, weet je meteen welke positie het is. Infinity Ward heeft deze automatische gesproken aanwijzingen waarschijnlijk voornamelijk gemaakt voor computermensen die, ondanks de ingebouwde chat, slechts in zeldzame gevallen met elkaar communiceren.

De 14 (of 15) maps in Ghosts zijn over het algemeen gemiddeld, sommige vallen zelfs onder het gemiddelde (te veel). Hoewel de maps verre van de afmetingen van Battlefield zijn, ging Infinity Ward op sommige plekken te ver. Stonehaven, in ieder geval een interessante kaart, strekte zich voor ons uit als de ruïnes van een middeleeuws kasteel. Kleine en grote sloten lopen door het landschap, hier staat een huisje. Zelfs om negen voor negen kun je je daar eenzaam voelen. Net als Whiteout is het ook een prachtige sneeuwkaart, maar met zeer grote afmetingen – tenzij je er objectgebaseerde modus op speelt.

Ondanks hun gemiddelde uiterlijk bevat elke kaart een of meer speciale kenmerken. Infinity Ward overstroomt geen gebieden of vernietigt dammen zoals Battlefield 4, maar er is altijd iets om te openen (een deur), te schieten (een boom die dan een brug vormt) of op te blazen op de slagvelden van Ghost. In het laatste geval zelfs de volledige kaart, die dan volledig van uiterlijk verandert. Dit gebeurt echter zeer zelden, want alleen wanneer de speler een bepaalde veldvolgorde (kleine bestellingen in koffers) vervult, krijgt hij de zogenaamde Odin Strike. En dit alleen al maakt Map Strikezone iets heel anders.

Call Of Duty Ghosts Pc

Afgezien van het explosie-effect in Strikezone en het ontsnappende gas op Sovereign (dat ook door spelers moet worden geactiveerd), worden de elementen van de interactieve kaart in de bedieningskast bewaard en zijn ze minder belangrijk dan echt revolutionaire game-veranderende inhoud. Maar dat geldt voor veel Levolution in Battlefield 4.

Call Of Duty: Ghosts Pc Dvd Rom Pal Russia — Complete Art Scans

01.07.2022. 4 grootste slechte aankopen in mijn gamecarrière 01-07-2019. Evolutie van Call of Duty – Tweede Wereldoorlog, sciencefiction en vreemde excursies: alle games van 2003 tot 2018 in geschiedenisvideo 07.01.2019. Evolution Call of Duty – Alle games van 2003 tot 2018 in video 03.01.2019. De beste Call of Duty-levels – de 10 beste missies uit de 15-jarige geschiedenis van de serie Meer weergeven

13 7 PLUS day after test: Is een waardige opvolger van SWAT klaar of niet? 13 14 PLUS een dag geleden Half-Life 2 VR in de test: nu kun je een van de beste shooters aller tijden op een geheel nieuwe manier ervaren 24 12 PLUS 2 dagen geleden Anno 1800-test: Reich der Luft was bijna een leuke vakantie 14 11 PLUS 2 dagen geleden Post-Test: Met Pitt zet Fallout 76 niet één stap vooruit, maar nog twee.

Dit is tracking: wij en onze partners kunnen informatie die op uw apparaat is opgeslagen (zoals cookies) gebruiken om advertenties en inhoud te personaliseren op basis van uw gebruiksprofiel en/of de prestaties van advertenties en inhoud te meten. Uit deze informatie krijgen we inzicht in gebruikersgedrag en voorkeuren om content en advertenties te optimaliseren.

Uw browser blokkeert meldingen. Om ze in te schakelen, klikt u op het hangslot (Chrome en Edge) of de onderstreepte ballon (Firefox) in de adresbalk aan de linkerkant en wijzigt u uw meldingsinstellingen.

Viewing Full Size Call Of Duty Ghosts Box Cover

Uw browser ondersteunt geen meldingen. Opmerking:

Xbox call of duty ghosts, call of duty ghosts prestige, download call of duty ghosts pc, ghosts call of duty, call of duty ghosts app, review call of duty ghosts, call of duty ghosts ps3, ghosts in call of duty, ps4 call of duty ghosts, call of duty ghosts poster, call of duty ghosts cheats, call of duty ghosts buy