Call Of Duty Black Ops Zombie Cheats

Call Of Duty Black Ops Zombie Cheats – Als je op een link klikt en een aankoop doet, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Over richtlijnen.

Kun je niet meer in Call of Duty: Black Ops en sta je op het punt je muis tegen de tegenoverliggende muur te slaan? Dus het is tijd om je geluk te helpen met een paar trucjes. , meer levens winnen of grotere wapens toevoegen (raketwerpers, enz.). Of misschien kun je onkwetsbaar zijn en over alle muren en obstakels springen om je vijanden van achteren te verrassen?

Call Of Duty Black Ops Zombie Cheats

Call Of Duty Black Ops Zombie Cheats

Gebruik de volgende trucs om problemen te voorkomen in missies voor één speler en overlevingsgevechten in de zombiemodus. We laten u zien hoe u de cheats activeert en gemakkelijk gebruikt. Het biedt ook alle cheatcodes en toegangsgegevens tot het gegevenssysteem van de Central Intelligence Agency en legt op het startscherm uit hoe toegang te krijgen tot en te communiceren met de verborgen computer. Er zijn ook cheats en hints zoals verborgen minigames “Dead Ops Arcade” en “Zork”.

Call Of Duty: Black Ops Cheats, Codes, Action Replay Codes, Passwords, Unlockables For Xbox 360 @ Cheatsguru.com

Om ervoor te zorgen dat de cheatcodes werken in missies voor één speler, moeten we eerst een kleine wijziging aanbrengen in het configuratiebestand van Call of Duty: Black Ops, dat op elk moment kan worden teruggedraaid. De locatie van het configuratiebestand hangt af van of de game als winkelversie of Steam-versie naar huis is gebracht. Om te wijzigen, moet u het volgende doen:

1. Navigeer voor de winkelversie rechtstreeks naar de installatiemap van Call of Duty: Black Ops. Als je de Steam-versie hebt, ga dan eerst naar de Steam-installatiemap en vervolgens naar de Call of Duty: Black Ops-installatiemap (standaard: C:Programs (x86)SteamSteamAppscommoncall of Duty black oops) .

2. Zoek het bestand Config.cfg in je gamemap. Tip: aangezien u op het punt staat dit bestand te wijzigen, moet u een reservekopie maken. Bij problemen later kunt u het gewijzigde bestand overschrijven met de reservekopie.

3. Open het bestand Config.cfg in een teksteditor en gebruik de zoekfunctie om het item seta monkeytoy “1” te vinden.

Release] Ultimate Call Of Duty Cheat Table

6. Als laatste stap moeten we het bestand beschermen tegen wijziging. Anders wordt de oorspronkelijke invoer aan het begin van het volgende spel hersteld. Selecteer het bestand Config.cfg en klik met de rechtermuisknop (of druk op de menutoets op uw toetsenbord) om het contextmenu te openen.

7. Selecteer de optie Eigenschappen (meestal het laatste item) en vink het vakje Alleen-lezen aan onder het item Attributen op het tabblad Algemeen.

/g_speed X – Stelt de snelheid van de speler in op de waarde gedefinieerd door X (bijv. “4” voor vier keer de snelheid).

Call Of Duty Black Ops Zombie Cheats

Tip: Je kunt ook trucs aan toetsen koppelen. Zie Cheats aan sleutels binden voor meer informatie.

Call Of Duty: Black Ops Cheats And Trainers For Pc

Als je niet elke keer wapencommando’s wilt typen of munitie wilt herladen, kun je ook kleine gegevens in het configuratiebestand maken om cheats te binden aan de overeenkomstige sneltoetsen van je keuze. Raadpleeg stap 1-4 van de paragraaf Console Cheat Codes voor de locatie van het Call of Duty: Black Ops-configuratiebestand. Merk op dat als je de cheatconsole eerder hebt ingeschakeld, je mogelijk de schrijfbeveiliging van het configuratiebestand moet verwijderen met een keybind. Nadat u het niet-lezen configuratiebestand in een teksteditor hebt geopend, doet u het volgende:

4. Typ bind [key] “[cheat code]”. Vervang [key] door de gewenste toets op je toetsenbord en [cheat code] door het corresponderende commando om aan de toets te binden. Het is belangrijk om de misleidende codecitaten niet te vergeten en de schuine strepen en vierkante haken in de opdrachten weg te laten. De sneltoets ziet er bijvoorbeeld zo uit: bind 7 “geef munitie”.

7. Als laatste stap moeten we het bestand beschermen tegen wijzigingen. Anders wordt de oorspronkelijke invoer hersteld de volgende keer dat u het spel start. Selecteer het bestand Config.cfg en klik met de rechtermuisknop (of druk op de menutoets op uw toetsenbord) om het contextmenu te openen.

8. Selecteer de optie Eigenschappen (meestal het laatste item) en vink het vakje Alleen-lezen aan onder het item Attributen op het tabblad Algemeen.

Cod: Black Ops

9. Klik op OK om de kenmerkwijziging te bevestigen en het spel te starten. Nu kun je cheat-commando’s activeren op de gekoppelde sleutel. In het bovenstaande voorbeeld zal het indrukken van knop 7 de munitie herladen.

In Call of Duty: Black Ops begin je vanuit het start-/hoofdmenu in een slecht verlichte verhoorkamer, vastgebonden op een stoel voor een tv met het optiemenu van de game. Ik kan de kamer rondkijken, maar ik kan niet gemakkelijk opstaan.

Als u echter 5 seconden op de spatiebalk (pc) of de richt- en vuurknoppen (L2 en R2 op PlayStation3, LT en RT op xBox, enz.) drukt, wordt de beperking verbroken en kunt u uit uw stoel opstaan Daarna ben je vrij om door de kamer te bewegen. Achter de bondagestoel staat de computerterminal van het Central Intelligence Agency Data System in de hoek van de kamer, waar je de volgende cheats kunt gebruiken:

Call Of Duty Black Ops Zombie Cheats

Doa – Start de minigame “Dead Ops Arcade” (cheats staan ​​onder “Dead Ops Arcade Cheats”).

Call Of Duty: Black Ops Cheats For Xbox 360

Inloggen – U kunt inloggen op uw respectieve gebruikersaccount met de juiste inlognaam en gebruikerswachtwoord om de persoonlijke e-mail en documenten van uw agent te bekijken.

Zork – Start een op tekst gebaseerd avonturenminispel “Zork – The Grate Underground Empire” (meer hierover in “Zork spelen” hieronder).

Het datasysteem van de Central Intelligence Agency heeft veel gebruikers die hun kleine geheimen opslaan in de vorm van e-mails, afbeeldingen, geluiden of tekstbestanden. U kunt ze bekijken met de eerder genoemde commando’s “dir”, “cat” en “mail” wanneer u inlogt op uw respectievelijke gebruikersaccount. Voer hiervoor het login-commando in. U wordt dan een voor een om uw gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd. U kunt verwijzen naar de volgende rekeningen:

Naast deze standaardaccounts zijn er ook twee high security accounts voor agents met MJ12-toegang tot de Dreamland-server. Om toegang te krijgen tot deze servers, voert u de opdracht rlogin in en logt u in met de volgende gegevens:

How To Unlock All Wonder Weapons In Outbreak Mode

Minigames kunnen worden gestart op computerterminals in het Central Intelligence Agency Data System door de code “doa” in te voeren in het hoofdmenu/startscherm. De bedieningselementen zijn relatief eenvoudig en kunnen worden bekeken en gewijzigd in het optiemenu (Ecs of Start-knop). Als je de console cheat hebt ingeschakeld (zie console cheat codes), kun je het “/give” commando gebruiken om direct de wapens te krijgen die je later in het spel ontvangt. Voeg een van de volgende codes toe aan uw opdracht.

Je kunt de Zork-minigame starten op elke computerterminal van het Central Intelligence Agency Data System door de code “zork” in te voeren in het hoofdmenu/startscherm. Een puur op tekst gebaseerd avonturenspel dat zelfs in de Duitse versie in het Engels werkt. Het begin van het spel is heel eenvoudig: je moet verschillende feiten leren in korte stukken tekst en de juiste commando’s gebruiken om te bewegen of acties uit te voeren. Blader door het spel met de volgende opdrachten:

De energiedrank “Dr. Rivet” kan worden gebruikt om een ​​explosie te veroorzaken bij de landing vanaf een sprong op grote hoogte, waardoor enorme schade aan vijanden wordt toegebracht. Deze vaardigheid is vooral handig als je weinig munitie hebt of wanneer hordes vijanden, behalve apen, naar je toe marcheren. In zombiemodus “Ascension” staat een automaat op het plein met het platform. Je kunt ook de kleine ladder gebruiken om meerdere keren over de aanvallende zombies te springen.

Call Of Duty Black Ops Zombie Cheats

In je gevecht om te overleven heb je veel futuristische wapens met verschillende upgrades tot je beschikking waarmee je in de vacht van hordes zombies kunt rijden. Elk wapen is toegankelijk door de cheatconsole te activeren en het “/give X”-commando te gebruiken. Vervang “X” door een van de volgende codes: Altijd veilig en altijd gratis met een community van miljoenen gamers wereldwijd. We worden 100% ondersteund door Pro-abonnees. Lees onze Trustpilot-review.

Hhw Gaming: New Anti Cheat System Makes Legit ‘call Of Duty’ Players Invisible To Cheaters

Bekijk veilig alle games op je pc. Open het spel vanuit de lijst en druk op play. Nadat je de game hebt geladen, ga je naar de game en kun je verschillende cheats activeren!

Gebruikt geavanceerde technologie om de versie van de game die je draait te detecteren en laat je weten of deze wordt ondersteund. Zo niet, dan kunt u er nog steeds voor kiezen om een ​​upgrade uit te proberen of aan te vragen.

Bedankt voor deze trainer. Ik geniet hier de laatste tijd van. Ik denk dat jij de beste bent die ik kan krijgen. Voor altijd.

Het werkte tijdens het spelen, maar toen ik Solo Kino Del Toten’s Zombie laadde, crashte het spel na het laden.

Call Of Duty Black Ops How To Unlock Classified Zombie Maps Cheat Step By Step Guide With Pictures

Er waren enkele bugs tijdens het proberen om de trainer aan het werk te krijgen. Ik weet dat het een oud spel is, maar ik vond een punt dat werkte en alles werkte prima!! Gefeliciteerd! !

Dit bracht een aantal werkelijk verbazingwekkende Call of Duty Black Ops-herinneringen naar boven.

Gewoon een goede Super Speed ​​en Super Jump moeten worden opgelost, zoiets als noclip zou leuk zijn.

Call Of Duty Black Ops Zombie Cheats

Bedankt dat je dit hebt gedaan, het maakt het spel echt leuker, maar het spel stopt elke keer dat je een level voltooit om een ​​ander te spelen, en het slaan van het SPAAZ 12 shotgun-pakket crasht het spel.

How To Get The Ray Gun In Black Ops Cold War Zombies

Call of duty black ops 3 zombie, cheats call of duty black ops zombie, call of duty black ops all zombie maps, call of duty black ops cheats xbox360, call of duty black ops 3 cheats, call duty black ops zombie, download call of duty black ops zombie, call of duty black ops cheats ps3 zombie, call of duty black ops zombie xbox 360 cheats, cheats call of duty black ops 2, cheats call of duty black ops ps3, call of duty black ops zombie pc