Call Of Duty Black Ops 2 Xbox One

Call Of Duty Black Ops 2 Xbox One – Call of Duty: Black Ops 2 zou in 2023 als next-gen remaster worden uitgebracht.

Met het oog op vandaag moeten geruchten met speciale zorg worden behandeld. Wel willen we het gerucht melden dat Call of Duty: Black Ops 2 remaster in 2023 uitkomt.

Call Of Duty Black Ops 2 Xbox One

Call Of Duty Black Ops 2 Xbox One

Het gerucht komt van een voormalige Treyarch-medewerker. Zoals hij op Reddit schreef, werkte hij daar als junior gamedesigner tot gisteren toen hij werd ontslagen wegens een onbekend incident.

Call Of Duty Black Ops 2 (con Dlcs Zombies)

Omdat het de industrie toch verandert, kan hij net zo goed zeggen dat de studio in drie teams is opgesplitst.

Het team is verantwoordelijk voor de doorlopende ondersteuning van de huidige Call of Duty: Black Ops Cold War, terwijl andere remaster-maps in de maak zijn.

Aan de andere kant zorgt een ander team voor de remaster van Call of Duty: Black Ops 2. Deze zou in 2023 met de nieuwe COD moeten verschijnen en zal ook in samenwerking met Raven Software gebeuren. Er wordt gezegd dat het een 1:1-remaster van het origineel is en naar next-gen consoles komt. De platforms moeten echter binnen een jaar veranderen.

Wat betreft Treyarch’s volgende Call of Duty, hij zei dat het weer een Black Ops-vervolg zal zijn, dat zich afspeelt tussen Black Ops 2 en Black Ops 4. De nieuwe Black Ops zou kunnen gaan over VN-vredeshandhavers of een nieuw Black Ops-team. Hij hoorde verschillende verklaringen van zijn collega’s. Dit wordt in de nabije toekomst zeker opgelost.

Amazon.com: Call Of Duty Black Ops Ii Xbox One & Xbox 360

= Affiliates en Affiliate Links: Potentiële aanbiedingen worden meestal geleverd met affiliate links. Door een aankoop te doen via een van deze links, biedt u ondersteuning. Zonder dat dit invloed heeft op de prijs, ontvangen wij een kleine commissie van de aanbieder en kunnen wij u deze website gratis aanbieden.