Boku No Hero Academia Temporada 1

Boku No Hero Academia Temporada 1 – Hero My Academia is momenteel een van de meest populaire anime wereldwijd en de schare fans is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het was slechts een kwestie van tijd voordat de anime in Duitsland op dvd en Blu-ray werd uitgebracht. Eindelijk, op 30 maart, bracht KAZÉ Vol. 1 van My Hero Academia.

My Hero Academia is de creatie van Kōhei Horikoshi, die er echt een enorm succes van heeft gemaakt. Het eerste seizoen kwam in 2016 uit in Japan en werd geproduceerd door de bekende studio Bones. Kenji Nagasaki, die onder meer verantwoordelijk was voor Blood Blockade Battlefront, nam de leiding.

Boku No Hero Academia Temporada 1

Boku No Hero Academia Temporada 1

In de volgende recensie zullen we uitleggen waarom anime zo populair is en waarom het verschilt van andere werken van hetzelfde genre.

Crunchyroll To Stream My Hero Academia Season 5 Ovas On August 1

De jonge Izuku Midoriya heeft maar één droom: hij wil ooit een superheld worden – net als zijn idool Uweza! Deze zeepbel barst open als hij ontdekt dat hij een van de weinige mensen is die geen aangeboren expertise heeft, dat wil zeggen een speciale vaardigheid. Maar zelfs als Normalo wil Izuku niet opgeven en, ondanks de roddels van zijn klasgenoten, meldt hij zich aan voor het toelatingsexamen van de Yuei Academy voor superhelden. Natuurlijk zal zijn plan niet slagen, maar op een dag komt hij per ongeluk alle mogendheden binnen. Gedreven door Izuku’s onstuitbare wil, stemt de grootste held aller tijden er uiteindelijk mee in om de rook van onwetendheid onder zijn hoede te nemen. Maar zal dit alleen voldoende zijn om te overleven in het licht van de felle concurrentie van heroïsche kandidaten?

Qua verhaalstructuur is het plot natuurlijk niets nieuws, er is een hoofdpersoon die in het begin erg zwak is en de rol van een buitenstaander op zich neemt. Wat de anime echter echt interessant maakt, is het onderliggende concept. Het is gewoon opwindend om de groei van nieuwe helden te zien. Het is heel interessant om te zien hoe studenten hun vaardigheden effectief leren gebruiken. Voor Izuku neemt dit allemaal nog grotere proporties aan omdat hij machteloos was voordat hij de All Powers ontmoette.

Het enige dat aan het verhaal kan worden bekritiseerd, is het ontbreken van “gevaar” in de vorm van vijanden. In het begin wordt getoond dat er natuurlijk schurken zijn die het de helden moeilijk maken, maar in het begin is er geen hoofdvijand. Daarom is het doel om de helden te gaan trainen. Dat is echter niet erg, want de actie vertraagt ​​niet.

My Hero Academia was vanaf het begin boeiend, alleen het eerste deel zorgt voor veel spanning. Dit is de belangrijkste kracht van de anime, het neemt je mee op een snelle emotionele reis. Of het nu verdriet, geluk of haat is, het is er allemaal. Ook in meer fasen na Volume 1 biedt de anime meer kippenvel dan bijna alle voorgaande.

Amazon.com: My Hero Academia: Season Three

Hero My Academia is hier erg sterk, omdat bepaalde relaties met de personages al in de eerste afleveringen tot stand komen. Je kunt jezelf gemakkelijk in de schoenen van mensen verplaatsen, of zelfs vergelijken. Bovendien is de karakterontwikkeling al vroeg zichtbaar, wat meestal later in het verhaal gebeurt. De verscheidenheid aan personages is ook geweldig, ze hebben verschillende kenmerken en vaardigheden, wat voor veel afwisseling zorgt. In de eerste vijf afleveringen ligt de focus echter vooral op drie mensen, die we nu in meer detail zullen introduceren.

Er is de hoofdpersoon, Izuku “Deku” Midoriya. Zoals al vermeld in de plot heeft hij het niet gemakkelijk. Maar zelfs zonder macht weet hij zichzelf te helpen. Hij is erg opmerkzaam en leert snel. Een grote hulp is zijn beschrijving, die hij voor alle helden doet. Hij bevestigt dit ook met het vermogen “One for All” geërfd van All Power, dat zeer moeilijk te beheersen is en een grote belasting voor het lichaam vormt. Om schade te minimaliseren, gebruikt hij zijn krachten echter alleen zorgvuldig en spaarzaam. Een andere goede eigenschap van hem is zijn bereidheid om te helpen, die zelfs zo ver gaat dat hij niet aan zijn eigen gezondheid denkt. Izuku lijkt echter verlegen en onzeker, waardoor anderen hem als een “verliezer” zien.

Izuku’s grootste rivaal is Katsuki Bakugou, de twee kennen elkaar al sinds hun kindertijd. Zijn uiterlijk en vaardigheden passen perfect bij zijn persoonlijkheid, hij is zo explosief. Zelfs als het kind erg helder en scherp was, wat niet is veranderd met de leeftijd. Hij heeft het gevoel dat hij alleen maar aan het schreeuwen is. Het is vaak zo, een grote mond en niets erachter, maar dat is niet het geval bij Bakugou. Hij is begiftigd met geweldige vaardigheden waardoor hij door veel mensen wordt gerespecteerd. Zijn vermogen wordt “Explosie” genoemd, waardoor hij nitroglycerine in zijn handpalmen kan maken en deze kan laten exploderen. Hij kan bepalen hoeveel hij er maakt en hoe groot zijn explosies zijn.

Boku No Hero Academia Temporada 1

De volgende is Almacht, hij is de held van de show en bekleedt ook de positie van held nummer 1. Zijn speciale kenmerk is zijn uiterlijk, omdat hij twee “vormen” heeft. Er is zijn heroïsche vorm en zijn normale vorm. In de vorm van de bij het publiek bekende held is hij lang en gespierd en heeft hij altijd een glimlach op zijn gezicht. In zijn normale toestand is het precies het tegenovergestelde, hij is klein, zwak en ziet er erg moe uit. In deze vorm weten maar heel weinig mensen die dit geheim hebben. Zijn almachtige kracht is als Izuku, “One for all”. Als hij zijn krachten gebruikt, is hij vele malen sterker en sneller. Natuurlijk, in tegenstelling tot Izuku, is hij zich volledig bewust van zijn capaciteiten, wat hem nog krachtiger maakt.

Manga Entertainment Schedules More My Hero Academia With Heroes Rising, Season 4 & More • Anime Uk News

Zoals eerder vermeld, heeft My Hero Academia andere interessante helden die in de loop van het verhaal een belangrijke rol zullen spelen.

Hier heeft Studio Bones weer laten zien wat het kan, de animatie is van een zeer hoog niveau. Dit is vooral duidelijk bij emotionele gebeurtenissen. Een goed voorbeeld hiervan is Izuku als jong kind. Hij ziet er zo schattig uit dat je hem wilt knuffelen. Maar de goede kwaliteit van de animatie komt ook tot uiting in de gevechten. Wanneer All een aanval begint, blaast de omringende lucht. Haar grote doorbraak laat niets te wensen over, dat voel je tijdens het kijken.

De personages en omgevingen zijn ook altijd gedetailleerd en de kwaliteit neemt niet af, vooral niet in de spannende en snelle scènes. Zelfs de onbeduidende ondersteunende cast komt er goed uit, wat niet altijd het geval is. Dus je kunt de animatie niet echt afschrijven, want daar is het echt goed voor.

Yūki Hayashi, ook bekend als Blood Lad of Haikyū!! samengesteld. Zijn muziek past perfect bij het thema van de held en zorgt vaak voor opschudding. Sommige soundtracks zijn zo gedenkwaardig dat je ze direct aan een specifieke gebeurtenis kunt toewijzen.

My Hero Academia Season 5 Ovas Set To Premiere Soon On Crunchyroll

De opening van het eerste seizoen is van Porno Graffitti en heet “Days”. Het nummer is zo’n nummer dat meteen in je hoofd blijft hangen en nergens op slaat. De finale van “Heroes” wordt verzorgd door de band Brian the Sun en het rocknummer eindigt elke aflevering met een andere muzikale climax.

Op dit punt een dikke pluim voor de Duitse dub, want de verwachtingen waren vanaf het begin behoorlijk hooggespannen. Sebastian Fitzner doet het geweldig als Izuku Midoriya, zijn stem past heel goed bij zijn karakter. Matti Klemm verdient echter een speciale vermelding omdat hij Uwezo Wote bijna perfect spreekt. Zijn stem past niet alleen bij een lange, gespierde man, hij klinkt zelfs een beetje als een Japanner. Zelfs bij aanvallen zoals de Texas Smash komen de emoties goed van pas. Waarschijnlijk het moeilijkste personage is Bakugou, vanwege zijn agressieve gedrag is het altijd moeilijk om met hem te praten. Daarnaast is er een mysterieuze stem van de Japanse omroep, die je simpelweg niet kunt vinden. Toch doet Daniel Käser geweldig werk, ook al zullen sommige fans niet aan het geluid wennen.

Er zijn slechts kleine aftrekposten voor de imitatie van de ondersteunende cast, die soms slordig gefilmd leek. De combinatie van geluiden en stemmen van de speakers en de keuze voor andere speakers is behoorlijk geslaagd, dus hier valt niets te klagen.

Boku No Hero Academia Temporada 1

Mijn Held Academia Vol. 1 wordt geleverd in een digitaal pakket en een stijlvol etui en bevat ook een personagekaart, boekje en sticker.

My Hero Academia Temporada 2 Dvd Episodios 1 A 25

My Hero Academia is snel een van mijn absolute favorieten geworden. De serie heeft alles wat een goede anime nodig heeft: het plot laat je verlangen naar meer, de personages zijn erg interessant, de animatie en het geluid zijn geweldig, en de Duitse nasynchronisatie is ook top. Het is moeilijk uit te leggen, maar ik heb nog nooit zoveel anime-views gehad als hier. My Hero Academia weet maar net emoties op te roepen. Op een paar bezuinigingen na, moet ik in dit geval overal vijf sterren geven, want de anime verdient het zeker.

Ik kijk uit naar de verdere ontwikkeling van My Hero Academia omdat het een ander groot ding kan zijn, zoals Naruto, Fairy Tail, enz. Por fin está

Manga boku no hero academia, boku no hero academia english, boku no hero academia mobie, boku no hero academia, boku no hero academia online, boku no hero academia s3, boku no hero academia season5, boku no hero academia watch, boku no hero academia season4, boku no hero academia anime, boku no hero academia season, boku no hero academia streaming